New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Én csak azt nem értem, hogy Pats szurkolók miért mennek át a Colts topikba védeni a védhetetlent.Inkább örüljenek, megvan az új(régi) OC, és marad támadó oldalon a folytonosság.De akár itt is. Én ezt soha nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet objektíven nézni a dolgokat. Még egy egyértelmű szerencsés/rossz call után is miért nem lehet azt mondani, hogy hé, igen, az volt, de leszarom, örülök neki mert az én csapatom.
HanSolo
Miért kell mindig védeni a dolgokat. De ez inkább csak ilyen általános, fél-költői off kérdés.
több mint 6 éve
Én csak azt nem értem, hogy Pats szurkolók miért mennek át a Colts topikba védeni a védhetetlent.Inkább örüljenek, megvan az új(régi) OC, és marad támadó oldalon a folytonosság.
több mint 6 éve
Szóval akkor tényleg ott vagyunk, Ballard és Irsay két kiló kokain között, a Super Bowl utáni mámorban behaluzta, hogy McDaniels okézta az állást, aztán bejelentették hivatalosan is.Ne haragudj, de egy olyan profi közegben, mint az NFL.Ahol van egy Jerry Jones, egy Irsay, egy Browns akik nem tudnak papírokat időben elintézni. Ahol csapatoknál hoznak idióta döntéseket és a játékosok jó része max. futball IQ-val rendelkezik. Ahol nem tudod, hogy mi az elkapás és mi nem, stb.
Stez
Profizmus a köbön 😀
Solymi
Oké, értem én, szóval tényleg, buzi Colts, mocskos geci haterek. 8-D
De akkor már gyártsunk összeesküvés-elméleteket: az egész mögött JJ áll, aki gyűlöli Kraftot. Becsatlakozott a Ravens tulaja is, együtt kitervelték, hogy megfűzik Irsayt, keverje nagy szarba a New Englandet és keltsék rossz hírét a csapatnak.
Így jött hát részegen, nyolc liter whiskey, kilenc indiánkurva és egy kis fű mellett az ötlet, hogy akkor vegyék be Ballardot is, aki bekamuzza az elmúlt hónapokat, kreál pár kamuinterjút JMD-vel, aztán elhinti az összes bennfentesnek, hogy JMD egyébként már szóban megállapodott az Indianapolisszal.
Értem én. 8-D Nekem ez hedkócsgétnek hangzik. 8-))
Azért Clevelandet ne hasonlítsuk össze egy Indianapolisszal szerintem. És Ballardot se ilyen clevelandi agyrémekkel. Tudom, hogy mindig, minden körülmények között meg kell védeni a saját csordánk tehenét, de idézném Ábelt:
DE MIÉRT? 8-D
több mint 6 éve
Én kinézem belőle, hogy igenis volt ő olyan profi, hogy minden információ birtokában okézta le az állást. Szerintem Lucknak ehhez semmi köze, a háttérben más van. Úgysem tudjuk meg, mi.Este remélem, lesz rá időm, hogy hosszabban írjak.
Stez
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
A profi NFL ahol a trade időszak megkezdése előtt két hónappal elcserélnek egy irányítót és a nem hivatalos csapatánál már új szerződése is van.Ne haragudj, de egy olyan profi közegben, mint az NFL.Ahol van egy Jerry Jones, egy Irsay, egy Browns akik nem tudnak papírokat időben elintézni. Ahol csapatoknál hoznak idióta döntéseket és a játékosok jó része max. futball IQ-val rendelkezik. Ahol nem tudod, hogy mi az elkapás és mi nem, stb.
Stez
Profizmus a köbön 😀
Solymi
Vicces lesz ha a Chiefs kap egy jobb ajánlatot és visszamondja a Smith cserét.
Ilyen az amikor nincsenek betartatva a szabályok.
több mint 6 éve
ParadSECSzerződés nem volt , de megegyeztek már mindenben és aki ilyet tesz annak a jellemében azért vannak bajok, ha nem vagyok biztos akkor nem megyek Indybe maradok vagy megyek máshová!Nem volt szerződése, nem volt mit felbontani.Ja persze , de glom az neked is világos , h a kézfogás az üzleti életben azért még számít valamit ?Megállapodtak és kezet ráztak!Tudom, hogy halottnak a csók, de arról hallottál már, hogy egy szerződést fel lehet bontani, egy szándéktól el lehet állni?
