New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 4 éve
The way the QB rookies have looked this year is how rookies usually look.
— DJ Bien-Aime (@Djbienaime) September 27, 2021
Herbert, Baker, Lamar, Luck, RG3, Russell Wilson, Dak’s rookie years have poisoned our minds
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 4 éve
[Mit hisz el az offense? Az nem elég motiváció hogy 2 labdabirtokláson belül tart a D és jöhetsz fel? AHogy egyébként meg is történt. Mert az a FG amit vitattok, az pont megadta az esélyt az 1 birtoklásra zárkózáshoz a Bourne TD után. Akkor kellett volna még egy stop és a 3&7 kivédekezése és az egyenlítésért mehettünk volna. Nem érdemeltük volna meg, vélhetően nem is sikerült volna, de az esélyt megkaptuk volna.
De,csak ha sikerül a TD akkor talán a saját Offensed is elhiszi hogy van még keresni valója,pont ez lett volna a lényeg!
A FG pontosan semmilyen esélyt nem adott a comebackre,pont erről beszéltem ,hogy a játék képe alapján ez csak matematikai esély volt,egy percig sem volt esélye a győzelemre,a Pats Off. pedig semmilyen löketet nem kapott a FG-tól.
Abban nyilván igazad van,hogy ha TD-t szerzünk a Saints akkor is valószínűleg behúzza a meccset,de itt arról van szó,hogy ha kapunk még egy esélyt,akkor ez az Off egy FG-lal a háta mögött akkor sem valószínű hogy megfordítja a meccset,egy TD viszont adhatott volna esetleg egy akkora boost-ot,amivel talán lett volna esélyünk.
A játék képe alapján egy FG-lal semmiféleképpen .
kolok1972
Az offense egyébként TD-t csinált a FG után, tehát valahogy mégis elhitte hogy végig tud menni a pályán. Most akkor pontosan mire hivatkozol? Mert a pályán megcáfolták az érveidet. A D is megcsinálta a saját rész feladatát a FG után, szóval az egész csapat motivált maradt, senki nem esett vissza. A támadók meg TD-t értek el.
több mint 4 éve
DOWN:O-Fal:Ez vmi botrányos így...Wynn rohadtul nincs formában, hiányzik Brown is...Herron meg szenvedett folyamatosan. Ha nem tudják megtámogatni a futást, akkor meg vagyunk lőve.
Andrewst is benyomták 4x, ott is mi van...
Jonnu Smith: Az a felpattanó labda nem teljesen az ő sara, láttunk már a Brady-Edelman párostól is ilyet, de amit a meccsen művelt...talán a végén volt egy elkapása
Bolden: Nem kifejezetten ő a hibás, de ezek a playhívások rá mint erőfutóra...értem én h a Miamiban szétfutott minket, csak ott volt fal ami nyitott neki, itt meg nem.
A végén is volt egy középre menő futása, aztán hirtelen kivágott jobbra és jött is a szerelés, mert persze h számítottak erre...még az is jobb lett volna, ha belefut középre, hátha.
Első félidei védelem: Ami ott ment az nem semmi volt, mintha nem számítottunk volna rá, hogy Kamarát futtatni fogják... aztán szépen össze kapták magukat, de az is lehet, hogy a Saints vett vissza a tempóból.
ST: Remélem idénre ellőtték az összes balfaszkodást...
UP:
Jones: Nem volt túl sok rookie hibája, amit tudott megtett, legtöbbször érezte a nyomást, jól mozgott ki a zsebből, másodjára már a futást is jobban nyomta, meg dobálta a hosszúkat, megvolt a gyakorlás 😀
Hunter Henry: Blokkolásokat nem néztem, de azt hiszem az összes felé szálló labdát elkapta
Meyers: Már amikor idekerült, akkor is sokat vártam tőle és be is bizonyította, hogy jó elkapó, remélem szép jövője lesz itt.
Bourne Jó fogás volt ő is, szép elkapásokat csinált.
Összességében nézve ez vagy egy elcseszett meccs volt, ahol totál nem volt éles a csapat és/vagy rossz volt a gameplan vagy szembejött a valóság.
