New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Btw, valami egészen brutális álmaim voltak, közte valami olyannal, hogy vagy 20-25 ponttal vezetünk az első félidőben 😒Tavaly az atlantaiaknak bejött...
Wyatt
FT-t álmodj, ne HT-t.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Btw, valami egészen brutális álmaim voltak, közte valami olyannal, hogy vagy 20-25 ponttal vezetünk az első félidőben 😒
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Abból indultam ki, hogy futásról beszéltél, ott meg igazából arra nincs szükség, kapásból lehet fumble 😀Fumble? Nem is birtokolja a lasztit, meg a "football move" sem valosul meg 😉És a végén fumble return TD DMC-től? 😊És akkor ma kié lesz a circus catch?😊Szerintem ma inkabb "circus" run lesz. Mondjuk Ajayi dekazva rohan 50 yardot 😉
NB2
PhillyBeast
Wyatt
PhillyBeast
több mint 6 éve
PhillyBeast
66
Fumble? Nem is birtokolja a lasztit, meg a "football move" sem valosul meg 😉És a végén fumble return TD DMC-től? 😊És akkor ma kié lesz a circus catch?😊Szerintem ma inkabb "circus" run lesz. Mondjuk Ajayi dekazva rohan 50 yardot 😉
NB2
PhillyBeast
Wyatt
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
És a végén fumble return TD DMC-től? 😊És akkor ma kié lesz a circus catch?😊Szerintem ma inkabb "circus" run lesz. Mondjuk Ajayi dekazva rohan 50 yardot 😉
NB2
PhillyBeast
több mint 6 éve
PhillyBeast
66
És akkor ma kié lesz a circus catch?😊Szerintem ma inkabb "circus" run lesz. Mondjuk Ajayi dekazva rohan 50 yardot 😉
NB2
AJ Brown 41 yardos touchdownt szerzett volt csapata, a Titans ellen, de visszafújták. Úgyhogy egy játékkal később újra egy 41 yardos touchdownt szerzett.
több mint 6 éve
És akkor ma kié lesz a circus catch?😊
több mint 6 éve
Nem lehetett kérdés... én azt imádtam benne, hogy olyan könnyedséggel játszott mintha egy gimnazista lement volna a térre az alsósokhoz kicsit focizni
twitter.com/espn/status/959975017760030725
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ervinator
1 703
Hangolódjunk az estére 😊www.youtube.com/watch?v=y9EqEI2J-E4
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
ervinator
1 703
😊Brady az MVP, hajrá, törjük meg az átkot 😊2 átok egyszerre... FUCK
(btw, passzkirály még egyáltalán nem lett bajnok, nem csak az 1999-es szezon óta nem 😀 )
Wyatt
ThundersNFL
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Brady az MVP, hajrá, törjük meg az átkot 😊2 átok egyszerre... FUCK
(btw, passzkirály még egyáltalán nem lett bajnok, nem csak az 1999-es szezon óta nem 😀 )
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
twitter.com/NFL/status/959956193098772482Nem fogunk, ezt az átkot is megtöri 😊
ennyi kész, holnap ki fogunk kapni...
ZERO_L
több mint 6 éve
twitter.com/NFL/status/959956193098772482ennyi kész, holnap ki fogunk kapni...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Isti81Rendben, leírtad, a véleményed, tiszteletben tartom. Léphetünk tovább.
