New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
izzadtunk mint a kurva az éjféli misénThundersNFLPontos, precíz leírás. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
izzadtunk mint a kurva az éjféli misén
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Ezzel a 267 yarddal elég biztosnak látszik, hogy nem passzol ismét 5000 yard felett Brady egymást követő két évben. 461 yard kellene ehhez a Dolphins ellen.
több mint 13 éve
A meccs egyetlen pozitívuma, hogy lefújták.Igencsak harmatos teljesítmény volt minden téren, de legalább meg van a kötelező W. A Jax jól felszívta magát és roppantul megnehezítette a meccset.
Jó, hogy a Texans kikapott, ha csatlakozna a Broncos is akkor ebből a fordulóból mi jönnénk ki a legjobban!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
És üzenem Chungnak, hogy ha kiütötte Shortsot a jövő hétre is, mérges leszek rá. Nagyon. iktriadtapló megmozdulás volt, felesleges tagadni.
több mint 13 éve
Grat a Whez. A csoda elmaradt. Jobb játékot kivánok a folytatásra. És üzenem Chungnak, hogy ha kiütötte Shortsot a jövő hétre is, mérges leszek rá. Nagyon.
több mint 13 éve
Ez mennyire szar volt!zinedine5Egyetlen pozitívum, hátha a PO-ban varázsütésre magára talál a csapat...
több mint 13 éve
Oké, hogy sokan pihentek a D-ből, de ez a legalja volt mindennek. Szerencsére a Texans szívott, így még van miért küzdeni az uccsó héten.
több mint 13 éve
Hát ennyire nem tudom mennyire nem érdekelt már meccs, lekötni se tudottA múltheti vereségnek jobban örültem, ez egy rakat...

több mint 13 éve
Ez mennyire szar volt!
több mint 13 éve
Így legalább most láthatjuk mire képes Hightower full time LB-ként... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
triangle
1 283
Gronk mellett Spikes és Dennard is out, én örülök, hogy végre nem erőltetjük amit nem muszáj. legyen csak mindenki a PO-ra a lehető legjobb állapotban.
több mint 13 éve
Persze, én sem azért mondtam, mert nélküle nem érezném úgy, hogy ezt a meccset meg lehet nyerniWyattNem is tételeztem fel ilyesmit. A második bekezdést már Gronktól és a te hsz-edtől függetlenül, nem ahhoz kapcsolódva írtam. Általános meccs előtti várakozásként/elvárásként.
több mint 13 éve
Persze, én sem azért mondtam, mert nélküle nem érezném úgy, hogy ezt a meccset meg lehet nyerniÉn mondjuk nem bántam volna, ha mégis, de inkább legyen százszázalékos a PO-raA játéka abból a szempontból lett volna megnyugtató, hogy látnánk hogyan mozog, blokkol és "biztosan" tudnánk, hogy a PO-ban minden rendben lesz vele.
Rob Gronkowski will not play on Sunday in Jacksonville, according to a league source Wyatt
A Jags meccs tétje kb. annyi, hogy ne legyen több sérülés, a győzelem meg legyen meg valahogy. Akár 100, akár 1 ponttal.DoM

több mint 13 éve
Én mondjuk nem bántam volna, ha mégis, de inkább legyen százszázalékos a PO-raA játéka abból a szempontból lett volna megnyugtató, hogy látnánk hogyan mozog, blokkol és "biztosan" tudnánk, hogy a PO-ban minden rendben lesz vele.
Rob Gronkowski will not play on Sunday in Jacksonville, according to a league source Wyatt
A Jags meccs tétje kb. annyi, hogy ne legyen több sérülés, a győzelem meg legyen meg valahogy. Akár 100, akár 1 ponttal.
több mint 13 éve
FOXBOROUGH, Mass. – The New England Patriots signed second-year WR Kamar Aiken to the 53-man roster from the practice squad today. Aiken was signed to the New England practice squad on Nov. 19. Aiken, 23, originally entered the NFL as a rookie free agent with Buffalo out of Central Florida in 2011. The 6-foot-2, 213-pounder began his rookie season on the Buffalo practice squad before being signed to the 53-man roster in November. He played in two games as a reserve. Aiken was released by Buffalo after training camp this past summer and spent time on the practice squads of both Buffalo and Chicago this season. He will wear jersey #16.
több mint 13 éve
Én mondjuk nem bántam volna, ha mégis, de inkább legyen százszázalékos a PO-raRob Gronkowski will not play on Sunday in Jacksonville, according to a league source

