New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
ebben mi kivetnivalót találsz?Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Sok sikert neki!
tomi-tomi
Amadeus
több mint 6 éve
Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊WyattA Pats-re az MJD ügy kirobbanása óta sem mondtam egyetlen rossz szót sem. Csak JMD-t ócsároltam. Kraft bosszúját sem én hoztam elő, sőt, még most sem hiszem el igazán. De ismersz, úgyis tudod, hogy ebben meg szoktam tartani a határokat.
Az viszont tény, hogy ha ő lesz a HC, akkor át fogok menni teljes mellbedobású ellendrukkerbe. 😊 Az sem a Pats miatt lesz, hanem JMD miatt. Nálam ő úgy leírta magát, ahogy nagyon kevesen tudták eddig.
Látom, mostanában te is feszültebb vagyok, hátha kicsit engedsz ebből. Na de majd mindjárt témaváltásIgen, én is feszültebb vagy. 😊 (Ma főleg, de ennek a munkámhoz van köze, nem JMD-hez. Az egész napom pocsék volt.)
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.el kéne mennetek a fideszhez sajtósnak. Hihetetlen, hogy mindent meg tudtok magyarázni ebben a topikban.
Sok sikert neki!
tomi-tomi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Ma sikerült teljes egészében végignézni a SB-t, stúdióbeszélgetéssel, mindennel. Fogalmam sem volt, hogy mi a története annak, hogy Butler a pálya szélén beöltözve sír. Nem vagyok feliratkozva a topicba, de mondom felficcenek és visszatekerek a SB utáni kommentekig. Három órája olvasok, semmivel nem lettem közelebb,szóval most már én is sírok.
több mint 6 éve
hülye... 😀twitter.com/Edelman11/status/961675381572079621
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Akkor tegyünk fel két gondolatkísérletet.Szakadj már el ettől a fellengzősségtől, legalább te. 😕 Nyenyee, úgyis az én bránerem a nagyobb....De a végén az a rivalry is back, és főleg az arckifejezése, ahogy elhagyta a pódiumot, az nem tetszett. Arról árulkodott, hogy mélyütésnek, gyomrosnak vette. Ez kicsit aggaszt. Remélem, hogy hamar lehiggad, mert nem szeretném, hogy az emóciói irányítsák. Abból csak hibás döntések sora lehet.)Na majd erre kíváncsi leszek, mert ez egy ideje nincs, úgy 2010 óta. Mondjuk, ha nincs a 2005 és 2009 közötti 5–1, akkor igazából amúgy sincs. Ott volt egy öt évetek, amikor nektek jöttek ki jobban a dolgok, előtte 6–0, azóta 7–0 ide. Nekem mondjuk nem hiányzik egy újabb 1–5, de a Luck-érában eddig egy meccsre mondhatjuk, hogy szoros volt, szóval azért izgalmasabb meccsek lehetnek majd 😊
peterk2005
Wyatt
A Brady & Bill co-t. a pályán nyilvánvalóan nem tudjuk jelenleg megszorítani. De Ballard nem is így értette. Ő nem touchdownokat akarna szerezni, hanem olyanokat lépni, mint ez a JMD történet. Kraft se toucdownt vitt be (ha felteszem a rossz szándékot). Ez a pályán kívül zajlana. Ne gondold, hogy menedzsment szinten ne lehetne fájó alsó horgokat adni és kapni. Ballard nem hülye. Ha csak "úriember" szinten "csipkelődnek" akkor is rengeteg eszköz van. Mondjuk tradeket nyerni. Nem csak játékos-játékos, de mondjuk drafton keresztbe tenni. Vagy játékosok elcsenése, szabálybeli kötözködés zöld asztalnál, srb. Millió módja van. És ne adja isten az ennél aljasabbakat. Öltözői hidegvíz, kemény pálya, "felkészített partvonal". Ne kelljen sorolnom, tudod te. Az aljas játék borzasztó tud lenni, a hideg kiráz tőle. Csak remélni tudom, hogy - ha tényleg bosszú volt - akkor Kraftnak ennyi elég, és Ballard meg lehiggad. Nem akarok ilyesmivel foglalkozni szurkolás címén a jövőben.
peterk2005
1. Hiperjó a számcsere meg az expecc játékosok gyűjtése. Tényleg, de mikor ez átfordul abba, hogy tulajdonképpen lefejeződik a segédezőgárda, mert már vonatot kell indítani Polisba, he?!
