New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
A kibaszott konoksaga fog visszautni Bb-nek. Nem hiszem el, h Butler szarabb lenne mint Chung-Rowe-Bademosi.
több mint 6 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/960313545261948929JMD állítólag marad.Ezt honnan?
kisdef
Burkus
több mint 6 éve
JMD állítólag marad.Ezt honnan?
kisdef
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát az a baj, ez is relatív. Mert szépen haladunk, de igazából mit értünk el? Egy TD-t. Remélem, a második felesben jobban használjuk ki a lehetőségeket, és a védelem nagyon lépjen előre.Ilyenkor már kijön, hogy kevés a talent a védelembenoké, de a Philly védelmét is szét cumiztattuk! Cooks mi a rákért állt meg 3&1-nél??? Lendületből továbbfut és TD. Danny 5 centivel dobta túl TB-t, Gost kihagyott 4 pontot. Persze az Eagles is vezethetne jobban, de ha mi vezetnénk sem szólhatna senki semmit
gordon
(jah és a bírók hülyék voltak, egyrészt Cooks kiütése semmi illetve Gilmore védekezése sem volt tiszta)
NB2
több mint 6 éve
JMD állítólag marad.
több mint 6 éve
mondjuk ezzel én is így vagyok 😀Teljesen mindegy mi van Butlerrel, mert Richardsnál rosszabb úgyse lehet. Az a szerencsétlen azért van fent, mert Butler nem játszik.Meccs közben csak annyit mondtak ugye,hogy edzői döntés, na most azért baromi nagy kérdés hogy aki ilyen lelkiállapotban volt meccs előtt és ha nem sérült beteszed e a második felesre, mivel látod hogy hülyére szívatják a secet?Nem tartom kizártnak, hogy ott bejött egy sérülés a meccs előttAkkor miért veszi fel mindig a sisakot és aztán le? Bőgött az elején, vmi más van itt.
Wyatt
Burkus
manuszka86
cspeti98
több mint 6 éve
Imitheking
1 883
Nem volt szep a H2H, de ott Cooks mar futo volt.Ilyenkor már kijön, hogy kevés a talent a védelembenoké, de a Philly védelmét is szét cumiztattuk! Cooks mi a rákért állt meg 3&1-nél??? Lendületből továbbfut és TD. Danny 5 centivel dobta túl TB-t, Gost kihagyott 4 pontot. Persze az Eagles is vezethetne jobban, de ha mi vezetnénk sem szólhatna senki semmit
gordon
(jah és a bírók hülyék voltak, egyrészt Cooks kiütése semmi illetve Gilmore védekezése sem volt tiszta)
NB2
több mint 6 éve
cspeti98
466
Teljesen mindegy mi van Butlerrel, mert Richardsnál rosszabb úgyse lehet. Az a szerencsétlen azért van fent, mert Butler nem játszik.Meccs közben csak annyit mondtak ugye,hogy edzői döntés, na most azért baromi nagy kérdés hogy aki ilyen lelkiállapotban volt meccs előtt és ha nem sérült beteszed e a második felesre, mivel látod hogy hülyére szívatják a secet?Nem tartom kizártnak, hogy ott bejött egy sérülés a meccs előttAkkor miért veszi fel mindig a sisakot és aztán le? Bőgött az elején, vmi más van itt.
Wyatt
Burkus
manuszka86
több mint 6 éve
Remelem Matty P ezekben a pillanatokban rajzolja a tutit a D#-nek!Támadók haladnak, csak kevés a pont.
De a -10 ahogy mar láttuk többször, nem nagy hátrány.
Annyira nem jo a Philly amennyire naggyá tesszük őket.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Meccs közben csak annyit mondtak ugye,hogy edzői döntés, na most azért baromi nagy kérdés hogy aki ilyen lelkiállapotban volt meccs előtt és ha nem sérült beteszed e a második felesre, mivel látod hogy hülyére szívatják a secet?Nem tartom kizártnak, hogy ott bejött egy sérülés a meccs előttAkkor miért veszi fel mindig a sisakot és aztán le? Bőgött az elején, vmi más van itt.
Wyatt
Burkus
több mint 6 éve
Nem tartom kizártnak, hogy ott bejött egy sérülés a meccs előttAkkor miért veszi fel mindig a sisakot és aztán le? Bőgött az elején, vmi más van itt.
Wyatt
több mint 6 éve
Ilyenkor már kijön, hogy kevés a talent a védelembenoké, de a Philly védelmét is szét cumiztattuk! Cooks mi a rákért állt meg 3&1-nél??? Lendületből továbbfut és TD. Danny 5 centivel dobta túl TB-t, Gost kihagyott 4 pontot. Persze az Eagles is vezethetne jobban, de ha mi vezetnénk sem szólhatna senki semmit
gordon
több mint 6 éve
Azért miután Cooksot kiütötték, érződik azért hogy vékonykák vagyunk most elkapó poszton, mert a Philly azért azt gondolja hogy Dorsettre nem igen fog TB dobálni....De az már nagyobb baj hogy a 3. kísérletek nagyon nem mennek ma sem eddig 😕
Illetve a védelem mindent nyal mint kacsa a nokedlit 😀
több mint 6 éve
Ilyenkor már kijön, hogy kevés a talent a védelemben
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Komolyan ennyi hibával mi a rákot akarunk? Ennyire nem rossz csapat az Eagles. Alsó hangon 8 pont bent ragadt a támadókban. Úgy azért bizakodóbb lennék ha azok a pontok megvannak.Hát van hiba ja, de hátha a másodikban úgy tudunk haladni, hogy ezek ne legyenek meg. Az a baj igazából, hogy azt vártam, hogy lassan indulunk támadásban, de majd belelendülünk. Ehhez képest haladni haladunk, de mi lesz, ha egyszer megakadunk?
De igazándiból a D megint betli, hát szkeptikus vagyok, hogy a második félidőre összerántják őket...
NB2
több mint 6 éve
Egèsz jó eddig csak 10 pont a hàtràny 😂pont ezt akartam írni én is 😀
FViktor93
több mint 6 éve
FViktor93
2 173
Egèsz jó eddig csak 10 pont a hàtràny 😂
több mint 6 éve
Komolyan ennyi hibával mi a rákot akarunk? Ennyire nem rossz csapat az Eagles. Alsó hangon 8 pont bent ragadt a támadókban. Úgy azért bizakodóbb lennék ha azok a pontok megvannak.De igazándiból a D megint betli, hát szkeptikus vagyok, hogy a második félidőre összerántják őket...
több mint 6 éve
cspeti98
466
Szerintem annyira még nem utáltam Patriots játékost mint Richardsot. Remélem ez az utolsó meccse Pats mezben.
több mint 6 éve
hát ez eddig nem a védelmünk estéje 😊Richardsot kell a pályán nézegetni SB-ben nem is értem Butlert miért jegeljük....ennyire szarul nem tudna játszani 😕
több mint 6 éve
Mikor akarjuk Gilmoret rárakni Jefferyre?nagy haverok voltak az egyetemen
cspeti98
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal