New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Amúgy hány Belichick koordinátor vált be vezetőedzőként?
Helmut Zimmer
Bill O'Brien ,Nick Saban - Mangini, Al Groh vagy Romeo Crennel nem volt sikeres, de DC-nak igen. Ahogy JMD sem. Jim Schwartz főedzőként nem sikeres, de elmondta, hogy a karrierjében meghatározó Belichick volt.

Ebből szerinted mire lehet következtetni? Különösen a tárgyalt témában? Hogy nem lenne elismert, iskolát teremtő edző?

Amúgy ha csak egy Nick Sabant nevelt ki vagy indított el a pályán, az magában egy sikersztori (Crimson Tide).

Burkus
Saban, aha, értem, utánanézek. 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Srácok az megvan, hogy a Bucs topicban 1 hónapja volt az utolsó HSz? 😀
Helmut Zimmer
Ha a Sport1 már egy évvel korábban is leadta volna a Super Bowlt, az itteni topik fele oda írogatna 😛
Kampman
Na most ezt sokadszor írjátok sok helyen.

De most nem értem.

Azt hittem, hogy minden Patriots-fan divatszurkoló. Na most a Buccaneersnek most annyira nem divat szurkolni, mert annyira nem megy a csapatnak.

Akkor most létezik, hogy ha szar lesz a csapat, akkor is itt maradnak a szurkolók?

Oldd már fel ezt nekem lécce 😕
Wyatt
Nem, mindössze arról van szó, hogy az utóbbi másfél évtizedben bemutatott dominanciához semmi köze nincs a Kraft-BB-TB hármasnak, sőt még a spygate/deflategate-féle cirkuszoknak és a bíróknak sem. Valójában a Sport1 történelmi közvetítése volt az, ami elindította ezt a csapatot a siker útján.

A Rams korábbi legyőzése csak véletlen volt 😛
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Helmut Zimmer
Bill O'Brien ,Nick Saban - Mangini, Al Groh vagy Romeo Crennel nem volt sikeres, de DC-nak igen. Ahogy JMD sem. Jim Schwartz főedzőként nem sikeres, de elmondta, hogy a karrierjében meghatározó Belichick volt.

Ebből szerinted mire lehet következtetni? Különösen a tárgyalt témában? Hogy nem lenne elismert, iskolát teremtő edző?

Amúgy ha csak egy Nick Sabant nevelt ki vagy indított el a pályán, az magában egy sikersztori (Crimson Tide).

Szerkesztette: Burkus
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Helmut Zimmer
Ez rendre előjön. Mint ahogy Brady cseréinek beválása, illetve az innen elmenők bukási rátája.

USC-ről sem jön jó elkapó, meg vannak még ilyenek

több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Helmut Zimmer
Nemsok

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
több mint 6 éve
April Wine New England Patriots 256
Az írják, kedden reggel találkozott Belichick-kel is, és utána gondolta meg magát. Bill jobban beavatja a csapat belső működésébe, roster kialakítás, cap management, és ezek rendkívül értékesek JMD számára.
több mint 6 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Olyan szinten túl van ez tolva, hogy hihetetlen. Nálunk pont most volt egy ilyen eset; jelentkezett valaki, felvételiztettünk, megegyeztünk, munkaszerződés aláírásra került, és két nappal a kezdés előtt kapott egy olyan ajánlatot a "volt" cégénél, hogy végül maradt. Miután elkezdte átadni a feladatait, jöttek ott rá, hogy nagyon költséges lenne pótolni, inkább megemelték a fizetését 30 %-al. Bosszantó volt, mert már átszerveztünk miatta egy projektet, de ez van, ilyan a munkaerő-piac, nincs rabszolgakereskedelem. Ettől még nem tekintettük morálisan nullának sem a jelentkezőt, sem az őt visszatartó céget. Sőt, fél év múlva megkerestük egy még jobb ajánlattal...
LordTamas
És akkor már kötélnek állt?
ThundersNFL
😊 Nem, mert kiköltözött külföldre, az ottani bérekkel meg nem tudunk versenyezni. A lényeg, hogy versenypiac van, JMD-t tuti megkeresik már jövőre is...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
A JMD vs Colts-ügy jogi oldala a Sports Illustrated jogi elemzője szemével
 www.si.com/nfl/2018/02/07/josh-mcdaniels-colts-patriots-coach-legal-fallout
több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Helmut Zimmer
nézd én mikor Tampa Bay térségében éltem, akkor is egyetlen Bucs fannal találkoztam összesen 2 év alatt, szóval nincs ebben semmi meglepő 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Helmut Zimmer
Ha a Sport1 már egy évvel korábban is leadta volna a Super Bowlt, az itteni topik fele oda írogatna 😛
Kampman
Na most ezt sokadszor írjátok sok helyen.

De most nem értem.

Azt hittem, hogy minden Patriots-fan divatszurkoló. Na most a Buccaneersnek most annyira nem divat szurkolni, mert annyira nem megy a csapatnak.