Isti81
Szép idea az adott szóé, csak ugye azok a fránya körülmények meg képesek, és rútul megváltoznak.
Sajnálom, ha általam tudod meg, hogy a lovagkor végetért, és még amikor tartott se az volt, aminek hiszed.
A gyerekkor lassan végetér, de valóban érdemes a végsőkig elhúzni. Utána tényleg csak rosszabb és sötétebb idők jönnek.
Üzletet és erkölcsöt meg össze lehet keverni, de kb. annyi az értelme, mint szín alapján választani haszongépjárművet.
Sobri Jóska
Azzal, hogy JMD így viselkedik csak magát égeti tovább és ő már máshol 99% , hogy nem kap komoly állást!
Ja igen a körülmények azok tényleg sokat változtak , mert a Colts már leigazolta a stábot akit kért és őket baszta át a legjobban! A Colts vezetés és a szurkolók kiheverik nagyon hamar ennek a retardált majomnak a húzását. A helyükben én egy kicsit sem bánkódnék, mert ilyen mentalitással kétlem, hogy bármikor is SB nyerjen főedzőként!
Úgy néz ki JMDnek még nem ért véget gyerekkor, mert akkor már megtanulta volna, hogy ilyet nem csinálnak, mint a jellemtelen emberek!
Isti81
Belichick is átb@szta a Jetset mégis mindenki sorban állna érte, a Giants is mindent megadna azért, hogy odamenjen. Ha JMD is lesz ilyen jó egyszer, (kétlem), akkor majd érte adna meg minden csapat bármit, hogy ott legyen HC, függetlenül attól, hogy mi történt. Ilyen a popszakma.
Ez pedig nem üzleti élet, hanem alkalmazás, "hire", munkáltató - munkavállaló viszony. (Ott amúgy az írásbeliség kötelező kellék. JMD nem kötelezte el magát jogilag, ezért nincs is jogi következménye a lépésének.)
Minden NFL forrás szerint JMD volt a legkeresettebb HC jelölt a piacon, a Giants és a Titans is ajánlatot tett neki. Gondolom, Mara sem a két szép szeméért szerette volna megszerezni és a ha most ott lenne, akkor JMD-t szopkodná az összes Giants drukker, hogy milyen fényes jövő és kreatív játékhívások várnak a csapatra. Most meg mocskolod, amiért visszalépett. No comment.
Burkus
Ha elolvasod a Giants topikban írtam erről amikor úgy nézett ki , h jó esély van rá, h ő jön . Én le is írtam, ide ő ne jöjjön, mert amit a Denvernél csinált azt nem szeretném NY-ban is viszontlátni!
Őszintén mit lehetne még nálatok elrontani?? 😀 Mcdönci legalább feltámasztotta volna az O-t, de így marad nektek a derüs jövő jótékony homályban.
És most örülök, mert igazam lett és ő semmit nem változott! Én már akkor szidtam amikor még csak szóba került a neve nálunk, ez nálam nem újdonság.
BB azóta azért sokat letett az asztalra és ő ezt egyszer csinálta meg. Biztos vagyok benne, hogy ez akkor hatalmasat szólt és azután nem tolonganak érte ha besül nálatok. JMD-nek ez már a második eset . Ő vagy nálatok lesz sikeres vagy sehol, mert neki annyit kellene bizonyítania, h újra esélyt kapjon ha azt megteszi akkor ti nem engeditek el őt! De szerintem a jelleméből is adódóan ha tényleg kinevezitek idén vagy 1-2 év múlva BB nélkül megint felsül sztem!
Isti81
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
amúgy mikor anno Sanders "átbaszta" a KC-t, majd szépen elment a Broncosba, akkor senki le sem szarta a történetet...Isti csak szimplán hülye nem tud színészkedni
UI.: nem lehetne megkérni az értelmesebb fórumozókat, hogy az egyértelmű troll-t (Isti) ne etessétek? én már rég némítottam, de sajnos a sötétsége még visszaköszön az idézéseknél...
ZERO_L
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ne haragudj, de egy olyan profi közegben, mint az NFL.Ahol van egy Jerry Jones, egy Irsay, egy Browns akik nem tudnak papírokat időben elintézni. Ahol csapatoknál hoznak idióta döntéseket és a játékosok jó része max. futball IQ-val rendelkezik. Ahol nem tudod, hogy mi az elkapás és mi nem, stb.