több mint 6 éve
Isti81
190
Nem tudom, hogy még most is miért kell fölényeskedni !Figyelj. Elmondtam neked a Giants-topicban, amikor nem értetted a lényeget. Elmondtam a Steelersnél is. Elmondtam a Denverrel kapcsolatban is. Na most, hogy neked teljesen felesleges bármit írni, az viszonylag hamar kiderült számomra.Ha figyelmesen olvasnál akkor tudnád, hogy a problémám röviden Wyattel az volt, hogy a AB JJ vitában, hogy ki a jobb nem volt nála döntő tényező, kétszer annyi TD egy 5 éves ciklus alatt, míg az összes más stat amiről beszéltek ott a különbség kicsi volt. Közben a Denver topicban azt írta, hogy hiába kap kevés yardot a Denver D, de sok pontot, ő jobban örül annak, h a Ti Dtek sok yard kevés pont! Erre nem kaptam választ csak személyeskedést. Én nem kérten számon semmit rajta csak tettem egy kijelentést ami még csak sértő sem volt!Sztem meg kicsit szállj magadba , mielőtt hülyeségeket írsz. Én nem személyeskedtem veled és nem is fogok, rólad ez már nem mondható el! Én ott már őt nem akartam semmivel meggyőzni és úgy általánosságban sem akarok feltétlen senkit sem meggyőzni, főleg nem olyasvalakit aki oldalakon keresztül győzködi egy egész csapat szurkolóit valamiről és közben egy másik csapat topicjában pont az ellenkezőjét állítja! Szóval csak ismételni tudom magam kösz a hsz.-t ezzel is csak alátámasztod, h sokan közületek felsőbbrendűnek gondoljátok magatokat, ez megy neked is kisdef ! Akkor végső soron ki is a rasszista?Érdekes, majdnem annyit írsz ide, mint a Giants topikba. Szerintem te ne kérd számon senkin, hogy hogyan viselkedik egy másik csapat topikjában. 😉
Isti81
kisdef
Isti81
A JJ–AB „vita” lényege az volt, hogy AB egyáltalán nem annyira domináns a többi elkapóhoz képest, mint amennyire be van állítva. De elhiszem, hogy ez már nem volt érthető, mert csak ötféleképpen volt leírva.
A Broncos esetében annyit jegyeztem meg, hogy a kevés engedett yard még nem feltétlenül jelent sokat, mert pl mi lényegesen több yardot engedünk, viszont pontból sokkal kevesebbet. A Broncos védelme szerintem lényegesen erősebb, mint a miénk, de ha választanom kellene, hogy a védelem mit engedjen sokat, pontot vagy yardot, akkor nem bánnám, ha inkább a pontokat engedné kevésbé. Semmi ellentétes nem volt a Brown-esethez képest, de kicsire most ne adjunk, mert úgyis feleslegesen magyaráztam ezt is (az most pl kurvára szubjektív, hogy szerintem Julio jobb-e vagy sem, de hogy nincs pl vele szemben akkora dominanciája senkinek, amilyet még soha senki nem látott, az fix. Márpedig erről ment a téma, just sayin).
Mint ahogyan azt is, hogy ha évekig habzó szájjal mantrázzuk azt, hogy nem számít semmi, csak hogy a védelem akkor megcsinálja a fontos játékot, stopokat vagy labdaszerzést, amikor kell, akkor nem feltétlenül célszerű hülyéreveréssel jönni. Ami egyébként még igaz is lehetne, csak akkor ne magyarázzuk évekig az ellenkezőjét. De még ez sem zavarna, ha nem lenne gyomorkiborító ömlengés az ellenfél hülyére veréséről három héttel azt követően is, hogy amúgy kikapott a csapat. Lehetne sokkal szerényebben, de legalábbis ízlésesebben fogalmazni. De mindegy, mert ez sem érthető.
Úgyhogy én igazából feladtam az egészet, vannak emberek, akik egyszerűen nem hajlandóak érteni, mit írok, én nem fogom a beszólásaikon idegesíteni magamat. Én faszságom, hogy igyekszem a csapatokkal képben lenni, és mint nagy riválissal, a Steelersszel különösen nem árt képben lenni. De faszom nem. Kész, Soldinak köszönettel tartozom, mert sikerült benne akkorát csalódnom, hogy bármi kommunikációtól elment a kedvem a továbbiakban. Nézem majd más helyeken a csapattal kapcsolatos infókat, ahol talán nem csak az a lényeg, hogy család, csodálatos, fantasztikus x, y, z, aki meg valamivel nem ért egyet, az egy fasz. Hát az előbbit nekem a gyomrom nem bírja, utóbbit meg tudom anélkül is, hogy odanéznék, úgyhogy mínusz egy topic.