Akkor most létezik, hogy ha szar lesz a csapat, akkor is itt maradnak a szurkolók?

Oldd már fel ezt nekem lécce 😕

több mint 6 éve
Helmut Zimmer
A Jagz má elfoglalta egész Floridát lassan nem férnek a spájzban.
sutianap
 www.youtube.com/watch?v=WOEQCjNRehI

Draft

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Helmut Zimmer
A Jagz má elfoglalta egész Floridát lassan nem férnek a spájzban.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
ThundersNFL
Lehet.
Aztán rájöttek, hogy nem ilyen lovat akartak és próbaidő alatt elküldték 😀
több mint 6 éve
Olyan szinten túl van ez tolva, hogy hihetetlen. Nálunk pont most volt egy ilyen eset; jelentkezett valaki, felvételiztettünk, megegyeztünk, munkaszerződés aláírásra került, és két nappal a kezdés előtt kapott egy olyan ajánlatot a "volt" cégénél, hogy végül maradt. Miután elkezdte átadni a feladatait, jöttek ott rá, hogy nagyon költséges lenne pótolni, inkább megemelték a fizetését 30 %-al. Bosszantó volt, mert már átszerveztünk miatta egy projektet, de ez van, ilyan a munkaerő-piac, nincs rabszolgakereskedelem. Ettől még nem tekintettük morálisan nullának sem a jelentkezőt, sem az őt visszatartó céget. Sőt, fél év múlva megkerestük egy még jobb ajánlattal...
LordTamas

Draft

több mint 6 éve
Helmut Zimmer
Volt amikor két hónap is eltelt idény közben! 😊 Mondjuk nekik szegényeknek az is már kb szeptember végén véget ért...
dande
Te figyi, hol is húztátok Wentzet? 😀
Helmut Zimmer
Szépen padra szorul Foles mögött...

Draft

több mint 6 éve
Helmut Zimmer
Volt amikor két hónap is eltelt idény közben! 😊 Mondjuk nekik szegényeknek az is már kb szeptember végén véget ért...
dande
Te figyi, hol is húztátok Wentzet? 😀
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 744 — Így remélem megfelelek nektek.....
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
komolyan te magyarázol szurkolói lélektanról, mikor csak azért lettél "elkötelezett denveri" mert a Colts (szintén szeretett csapatod) lecserélte a már megunt hibás bútor darabját? Bár ez a jelenlegi helyzetben még a star-wars-nál is nagyobb sci-fi, de te mégis hogy fogsz viszonyulni ha egyszer Luck emeli fel a trófeát, gondolom pont le fogod szarni, hogy ő testesíti meg a PM-el való bánásmódotokat...ZERO_L
Mivan? 😊 Vince Wilfork, Wes Welker, Logan Mankins, soroljam? Ki szokott lemondani kiről?

Egyébként hogy jön ez ide? Mi köze ennek ahhoz, amit JMD csinált? És egyébként érted, hogy mit kritizálsz bennem? ÉPPEN AZÉRT mentem Manning után, mert fújtam Irsayre. Nem tetszett, hogy elengedte PM-et. Én nem mosdattam a szerecsent a saját owneremmel kapcsolatban, hanem éppenséggel marhára mérges voltam rá. Érted? És csak azért enyhültem meg, mert Manning végülis jól járt azzal, hogy elment. Megjárt 2 SB-t és nyert még egy gyűrűt, amire Indyben aligha lett volna esélye. És azért enyhültem meg, mert Irsay azóta is térden csúszva próbál a kedvében járni. Ergó ő is tudta, hogy gennyes dolgot művelt, még ha "business" címszóval indokolható is. Azóta Manningnek szobra van Indy-ben. Mert ennyire kompenzálni akarja őt Irsay.

Ezért tudtam átlépni a történeten. Ha nincs ez, akkor lehet, hogy ma nem vagyok Colts fan. Azért, mert kiábrándultam volna belőlük. Érted? Érted, hogy ez nem cáfolja, hanem éppen megerősíti azt amit írtam? Hogy ha arról van szó akkor a saját csapatom is bekaphatja, ha gennyes? Mert a cserbenhagyást is nehezen viselem?

Na, a gerinctelenséget meg még kevésbé viselem.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
ragozhatjátok, de McDaniels segget csinált a szájából, és ez nem csak őt, de az egész stábot minősíti. ha jogos, ha nem. pont.
rva
....és a szurkolókat, sőt a családokat 7 generációra visszamenően...
De most tényleg egy irodavezető, egy pozíciós edző, egy QM, Marketinges mi a faszt tehet erről???!