Stez
Profizmus a köbön 😀
több mint 6 éve
Szerződés nem volt , de megegyeztek már mindenben és aki ilyet tesz annak a jellemében azért vannak bajok, ha nem vagyok biztos akkor nem megyek Indybe maradok vagy megyek máshová!Nem volt szerződése, nem volt mit felbontani.Ja persze , de glom az neked is világos , h a kézfogás az üzleti életben azért még számít valamit ?Megállapodtak és kezet ráztak!Tudom, hogy halottnak a csók, de arról hallottál már, hogy egy szerződést fel lehet bontani, egy szándéktól el lehet állni?
Isti81
Szép idea az adott szóé, csak ugye azok a fránya körülmények meg képesek, és rútul megváltoznak.
Sajnálom, ha általam tudod meg, hogy a lovagkor végetért, és még amikor tartott se az volt, aminek hiszed.
A gyerekkor lassan végetér, de valóban érdemes a végsőkig elhúzni. Utána tényleg csak rosszabb és sötétebb idők jönnek.
Üzletet és erkölcsöt meg össze lehet keverni, de kb. annyi az értelme, mint szín alapján választani haszongépjárművet.
Sobri Jóska
Azzal, hogy JMD így viselkedik csak magát égeti tovább és ő már máshol 99% , hogy nem kap komoly állást!
Ja igen a körülmények azok tényleg sokat változtak , mert a Colts már leigazolta a stábot akit kért és őket baszta át a legjobban! A Colts vezetés és a szurkolók kiheverik nagyon hamar ennek a retardált majomnak a húzását. A helyükben én egy kicsit sem bánkódnék, mert ilyen mentalitással kétlem, hogy bármikor is SB nyerjen főedzőként!
Úgy néz ki JMDnek még nem ért véget gyerekkor, mert akkor már megtanulta volna, hogy ilyet nem csinálnak, mint a jellemtelen emberek!
Isti81
Belichick is átb@szta a Jetset mégis mindenki sorban állna érte, a Giants is mindent megadna azért, hogy odamenjen. Ha JMD is lesz ilyen jó egyszer, (kétlem), akkor majd érte adna meg minden csapat bármit, hogy ott legyen HC, függetlenül attól, hogy mi történt. Ilyen a popszakma.
Ez pedig nem üzleti élet, hanem alkalmazás, "hire", munkáltató - munkavállaló viszony. (Ott amúgy az írásbeliség kötelező kellék. JMD nem kötelezte el magát jogilag, ezért nincs is jogi következménye a lépésének.)
Minden NFL forrás szerint JMD volt a legkeresettebb HC jelölt a piacon, a Giants és a Titans is ajánlatot tett neki. Gondolom, Mara sem a két szép szeméért szerette volna megszerezni és a ha most ott lenne, akkor JMD-t szopkodná az összes Giants drukker, hogy milyen fényes jövő és kreatív játékhívások várnak a csapatra. Most meg mocskolod, amiért visszalépett. No comment.
Burkus
Ha elolvasod a Giants topikban írtam erről amikor úgy nézett ki , h jó esély van rá, h ő jön . Én le is írtam, ide ő ne jöjjön, mert amit a Denvernél csinált azt nem szeretném NY-ban is viszontlátni! Őszintén mit lehetne még nálatok elrontani?? 😀 Mcdönci legalább feltámasztotta volna az O-t, de így marad nektek a derüs jövő jótékony homályban.És most örülök, mert igazam lett és ő semmit nem változott! Én már akkor szidtam amikor még csak szóba került a neve nálunk, ez nálam nem újdonság.
BB azóta azért sokat letett az asztalra és ő ezt egyszer csinálta meg. Biztos vagyok benne, hogy ez akkor hatalmasat szólt és azután nem tolonganak érte ha besül nálatok. JMD-nek ez már a második eset . Ő vagy nálatok lesz sikeres vagy sehol, mert neki annyit kellene bizonyítania, h újra esélyt kapjon ha azt megteszi akkor ti nem engeditek el őt! De szerintem a jelleméből is adódóan ha tényleg kinevezitek idén vagy 1-2 év múlva BB nélkül megint felsül sztem!
