New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Egyelőre úgy tűnik, hogy sérülés nélkül megúszta a balesetet. A karambol másik résztvevőjét ki kelett vágni az autóból. Ezek alapján valószinűleg Brady ment bele oldalról a másikba. Persze az ebből még nem derül ki, hogy ki volt a hibás.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Boston Globe szerint Brady reggel karambolozott...Az első hírek szerint több volt mint egy koccanás...Kíváncsi vagyok mi lehetett.Witchdoctor
A WEEI jelentése szerint a baleset reggel 6 óra 34 perc táján történt Bostonban a Gloucester Street és Commonwealth Avenue sarkán, egy Audi (New Jersey rendszámmal) és egy Ford kisteherautó között, a Ford sofőrjét fémvágóval kellett állítólag kiszabadítani az autójából. Egy személyt a Brigham and Women's Hospital [Kórház]-ba kellett szállítani, de személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra. Az EspnBoston forrása szerint Brady nem sérült meg komolyabban és már útban van a csapathoz.

http://patriots.hu/brady-autobalesete/

video az estről: http://www1.whdh.com/news/articles/local/12002173077017/tom-brady-involved-in-2-car-accident/
több mint 15 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Boston Globe szerint Brady reggel karambolozott...Az első hírek szerint több volt mint egy koccanás...Kíváncsi vagyok mi lehetett.Witchdoctor
Elvileg komolyabb baja nem lehet, nem vitték kórházi kivizsgálásra... és egyenest a stadionba ment/megy utána.

Szó se róla, nem kellemes az ilyen 3 nappal a nyitómeccs előtt.
több mint 15 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Boston Globe szerint Brady reggel karambolozott...Az első hírek szerint több volt mint egy koccanás...Kíváncsi vagyok mi lehetett.

több mint 15 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
cool Cunningham újra edzésben és jó lenne hétvégén a pályán is látni, legyen már csütörtök és induljon hát végre a szezon 😊

több mint 15 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
moss valszeg veterán léte miatt kapott pihenőtbriareos
Tavaly is többször volt, hogy hétközben tartott 1-1 nap szünetet. Gondolom túl sok újat már nem tud tanulni. 😛GRAFI
Keményen dolgozik, és remek példát mutat a fiataloknak. Mikor éppen nem a sajtónak sír, vagy éppen edzésről késik el, vagy meccset lazsál el mert nem kap elég labdát.
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
moss valszeg veterán léte miatt kapott pihenőtbriareos
Tavaly is többször volt, hogy hétközben tartott 1-1 nap szünetet. Gondolom túl sok újat már nem tud tanulni. 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Magyar idő szerint este tízkor jön ki a szezon első injury report-ja! Kíváncsi leszek!
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
moss valszeg veterán léte miatt kapott pihenőt

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Cunningham és Brace teljes védőfelszerelésben edzett ma, ez jó hír!
Viszont Moss kihagyta a mai edzést, reméljük nem sérülés miatt.
Edelman továbbra se edzett és Maroney-val is lehet valami, ő sem edzett teljes felszerelésben.
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
csak szopatunk 😊
láttam egy pats baseball sapis meg egy steelerses csókát a meccsről kifele jövet, ha esetleg innen valaki, akkor itt is üdv 😊
ja gyulus am no para, csak szar volt napom, szarul reagáltam, én is bocs

több mint 15 éve
gyeek LSU Tigers 8 690 — Grady Judd fan
Tavalyi cucc, biztos láttátok sokan, nekem nagyon tetszett, beteszem megint, hogy ti is mosolyoghassatok egyet. Jó arc Randy 😊 :

http://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d815298cf/Randy-Moss-on-Sunday-s-win

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
kíváncsi vagyok ha ez igaz, mennyi lesz a garantált, 3 év 40 misi korrekt lenne, bár jobban örülnék egy 4 év 50-nekWyatt
rohadt mindegy, én még azt is kétlem, hogy ezt a három éves szerződéshosszabbítást teljesen ki fogja játszani... továbbra is úgy gondolom hogy max 3. szezont (ideit + 2-őt) fog lenyomni aztán éli a celebéletet az asszony oldalán...

