New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
btw hagyjuk már a JMD move-nál a moralizálást oda, vissza....az NFL business as usual.....erre jönnek pluszban az emocionális dolgok.....1. megvolt a JMD-Colts ELVI egyetértés a hét elején, múlt hétvégén a szerződésről? nagy valószínűséggel megvolt. de volt aláírt szerződés? nem volt......
2. kinek az alkalmazásában állt, s áll JMD? a Patriotsébean
3 Ballard azt hitte, ha megvan az elvi egyetértés, s kiadta a sajttájra az engedélyt? kiadta....ezt el is ismerte...."it's on me"
4. tudhatott Ballard a kedd reggeli-délelőtti JMD-BB-Robert Kraft - Jonathan Kraft találkozóról? valószínűleg nem, amikor megadta az engedélyt a twitter-üzi a megállapodásról kiadására
5. jogában állt Kraftéknak megggyőzni JMD-t a maradásra? naná, hisz szerződés alapján Pats alkalmazott (de btw megadták az engedélyt a tárgyaláshoz is)
6. kaphatott JMD jobb ajánlatot, mint a Colts-é? naná, hogy kaphatott, ugyebár arról szólnak a hírek, hogy BB jobban bevonja majd a full HC szerepkörbe, s ráadásul olyan hosszútávú szerződést kaphat, amivel a gyermekei (iskolai) jövőjét is biztosíthatja.....ezek sem uccsó szempontok......s ráadásul egy-egy szerződés nagyon sok mindent lefed még......
+1 ha conspiration theory: a deflategate miatt megérdemelte a Colts a szopatást? HA szopatás? szvsz....naná.....45-7 és deflate gate.....hagyjuk már.....😀) Ballard, ő teljesen korrekt max respect a mai sajttájon is......az uccsó mondat mellett is.......😀)
több mint 6 éve
Azt írja az újság, hogy már többször megszakították az üzleti kapcsolatot az elmúlt években. De elég erős szavakkal kommentálta az ügynök a döntést. Gondolom, komoly zsozsótól esett el, ami a percentjét illeti.annyira rendben van ez a JMD move, hogy az ügynöke épp most rúgta ki őt.Ez nálam nem mérvadó, mégpedig azért nem, mert tudtommal Ballardnak is ő az ügynöke. Innentől ő két tűz közé került, ha pedig csak a jövőjére gondol, logikus lépést, hogy ezt választotta, elvégre ha JMD mellett is marad, azzal olyan üzenetet küld, amivel esélyesen elveszíti több jelenlegi ügyfelét is, a jövőben pedig sokkal kevesebben tartanának igényt az ő szolgálataira is.
Amadeus
Stez
több mint 6 éve
annyira rendben van ez a JMD move, hogy az ügynöke épp most rúgta ki őt.Ez nálam nem mérvadó, mégpedig azért nem, mert tudtommal Ballardnak is ő az ügynöke. Innentől ő két tűz közé került, ha pedig csak a jövőjére gondol, logikus lépést, hogy ezt választotta, elvégre ha JMD mellett is marad, azzal olyan üzenetet küld, amivel esélyesen elveszíti több jelenlegi ügyfelét is, a jövőben pedig sokkal kevesebben tartanának igényt az ő szolgálataira is.
Amadeus
több mint 6 éve
Nem, ő egy másik troll a Pittsburgh Szellemóriások csapatából 😊Elnézést. JMD az jellemóriás! 😊Patkány JMD!Te Cypress vagy csak másik néven?
bcsarli
Miért kell trollkodni?
Solymi
bcsarli
több mint 6 éve
Szegényke, magára maradt 😕Szasz Wyatt. én nagyon csíplek, de most egy picit tévedsz.
Ja lehet, hogy lesz 10 másik ügynök, aki már most bejelentkezett nála. Mégsem sajnálka meg :/
Wyatt
Ez skarlát betű, fed flag, így sokkal nehezebb lesz goodwill nélkül tárgyalnia.
Be lehet szopni, nekem majdnem sikerült, igaz egy 10-ed ekkora faszságért, de ezt egyszer máskor elmesélem.
több mint 6 éve
annyira rendben van ez a JMD move, hogy az ügynöke épp most rúgta ki őt.Ennek nem belicsek az ügynöke?!