Szenvedés volt nézni a meccset még úgy is, hogy nagy elvárásaim nem voltak, de ami bosszantó és a közvetítésben is kiemelték, hogy totál karakteridegen hibákat vétünk.
Rossz ST játék, gyenge O-fal, zászlók tömkelege...
Nagyon látszik, hogy új ez a csapat és sok új játékost kell beépíteni/átnevelni az itteni kultúrára.
több mint 4 éve
De,csak ha sikerül a TD akkor talán a saját Offensed is elhiszi hogy van még keresni valója,pont ez lett volna a lényeg!HúhaÍgy van,matematikailag lehet hogy mindegy volt,de a játék képe alapján,ezt én is és nagyon rossz döntésnek tartottam. Akkor lett volna jogos a FG,ha a meccsen addig is gond nélkül jutottunk volna el a RZ-ig csak vmi miatt nem jött volna össz a pont. Dehát láttuk hogy erről szó sem volt,a 2. negyed közepéig még 1st downt sem sikerült csinálnunk (!!!) ,a FG után a Saints meg gond nélkül elégette az időt.Dehogy volt esély, egy teljesen diszfunkcinális O#ba kellett valahogy életet lehelni. Az egész RZ-s playhívásokkal volt gond, de ez feltette a koronát, arra a pár playre.Ezt a FG-t valaki azért majd magyarázza el. Mi értelme van 21-3-nál 1:30-al a harmadik negyed vége előtt rúgni ahelyett hogy neki mennénk a 4&7-re, az ellenfél 8-asán.Mert ugyanúgy 2 labdabirtoklás a hátrány, akkor is ha TD és akkor is ha FG. És mivel kb 6-7 yardra voltunk az EZ-tól, így kisebb az esélye hogy TD-t csinálunk, minthogy FG-t. És a 0 ponttal totál elment volna a meccs, így meg volt esély még.
ZERO_L
ervinator
Ahogy berúgtuk a FG-t a Saints már csak az órát ölte semmi mást. Pont a TD-vel adtuk volna meg az esélyt a comebackre, de így totálisan feladtunk a meccset.
ZERO_L
kolok1972
Tehát ha TD-t szerzünk, akkor a Saints nem kezdi el égetni az órát? :)
Igen diszfunkcionális volt az O, de ettől még ott a FG volt a jó döntés, abból a szempontból, hogy mi ad több esélyt a meccs megnyerésére.
Igen, jó lett volna TD-t szerezni és az lett volna a legjobb, de amikor 7 yardra vagy az EZ-tól és még több mint egy negyed hátra van, akkor az hogy vissza tudod hozni 2 labdabirtoklásnyi különbségre a meccset az esélyt ad a csapatnak a comebackre. Ha elbaszod a 4&7-et, amire elég nagy esély volt, nem csak azért mert diszfunkcionális volt az O, hanem mert az a 7 yard rengeteg, főleg az RZ-ban, akkor garbage time a 4. negyed.
Így viszont egy védelmi stop, amiben azért lehetett bízni megteremti az esélyt a támadóknak. Hogy tudnak-e élni vele az más kérdés, de ne tegyünk úgy mintha a 4. negyedben 3 perccel a vége előtt mentünk volna FG-re TD helyett. Bőven volt idő még...
ervinator
A FG pontosan semmilyen esélyt nem adott a comebackre,pont erről beszéltem ,hogy a játék képe alapján ez csak matematikai esély volt,egy percig sem volt esélye a győzelemre,a Pats Off. pedig semmilyen löketet nem kapott a FG-tól.
Abban nyilván igazad van,hogy ha TD-t szerzünk a Saints akkor is valószínűleg behúzza a meccset,de itt arról van szó,hogy ha kapunk még egy esélyt,akkor ez az Off egy FG-lal a háta mögött akkor sem valószínű hogy megfordítja a meccset,egy TD viszont adhatott volna esetleg egy akkora boost-ot,amivel talán lett volna esélyünk.