másrészt érdekes, hogy nem kozmetikázták ki a szerződést mondjuk egy 6 év 100-120 milkásra, az ügynököknek erre már a hírhajtás/önreklám miatt is hajlamosak szoktak lenniGyulus
annyit mondtam, hogy én magam részéről minek örülnék, nem, hogy ez lesz, és nekem nem rohadt mindegy, mert nyilván a lehető legtovább akarom ő játszani látniWyatt
bocs amennyiben félreérthető voltam, nem szántam sértésnek... a megjegyzés elsősorban a 3 éves időtartamnak szólt
több mint 15 éve
kíváncsi vagyok ha ez igaz, mennyi lesz a garantált, 3 év 40 misi korrekt lenne, bár jobban örülnék egy 4 év 50-nekWyatt
rohadt mindegy, én még azt is kétlem, hogy ezt a három éves szerződéshosszabbítást teljesen ki fogja játszani... továbbra is úgy gondolom hogy max 3. szezont (ideit + 2-őt) fog lenyomni aztán éli a celebéletet az asszony oldalán...

másrészt érdekes, hogy nem kozmetikázták ki a szerződést mondjuk egy 6 év 100-120 milkásra, az ügynököknek erre már a hírhajtás/önreklám miatt is hajlamosak szoktak lenniGyulus
annyit mondtam, hogy én magam részéről minek örülnék, nem, hogy ez lesz, és nekem nem rohadt mindegy, mert nyilván a lehető legtovább akarom ő játszani látni

több mint 15 éve

másrészt érdekes, hogy nem kozmetikázták ki a szerződést mondjuk egy 6 év 100-120 milkásra, az ügynököknek erre már a hírhajtás/önreklám miatt is hajlamosak szoktak lenni

amint megvan ez a szerződés...jöhet Logan a sorban😊
több mint 15 éve
kíváncsi vagyok ha ez igaz, mennyi lesz a garantált, 3 év 40 misi korrekt lenne, bár jobban örülnék egy 4 év 50-nek

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ian szerint majdnem megvan a megállapodás Brady-vel. 3 év 58 milla. szép pénz.Danna
Az simán adható.
Ezt a Pats oldaláról azonnal szignózni kell.zinedine5
Hosszabb szerződésre számítottam (4-5 év). Ez gyakorlatilag vehető visszavonulási dátumnak is.DoM
pont ez jutott nekem is eszembe. A 3 év gyakorlatilag elég rövid szerződés szerintem az ő korában és szintjén. Hoyer kezdheti összekapni magát, akkor 5 éves tapasztalata lesz backupként 😉

Mondjuk kíváncsi vagyok, ha aláírja, akkor hozunk e QB-t a közeljövőben draftról, mert azt hiszem egészségesebb ha egy irányító ül 1-2 évet, mintha rögtön bedobják a vízbe.
több mint 15 éve
Ian szerint majdnem megvan a megállapodás Brady-vel. 3 év 58 milla. szép pénz.Danna
Az simán adható.
Ezt a Pats oldaláról azonnal szignózni kell.zinedine5
Hosszabb szerződésre számítottam (4-5 év). Ez gyakorlatilag vehető visszavonulási dátumnak is.
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Az simán adható.
Ezt a Pats oldaláról azonnal szignózni kell.
több mint 15 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Ian szerint majdnem megvan a megállapodás Brady-vel. 3 év 58 milla. szép pénz.
több mint 15 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan

😊Gyulus
Kimaradt, de ez nagyon ütős.