2. S mi van ha az unblokk excsifz tröszt nagyon megsegítette Pedersont, s ez visszaszivárgott Bostonba, he?!
Spannolgatunk, s közbe nem tudjuk, hogy Al Davis szerint három áruló közül mi vagyunk az egyik....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Le is zárhatjuk a "milyen jó lett volna Gerappát itt tartani" témát. Lehetetlen volt. A srác játszani akart nagy pénzért. A Pats ebből a kettőből valójában egyiket sem tudta biztosítani számára. Egyet tudott tenni: olyan helyre küldeni, ahol a lehető legkevesebb kárt okozza nekünk és a lehető legnagyobb esélye van a céljait elérni.Sok sikert neki!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ennyi, hét meccs 7–0. A jóságot dodóban mérik. 😊Ja, de pusztán a statisztikát nézve amíg vissza nem vonul, a Frisconak csak 19-0s szezonjai lesznek vele, ha csak le nem sérül. Ez tény. Azért 5 év 5 tökéletes szezonra sztem megéri az a 27.5 misi/évJimmy bankot robbantott közben 😊Egyáltalán ér ennyit? Azért csak 5 meccse volt élesben.
The San Francisco 49ers made the free-agent quarterback the highest-paid player in NFL history on Thursday, signing Garoppolo to a five-year contract. NFL Network's Mike Garafolo reported that the deal is worth $137.5 million, per sources, and is the biggest deal in NFL history on an average-per-year basis.
Wyatt
polonic
Borbinho
Nekünk nem, a Friscónak igen 😊 Én ennyi pénzre hat évet vártam volna, és még azt is sokallnám, de én spúr vagyok 😊
Viszont, látszik, hogy milyen volt nélküle a csapat, milyen vele. A keret fele IR-en volt, bántás nélkül borzalmas, 1–10-es csapat volt a segge alatt. 6–10, megverve simán a Jaguarst pl. Ha így nézzük, mindent megér. Öt év múlva lehet, ez a szerződés pl tök olcsónak számít majd.
több mint 6 éve
A legnagyobbak vesziteni is tudnak. Ugyhogy nem eri meg. Veteranminimumot ert volna.Ja, de pusztán a statisztikát nézve amíg vissza nem vonul, a Frisconak csak 19-0s szezonjai lesznek vele, ha csak le nem sérül. Ez tény. Azért 5 év 5 tökéletes szezonra sztem megéri az a 27.5 misi/évJimmy bankot robbantott közben 😊Egyáltalán ér ennyit? Azért csak 5 meccse volt élesben.
The San Francisco 49ers made the free-agent quarterback the highest-paid player in NFL history on Thursday, signing Garoppolo to a five-year contract. NFL Network's Mike Garafolo reported that the deal is worth $137.5 million, per sources, and is the biggest deal in NFL history on an average-per-year basis.
Wyatt
polonic
Borbinho
több mint 6 éve
Ja, de pusztán a statisztikát nézve amíg vissza nem vonul, a Frisconak csak 19-0s szezonjai lesznek vele, ha csak le nem sérül. Ez tény. Azért 5 év 5 tökéletes szezonra sztem megéri az a 27.5 misi/évJimmy bankot robbantott közben 😊Egyáltalán ér ennyit? Azért csak 5 meccse volt élesben.
Wyatt
polonic
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jimmy bankot robbantott közben 😊Egyáltalán ér ennyit? Azért csak 5 meccse volt élesben.
Wyatt
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jimmy bankot robbantott közben 😊The San Francisco 49ers made the free-agent quarterback the highest-paid player in NFL history on Thursday, signing Garoppolo to a five-year contract. NFL Network's Mike Garafolo reported that the deal is worth $137.5 million, per sources, and is the biggest deal in NFL history on an average-per-year basis.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem, csak a sok milyen köcsög egy csapat ez, hogy egy OC ezt csinálta szegény Coltscal mellett viccesnek tartottam bedobni egy ilyet 😊Jaja, még a végén eljutunk oda, hogy az egyik csapat feltekeri a fűtést a stadionjában a meccsen, vagy mesterséges zajokat alkalmaz 😀És te ennek örülnél?
Wyatt
peterk2005
Látom, mostanában te is feszültebb vagyok, hátha kicsit engedsz ebből. Na de majd mindjárt témaváltás
több mint 6 éve
Jaja, még a végén eljutunk oda, hogy az egyik csapat feltekeri a fűtést a stadionjában a meccsen, vagy mesterséges zajokat alkalmaz 😀És te ennek örülnél?