A játék képe alapján egy FG-lal semmiféleképpen .
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
HúhaÍgy van,matematikailag lehet hogy mindegy volt,de a játék képe alapján,ezt én is és nagyon rossz döntésnek tartottam. Akkor lett volna jogos a FG,ha a meccsen addig is gond nélkül jutottunk volna el a RZ-ig csak vmi miatt nem jött volna össz a pont. Dehát láttuk hogy erről szó sem volt,a 2. negyed közepéig még 1st downt sem sikerült csinálnunk (!!!) ,a FG után a Saints meg gond nélkül elégette az időt.Dehogy volt esély, egy teljesen diszfunkcinális O#ba kellett valahogy életet lehelni. Az egész RZ-s playhívásokkal volt gond, de ez feltette a koronát, arra a pár playre.Ezt a FG-t valaki azért majd magyarázza el. Mi értelme van 21-3-nál 1:30-al a harmadik negyed vége előtt rúgni ahelyett hogy neki mennénk a 4&7-re, az ellenfél 8-asán.Mert ugyanúgy 2 labdabirtoklás a hátrány, akkor is ha TD és akkor is ha FG. És mivel kb 6-7 yardra voltunk az EZ-tól, így kisebb az esélye hogy TD-t csinálunk, minthogy FG-t. És a 0 ponttal totál elment volna a meccs, így meg volt esély még.
ZERO_L
ervinator
Ahogy berúgtuk a FG-t a Saints már csak az órát ölte semmi mást. Pont a TD-vel adtuk volna meg az esélyt a comebackre, de így totálisan feladtunk a meccset.
ZERO_L
kolok1972
Tehát ha TD-t szerzünk, akkor a Saints nem kezdi el égetni az órát? 😊
Igen diszfunkcionális volt az O, de ettől még ott a FG volt a jó döntés, abból a szempontból, hogy mi ad több esélyt a meccs megnyerésére.
Igen, jó lett volna TD-t szerezni és az lett volna a legjobb, de amikor 7 yardra vagy az EZ-tól és még több mint egy negyed hátra van, akkor az hogy vissza tudod hozni 2 labdabirtoklásnyi különbségre a meccset az esélyt ad a csapatnak a comebackre. Ha elbaszod a 4&7-et, amire elég nagy esély volt, nem csak azért mert diszfunkcionális volt az O, hanem mert az a 7 yard rengeteg, főleg az RZ-ban, akkor garbage time a 4. negyed.
Így viszont egy védelmi stop, amiben azért lehetett bízni megteremti az esélyt a támadóknak. Hogy tudnak-e élni vele az más kérdés, de ne tegyünk úgy mintha a 4. negyedben 3 perccel a vége előtt mentünk volna FG-re TD helyett. Bőven volt idő még...
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Így van,matematikailag lehet hogy mindegy volt,de a játék képe alapján,ezt én is és nagyon rossz döntésnek tartottam. Akkor lett volna jogos a FG,ha a meccsen addig is gond nélkül jutottunk volna el a RZ-ig csak vmi miatt nem jött volna össz a pont. Dehát láttuk hogy erről szó sem volt,a 2. negyed közepéig még 1st downt sem sikerült csinálnunk (!!!) ,a FG után a Saints meg gond nélkül elégette az időt.Dehogy volt esély, egy teljesen diszfunkcinális O#ba kellett valahogy életet lehelni. Az egész RZ-s playhívásokkal volt gond, de ez feltette a koronát, arra a pár playre.Ezt a FG-t valaki azért majd magyarázza el. Mi értelme van 21-3-nál 1:30-al a harmadik negyed vége előtt rúgni ahelyett hogy neki mennénk a 4&7-re, az ellenfél 8-asán.Mert ugyanúgy 2 labdabirtoklás a hátrány, akkor is ha TD és akkor is ha FG. És mivel kb 6-7 yardra voltunk az EZ-tól, így kisebb az esélye hogy TD-t csinálunk, minthogy FG-t. És a 0 ponttal totál elment volna a meccs, így meg volt esély még.