Isti81
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
értem amit mondasz, én pl abból indulok ki hogy Kraft nem akarta hogy JMD elmenjen, viszont mivel HCnak hívják visszatartani sem tudta, ezért ajánlott neki egy olyan fizut amivel szerinte mégis marad Bostonban, hogy végül JMD az utolsó előtti ezredmásodpercben döntött így az nálam nem Kraft sara /ha esetleg az említett fizuajánlat azután jött hogy a Colts bejelentette JMD, na az már gáz/😀 nem fogok leparasztozni senkit, itt még ez velem nem fordult elő a hosszú évek alatt 😊Kraft és JMD ráadásul ezzel jóidőre elintézte, hogy továbbra is ellenszenvesek legyenek mindenki másnak. Nem a csapat, hanem ők...csak az a kár, hogy ők a csapat feje.előre is bocs hogy megkérdezem /ma már leparasztoztak máshol/, de Kraft miben hibás?
Chargers LT
egy példa: ha én máshová akarok menni dolgozni, mindenben megegyezem az új munkahelyemmel de még a papírok aláírása előtt a főnököm azt mondja hogy megduplázza a bérem ha maradok, erre az új helyen közlöm hogy mégsem jövök hiába számítottatok rám akkor ezért a korábbi főnököm miért lesz egy gyökér?
u.i: JMD szerintem emberileg egy paraszt /viszont jó OC/, de már korábban is ez volt róla a véleményem
Cuchulain82
De nem gondolhatod komolyan, hogy Kraftnak is ez tegnap este jutott eszébe...egy Fr. feje, aki nem gondolkozik előre? Milliárdos üzletember? Akinek hiretelen jutott ez eszébe, miután a Colts hivatalos bejelentést tett 😊 Mindenki tudta előre azt is, hogy a Colts mit csinál, mára hív össze sajtótájékoztatót, stb.
Egyetlen egy dolgot tudok elképzelni, ami okot adott neki erre és tényleg nem tervezett volt...az, hogy BB tegnap este elmondta neki, hogy vagy visszavonul, vagy max egy évig marad. És így JMD után ugrott. De erre is kicsi a valószínűség.
Chargers LT
több mint 6 éve
amúgy mikor anno Sanders "átbaszta" a KC-t, majd szépen elment a Broncosba, akkor senki le sem szarta a történetet...UI.: nem lehetne megkérni az értelmesebb fórumozókat, hogy az egyértelmű troll-t (Isti) ne etessétek? én már rég némítottam, de sajnos a sötétsége még visszaköszön az idézéseknél...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
😀 nem fogok leparasztozni senkit, itt még ez velem nem fordult elő a hosszú évek alatt 😊Kraft és JMD ráadásul ezzel jóidőre elintézte, hogy továbbra is ellenszenvesek legyenek mindenki másnak. Nem a csapat, hanem ők...csak az a kár, hogy ők a csapat feje.előre is bocs hogy megkérdezem /ma már leparasztoztak máshol/, de Kraft miben hibás?
Chargers LT
egy példa: ha én máshová akarok menni dolgozni, mindenben megegyezem az új munkahelyemmel de még a papírok aláírása előtt a főnököm azt mondja hogy megduplázza a bérem ha maradok, erre az új helyen közlöm hogy mégsem jövök hiába számítottatok rám akkor ezért a korábbi főnököm miért lesz egy gyökér?
u.i: JMD szerintem emberileg egy paraszt /viszont jó OC/, de már korábban is ez volt róla a véleményem
Cuchulain82
De nem gondolhatod komolyan, hogy Kraftnak is ez tegnap este jutott eszébe...egy Fr. feje, aki nem gondolkozik előre? Milliárdos üzletember? Akinek hiretelen jutott ez eszébe, miután a Colts hivatalos bejelentést tett 😊 Mindenki tudta előre azt is, hogy a Colts mit csinál, mára hív össze sajtótájékoztatót, stb.