Amadeus
több mint 6 éve
Egyébként papíron a Patriots most a Coltsból erősített azzal, hogy elhozta a vezetőedzőnket. Ezzel a lépéssel Kraft hivatalosan is beismerte, hogy a mi csapatunk jobb!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Szegényke, magára maradt 😕Ja lehet, hogy lesz 10 másik ügynök, aki már most bejelentkezett nála. Mégsem sajnálka meg :/
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
annyira rendben van ez a JMD move, hogy az ügynöke épp most rúgta ki őt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Így is úgy pörög ez a topic, mint egy SB eredménykövető 😊Patkány JMD!tömény esszenciája az elmúlt napnak, ami további 600 komment létrejöttét garantálja.
bcsarli
Amadeus
több mint 6 éve
Elnézést. JMD az jellemóriás! 😊Patkány JMD!Te Cypress vagy csak másik néven?
bcsarli
Miért kell trollkodni?
Solymi
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Patkány JMD!tömény esszenciája az elmúlt napnak, ami további 600 komment létrejöttét garantálja.
bcsarli
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Patkány JMD!Te Cypress vagy csak másik néven?
bcsarli
Miért kell trollkodni?
több mint 6 éve
Patkány JMD!
több mint 6 éve
Ink arra céloztam h a tutorialban lévő tanácsok mennyire megfogadandók 😊Pedig ezt azért csaptam hozzá, mert egészen biztosan emlékszem rá. Még arra is, hogy nem kinti oldalon olvastam, hanem magyarul - de hogy itt vagy máshol az már nincs meg. De ha igényeled, egyszer ha nagyon ráérek megkeresem neked az írást - a valóságtartalmáért nem tudok felelősséget vállalni, de hogy ezt így leírva olvastam, az holtbiztos.Másrészt mikor elment Denverbe, ugyanez volt a szöveg, Belichick búcsúzóul adott neki valami több oldalas anyagot, amiben összefoglalta hogy HC-ként mit hogyan kell csinálni. Akkor arra mondták hogy micsoda érték, mekkora segítség egy kezdő HC-nak Most újra be kell avatni a tutiba? 😊Cmon man! Bellicheat egy AFC-csapathoz távozó koordinátorának tutorialt ad ahhoz h hogyan legyen a saját csapatának versenyképes ellenfele?
Jan
Nem vagy te ilyen naiv 😉
empty taxi
Jan
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Pedig ezt azért csaptam hozzá, mert egészen biztosan emlékszem rá. Még arra is, hogy nem kinti oldalon olvastam, hanem magyarul - de hogy itt vagy máshol az már nincs meg. De ha igényeled, egyszer ha nagyon ráérek megkeresem neked az írást - a valóságtartalmáért nem tudok felelősséget vállalni, de hogy ezt így leírva olvastam, az holtbiztos.Másrészt mikor elment Denverbe, ugyanez volt a szöveg, Belichick búcsúzóul adott neki valami több oldalas anyagot, amiben összefoglalta hogy HC-ként mit hogyan kell csinálni. Akkor arra mondták hogy micsoda érték, mekkora segítség egy kezdő HC-nak Most újra be kell avatni a tutiba? 😊Cmon man! Bellicheat egy AFC-csapathoz távozó koordinátorának tutorialt ad ahhoz h hogyan legyen a saját csapatának versenyképes ellenfele?
Jan
Nem vagy te ilyen naiv 😉
empty taxi
több mint 6 éve
Most hörpölöm a negyediket 😊És írtam olyat, hogy nem érdekel az NCAA, vagy, hogy a sikeres az NCAA-ben halmaz kizárja a sikertelen az NFL-ben halmazt? Nem, én erről nem írtam. Tényt állapítottam meg. Ne igyál este már kávét! 😀"Hány Belichick koordinátor vált be vezetőedzőként?" Nem azt kérdezted, hogy az NFL-ben.... Kérdezni is pontosan szokás 😊 Amúgy mivel igazán jártas vagy az amerikai foci világában, nyilván tudod, hogy amit Saban művel az NCAA világában, ahhoz csak egy dolog mérhető: amit Belichick művel az NFL-ben.Te utána néztem ennek a Sabannak, ez megbukott a Miaminál! 😊Amúgy hány Belichick koordinátor vált be vezetőedzőként?Bill O'Brien ,Nick Saban - Mangini, Al Groh vagy Romeo Crennel nem volt sikeres, de DC-nak igen. Ahogy JMD sem. Jim Schwartz főedzőként nem sikeres, de elmondta, hogy a karrierjében meghatározó Belichick volt.
Helmut Zimmer
Ebből szerinted mire lehet következtetni? Különösen a tárgyalt témában? Hogy nem lenne elismert, iskolát teremtő edző?
Amúgy ha csak egy Nick Sabant nevelt ki vagy indított el a pályán, az magában egy sikersztori (Crimson Tide).