Én sem írok többet oda, nekik sem kell a közvéleménnyel ellentétes véleményt olvasni, nekem sem kell huszadikféleképpen elmagyarázni, mire értem a dolgokat, mert úgysem sikerül a kommunikációban előrébb lépni.
És legyél nagyon nyugodt, ha kikapunk, akkor nem azzal fogok jönni, hogy elcsalták ellenünk a bírók, vagy bármi külső körülmény, hanem elismerem majd az ellenfél teljesítményét, és a saját hibákról írok majd „elemzést”. Az mondjuk sanszos, hogy nem úgy, hogy közben azt magyarázom, hogy az Eagles melyik részét húztuk a faszunkra, csak közben sajnos mi még faszabbak voltunk. De ez már más kérdés.
Remélem, sikerült megvilágítanom a dolgokat. Ha bármi kérdés van még, max valamelyik kibeszélőben megválaszolom, ha van rá igény, mert itt szerintem a többieket pl kevésbé érdekli, hogy éppen kinek van velem baja.
Wyatt
De értem a lényeget, de ezt inkább most nem részletezem a béke kedvéért!
AB JJ vitához, te nagyvonalúan nem értékeled kellőképpen, a kétszer annyi TDt, közben pedig Denverben azzal kampányolsz, hogy jobb a sok kapott yard , de kevés pont a védelmektől. Micsoda meglepetés én is inkább ilyen védelmet akarok. Te vagy az aki állandóan jössz nekem, hogy nem értem, de te nem érted mi volt a gondom. Leírom, ha nálad fontos egy védelemnél a kevés kapott pont(kinél nem az) , akkor szerintem logikus lenne, ha mikor 2 játékost összehasonlítunk és a statisztikák többségében egyformák, de az egyik kétszer annyi TDt szerez, mint a másik, az akkor azért az ő javára billenti a mérleget szerintem. Te azért leírtad azt is, hogy JJ jobb ABnál.
A dominanciás résszel én nem foglalkoztam, de nem tudom, mit vagy meglepődve azon, ha ABt a Steelers szurkolók dominánsnak gondolják.
Ha én itt elkezdem azt mondani, hogy Gronk nem is annyira domináns, mint ahogy hypolják akkor egyből jöttök, hogy de, pedig sokat sérült pl TG yardjától még nagyon messze van és legtöbb TDje se neki lesz még jövőre!
Vagy Brady mit ért volna el ha Belichick nem jön vissza és lesz a csapatotok edzője glom ezt is hagynátok szó nélkül és még sorolhatnám!
Lehet, hogy Soldi véleménye nyers volt, de azért ha egy O 42 pontot szerez a liga legjobbnak mondott védelme ellen akkor azért lehet azt mondani, hogy a védelmet szétkapták, ilyen teljesítménnyel nem szoktak csapatok kikapni. Az ünneplés amit csinálsz a Jags D felé az azért érdekes, mert kaptak 42 pontot. Egy olyan védelemnek amilyennek mondod őket nem szabadott volna 42 pontot kapni, hiába szereztek 45, mert nem sokon múlott az a meccs végig volt esély ha nem is hatalmas, de volt, míg te azt akarod beállítani, hogy garbage time volt. És ez nem igaz!
Azért ha tanácsolhatok valamit akkor ne akard magad áldozatnak beállítani, és ne akarj magadból mártírt csinálni, mert ezt az utóbbi két hétben több topictársad is megtette! Kezd ez már Patses attitűd lenni!
Nem akarok ebből is flamet, de azért ne csodálkozzatok, ha senki nem szurkol nektek örüljetek inkább, mert ha majd egy meccsen már a semlegesek is nektek szurkolnak, akkor Belichick már tovatűnt emlék lesz és már a bandwagon is foghíjas lesz! Határozottan azt fogja jelenteni, hogy a siker és a győzelem amit ma még természetesnek vesztek, nem lesz állandó vendég!