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Azzal a kapcsolatrendszerrel, amivel Belichick meg Kraft rendelkezik, nem hiszem, hogy különösebben aggódnának Ballard és a Colts haragja miatt, valószínűleg azért is, mert a Coltshoz kötődőkön kívülaz egész ügy senkit nem nagyon érdekel az egész jól érzékelhetően a ligában. (Én nem is találkoztam Dungy ex cathedra ítéletén kívül Coltson kívüli véleménnyel, de lehet, hogy kevés oldalt olvastam el.)BurkusCsak ennyit mondok: deflategate. Jól esett? Naugye. El tudta Kraft sikálni? Nem. Áh, mindegy. Ha nem érted mire gondolok, akkor mindegy...
Dungy-n kívüli ex cathedra véleménynek elég Charlie Weis véleménye? Ő volt Belichick OC-a az első három superbowl győzelem idején. Gyakorlatilag JMD elődje, egy volt Patriots alkalmazott. Fent van a véleménye az nfl.com-on. Dungy hozzá képest finoman fogalmazott.
Peterk2005, ne haragudj, ezt nem is értem, hogy mondhattad. A liga legjobbnak tartott OC-a, aki a Patriots rendszerét kívül belül ismeri és akit számos csapat szeretett volna HC-nak, nem kell a Patsnek? Ezt komolyan gondolod? Én még azt sem hiszem, hogy Kraft kicseszésből időzítette így az eseményeketBurkusMint mondtam, lehet, hogy a jelen helyzetben nagyon fontosnak érezték, hogy megtartsák. Az is lehet, hogy tényleg benne látják a franchize jövőjét. De azt sem zárom ki, hogy nem. Volt már itt nélkülözhetetlennek hitt játékos is jó sok, akitől úgy megváltak mint a pinty. És szakembertől is. Belichick az éppen imént említett Charlie Weiss-el is tudott nyerni. Amikor JMD elment Denverbe, beugrott O'Brien és #1 offense-et csinált 2011-ben.
Mindenesetre bármelyik is, ha az egészet a revans irányította, az hiba. Ha JMD-ről tényleg annyit gondolnak, akkor szólni kellett volna neki a legelején, hogy ácsi, számítunk rád. Mert JMD láthatóan közel egy hónapig Colts HC akart lenni. Ha nagyon fontos nekem, akkor nem rizikózom meg, hogy utolsó pillanatban esetleg nemet mond a maradj-ra. Legalábbi, ha nem az érzelmeim vezérelnek, nem kardozni akarok, hanem csapatot irányítani.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jaja, még a végén eljutunk oda, hogy az egyik csapat feltekeri a fűtést a stadionjában a meccsen, vagy mesterséges zajokat alkalmaz 😀Szakadj már el ettől a fellengzősségtől, legalább te. 😕 Nyenyee, úgyis az én bránerem a nagyobb....De a végén az a rivalry is back, és főleg az arckifejezése, ahogy elhagyta a pódiumot, az nem tetszett. Arról árulkodott, hogy mélyütésnek, gyomrosnak vette. Ez kicsit aggaszt. Remélem, hogy hamar lehiggad, mert nem szeretném, hogy az emóciói irányítsák. Abból csak hibás döntések sora lehet.)Na majd erre kíváncsi leszek, mert ez egy ideje nincs, úgy 2010 óta. Mondjuk, ha nincs a 2005 és 2009 közötti 5–1, akkor igazából amúgy sincs. Ott volt egy öt évetek, amikor nektek jöttek ki jobban a dolgok, előtte 6–0, azóta 7–0 ide. Nekem mondjuk nem hiányzik egy újabb 1–5, de a Luck-érában eddig egy meccsre mondhatjuk, hogy szoros volt, szóval azért izgalmasabb meccsek lehetnek majd 😊
peterk2005
Wyatt
A Brady & Bill co-t. a pályán nyilvánvalóan nem tudjuk jelenleg megszorítani. De Ballard nem is így értette. Ő nem touchdownokat akarna szerezni, hanem olyanokat lépni, mint ez a JMD történet. Kraft se toucdownt vitt be (ha felteszem a rossz szándékot). Ez a pályán kívül zajlana. Ne gondold, hogy menedzsment szinten ne lehetne fájó alsó horgokat adni és kapni. Ballard nem hülye. Ha csak "úriember" szinten "csipkelődnek" akkor is rengeteg eszköz van. Mondjuk tradeket nyerni. Nem csak játékos-játékos, de mondjuk drafton keresztbe tenni. Vagy játékosok elcsenése, szabálybeli kötözködés zöld asztalnál, srb. Millió módja van. És ne adja isten az ennél aljasabbakat. Öltözői hidegvíz, kemény pálya, "felkészített partvonal". Ne kelljen sorolnom, tudod te. Az aljas játék borzasztó tud lenni, a hideg kiráz tőle. Csak remélni tudom, hogy - ha tényleg bosszú volt - akkor Kraftnak ennyi elég, és Ballard meg lehiggad. Nem akarok ilyesmivel foglalkozni szurkolás címén a jövőben.