Egyetlen egy dolgot tudok elképzelni, ami okot adott neki erre és tényleg nem tervezett volt...az, hogy BB tegnap este elmondta neki, hogy vagy visszavonul, vagy max egy évig marad. És így JMD után ugrott. De erre is kicsi a valószínűség.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mielőtt a Pats székházban tomboló vitákról beszélgetnénk, egy pillanatra elgondolkodnék azon a lehetőségen, hogy JMC most kapta meg Luck orvosi aktájáról a saját szakértője véleményét.Ne haragudj, de egy olyan profi közegben, mint az NFL, ráadásul tudván, hogy JMD-t már vagy egy hónapja kb. hivatalosra írta minden bennfentes a Coltshoz, óriásit röhögnék, ha az amúgy már hetek óta Amrikába visszatérő Lucknál most jött volna meg a vélemény. Akkor egyrészt óriási amatőr lenne JMD, másrészt nem ígérkezik el.
tomi-tomi
Azért szerintem te is sejted, hogyha itt a bejelentés megtörtént, akkor JMD szóban okézta ezt a melót, nem Ballard szopta ki részeg éjszakáján, hogy emberünk bólintott. Ha viszont McDaniels úgy bólintott, hogy időközben még nagyban kétséges volt Luck állapota, és JMD a véleményekre várt, akkor az óriási amatőrség, plusz emberi butaság is tőle.
Én kinézem belőle, hogy igenis volt ő olyan profi, hogy minden információ birtokában okézta le az állást. Szerintem Lucknak ehhez semmi köze, a háttérben más van. Úgysem tudjuk meg, mi.
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
Kraft és JMD ráadásul ezzel jóidőre elintézte, hogy továbbra is ellenszenvesek legyenek mindenki másnak. Nem a csapat, hanem ők...csak az a kár, hogy ők a csapat feje.előre is bocs hogy megkérdezem /ma már leparasztoztak máshol/, de Kraft miben hibás?
Chargers LT
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 6 éve
Tudtam, csak nem sejtettem... 😀Mert mint tudjuk, láthatatlanul írsz.Ez most a Pats topic, vagy JMD üzenőfala???Én vetettem fel másik témát. Arra senki nem reagált, mindenki ezzel a "megint a szegény Patset támadjákkal" van elfoglalva.
Mindenki el tudja dönteni, hogy őt, mint személyt elítéli-e, vagy sem (én igen), de ezen felül az itt lévő közösségnek szerintem semmilyen ráhatása sincs a kint történtekre...
Egon
Matthew99
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
A másik faktor a család, a feleség és a négy gyerek: 2009-10-es denveri és a 2011-es ramses állás – és az a csapás, amit ez a családja számára jelentett – értékelendővé tett JMD számára a stabilitást, mivel 2012 óta New Englandben van. A harmadik említett faktor – ez nekem elég fura – hogy JMD ragaszkodása az elmúlt napokban egyre nagyobb lett a Pats iránt, egyre fontosabbnak tartotta a Pats organizáción belül kialakult kapcsolatait. Végül ezeknek a kapcsolatoknak az erőssége – amelyekhez párosultak Coltssal kapcsolatos elvárások – fontos faktort jelentettek a döntésnél. Én ezt úgy értelmezem, hogy lehet, hogy Luck állapota, a roster állapota vagy egyéb ok miatt irreálisnak érezte a Colts elvárásait.Én ezeken akkorát nevettem 😀 Mekkora mellébeszélés, meg ki hiszi ezt el olyan ténybeli dolgok után, hogy:
Adam Schefter szintén azt írja, hogy JMD kezdettől fogva nem volt biztos a döntésben, ezt mutatta a második megbeszélés a Colts staffal és azzal, hogy JMD vacillál, a Colts FO is tisztában volt, JMD folyamatosan jelezte a Colts vezetés felé, hogy időre van szüksége, hogy kiforrjon a döntése és hogy ezt meg kell vitatnia a családdal. Schefter szerint nem a pénz volt a döntésnél a legfontosabb motiváció, hanem a család New Englandből Indianapolisba való költöztetése .