(Littonon kívül van valami NFl karikatúristás oldal?)

több mint 15 éve
... ettől függetlenül képtelen vagyok megérteni, hogy miként kaphatna jövőre - 1 év kihagyást követően - több fizut, mint amennyit most ajánlunk neki. Plusz az is kérdéses, h egyáltalán lesz-e jövőre rendes szezon...ééés még utána is rakhatunk rá franchise taget😀

ez a lehetőség Mossnál is fenn áll (mármint a franchise tag)... na ő sem nagyon lenne ezzel boldog, élete utolsó zsíros pro szerződése lebeg a szeme előtt és már így is panaszkodik h nem kap elég szeretet
(úgy látszik az NFL-ben szeretet=hosszútávú, full-garantált szerződés😀)Gyulus
Mankins szerintem egyszerűen megsértődött a csapatra, így pár millió mínusz nem is érdekli, csak el innen. Nyilvánvalóan nem tudhatjuk, hogy milyen ígéretek vagy tárgyalások voltak Camp Logan és a csapat között.

Moss nyilatkozata meg egyszerűen nevetséges. Amióta itt van a csapat egyik legjobban fizetett játékosa (tavaly második, idén első), és egyedül Bradynek köszönheti, hogy most 2011-ben majd még a nagy szerződésére készülhet.. a tavaly lelazsált meccsekről már nem is beszélve.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
azt hittem, hogy ezt a DB blitz témakört már agyon rágcsáltuk tavaly is.
Akkor ha jól emlékszem Vödörnek volt egy sackje, miután a fél hazai patriots közösség a DB blitzet kezdte éltetni, mint egyetlen megváltó erőt, és számonkérte BB-t, hogy miért nem alkalmazzuk többször.

Arra persze akkor sem vette senki a fáradtságot, hogy megnézze, hogy valójában elég gyakran blitzelnek a hátsó sorokból is, csak éppen ezek többségében semmi eredményt nem értek el, és ahogy mondja Gyulus csak szabad területet hagytunk hátul. (attól, hogy volt 1 nagyon sikeres DB blitz még nem kell arra következtetni, hogy máskor nem használjuk, és ha többet tolnánk, mindig sackkel végződne).

A másikban is Gyulussal kell egyetértenem. 1. héten a minden féle power rankingoknak és előzetes erő becsléseknek kb semmi értelme nincs. Mondhatnám stílszerűen, hogy "remember the titans" a tavalyi évből. Most van 1-2 csapat aki bomba erősnek tűnő preseasont zárt, mások meg látszólag átaludták, de ugye a Lions is megnyerte az összes PS meccset a 0-16 előtt 😉
több mint 15 éve
Megmondom őszintén én szívesen látnék olyan defense playeket idén, amikor nem az "ütős" OLB-ink blitzelnek, hanem alkalmazunk ILB, CB és S blitzeket is!

A támadók részéről pedig a régi CW szerű kiszámíthatatlanságot szeretném viszontlátni!Egon bá
tavaly épp a gyenge OLB pass rushnak köszönhetően szokatlanul sokszor küldtük a DB-ket blitzre s ez nem nagyon váltotta meg a világot (hátul kevesebben voltunk --> elváltások, szétpasszoltak minket)

Spikes állítólag igazi állat módjára blitzel ILB posztról is, remélhetően ezt kamatoztatni tudjuk - Guyton sem lassú gyerek, de ha találkozik egy blokkolóval...:S

a mi védelmünk igazán akkor üzemel jól , amikor 4 (legfeljebb 5) védő már elég ahhoz, hogy állandó nyomás alatt tarsa az ellenfelet... tavaly sajnos ez ritkán fordult elő

egyébként kíváncsi vagyok, hogy a tavalyi év végére kifejlesztett "szervezett káosz" felállást ( 5 LB, 6 DB) idén mennyire használjuk majd, szvsz kevesebb DE/OLB hibrid maradt a csapatnál...

egyébként egy egész jó cikket találtam erről a felállásról:
http://oneifbylandsports.blogspot.com/2009/12/second-look-at-organized-chaos.html
mint ahogy azt már tavaly is észrevettük, legfeljebb 3rd&long szituknál van reális esélye a sikerre, egyébként meg szétfutják...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Megmondom őszintén én szívesen látnék olyan defense playeket idén, amikor nem az "ütős" OLB-ink blitzelnek, hanem alkalmazunk ILB, CB és S blitzeket is!

A támadók részéről pedig a régi CW szerű kiszámíthatatlanságot szeretném viszontlátni!