New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Gratulálok.....ja bocs nem ide!!Köszönjük. Szerintem is nagyszerű szezon volt, nüanszokon múlt, hogy nem lett meg a történelmi hatodik Super Bowl-győzelem. De talán jövőre. Ha Brady úgy tolja, mint ma, akkor nem lehet ennek akadálya, csak a védelem 😊
steelwolf
több mint 6 éve
Gratulálok.....ja bocs nem ide!!
több mint 6 éve
Köszönjük srácok óriási volt 😊 😊
több mint 6 éve
Hát ezt elcsesztük...szerintem nincs mire bírózni csöppet sem, mert lépett kettőt mikor benyújtotta,ez azért más szitu volt,jogos TD. Spec team valóban gyengus volt, de aki elszúrta a meccset az a Pats D volt,minden szempontból hülyére verték őket....
A pálya minden oldalán kikaptunk, igen még az offense oldalon is! Bent maradt a támadónkban alsó hangon 10 pont. A special team sem hozta magát. Persze a totál betli a védelem volt. Sajnos az erényünk a gyengeségünk is. Egy közepes védelemmel SB-t játszunk, pedig nem kéne.
(persze egy picit lehetne bírózni is, mert az utolsó TD vicces a PIT td fényében, de a 3. negyedben az nem volt TD)
Magyarán sok kicsi összeadódott...
NB2
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát ezt elcsesztük...De felesleges. Én tartom, hogy az előtte lévő Eagles-TD volt karcos, azon nem lepődtem volna meg, ha nem jó. De nem ezen múlt, fordítottunk. Ez a védelem egyszerűen pocsék volt ma sajnos.
A pálya minden oldalán kikaptunk, igen még az offense oldalon is! Bent maradt a támadónkban alsó hangon 10 pont. A special team sem hozta magát. Persze a totál betli a védelem volt. Sajnos az erényünk a gyengeségünk is. Egy közepes védelemmel SB-t játszunk, pedig nem kéne.
(persze egy picit lehetne bírózni is, mert az utolsó TD vicces a PIT td fényében, de a 3. negyedben az nem volt TD)
NB2
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
Csatlakozom, bar sokat segit, h az uccso 4-bol 2-t nyertek a sracok.😊...ettől függetlenül nekem még mindig a BB-TB féle Pats a “csapat”...Én most abszolút nem vagyok ideges, vagy bármi. Bradytől szerintem ennél többet nem lehet kérni. Sajnos a védelem az uccsó meccsen bedobta a betlit. A drafton kell hozni oda néhány embert, mert ez így kevés.
Gratu a szezonhoz, jó feltöltődést az offseasonban, és fel a fejjel! 😊
Helmut Zimmer
Wyatt
több mint 6 éve
Grat, jól nyomtátok, de azért jó látni, hogy BB mágiája is véget ér valahol, nem tud minden talent hiányt kompenzálni a védelemben. Nyilván, ez a liga maradékának örömhír, nem nektek, de így is kb egy playen múlt, ami pedig az offenset dícséri.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
...ettől függetlenül nekem még mindig a BB-TB féle Pats a “csapat”...Én most abszolút nem vagyok ideges, vagy bármi. Bradytől szerintem ennél többet nem lehet kérni. Sajnos a védelem az uccsó meccsen bedobta a betlit. A drafton kell hozni oda néhány embert, mert ez így kevés.
Gratu a szezonhoz, jó feltöltődést az offseasonban, és fel a fejjel! 😊
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Csalódott vagyok egy kicsit. A Sasoknak gratula.Nem tudtam elképzelni, hogy ilyen offense teljesítmény mellett kikaphatunk. És de...
"We got Tom Bradyed again."
több mint 6 éve
Hát ezt elcsesztük...A pálya minden oldalán kikaptunk, igen még az offense oldalon is! Bent maradt a támadónkban alsó hangon 10 pont. A special team sem hozta magát. Persze a totál betli a védelem volt. Sajnos az erényünk a gyengeségünk is. Egy közepes védelemmel SB-t játszunk, pedig nem kéne.
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
Kivancsian varom, h mi volt Butlerrel, mert Chung, Rowe es Bademosi nagyon leszerepelt a helyen.
több mint 6 éve
...ettől függetlenül nekem még mindig a BB-TB féle Pats a “csapat”...Gratu a szezonhoz, jó feltöltődést az offseasonban, és fel a fejjel! 😊
több mint 6 éve
hát hiába 41 kapott ponttal nem lehet meccset nyerni még sima meccsen sem nem hogy SB-ben,de ez nem nagy okosság azért 😊Fumbli ide vagy oda, de az offense nagyon jó volt és Scar és az O-line azért briliáns volt szinte majdnem végig 😊
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
nagy meccs volt, a támadósor nagyot játszott, sajna a spec team és a védelem ma nem nem tudott semmit hozzátenni, azért jó kis szezon volt, majd jövőre újra megpróbáljuk
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
Egyetlen jatekot sem csinalt meg a D, ez borzasztoan szanalmas.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Teljesen megérdemelten kaptunk ki sajnos. Remélhetőleg nem esünk jövőre nagyon vissza. Brady a legnagyobb, de egyedül sajnos nem tud nyerni.
több mint 6 éve
Azért szép szezon volt 😊
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Sajnos nem jött össze ez a drive, de nem lett volna baj, ha nem szükséges ez. Sajnos a védelem gyenge volt ma.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Bakker nem igaz, hogy a D nem tud stopot csinalni.Ez tökös volt, és gyönyörű játék, ne vegyük el tőlük. De nagyon kár érte
Imitheking
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
Bakker nem igaz, hogy a D nem tud stopot csinalni.
több mint 6 éve
És akkor most D ébresztő!!!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Azért Gostban benne maradt 4 pont! Nagyon hiányzik!Inkább ebből három Cardonáé. Ott is volt két elhagyott pont. Nagyon hibának tartom 4. és félre nem nekimenni és 4. és 5-re nekimenni. De hátha nem múlik ezen
NB2
több mint 6 éve
Azért Gostban benne maradt 4 pont! Nagyon hiányzik!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A negyedik negyedre kell a védelemtől az előrelépés, mert ez eddig sajnos nagyon kevés.