Ha azt mondod, hogy Kraft etikátlan OKÉ, végülis elvette a leggazdagabb szatócsboltos legcsúnyább lányát is, de ha azt mondod, hogy JackDaniels véleményes OKÉ...nadeastáb???
Helmut Zimmer
ilyen a világ, így működik. és nagyon remélem, hogy igazából nem én nyitom fel a szemed erre a dologra, csak most nem gondoltál rá.
egy iskolában van egy bántalmazó tanár = az iskolában bántják a gyereket
egy pap molesztál = a katolikus egyházban mindenki pedofil
valaki leereszti* a labdát = a patriots csaló

én csak egy saját véleményt fogalmaztam meg ("segget csinált a szájából") a másik csak a világ működési mechanizmusának megfigyelése. és még csak azt sem mondtam, hogy jogos. de ettől így van.
sokan ha eddig nem is ellenszenveztek a Pats-el, most már majd fognak.

* a leeresztés sem bizonyosodott be úgy tudom, szóval maradjunk polkorrektül annyiban, hogy 'a labdák nyomása az ellenőrzés után nem megfelelővé változott'
rva
A világ nem így működik. Ennél sokkal, de sokkal bonyolultabb. Egyrészt.
Másrészt a hasonlataid amiket hoztál, ok-okozati jelleget tekintve nem igazak.
PEEtör
A világ sokkal bonyolultabb. Kivéve, ha a Patsről van szó. Deflatgate - az egész franchise csaló g.ci. (Ez volt az oka a Suck of Lucknak a második félidőben bizonyára...) McDaniels visszalép egy munkától, meggondolja magát - egy hányinger, mocskos disznó, Bradyt pedig ezért remélhetőleg darabokra törik. Ezek az ítéleteitek (a tied is) ilyen egyszerűek.

Lehet, hogy a világ nem ilyen egyszerű, de a megfogalmazott (elő)ítéletek ezen a weboldalon - a jelen esetben JMD vonatkozásában - ilyen egyszerűek. (Tisztelet a kivételnek, általában primitívek is.)
Burkus
Nagyon el vagy tévedve, és nem is neked címeztem, pláne nem a mondandódnak a hsz-emet, de ez már off.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
ragozhatjátok, de McDaniels segget csinált a szájából, és ez nem csak őt, de az egész stábot minősíti. ha jogos, ha nem. pont.
rva
De most tényleg egy irodavezető, egy pozíciós edző, egy QM, Marketinges mi a faszt tehet erről???!

Ha azt mondod, hogy Kraft etikátlan OKÉ, végülis elvette a leggazdagabb szatócsboltos legcsúnyább lányát is, de ha azt mondod, hogy JackDaniels véleményes OKÉ...nadeastáb???
Helmut Zimmer
ilyen a világ, így működik. és nagyon remélem, hogy igazából nem én nyitom fel a szemed erre a dologra, csak most nem gondoltál rá.

én csak egy saját véleményt fogalmaztam meg ("segget csinált a szájából") a másik csak a világ működési mechanizmusának megfigyelése. és még csak azt sem mondtam, hogy jogos. de ettől így van.

* a leeresztés sem bizonyosodott be úgy tudom, szóval maradjunk polkorrektül annyiban, hogy 'a labdák nyomása az ellenőrzés után nem megfelelővé változott'
rva
PEEtör
A világ sokkal bonyolultabb. Kivéve, ha a Patsről van szó. Deflatgate - az egész franchise csaló g.ci. (Ez volt az oka a Suck of Lucknak a második félidőben bizonyára...) McDaniels visszalép egy munkától, meggondolja magát - egy hányinger, mocskos disznó, Bradyt pedig ezért remélhetőleg darabokra törik. Ezek az ítéleteitek (a tied is) ilyen egyszerűek.

Lehet, hogy a világ nem ilyen egyszerű, de a megfogalmazott (elő)ítéletek ezen a weboldalon - a jelen esetben JMD vonatkozásában - ilyen egyszerűek. (Tisztelet a kivételnek, általában primitívek is.)
több mint 6 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
Miért nem írattak alá JMD-vel egy előszerződést ha visszamondod miénk az első körötök idén meg jövőre?
Ennyi
ThundersNFL
Ezt remélem azért nem gondolod komolyan, h ezt így lehet, mert akkor te tényleg, hogy is mondtad " hülye" vagy és ZERO_L sötétsége belengi ezt a hsz.-t is.
Isti81
Mondom én nem tudsz színészkedni 😂😂😂
ThundersNFL
Mielőtt még elsírod magad, pont ez a magatartás , h te hülyézhetsz és a következő hsz.-edben akkora baromságot írsz, h nem tudom sírjak-e vagy nevessek és a téged lájkolgató ......ok és ZERO_L elmés beszólása és az ehhez hasonlók miatt alakul ki mindig a balhé!
Isti81
Figyelj okostojás anno régen te jöttél át ide ordas baromságokat irogatni...majd zokon veszed ha kapsz hideget-meleget...
ThundersNFL
Igazából nem zavar csak nem ilyen hsz.-ekre akarok válaszolgatni. Az meg, hogy régen nem értettünk egyet több dologban, nem értem mi köze JMD-es témához! Ha mindenkinek a hsz.-ára aki olyat mondott ami nem tetszik neked a későbbiekben így reagálsz, akkor sok szabadidődet fogod elégetni újra és újra!
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
rva

Helmut Zimmer

rva