több mint 13 éve
Mit nem adnék egy Geno Atkinsért, vagy Wattért Wilfork mellé... 😊Ha már statok...Top5 sackek (vs def. passer rating) utóbbi csak érdekesség, mert a pass rush minősége mindig első érvként jön elő a passz elleni védelem minősége során
Iszonyat kevés sacket szedtünk össze idén... 29et eddig.
A tavalyi termés 40 volt, a Carter/Neo páros ebből 20-at termelt.
De még tavalyelőtti számot (36, ha jól emlékszem) is nehezen tudnánk reprodukálni.
Gyulus
2010: Wright 5.5, TBC 5, Ninko 4, G.Warren 3.5, Guyton 3 [81.2 DPR] =36 sack
2011: Carter 10, Anderson 10, Ninko 6.5, Wilfork 3.5, Love 3 [86.1 DPR] =40 sack
2012: Ninko 8, Jones 6, Mayo 3, Hightower 3, Cunnningham 2.5 [91.1 DPR] =29 sack
Idei évre: Anderson sub rusher képességét egyértelműen nem sikerült pótolni. Hiányzik a harmadik erő Jones és Ninko mellé. A DT posztról hiányzó pressure meg már említésre sem méltó klisé.
DoM

több mint 13 éve
Ha már statok...Top5 sackek (vs def. passer rating) utóbbi csak érdekesség, mert a pass rush minősége mindig első érvként jön elő a passz elleni védelem minősége során
Iszonyat kevés sacket szedtünk össze idén... 29et eddig.
De még tavalyelőtti számot (36, ha jól emlékszem) is nehezen tudnánk reprodukálni.
Gyulus
2010: Wright 5.5, TBC 5, Ninko 4, G.Warren 3.5, Guyton 3 [81.2 DPR] =36 sack
2011: Carter 10, Anderson 10, Ninko 6.5, Wilfork 3.5, Love 3 [86.1 DPR] =40 sack
2012: Ninko 8, Jones 6, Mayo 3, Hightower 3, Cunnningham 2.5 [91.1 DPR] =29 sack
Idei évre: Anderson sub rusher képességét egyértelműen nem sikerült pótolni. Hiányzik a harmadik erő Jones és Ninko mellé. A DT posztról hiányzó pressure meg már említésre sem méltó klisé.
több mint 13 éve
Ha már statok...Iszonyat kevés sacket szedtünk össze idén... 29et eddig.
több mint 13 éve
Igen 😊 + ha már ennyire szereti Tominkat, akkor Mangoldot is megfűzhetné finoman (bár Wendell-lel sincs semmi bajom sőt, de azért mégis).Rex Ryan finally came clean Thursday on who he'd like as his quarterback in 2013.Wilkersont se hagyja otthon 😊Wyatt
"I'll be honest with you, if I had Tom Brady, I'd be happy with that," the Jets' coach said.
Ez simán kivitelezhető, ha eljön hozzánk DC-nek 😀 Mondjuk akkor már hozhatná magával Revist is.Boston
Do your job
több mint 13 éve
Rex Ryan finally came clean Thursday on who he'd like as his quarterback in 2013.Wilkersont se hagyja otthon 😊
"I'll be honest with you, if I had Tom Brady, I'd be happy with that," the Jets' coach said.
Ez simán kivitelezhető, ha eljön hozzánk DC-nek 😀 Mondjuk akkor már hozhatná magával Revist is.Boston