peterk2005
több mint 6 éve
you know like deflategate... 😉
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Szakadj már el ettől a fellengzősségtől, legalább te. 😕 Nyenyee, úgyis az én bránerem a nagyobb....De a végén az a rivalry is back, és főleg az arckifejezése, ahogy elhagyta a pódiumot, az nem tetszett. Arról árulkodott, hogy mélyütésnek, gyomrosnak vette. Ez kicsit aggaszt. Remélem, hogy hamar lehiggad, mert nem szeretném, hogy az emóciói irányítsák. Abból csak hibás döntések sora lehet.)Na majd erre kíváncsi leszek, mert ez egy ideje nincs, úgy 2010 óta. Mondjuk, ha nincs a 2005 és 2009 közötti 5–1, akkor igazából amúgy sincs. Ott volt egy öt évetek, amikor nektek jöttek ki jobban a dolgok, előtte 6–0, azóta 7–0 ide. Nekem mondjuk nem hiányzik egy újabb 1–5, de a Luck-érában eddig egy meccsre mondhatjuk, hogy szoros volt, szóval azért izgalmasabb meccsek lehetnek majd 😊
peterk2005
Wyatt
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 6 éve
A hallomások alapján Kraftban nagyon benne ragadt a deflategate. De a business olyan, hogy adsz is gyomrostEnnek az érvelésnek az alapját hallomások adják. A rivalizálás pedig azóta tart, hogy a két csapat belépett az AFL-be.
...
az emóciói irányítsák. Abból csak hibás döntések sora lehet.)
peterk2005
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát nekem ez a rivalry 2010 óta akkor mondjuk úgy, hogy nem jön át igazából. A Jetsnél (és főleg a Dolphinsnál Miamiban) érzem azt, hogy ez az év fő meccse ott, és a torkunkat is átharapják. A Coltsnál 2010 óta erőlködést maximum. Én csak a pályán lévő dolgokra mondtam azt, hogy nem lenne baj, ha ebből a pályán is lenne valami, mert tényleg voltak jó kis meccsek anno (sajnos néha nekünk kedvezőtlen eredménnyel), de 2009 óta igazából nem nagyon volt kérdés. Ami nem feltétlenül baj nekem, csak nekem egy rivalryhoz a meccsek összképe legalább annyira fontos.