Burkus
Ez ugyanaz a Saban, aki a Brownsnál töltött évekről úgy nyilatkozott, hogy "worst of my life"?! 😀
Helmut Zimmer
Burkus
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
hát WW, Mankins meg Wilfork tényleg akkora tényezők voltak mint PM Indy-ben... ha Brady-t tradeltük volna el JG helyett akkor lehetne párhuzamot vonni, így ez elég nagy kapufakomolyan te magyarázol szurkolói lélektanról, mikor csak azért lettél "elkötelezett denveri" mert a Colts (szintén szeretett csapatod) lecserélte a már megunt hibás bútor darabját? Bár ez a jelenlegi helyzetben még a star-wars-nál is nagyobb sci-fi, de te mégis hogy fogsz viszonyulni ha egyszer Luck emeli fel a trófeát, gondolom pont le fogod szarni, hogy ő testesíti meg a PM-el való bánásmódotokat...ZERO_LMivan? 😊 Vince Wilfork, Wes Welker, Logan Mankins, soroljam? Ki szokott lemondani kiről?
Egyébként hogy jön ez ide? Mi köze ennek ahhoz, amit JMD csinált? És egyébként érted, hogy mit kritizálsz bennem? ÉPPEN AZÉRT mentem Manning után, mert fújtam Irsayre. Nem tetszett, hogy elengedte PM-et. Én nem mosdattam a szerecsent a saját owneremmel kapcsolatban, hanem éppenséggel marhára mérges voltam rá. Érted? És csak azért enyhültem meg, mert Manning végülis jól járt azzal, hogy elment. Megjárt 2 SB-t és nyert még egy gyűrűt, amire Indyben aligha lett volna esélye. És azért enyhültem meg, mert Irsay azóta is térden csúszva próbál a kedvében járni. Ergó ő is tudta, hogy gennyes dolgot művelt, még ha "business" címszóval indokolható is. Azóta Manningnek szobra van Indy-ben. Mert ennyire kompenzálni akarja őt Irsay.
Ezért tudtam átlépni a történeten. Ha nincs ez, akkor lehet, hogy ma nem vagyok Colts fan. Azért, mert kiábrándultam volna belőlük. Érted? Érted, hogy ez nem cáfolja, hanem éppen megerősíti azt amit írtam? Hogy ha arról van szó akkor a saját csapatom is bekaphatja, ha gennyes? Mert a cserbenhagyást is nehezen viselem?
Na, a gerinctelenséget meg még kevésbé viselem.
peterk2005
semmi köze ennek JMD lépéséhez, ahhoz van köze, hogy te azt hiszed az ő visszalépése bármilyen rossz érzést kéne kiváltania a szurkolókból vagy moralizálni kéne emiatt egy esetleges bajnoki cím után
de tudod mit majd ha nyerünk, mi is "megenyhülünk", mert a féreg Josh jó helyre (vissza)került és különleges képességét jóra használta 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
És írtam olyat, hogy nem érdekel az NCAA, vagy, hogy a sikeres az NCAA-ben halmaz kizárja a sikertelen az NFL-ben halmazt? Nem, én erről nem írtam. Tényt állapítottam meg. Ne igyál este már kávét! 😀"Hány Belichick koordinátor vált be vezetőedzőként?" Nem azt kérdezted, hogy az NFL-ben.... Kérdezni is pontosan szokás 😊 Amúgy mivel igazán jártas vagy az amerikai foci világában, nyilván tudod, hogy amit Saban művel az NCAA világában, ahhoz csak egy dolog mérhető: amit Belichick művel az NFL-ben.Te utána néztem ennek a Sabannak, ez megbukott a Miaminál! 😊Amúgy hány Belichick koordinátor vált be vezetőedzőként?Bill O'Brien ,Nick Saban - Mangini, Al Groh vagy Romeo Crennel nem volt sikeres, de DC-nak igen. Ahogy JMD sem. Jim Schwartz főedzőként nem sikeres, de elmondta, hogy a karrierjében meghatározó Belichick volt.
Helmut Zimmer
Ebből szerinted mire lehet következtetni? Különösen a tárgyalt témában? Hogy nem lenne elismert, iskolát teremtő edző?
Amúgy ha csak egy Nick Sabant nevelt ki vagy indított el a pályán, az magában egy sikersztori (Crimson Tide).
Burkus
Ez ugyanaz a Saban, aki a Brownsnál töltött évekről úgy nyilatkozott, hogy "worst of my life"?! 😀
Helmut Zimmer
Burkus
több mint 6 éve
Másrészt mikor elment Denverbe, ugyanez volt a szöveg, Belichick búcsúzóul adott neki valami több oldalas anyagot, amiben összefoglalta hogy HC-ként mit hogyan kell csinálni. Akkor arra mondták hogy micsoda érték, mekkora segítség egy kezdő HC-nak Most újra be kell avatni a tutiba? 😊Cmon man! Bellicheat egy AFC-csapathoz távozó koordinátorának tutorialt ad ahhoz h hogyan legyen a saját csapatának versenyképes ellenfele?