ZERO_L
ervinator
ZERO_L
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Legutoljara ilyen rosszul 2000-ben, 21 eve kezdett a csapat. Brady elso eveben amikor meg csak csere volt.Akkor 0-4 volt ha minden igaz. Ha jovo heten gyoz az Gillette-be latogato Tampa Bay, akkor Brady allithatja be a a sajat elso eve utani legrosszabb Pats merleget (1-3).
több mint 4 éve
Dehogy volt esély, egy teljesen diszfunkcinális O#ba kellett valahogy életet lehelni. Az egész RZ-s playhívásokkal volt gond, de ez feltette a koronát, arra a pár playre.Ezt a FG-t valaki azért majd magyarázza el. Mi értelme van 21-3-nál 1:30-al a harmadik negyed vége előtt rúgni ahelyett hogy neki mennénk a 4&7-re, az ellenfél 8-asán.Mert ugyanúgy 2 labdabirtoklás a hátrány, akkor is ha TD és akkor is ha FG. És mivel kb 6-7 yardra voltunk az EZ-tól, így kisebb az esélye hogy TD-t csinálunk, minthogy FG-t. És a 0 ponttal totál elment volna a meccs, így meg volt esély még.
ZERO_L
ervinator

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Az O-line botrányosan szar. Az első körös Wynnel együtt. Ha nem érték el Jonest az első félidőben, akkor is simán összenyomták a zsebet.A fenti miatt érthetetelen, hogy-josh miért nem gyorsabb játékokat rajzolt fel, hívott -jonesnak az első félidőben.
Baileynek szóljon valaki, hogy ne rugdossa ki a kickoffokat az oldalvonalon. Ez már a második volt három meccsen.
És az egész ST játék nem ér semmit, pedig szokás szerint mi ebbe többet invesztálunk, mint az átlag.
Jonnu Smith remélem egész héten 7/24-ben büntetőköröket fut.
Bolden baszki? Komolyan? A faszi egy örök ST játékos, de valahogy mindenki elé kerül a DC-n?
A védelem is javulhatna, de egyáltalán nem lenne igazságos őket felelőssé tenni a tegnapiért.
És akkor az a TD. Az egy kibaszott int volt, erre TD-t csinálnak belőle. Azért az nagy gyomros lehetett a pályán is.
Szóval itt igazából semmi sem jött be és nem hiszem, hogy a következőn fognak javítani. Amíg az O-line nem javul fel, addig nem tudom mit akarunk? Mert ezek sem passzt, sem futást nem tudnak blokkolni rendesen.
több mint 4 éve
Nekem az jön le ebből hogy annyira szar az O hogy a Fg az egyetlen megoldás. Csak arra kéne rájönni hogy a TD többet hoz mint a Fg. Az a fura hogy ahogy elérünk a rz-ba tudom hogy FG lesz mintha Jonest büntetnék a faszom értelmetlen futásokkal, amikor a srác pont ebben a 10-15 yardos zónában érzi magát komfortosan...Jöhetne trade-el egy slot elkapó de nagyon jaa és Jonu egy kretén fakezű TEEzt a FG-t valaki azért majd magyarázza el. Mi értelme van 21-3-nál 1:30-al a harmadik negyed vége előtt rúgni ahelyett hogy neki mennénk a 4&7-re, az ellenfél 8-asán.Mert ugyanúgy 2 labdabirtoklás a hátrány, akkor is ha TD és akkor is ha FG. És mivel kb 6-7 yardra voltunk az EZ-tól, így kisebb az esélye hogy TD-t csinálunk, minthogy FG-t. És a 0 ponttal totál elment volna a meccs, így meg volt esély még.
ZERO_L
ervinator
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Ezt a FG-t valaki azért majd magyarázza el. Mi értelme van 21-3-nál 1:30-al a harmadik negyed vége előtt rúgni ahelyett hogy neki mennénk a 4&7-re, az ellenfél 8-asán.Mert ugyanúgy 2 labdabirtoklás a hátrány, akkor is ha TD és akkor is ha FG. És mivel kb 6-7 yardra voltunk az EZ-tól, így kisebb az esélye hogy TD-t csinálunk, minthogy FG-t. És a 0 ponttal totál elment volna a meccs, így meg volt esély még.