Burkus
- 2012 után a tegnap estéig nem értékelte a "stabilitást", aztán hirtelen hopp, igen. Ráadásul HC interjúkon volt, és az NFL coach szakma nem olyan, ami költözéssel jár, így teljesen váratlanul érte a dolog 😀
- Ragaszkodni eddig csak úgy ímmel-ámmal ragaszkodott a SB győzelmek hatására, de ragaszkodása megnőtt egyenesen arányosan azzal, hogy a Colts már a "stábjába" is felvett embereket, stb 😀
- Nincs olyan NFL csapat, ahol nem a PO a minimális elvárás 2-3 év alatt, SB győzelmet meg senki nem várt el. Nyilán neki ez új volt, nem volt HC még...ja de 😀
- Olyannyira jelezte, hogy a Colts embereket hozott és hivatalos bejelentést tett. Nyilván én is kijelentem XY nevét a világ előtt a létező legnagyobb üzletben, ha jelzi, hogy lehet nem megyek. 😀
Egy gyereket sem lehetne ezekkel hülyére venni 😊 És ez így még szebb történet, hogy próbálják magyarázni azt, amit képtelenség. Nekem, mint 13 éve NFL fannak a Pats csapattal semmi bajom nem volt soha...emberileg nem stimmel ott sok dolog sajnos, és ezért igazából pont a fanokat sajnálom. Kraft és JMD ráadásul ezzel jóidőre elintézte, hogy továbbra is ellenszenvesek legyenek mindenki másnak. Nem a csapat, hanem ők...csak az a kár, hogy ők a csapat feje.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mikey
18 753
Mert mint tudjuk, láthatatlanul írsz.Ez most a Pats topic, vagy JMD üzenőfala???Én vetettem fel másik témát. Arra senki nem reagált, mindenki ezzel a "megint a szegény Patset támadjákkal" van elfoglalva.
Mindenki el tudja dönteni, hogy őt, mint személyt elítéli-e, vagy sem (én igen), de ezen felül az itt lévő közösségnek szerintem semmilyen ráhatása sincs a kint történtekre...
Egon
Matthew99
több mint 6 éve
Ez most a Pats topic, vagy JMD üzenőfala???Én vetettem fel másik témát. Arra senki nem reagált, mindenki ezzel a "megint a szegény Patset támadjákkal" van elfoglalva.
Egon
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Isti81Nézd, én se vagyok biztos benne, hogy JMD el tudna vezetni egy csapatot, egyszerűen nem látom ezt benne, de ki tudja. Lehet, most már tudja, hogy mit kell csinálni.
Amúgy meg mikor szóba kerültek olyan csapatok mint a Giants vagy Colts illetve Daboll esetében a Bills, én egyetlen egy Pats-estől sem olvastam olyat, hogy mekkora egy mocskosszemétárulóaaaarggghhh.... lenne bármelyik is, mert ezekhez a csapatokhoz megy.
Mondjuk a Giants esetében szerintem BB akadályozná meg, hogy alkalmatlan ember kerüljön oda a Patsből 😀
több mint 6 éve
Ez most a Pats topic, vagy JMD üzenőfala???Akkor miről legyen szó? Ez a hír van most pecces.
Egon
több mint 6 éve
Ez most a Pats topic, vagy JMD üzenőfala???Mindenki el tudja dönteni, hogy őt, mint személyt elítéli-e, vagy sem (én igen), de ezen felül az itt lévő közösségnek szerintem semmilyen ráhatása sincs a kint történtekre...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Isti81
190
Az első esetnél arra a pusztításra gondoltam amit Denverben maga után hagyott! Ott is kiütköztek a jellemhibái pl. az arrogancia !Második eset???? Elment Denver főedzőnek, kirúgták. Aztán kirúgták a Ramstől és mint állástalan visszajött OC-nak a Patshez. Milyen második eset?Szerződés nem volt , de megegyeztek már mindenben és aki ilyet tesz annak a jellemében azért vannak bajok, ha nem vagyok biztos akkor nem megyek Indybe maradok vagy megyek máshová!Nem volt szerződése, nem volt mit felbontani.Ja persze , de glom az neked is világos , h a kézfogás az üzleti életben azért még számít valamit ?Megállapodtak és kezet ráztak!Tudom, hogy halottnak a csók, de arról hallottál már, hogy egy szerződést fel lehet bontani, egy szándéktól el lehet állni?
Isti81
Sobri Jóska
Isti81
Burkus
Ha elolvasod a Giants topikban írtam erről amikor úgy nézett ki , h jó esély van rá, h ő jön . Én le is írtam, ide ő ne jöjjön, mert amit a Denvernél csinált azt nem szeretném NY-ban is viszontlátni! És most örülök, mert igazam lett és ő semmit nem változott! Én már akkor szidtam amikor még csak szóba került a neve nálunk, ez nálam nem újdonság.
Isti81
BB esetével csak arra akartam rávilágítani, hogy az NFL világa egyrészt sokkal belterjesebb, másrészt pragmatikusabb mint Ti. Ha JMD-ben valaki meglátja a fantáziát, hogy jó főedző lesz és ő is úgy fogja gondolni, a akkor lesz még az. Ez szimplán üzleti kérdés, ahogy a játékosoknak is, tisztelet a kivételnek. "Ma a Patsben gyűrűt nyerek, holnap Jets játékos leszek. " Zsoldosmentalitás.