Szerkesztette: Isti81
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Azert gyere nyugodtan a steelers topicba is meg barhova is, nem az a lenyeg hogy milyen neven fut. Vagy ha mas valakinek a velemenye az sem. De en pl egyet ertek veled. Es az meg amugy is mindig igy megy mindenhol, hogy ki a top dog. Avagy ki a fo szoszolo. Nalunk mindig van mindenkinek mas velemenye, de ez akkor minority report lesz. Es igen be leszel allitva vaknak stb nek, mert nem ugy erted. De en pl szeretem az ertelmes, neha meg a nem ertelmes vitat is. Soldi meg imadja. Szoval ne vedd magadra. Megesik ez ott mindenkivel. Barhol. Nem is tudom volt e olyan valaki akivel nem. De mivel o ha jol tudom sport ujsagiro, ezert aztan ha ezt hozzaadod ahhoz hogy meg steelers fan is, akkor a tobbi szurkolohoz kepest tenyleg erossebb lehetne a velemenye.Figyelj. Elmondtam neked a Giants-topicban, amikor nem értetted a lényeget. Elmondtam a Steelersnél is. Elmondtam a Denverrel kapcsolatban is. Na most, hogy neked teljesen felesleges bármit írni, az viszonylag hamar kiderült számomra.Ha figyelmesen olvasnál akkor tudnád, hogy a problémám röviden Wyattel az volt, hogy a AB JJ vitában, hogy ki a jobb nem volt nála döntő tényező, kétszer annyi TD egy 5 éves ciklus alatt, míg az összes más stat amiről beszéltek ott a különbség kicsi volt. Közben a Denver topicban azt írta, hogy hiába kap kevés yardot a Denver D, de sok pontot, ő jobban örül annak, h a Ti Dtek sok yard kevés pont! Erre nem kaptam választ csak személyeskedést. Én nem kérten számon semmit rajta csak tettem egy kijelentést ami még csak sértő sem volt!Sztem meg kicsit szállj magadba , mielőtt hülyeségeket írsz. Én nem személyeskedtem veled és nem is fogok, rólad ez már nem mondható el! Én ott már őt nem akartam semmivel meggyőzni és úgy általánosságban sem akarok feltétlen senkit sem meggyőzni, főleg nem olyasvalakit aki oldalakon keresztül győzködi egy egész csapat szurkolóit valamiről és közben egy másik csapat topicjában pont az ellenkezőjét állítja! Szóval csak ismételni tudom magam kösz a hsz.-t ezzel is csak alátámasztod, h sokan közületek felsőbbrendűnek gondoljátok magatokat, ez megy neked is kisdef ! Akkor végső soron ki is a rasszista?Érdekes, majdnem annyit írsz ide, mint a Giants topikba. Szerintem te ne kérd számon senkin, hogy hogyan viselkedik egy másik csapat topikjában. 😉
Isti81
kisdef
Isti81
A JJ–AB „vita” lényege az volt, hogy AB egyáltalán nem annyira domináns a többi elkapóhoz képest, mint amennyire be van állítva. De elhiszem, hogy ez már nem volt érthető, mert csak ötféleképpen volt leírva.
A Broncos esetében annyit jegyeztem meg, hogy a kevés engedett yard még nem feltétlenül jelent sokat, mert pl mi lényegesen több yardot engedünk, viszont pontból sokkal kevesebbet. A Broncos védelme szerintem lényegesen erősebb, mint a miénk, de ha választanom kellene, hogy a védelem mit engedjen sokat, pontot vagy yardot, akkor nem bánnám, ha inkább a pontokat engedné kevésbé. Semmi ellentétes nem volt a Brown-esethez képest, de kicsire most ne adjunk, mert úgyis feleslegesen magyaráztam ezt is (az most pl kurvára szubjektív, hogy szerintem Julio jobb-e vagy sem, de hogy nincs pl vele szemben akkora dominanciája senkinek, amilyet még soha senki nem látott, az fix. Márpedig erről ment a téma, just sayin).
