New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 4 éve
Megint holding volt. Előbb facemask. Ne sírjatok, hogy kinek fújnak a bírók.
több mint 4 éve
Mind1 mi a vége, végre láttunk valamit Jonestól, ami nincs meg egy game-managerbenErről beszéltem, hát ki nem szarja le a pick6-et, ha utána ilyen csodára képes.
Nagy pacsi Mekinek, meg az edzőknek, hogy nem a szokásos szar futást hívták be.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Judon tekintélyt teremtett.
több mint 4 éve
1 negyed óta totál vakon vagyunk?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
10 mp-ig 21-7 volt... és onnantól valami elszakadtaz O az kb 20 perce mintha a pályán se lenne (persze az Ofal az egyik fő oka) és a D sem fog 2021-ben 10 támadássorozatot kivédekezni
meglepő lenne ha innen nyernénk
több mint 4 éve
ez mi a .... volt???Ezért nem megyünk neki a 4&1, mert ez a játék van felírva ha egy yard kell 🤣
Burkus

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
ez mi a .... volt???
több mint 4 éve
Végén majd térjünk vissza erre a térdelésre. Valamitől nagyon fosunk, Meki nincs rendben?

több mint 4 éve
Kurva életbe nem tudunk mi sosem rámenni arra a kibaszott egy yardra..... faszomat már komolyan, underdogok vagyunk, PO 7. helyéért izomzunk mi a faszom múlna ha néha rámennénk ezekreJogos. És a punt block után meg pláne. De a két RZ turnover azért tetszetős. A futás megállítása is.
A kibaszott világtalan texans rámegy, de mi fosunk
(Azaz egy hibát leszámítva minden jó volt támadadó oldalon, erre jön megint ez a teligatya call)
ZERO_L
több mint 4 éve
Azért a 2. punt blokk amit kapunk...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Kurva életbe nem tudunk mi sosem rámenni arra a kibaszott egy yardra..... faszomat már komolyan, underdogok vagyunk, PO 7. helyéért izomzunk mi a faszom múlna ha néha rámennénk ezekreA kibaszott világtalan texans rámegy, de mi fosunk
(Azaz egy hibát leszámítva minden jó volt támadadó oldalon, erre jön megint ez a teligatya call)
Szerkesztette: ZERO_L

több mint 4 éve
Kapott, szerencsére volt egy labdaszerzes belőle, de ha az elvett td után ugyanott vagyunkHát, az első negyed alapján ha 50 pont alatt maradunk az remek.Adott vagy kapott? 😊 Jones előtt le a kalappal.
Wyatt
Burkus

több mint 4 éve
Ha csóri túléli ezt a meccset. Mit kapot szerencsétlen bmegHát, az első negyed alapján ha 50 pont alatt maradunk az remek.Adott vagy kapott? 😊 Jones előtt le a kalappal.
Wyatt
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Hát, az első negyed alapján ha 50 pont alatt maradunk az remek.Adott vagy kapott? 😊 Jones előtt le a kalappal.
Wyatt
több mint 4 éve
Én ott nem féltem semmitől, itt azért karcosabb, ha jó az idő. Gilmore-ral még csak csak lehetne valamit kezdeni az elkapókkal, így azért sok leszHát az még sokba kerülhet igen, viszont ha így folytatja a Dolphins, a végén nyerhetünk Floridában, és igazából itt úgyis 1–1-gyel számol az ember 😀Én a Tampa ellen is nagy zakótól féltem és nem lett, remélem, most is csalódni fogok a várakozásaimban.
A nagyobb kár, hogy a Dallast nem fogjuk úgy szétfutni, ahogyan reméltem
Wyatt
Burkus

több mint 4 éve
Hát az még sokba kerülhet igen, viszont ha így folytatja a Dolphins, a végén nyerhetünk Floridában, és igazából itt úgyis 1–1-gyel számol az ember 😀Én a Tampa ellen is nagy zakótól féltem és nem lett, remélem, most is csalódni fogok a várakozásaimban.
A nagyobb kár, hogy a Dallast nem fogjuk úgy szétfutni, ahogyan reméltem
Wyatt
több mint 4 éve
Hát az még sokba kerülhet igen, viszont ha így folytatja a Dolphins, a végén nyerhetünk Floridában, és igazából itt úgyis 1–1-gyel számol az ember 😀A nagyobb kár, hogy a Dallast nem fogjuk úgy szétfutni, ahogyan reméltem

több mint 4 éve
Elnézve a Miamit a Jags ellen, egyre jobban fáj az a vereség a nyitómeccsen. A
több mint 4 éve
The Inside Story of Tom Brady’s Departure From New Englandwww.si.com/nfl/2021/10/14/tom-brady-seth-wickersham-book-excerpt-daily-cover
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hú de nem sikerült értelmezni a leírtakat 😕Nem tudom már hol, de hallottam valahol, hogy Barmore csalódás.... hm okEz inkább a Patriots falról mond többet (hogy áll fel, rotálnak-e a játékosok, stb.), mint magáról a játékosról. A Colts falban pl. Grover Stewart jóval többször kap double teamet, mint Deforest Buckner. Nyilván nem a két játékos teljesítményének szól ez, hanem annak, hogy hol játszanak, stb.
ZERO_L
peterk2005

több mint 4 éve
Ettől függetlenül szerintem Barmore biztatóan játszik,jobbnak tűnik mint az utóbbi évek DT huzasai.Nem tudom már hol, de hallottam valahol, hogy Barmore csalódás.... hm okEz inkább a Patriots falról mond többet (hogy áll fel, rotálnak-e a játékosok, stb.), mint magáról a játékosról. A Colts falban pl. Grover Stewart jóval többször kap double teamet, mint Deforest Buckner. Nyilván nem a két játékos teljesítményének szól ez, hanem annak, hogy hol játszanak, stb.
ZERO_L
peterk2005
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Nem tudom már hol, de hallottam valahol, hogy Barmore csalódás.... hm okEz inkább a Patriots falról mond többet (hogy áll fel, rotálnak-e a játékosok, stb.), mint magáról a játékosról. A Colts falban pl. Grover Stewart jóval többször kap double teamet, mint Deforest Buckner. Nyilván nem a két játékos teljesítményének szól ez, hanem annak, hogy hol játszanak, stb.
ZERO_L

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Meglátjuk, mindenesetre szkeptikus vagyok. Ha bejön számon lehet rajtam kérni egy mea culpát.twitter.com/BenFennell_NFL/status/1449042981839900676?t=QpQqEOHYflMSC7wOpmkcAw&s=19
empty taxi
JMD egyelore nem erolteti ezt..
topin
I asked McDaniels about this last week and he said, "it's not something we major in" but that they have it in their bag for certain matchups. Made me sad.
— Evan Lazar (@ezlazar) October 15, 2021
Valószínű nem akarják átalakítani az egész playbookot ezekért a játékokért vagy most nem fogják beépíteni, majd ha már az alapjátékokat tudják.
Esetleg ködösítenek...