ZERO_L
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
Túl lehetne reagálni a meccset, de igazából majd úgy is a köv 3 adja meg a választ, gödörben van az O# vagy ez csak a szokásos kurvára semmi sem jött össze meccsünk volt a szezonban.Az O fal az ami nagyon aggasztó számomra.
Korán jött a pofon Jonesnak meg a csapatnak, egy még nehezebb ellenfél ellen lehet javítani köv héten.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Nagyon nem volt meg a 60 perc jó foci. AZ a 2 INT és a blokkolt punt kb kiherélt minket. Jelenleg ez az offense nem tud felrakni 30 pontot. Pedig a védelem kapott 14 pontot, a többit az O és az ST hozta össze. Ahogy Burkus írta ez még nagoyn nem PO csapat, sok munka vár rájuk és sajnos az állomány is inkább középszer.
több mint 4 éve
Ezt a FG-t valaki azért majd magyarázza el. Mi értelme van 21-3-nál 1:30-al a harmadik negyed vége előtt rúgni ahelyett hogy neki mennénk a 4&7-re, az ellenfél 8-asán.

több mint 4 éve
Ezen a meccsen semmi sem megy.Jó kis reality check ez a meccs a támadóknak...Jöhetnek az általad vágyott hosszú passzok. Végül is mindegy, hogy két INT vagy 5-6.
Valamit nagyon ki kell találni mert ez nagyon nagy nulla
ZERO_L
Burkus
Ezen a drop picksixen nagyon elment a meccs. Bradyvel nyílván nem írnám le, de ez az O# most nagyon keresi magát.
Annyiban jó, hogy Jonesnak (bár nem rajta megy el a meccs) és a támadóknak jött egy kiadós pofon, köv hetet tudjuk, BB a szart is ki fogja hajtani belőlük az edzéseken.
Köv meccseken meg le lehet szűrni, mind Jones mind a többi támadó hogyan reagálja ezt le, mégis milyen karakterekből áll ez a mostani egység.

több mint 4 éve
Jó kis reality check ez a meccs a támadóknak...Jöhetnek az általad vágyott hosszú passzok. Végül is mindegy, hogy két INT vagy 5-6.
Valamit nagyon ki kell találni mert ez nagyon nagy nulla
ZERO_L
több mint 4 éve
Jó kis reality check ez a meccs a támadóknak...Valamit nagyon ki kell találni mert ez nagyon nagy nulla

több mint 4 éve
Én ezt értem és ezt is írtam.pont arról írunk hogy felesleges a próba. Akkor dobja meg ha tudja egy megnyert meccsen. Próbálni ráér ha nincs más opciója. Két meccse van a ligában az ember.Ezt most mire?azért egy ilyen meccsen elereszthetné igazán a labdát.Solymi😥
Wyatt
Írtam, hogy a Jets elleni garbage time-ban, ha volt ilyen játék felrajzolva és megvolt rá a lehetősége, akkor megpróbálhatta volna. A meccs egészét nézve azért jó, hogy a garbage time-ig inkább a biztosra ment.
De az is nagyon pozitívum, hogy tudta és látta h ott a lehetőség.
Solymi
topin
Azért a Jets elleni meccs második félideje eredményben nem nagyon változott, volt 1-1 FG mindkét oldalon, de ha szigorúan vesszük, akkor az utolsó 5-10 percben lehetett volna egy ilyet próbálni.
