New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
izzadtunk mint a kurva az éjféli misénThundersNFL
Pontos, precíz leírás. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
izzadtunk mint a kurva az éjféli misén

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ezzel a 267 yarddal elég biztosnak látszik, hogy nem passzol ismét 5000 yard felett Brady egymást követő két évben. 461 yard kellene ehhez a Dolphins ellen.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
A meccs egyetlen pozitívuma, hogy lefújták.
Igencsak harmatos teljesítmény volt minden téren, de legalább meg van a kötelező W. A Jax jól felszívta magát és roppantul megnehezítette a meccset.
Jó, hogy a Texans kikapott, ha csatlakozna a Broncos is akkor ebből a fordulóból mi jönnénk ki a legjobban!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
És üzenem Chungnak, hogy ha kiütötte Shortsot a jövő hétre is, mérges leszek rá. Nagyon. iktriad
tapló megmozdulás volt, felesleges tagadni.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez. A csoda elmaradt. Jobb játékot kivánok a folytatásra.

És üzenem Chungnak, hogy ha kiütötte Shortsot a jövő hétre is, mérges leszek rá. Nagyon.
több mint 13 éve
Ez mennyire szar volt!zinedine5
Egyetlen pozitívum, hátha a PO-ban varázsütésre magára talál a csapat...
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Oké, hogy sokan pihentek a D-ből, de ez a legalja volt mindennek. Szerencsére a Texans szívott, így még van miért küzdeni az uccsó héten.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát ennyire nem tudom mennyire nem érdekelt már meccs, lekötni se tudott
A múltheti vereségnek jobban örültem, ez egy rakat...

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Ez mennyire szar volt!
több mint 13 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Így legalább most láthatjuk mire képes Hightower full time LB-ként... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
triangle 1 283
Gronk mellett Spikes és Dennard is out, én örülök, hogy végre nem erőltetjük amit nem muszáj. legyen csak mindenki a PO-ra a lehető legjobb állapotban.
több mint 13 éve
Persze, én sem azért mondtam, mert nélküle nem érezném úgy, hogy ezt a meccset meg lehet nyerniWyatt
Nem is tételeztem fel ilyesmit. A második bekezdést már Gronktól és a te hsz-edtől függetlenül, nem ahhoz kapcsolódva írtam. Általános meccs előtti várakozásként/elvárásként.
több mint 13 éve
Én mondjuk nem bántam volna, ha mégis, de inkább legyen százszázalékos a PO-ra
Rob Gronkowski will not play on Sunday in Jacksonville, according to a league source Wyatt
A játéka abból a szempontból lett volna megnyugtató, hogy látnánk hogyan mozog, blokkol és "biztosan" tudnánk, hogy a PO-ban minden rendben lesz vele.

A Jags meccs tétje kb. annyi, hogy ne legyen több sérülés, a győzelem meg legyen meg valahogy. Akár 100, akár 1 ponttal.DoM
Persze, én sem azért mondtam, mert nélküle nem érezném úgy, hogy ezt a meccset meg lehet nyerni

több mint 13 éve
Rob Gronkowski will not play on Sunday in Jacksonville, according to a league source Wyatt
A játéka abból a szempontból lett volna megnyugtató, hogy látnánk hogyan mozog, blokkol és "biztosan" tudnánk, hogy a PO-ban minden rendben lesz vele.

A Jags meccs tétje kb. annyi, hogy ne legyen több sérülés, a győzelem meg legyen meg valahogy. Akár 100, akár 1 ponttal.
több mint 13 éve
darth king New England Patriots 21
FOXBOROUGH, Mass. – The New England Patriots signed second-year WR Kamar Aiken to the 53-man roster from the practice squad today. Aiken was signed to the New England practice squad on Nov. 19.

Aiken, 23, originally entered the NFL as a rookie free agent with Buffalo out of Central Florida in 2011. The 6-foot-2, 213-pounder began his rookie season on the Buffalo practice squad before being signed to the 53-man roster in November. He played in two games as a reserve. Aiken was released by Buffalo after training camp this past summer and spent time on the practice squads of both Buffalo and Chicago this season. He will wear jersey #16.
több mint 13 éve
Rob Gronkowski will not play on Sunday in Jacksonville, according to a league source

több mint 13 éve
Ha már statok...
Iszonyat kevés sacket szedtünk össze idén... 29et eddig.
A tavalyi termés 40 volt, a Carter/Neo páros ebből 20-at termelt.
De még tavalyelőtti számot (36, ha jól emlékszem) is nehezen tudnánk reprodukálni.
Gyulus
Top5 sackek (vs def. passer rating) utóbbi csak érdekesség, mert a pass rush minősége mindig első érvként jön elő a passz elleni védelem minősége során

2010: Wright 5.5, TBC 5, Ninko 4, G.Warren 3.5, Guyton 3 [81.2 DPR] =36 sack

2011: Carter 10, Anderson 10, Ninko 6.5, Wilfork 3.5, Love 3 [86.1 DPR] =40 sack

2012: Ninko 8, Jones 6, Mayo 3, Hightower 3, Cunnningham 2.5 [91.1 DPR] =29 sack

Idei évre: Anderson sub rusher képességét egyértelműen nem sikerült pótolni. Hiányzik a harmadik erő Jones és Ninko mellé. A DT posztról hiányzó pressure meg már említésre sem méltó klisé.
DoM
Mit nem adnék egy Geno Atkinsért, vagy Wattért Wilfork mellé... 😊

több mint 13 éve
Ha már statok...
De még tavalyelőtti számot (36, ha jól emlékszem) is nehezen tudnánk reprodukálni.
Gyulus
Top5 sackek (vs def. passer rating) utóbbi csak érdekesség, mert a pass rush minősége mindig első érvként jön elő a passz elleni védelem minősége során