Jan
Nem vagy te ilyen naiv 😉
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Az írják, kedden reggel találkozott Belichick-kel is, és utána gondolta meg magát. Bill jobban beavatja a csapat belső működésébe, roster kialakítás, cap management, és ezek rendkívül értékesek JMD számára.Ez bullshit. Gondold végig, rövid megszakítással tizenéve ott van a csapatnál, és nem vizesfiú, hanem egy elég magas pozícióban. Roster, cap meg ilyesmi témában milyen infó volt, amihez ha akart nem férhetett volna hozzá?
April Wine
Másrészt mikor elment Denverbe, ugyanez volt a szöveg, Belichick búcsúzóul adott neki valami több oldalas anyagot, amiben összefoglalta hogy HC-ként mit hogyan kell csinálni. Akkor arra mondták hogy micsoda érték, mekkora segítség egy kezdő HC-nak Most újra be kell avatni a tutiba? 😊
több mint 6 éve
"Hány Belichick koordinátor vált be vezetőedzőként?" Nem azt kérdezted, hogy az NFL-ben.... Kérdezni is pontosan szokás 😊 Amúgy mivel igazán jártas vagy az amerikai foci világában, nyilván tudod, hogy amit Saban művel az NCAA világában, ahhoz csak egy dolog mérhető: amit Belichick művel az NFL-ben.Te utána néztem ennek a Sabannak, ez megbukott a Miaminál! 😊Amúgy hány Belichick koordinátor vált be vezetőedzőként?Bill O'Brien ,Nick Saban - Mangini, Al Groh vagy Romeo Crennel nem volt sikeres, de DC-nak igen. Ahogy JMD sem. Jim Schwartz főedzőként nem sikeres, de elmondta, hogy a karrierjében meghatározó Belichick volt.
Helmut Zimmer
Burkus
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Négy évig volt a Brownsnál DC Belichick főedzősége alatt. Eddig 6 Nemzeti Bajnokságot nyert a Crimson Tide-al.Saban, aha, értem, utánanézek. 😀 😀 😀Amúgy hány Belichick koordinátor vált be vezetőedzőként?Bill O'Brien ,Nick Saban - Mangini, Al Groh vagy Romeo Crennel nem volt sikeres, de DC-nak igen. Ahogy JMD sem. Jim Schwartz főedzőként nem sikeres, de elmondta, hogy a karrierjében meghatározó Belichick volt.
Helmut Zimmer
Burkus
Helmut Zimmer
Belichick hét assistant coach-a lett NFL főedző, 7 lett NCAA főedző (Kirk Ferentz pld.) 19-en lettek assistant head coach, coordinator vagy executive pozícióba kerülő személyek, pld. Dean Pees, Dimitroff, Ozzie Newsome, Pioli, Rob Ryan, Bob Quinn, Jason Licht.
Szerintem ennek is nézz utána. Súlytalan a pali 😊
több mint 6 éve
Te utána néztem ennek a Sabannak, ez megbukott a Miaminál! 😊Amúgy hány Belichick koordinátor vált be vezetőedzőként?Bill O'Brien ,Nick Saban - Mangini, Al Groh vagy Romeo Crennel nem volt sikeres, de DC-nak igen. Ahogy JMD sem. Jim Schwartz főedzőként nem sikeres, de elmondta, hogy a karrierjében meghatározó Belichick volt.
Helmut Zimmer
Burkus
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Á világos 😊Nem, mindössze arról van szó, hogy az utóbbi másfél évtizedben bemutatott dominanciához semmi köze nincs a Kraft-BB-TB hármasnak, sőt még a spygate/deflategate-féle cirkuszoknak és a bíróknak sem. Valójában a Sport1 történelmi közvetítése volt az, ami elindította ezt a csapatot a siker útján.Na most ezt sokadszor írjátok sok helyen.Srácok az megvan, hogy a Bucs topicban 1 hónapja volt az utolsó HSz? 😀Ha a Sport1 már egy évvel korábban is leadta volna a Super Bowlt, az itteni topik fele oda írogatna 😛
Helmut Zimmer
Kampman
De most nem értem.
Azt hittem, hogy minden Patriots-fan divatszurkoló. Na most a Buccaneersnek most annyira nem divat szurkolni, mert annyira nem megy a csapatnak.
Akkor most létezik, hogy ha szar lesz a csapat, akkor is itt maradnak a szurkolók?
Oldd már fel ezt nekem lécce 😕
Wyatt
A Rams korábbi legyőzése csak véletlen volt 😛
Kampman