több mint 13 éve
Rex Ryan finally came clean Thursday on who he'd like as his quarterback in 2013."I'll be honest with you, if I had Tom Brady, I'd be happy with that," the Jets' coach said.
Ez simán kivitelezhető, ha eljön hozzánk DC-nek 😀 Mondjuk akkor már hozhatná magával Revist is.
Do your job
több mint 13 éve
Szóval lehet, hogy a hétvégén több is veszett, mint egy nagy meccs. Én nagyon drukkolok, hogy legyen egy csodás Chiefs feltámadás és/vagy egy bika Vikings és Colts csapat az utolsó két hétre. LordTamasA statisztikák pont arra valók, h megcáfolják őket😀😀
Emlékszem két éve, hányan és mennyi statiszikai párhuzamot vontak a korábbi SB győztes csapatokkal. Sajnos egyik sem jött be:S
pl. 14-2-vel már kétszer is nyertünk SB-t. Eredmény: Jets elleni L otthon a div. roundban
a nemtommelyik SB győzelem évében ugyanúgy volt egy csúfos
vereség a Billstől, mint tavaly - eredmény SB-ba jutás
Szal én nem félek a számoktól.
A PM-féle CBW-ektől igen, a statisztikázástól viszont nem különösebben. Nyilván nehezebb SB-ba jutni WC kör után, mivel legalább kétszer kell egy papíron erősebb csapat ellen mérkőznöd. Ebből persze lehet statisztikát generálni😊
Úgyh remélem idén rácáfolunk a számokra😊
több mint 13 éve
A nagy eső biztos belejátszott az amúgy nagyon megbízható támadóegység labdavesztéseibe, illetve az első félidős döcögésébe. Ha 5 fokkal hidegebb van, akkor más a helyzet, de így a 49ers védelmének kifejezetten jól jött. Az más kérdés, hogy a mi def-ünket miért nem "erősítették" annyira a körülmények. ... Amúgy Seattleben is szakadt az eső, és a támadóegység ott sem volt a csúcson, finoman szólva. Érdekes, hogy ilyen kor kéne nagyon futni, és nem ment, illetve, ha ment akkor fumble lett.LordTamasPár napja pont ezzel kapcsolatban írtam le a véleményemet. A PM időszakban a Colts offense is no-huddle-re alapozó "finesse" offense volt, amelyik jó körülmények között villog igazán, a sárdagasztást, csúszós, nyálkás, esős időt nem csípi annyira. A mostani Pats alapvetően hasonló stílusban játszik, még ha nyilván nem is teljesen ugyanazt játssza a két csapat. Lényeg a lényeg, hogy a Pats futás no-huddle-ben, felpörgetett játékban működik igazán, nem pedig egy fizikális, dominanciára épülő futójátékról van szó. Ezért - a 2000-es évek eleji Pats-ével ellentétben - a rossz idő inkább hátrány, mint előny. Annyira, hogy a playoffban - amikor elromlik az idő - még a hazai pálya előnye is elveszhet, és lehet, hogy jobban jártok, ha idegenben, fedett pályán, vagy jó időben kell játszani.
"Papíron" persze az általad idézett SB-be jutási statok nem ezt igazolják, de azért azok elég félrevezetőek, hiszen egybevesznek 12 évet, márpedig az évezred eleji csapat egészen más stílusú volt, mint a 2007-08 utáni csapat. Az utóbbi 3 évet nézve - amikor stílusban a mostanihoz hasonló csapatról lehet beszélni -, az otthon játszott 4 meccsből becsúszott két vereség, egy nagyon kínlódós győzelem a Baltimore ellen, és a Denver tavalyi kiütése. Ez azért nem az a Gillette-előny amit úgy általában jelenteni szokott...
Mindezzel együtt, szerintem a Niners ellen nem volt komolyabb gond a futással, hisz 3.9yrd/attempt körül futott a csapat, ami egy elit futás elleni védelem ellen korrekt, ha azt nézed, hogy az éves átlag 4.2 körül van. Csak, hát a hátrány miatt marha sokat kellett passzolni, így kevesebb volt a futás kísérlet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)