2010: Wright 5.5, TBC 5, Ninko 4, G.Warren 3.5, Guyton 3 [81.2 DPR] =36 sack

2011: Carter 10, Anderson 10, Ninko 6.5, Wilfork 3.5, Love 3 [86.1 DPR] =40 sack

2012: Ninko 8, Jones 6, Mayo 3, Hightower 3, Cunnningham 2.5 [91.1 DPR] =29 sack

Idei évre: Anderson sub rusher képességét egyértelműen nem sikerült pótolni. Hiányzik a harmadik erő Jones és Ninko mellé. A DT posztról hiányzó pressure meg már említésre sem méltó klisé.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ha már statok...
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Rex Ryan finally came clean Thursday on who he'd like as his quarterback in 2013.
"I'll be honest with you, if I had Tom Brady, I'd be happy with that," the Jets' coach said.

Ez simán kivitelezhető, ha eljön hozzánk DC-nek 😀 Mondjuk akkor már hozhatná magával Revist is.Boston
Wilkersont se hagyja otthon 😊Wyatt
Igen 😊 + ha már ennyire szereti Tominkat, akkor Mangoldot is megfűzhetné finoman (bár Wendell-lel sincs semmi bajom sőt, de azért mégis).

Do your job
több mint 13 éve
Rex Ryan finally came clean Thursday on who he'd like as his quarterback in 2013.
"I'll be honest with you, if I had Tom Brady, I'd be happy with that," the Jets' coach said.

Ez simán kivitelezhető, ha eljön hozzánk DC-nek 😀 Mondjuk akkor már hozhatná magával Revist is.Boston
Wilkersont se hagyja otthon 😊

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Ez simán kivitelezhető, ha eljön hozzánk DC-nek 😀 Mondjuk akkor már hozhatná magával Revist is.

Do your job
több mint 13 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Szóval lehet, hogy a hétvégén több is veszett, mint egy nagy meccs. Én nagyon drukkolok, hogy legyen egy csodás Chiefs feltámadás és/vagy egy bika Vikings és Colts csapat az utolsó két hétre. LordTamas
A statisztikák pont arra valók, h megcáfolják őket😀😀
Emlékszem két éve, hányan és mennyi statiszikai párhuzamot vontak a korábbi SB győztes csapatokkal. Sajnos egyik sem jött be:S
pl. 14-2-vel már kétszer is nyertünk SB-t. Eredmény: Jets elleni L otthon a div. roundban
a nemtommelyik SB győzelem évében ugyanúgy volt egy csúfos
vereség a Billstől, mint tavaly - eredmény SB-ba jutás

Szal én nem félek a számoktól.
A PM-féle CBW-ektől igen, a statisztikázástól viszont nem különösebben. Nyilván nehezebb SB-ba jutni WC kör után, mivel legalább kétszer kell egy papíron erősebb csapat ellen mérkőznöd. Ebből persze lehet statisztikát generálni😊

Úgyh remélem idén rácáfolunk a számokra😊
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline
A nagy eső biztos belejátszott az amúgy nagyon megbízható támadóegység labdavesztéseibe, illetve az első félidős döcögésébe. Ha 5 fokkal hidegebb van, akkor más a helyzet, de így a 49ers védelmének kifejezetten jól jött. Az más kérdés, hogy a mi def-ünket miért nem "erősítették" annyira a körülmények. ... Amúgy Seattleben is szakadt az eső, és a támadóegység ott sem volt a csúcson, finoman szólva. Érdekes, hogy ilyen kor kéne nagyon futni, és nem ment, illetve, ha ment akkor fumble lett.LordTamas
Pár napja pont ezzel kapcsolatban írtam le a véleményemet. A PM időszakban a Colts offense is no-huddle-re alapozó "finesse" offense volt, amelyik jó körülmények között villog igazán, a sárdagasztást, csúszós, nyálkás, esős időt nem csípi annyira. A mostani Pats alapvetően hasonló stílusban játszik, még ha nyilván nem is teljesen ugyanazt játssza a két csapat. Lényeg a lényeg, hogy a Pats futás no-huddle-ben, felpörgetett játékban működik igazán, nem pedig egy fizikális, dominanciára épülő futójátékról van szó. Ezért - a 2000-es évek eleji Pats-ével ellentétben - a rossz idő inkább hátrány, mint előny. Annyira, hogy a playoffban - amikor elromlik az idő - még a hazai pálya előnye is elveszhet, és lehet, hogy jobban jártok, ha idegenben, fedett pályán, vagy jó időben kell játszani.

"Papíron" persze az általad idézett SB-be jutási statok nem ezt igazolják, de azért azok elég félrevezetőek, hiszen egybevesznek 12 évet, márpedig az évezred eleji csapat egészen más stílusú volt, mint a 2007-08 utáni csapat. Az utóbbi 3 évet nézve - amikor stílusban a mostanihoz hasonló csapatról lehet beszélni -, az otthon játszott 4 meccsből becsúszott két vereség, egy nagyon kínlódós győzelem a Baltimore ellen, és a Denver tavalyi kiütése. Ez azért nem az a Gillette-előny amit úgy általában jelenteni szokott...

Mindezzel együtt, szerintem a Niners ellen nem volt komolyabb gond a futással, hisz 3.9yrd/attempt körül futott a csapat, ami egy elit futás elleni védelem ellen korrekt, ha azt nézed, hogy az éves átlag 4.2 körül van. Csak, hát a hátrány miatt marha sokat kellett passzolni, így kevesebb volt a futás kísérlet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)