De Te meg a többi most nyugodtan ítélkezzetek, temessétek el. Attól még megírja a 2018-as playbookot és hívja majd a játékokat. Majd 10 év múlva kiderül, hogy bejött-e neki a döntés vagy sem.
Az én személyes véleményem, hogy Colts HC-nak lenni egykatasztrófakomoly kihívás Dungy óta, olyan széthullott franchise mint a Browns, csak ott legalább van egy csomó talent, ott lenne mire építkezni. A Patsnél meg ezzel a döntéssel újra lehet gondolni a következő évet , gondolom, hogy ez helyzet a hezitáló játékosoknak - Gronk, Dola, futók - nyilván komoly érv lehet a maradást illetően. Ha védelemben meglesz a rebuild, akkor simán ott lehetünk a jövő évi SB-ban is. (Kivéve, ha Colts drukkerek (drukker?) által remélt vízió bekövetkezik és az Egyesült NFL Játékosok összefognak és fizikailag megsemmisítik Bradyt. 😊
Burkus
több mint 6 éve
Jó, én ebbe mélyen nem akarok beleszólni, de akinek van egy kis vezetői rutinja, az pontosan tudja, hogy egy amúgy sikeres vezetőedző akkor kezdi elveszíteni az öltözőt, ha légüres térbe kerül, kvázi súlytalanítja a nagyvezér. Ekkor kezdődik a kibeszélés, és az átnyulkálás. Ha ez így van, akkor nagyon nagy baj van.Sztem a Colts pont jókor jelentette be, nálunk is kb így ment be lett jelentve és utána jött az aláírás Shurmurral! JMDnek már odavitték a stábot is akiket akart ezután azért már ez jellemtelenség!Ja persze , de glom az neked is világos , h a kézfogás az üzleti életben azért még számít valamit ?Már bocsánat, de mintha nem történt már volna jópár hasonló eset akár az NFL-ben, akár máshol.
Isti81
Vagy az nem lehet, hogy a Colts hamarabb jelentette be az egészet mint kellett volna?
De még ha Kraft az utolsó pillanatban közbelépett, az is azt jelenti, hogy McD-nek voltak kétes érzései velük kapcsolatban. Most jobb lett volna ha menet közben lelép, mert bocs, én nem ezt a lovat akartam?
Ha bárki csinálja ezt a Pats-szel, akkor is azt mondom, hogy rendben van. Még mindig jobb a Coltsnak, hogy most visszalépett minthogy menet közben tette.
BB is lemondott a Jets HC állásából, mert nem volt biztos a tulajokban. Más is tett már hasonlót.
Vagy te elvállalnál egy olyan munkát amire vágysz, de ódzkodsz is, mert a körülmények miatt rossz érzésed van? Nem lépnél vissza az utolsó vagy akár az utolsó utáni pillanatban? Mondjuk nem mintha aztán ne tudta volna otthagyni, szóval nem értem a felháborodást.
Solymi
Az sztem nem állja meg a helyét, h akarta is meg nem is az állást, mert az előző években is mehetett volna , de akkor mégsem ment, maradt nálatok! Itt 2 dolog lehet az egyik ki akartatok baszni a Coltscal és végig színjáték volt, a másik az, h BB most azért úgy néz ki kezdi elveszíteni az öltözőt, ezért Kraft mondta neki maradjon, sztem kizárt, h még 2 évig legyen OC akkor nem marad sztem! Legalábbis nem értem neki miért lenne az jó ha még évekig másodhegedűs!
Arról engem nem kell meggyőzni, h a Colts így jobban járt, mert mint írtam én nagyon kételkedek abban, h JMD el tud vezetni egy franchise-t ! Ennél jobban már csak akkor jártak volna ha meg se keresik!
Isti81
több mint 6 éve
Én már akkor szidtam amikor még csak szóba került a neve nálunk, ez nálam nem újdonság.Azért ez úúúú 😀 Hipster lvl 999
Isti81
több mint 6 éve
Beszoptatok! Rajtatok hagytuk a naplopó alibis JMD-t, mert BB-t visszuk. HAHA. Utalunk titeket!