több mint 6 éve
Nem értek egyet Wyatt 😊, a Jetssel is van rivalry, csak ugyanaz jellemzi mint a Colts ellenit - általában nem egyenlő vagy közel egyenlő erők küzdelme 2010 óta. (Minden segítségre szükségünk van, hogy 45-7-re tudjunk nyerni ugye... 😉 ) A rivalry inkább azért tűnt el, mert mivel a Colts már nem nyeri meg az amúgy korábban évtizedes távlatban harmatos AFC South-t sem, ezért nincs meg az automatikus évenkénti alapszakasz meccs az előző évi azonos csoportbeli helyezés okán, a South háromévente jön, a playoff meg nem kérdés 2014 óta. De nem hiszem, hogy az elmúlt évek alatt a játékosmozgások ellenére barátságosabban tekintenének egymásra a felek.De a végén az a rivalry is back, és főleg az arckifejezése, ahogy elhagyta a pódiumot, az nem tetszett. Arról árulkodott, hogy mélyütésnek, gyomrosnak vette. Ez kicsit aggaszt. Remélem, hogy hamar lehiggad, mert nem szeretném, hogy az emóciói irányítsák. Abból csak hibás döntések sora lehet.)Na majd erre kíváncsi leszek, mert ez egy ideje nincs, úgy 2010 óta. Mondjuk, ha nincs a 2005 és 2009 közötti 5–1, akkor igazából amúgy sincs. Ott volt egy öt évetek, amikor nektek jöttek ki jobban a dolgok, előtte 6–0, azóta 7–0 ide. Nekem mondjuk nem hiányzik egy újabb 1–5, de a Luck-érában eddig egy meccsre mondhatjuk, hogy szoros volt, szóval azért izgalmasabb meccsek lehetnek majd 😊
peterk2005
Wyatt
Azzal a kapcsolatrendszerrel, amivel Belichick meg Kraft rendelkezik, nem hiszem, hogy különösebben aggódnának Ballard és a Colts haragja miatt, valószínűleg azért is, mert a Coltshoz kötődőkön kívülaz egész ügy senkit nem nagyon érdekel az egész jól érzékelhetően a ligában. (Én nem is találkoztam Dungy ex cathedra ítéletén kívül Coltson kívüli véleménnyel, de lehet, hogy kevés oldalt olvastam el.) Túl is van spilázva: valaki az utolsó pillanatban visszatáncolt egy melótól, amit illetően amúgy is hezitált. (Hogy hezitál és hogy tudták, az lejön abból is, ahogy Ballard a párbeszédet előadta.) Hogy ezt pénz miatt, a család miatt csinálta vagy csak egyszerűen úgy látta, hogy nagy neki a kabát - teljesen mindegy. Nem volt elegáns, az lehet, bár nem tudom, hogy jobb lett volna, ha igent mond és aztán folyamatában derül ki hogy nem tudja/nem akarja a HC munkát végezni a Csikóknál.
Ha MJD-t azért tartotta itt, hogy kibasszon a Colts-al, akkor egy olyan edzőt tartott itt, aki egyébként nem kellett volna neki. Ez hiba, aminek meglesz az ára, amikor korrigálni kell.Peterk2005, ne haragudj, ezt nem is értem, hogy mondhattad. A liga legjobbnak tartott OC-a, aki a Patriots rendszerét kívül belül ismeri és akit számos csapat szeretett volna HC-nak, nem kell a Patsnek? Ezt komolyan gondolod? Én még azt sem hiszem, hogy Kraft kicseszésből időzítette így az eseményeket, a Butler-saga, az öltöző egységének látható megrendülése, a ST edző JMD-vel közös távozása, Gronk nyilatkozata - mindez késztethette arra a döntésre - amit Belichickkel és a fiával együtt hozott meg, mivel hárman beszélték rá JMD-t a maradásra - hogy akár komoly anyagi áldozat árán is, de konszolidálja a viszonyokat és Patricia elvesztésére redukálja az organizáció veszteségét. Az, hogy ellentétben Patriciával, JMD sem a csapatnak, sem sajtónak nem kommunikálta a távozását, nyilván egyértelmű jel volt arra, hogy van mit keresnie. Az, hogy kiszúrhatott a Colts FO-al, csak hab a tortán. Kraft tavalyi, SB utáni nyilatkozata nem nagyon hagyott kétséget arról, hogy mit tart az egész ügyről.
Nem tudom, miért aggódik a Colts FO, Pagano vagy Caldwell amúgy még szabad. Az legalább nem két olyan jellemtelen alak mint JMD 😉
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Szerintem JMD top3-ban nincs a szervezet fontossági sorrendjében.Jonathan Kraft meg Nick Caserio.
A top2 az Kraft és BB, lejjebb nem ismerem, de meglepne, ha egy OC top3 lenne.
Sobri Jóska
Plusz Ernie Adams és akikről még nem tudunk 😊
Mivel a mindennapi teendőkbe nem látunk bele, így azt se tudjuk JMD/Patricia mennyire volt képben azzal, hogy mik egy HC feladatai és mennyire jók benne.
BB-t ismerve azért mindegyik tudta, hogy neki mik a szempontjai, gondolkodásmódja, stb. stb.
több mint 6 éve
Picit furcsa,hogy a Buttler ugy kapcsán oldalakon megy,hogy itt elvek vannak meg dinasztia,és mennyire fontosak az értékek.Majd ezen dinasztia és erkölcsi etalon szervezet 2. legfontosabb tagja hülyét csinál egy komplett FO-ból és persze saját magából is de itt már nem számít az elv és az egyenes viselkedés.Szerintem JMD top3-ban nincs a szervezet fontossági sorrendjében.