Persze én azt is megértem, hogyha az O-falat és a QB-t nem akarták felesleges sérülésveszélynek kitenni, illetve Jones úgy ítélte meg, hogy számára most jobb a biztonságos játék, minthogy eladja a labdát és esetleg esélyt adjon a Jetsnek.
több mint 4 éve
nem azért nem dobja meg mert baszik ő erre, hanem mert nem komfortos neki és tud biztosabbat. Hiszen alaposan a fülébe lett rágva ne adja el.És nem azért nem dobja meg mert szarakodik helyette, hanem mert szabadulnia kell mert jön a nyomás. És pontosan dobja meg, életbe tartva a driveot, tehát nem hoz rossz döntést. Teljesen logikusan áll a szituhoz és nem akarja túlvállalni magát, ha nincs rá szükség.. És mi sem azt gondoljuk hogy egész karrierjét ilyen konzervatívan oldja meg. Hanem azt, hogy nem első 2 NFL meccsén kell villogni. Majd eljön az idő amikor rákényszerül, és nem lesz más választásunk. Látva az eddigi játékát bele fog állni, aztán meglátjuk.. de akár ma, akár a jövő héten nem jön össze, semmit nem fog jelenteni a karrierjét illetően.
több mint 4 éve
pont arról írunk hogy felesleges a próba. Akkor dobja meg ha tudja egy megnyert meccsen. Próbálni ráér ha nincs más opciója. Két meccse van a ligában az ember.Ezt most mire?azért egy ilyen meccsen elereszthetné igazán a labdát.Solymi😥
Wyatt
Írtam, hogy a Jets elleni garbage time-ban, ha volt ilyen játék felrajzolva és megvolt rá a lehetősége, akkor megpróbálhatta volna. A meccs egészét nézve azért jó, hogy a garbage time-ig inkább a biztosra ment.
Solymi
több mint 4 éve
Ezt most mire?azért egy ilyen meccsen elereszthetné igazán a labdát.Solymi😥
Wyatt
több mint 4 éve
NB2
zinedine5
ervinatorBemásolnám ide a pats.hu-ról a nyilatkozatok ide vágó részét:
"arról, hogy a Jets nem engedett hosszú passzokat
MJ: Ez inkább rajtam múlott, többször is mehetnék mélyre. Azt csinálták, amit vártunk. Nagyszerű védőfaluk van, de ahogy már mondtam, tudnék jobb dobásokat is csinálni, tartani a labdát, mozogni vele, sok játék jobban is elsülhetett volna. "
Ez alapján és több más alapján fel voltak rajzolva a hosszú játékok, meg is volt az opció, mégse dobta meg.
És akkor itt van az eredeti is, kicsit jobban kontextusba helyezve a dolgot:
www.patspulpit.com/2021/9/21/22684513/mac-jones-addresses-new-england-patriots-lack-of-deep-passes
Így már látható, hogy nincs még meg neki az önbizalma vagy kémia hozzá, hogy ezeket a játékokat megcsinálja.
A Jets ellen meg lehetett volna próbálni, de ott nem tette.
A Saints és a TB ellen kényszerítve lesz rá, mert ott muszáj lesz előnyt építeni vagy menni az eredmény után.
További probléma még, hogy ti már nagyon régóta itt vagytok a fórumon, megvannak a beidegződések, profilozások, így néha-néha már egymásnak ugrotok ahelyett, hogy pro és kontra megvizsgálnátok, hogy mit akar mondani a másik 😉
A végkövetkeztetés részemről az, hogy mindenkinek igaza van...egyrészt látszik, hogy nem siettetjük Jonest viszont beépítjük neki a játékokat, másrészt meg ahogy Zero mondta, azért egy ilyen meccsen elereszthetné igazán a labdát.
Azt persze nem tudjuk, hogy a meccs melyik szakaszában voltak ezek, legalábbis nem követtem, nem hinném, hogy garbage time-ban rajzolgattak volna fel ilyen játékot, de meg lehetett volna próbálni.
több mint 4 éve
Szerintem sem de akkor még egy hétig ugyanez a lemez megy majd a topicban... 😛Vajon ha a mai meccset elbukjuk nyerő pozícióból mert Mac erőlteti a hosszú a passzokat "gyakorlásként" akkor mi lesz a reakció itt? 😛Szerintem ha nyerő pozícióban lesztek, akkor nem lesznek felesleges hosszú passz hívások
Castleai01
kapitnono
Legyen egy szoros és izgalmas meccs akkor, így mindenki jól jár... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