Persze ,jöhet a nem írt alá,nem tudni mi volt,de a számok makacs dolgok én több mint tíz éve követem ezt a sportot évente van kb. 5-6 ilyen HC kinevezés ami nem hivatalos az mondjuk 60 eset és ez az első ahol ez történt.
Janek
A top2 az Kraft és BB, lejjebb nem ismerem, de meglepne, ha egy OC top3 lenne.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
De a végén az a rivalry is back, és főleg az arckifejezése, ahogy elhagyta a pódiumot, az nem tetszett. Arról árulkodott, hogy mélyütésnek, gyomrosnak vette. Ez kicsit aggaszt. Remélem, hogy hamar lehiggad, mert nem szeretném, hogy az emóciói irányítsák. Abból csak hibás döntések sora lehet.)Na majd erre kíváncsi leszek, mert ez egy ideje nincs, úgy 2010 óta. Mondjuk, ha nincs a 2005 és 2009 közötti 5–1, akkor igazából amúgy sincs. Ott volt egy öt évetek, amikor nektek jöttek ki jobban a dolgok, előtte 6–0, azóta 7–0 ide. Nekem mondjuk nem hiányzik egy újabb 1–5, de a Luck-érában eddig egy meccsre mondhatjuk, hogy szoros volt, szóval azért izgalmasabb meccsek lehetnek majd 😊
peterk2005
több mint 6 éve
Tehát a deflate-gate kirobbantásában fáklyavivő Colts, aki aztán felbiztatta Haribóékat is egy olyan húzást vet be ( mármint az előbb-bejelentés ) ami mozgásteret ad a Belicsibá-Roberto kettősnek a beavatkozásra. Szerinted?! Te mit vártál?! Hogy ja Bubukáim mi elbuktuk egy első és egy negyediket, plussz egy misinek szevasz akkor becsukjuk a szemecskéinket az ilyen hallgatólagos stikliknél. Nem mostantól minden paragrafus mellet ott fog őrködni Kraft bácsi, s ezt már vonatkoztatta Marára meg Jerry bácsira is.A hallomások alapján Kraftban nagyon benne ragadt a deflategate. De a business olyan, hogy adsz is gyomrost és kapsz is gyomrost. És nem viszed personal szintre, mert az már vendetta, az capulet vs montague, és az hosszabb távon rontja a bizniszt. Kraft saját maga is osztott már ki gyomrosokat és kapott is, a csapatával is. Tőle is csentek el játékost, ő is csent el, ellene is hoztak szabályt, neki a keze is volt benne számukra jó szabályokban, stb. Ez így megy. De vendettába senki nem fog emiatt. Ha igen, akkor szentimentális lett, megöregedett, az érzelmei viszik. Lehet, hogy ez történt, nem tudom. De ha ez történt, az hiba.
sutianap
Ballard egyébként amióta Indybe érkezett, azon dolgozott, hogy kapcsolatokat építsen. Nem csak Bostonnal, mindenkivel. Mert az a filozófiája, hogy ha jó kapcsolataid vannak, akkor el tudsz intézni dolgokat. És minél több helyen jók a kapcsolataid, annál többet el tudsz intézni. Boston felé is erősen nyitott. Kraft, Belichick, JMD felé is kereste a kapcsolatot, embereket keresett meg, beszélt velük, találkozott személyesen is Krafttal is Bill-el is, más FO emberekkel is, stb. A tavaly nyári két deal annak volt a következménye, hogy elérte, hogy benne voltak a telefonszámok egymás híváslistáiban. Kraft - ha igaz a feltételezésed - ebbe rondított bele. De ha így történt, azzal magának is ártott. Ha MJD-t azért tartotta itt, hogy kibasszon a Colts-al, akkor egy olyan edzőt tartott itt, aki egyébként nem kellett volna neki. Ez hiba, aminek meglesz az ára, amikor korrigálni kell.
(Egyébként nézve a tegnapi Ballard sajtótájékoztatót, végig higgadt, gentleman módon nyilatkozott. De a végén az a rivalry is back, és főleg az arckifejezése, ahogy elhagyta a pódiumot, az nem tetszett. Arról árulkodott, hogy mélyütésnek, gyomrosnak vette. Ez kicsit aggaszt. Remélem, hogy hamar lehiggad, mert nem szeretném, hogy az emóciói irányítsák. Abból csak hibás döntések sora lehet.)