Mint ahogyan azt is, hogy ha évekig habzó szájjal mantrázzuk azt, hogy nem számít semmi, csak hogy a védelem akkor megcsinálja a fontos játékot, stopokat vagy labdaszerzést, amikor kell, akkor nem feltétlenül célszerű hülyéreveréssel jönni. Ami egyébként még igaz is lehetne, csak akkor ne magyarázzuk évekig az ellenkezőjét. De még ez sem zavarna, ha nem lenne gyomorkiborító ömlengés az ellenfél hülyére veréséről három héttel azt követően is, hogy amúgy kikapott a csapat. Lehetne sokkal szerényebben, de legalábbis ízlésesebben fogalmazni. De mindegy, mert ez sem érthető.
Úgyhogy én igazából feladtam az egészet, vannak emberek, akik egyszerűen nem hajlandóak érteni, mit írok, én nem fogom a beszólásaikon idegesíteni magamat. Én faszságom, hogy igyekszem a csapatokkal képben lenni, és mint nagy riválissal, a Steelersszel különösen nem árt képben lenni. De faszom nem. Kész, Soldinak köszönettel tartozom, mert sikerült benne akkorát csalódnom, hogy bármi kommunikációtól elment a kedvem a továbbiakban. Nézem majd más helyeken a csapattal kapcsolatos infókat, ahol talán nem csak az a lényeg, hogy család, csodálatos, fantasztikus x, y, z, aki meg valamivel nem ért egyet, az egy fasz. Hát az előbbit nekem a gyomrom nem bírja, utóbbit meg tudom anélkül is, hogy odanéznék, úgyhogy mínusz egy topic.
Én sem írok többet oda, nekik sem kell a közvéleménnyel ellentétes véleményt olvasni, nekem sem kell huszadikféleképpen elmagyarázni, mire értem a dolgokat, mert úgysem sikerül a kommunikációban előrébb lépni.
És legyél nagyon nyugodt, ha kikapunk, akkor nem azzal fogok jönni, hogy elcsalták ellenünk a bírók, vagy bármi külső körülmény, hanem elismerem majd az ellenfél teljesítményét, és a saját hibákról írok majd „elemzést”. Az mondjuk sanszos, hogy nem úgy, hogy közben azt magyarázom, hogy az Eagles melyik részét húztuk a faszunkra, csak közben sajnos mi még faszabbak voltunk. De ez már más kérdés.
Remélem, sikerült megvilágítanom a dolgokat. Ha bármi kérdés van még, max valamelyik kibeszélőben megválaszolom, ha van rá igény, mert itt szerintem a többieket pl kevésbé érdekli, hogy éppen kinek van velem baja.
Wyatt
De hat pont ez miatt, mert o is tudja ezt, jon sokszor a masoknak serto mondataival. Ami szerinte termeszetes velemenykimondas. Mas szerint meg nem. De mint mindenhol probalom irni, izlesek es pofonok. Es hogy minden eremnek ket oldala van. Mindenben lehet igazsag, csak nezopont kerdese es altalaban a ket feligazsag kozul o is szereti, ha az ove jon ki igaznak. Nem mondom hogy en nem. De szerintem mindenki szereti, ha igaza van. Vagy jol tudja. De mivel van 3 milliard ember mindig lesz kulonbozo velemeny es ez igy van rendjen. Kulonben mind birkak lennenk, vagy bologato janosok. Szoval nem olyan rossz ez.
De azert mert valakivel nem ertesz egyet, meg nem kell hogy azt jelentse neki sem, hogy ne lehessen elmondani a velemenyed. De hat ez az elet ezt kell szeretni. Es en pl orulok ha minel tobb velemenyt hallhatok meg, mert az altalaban meg jobban felnyitja az emberek szemet.
Mas. Aki itt elne kint az usaban, az tudna hogy nincs itt semmi fele csalad mar a steelersnel sem. Csak csaladiasabb kornyezet es az, hogy ha elkovetnek az emberek hibat, nem veszik fejuket rogton. Hanem megadjak nekik a lehetoseget evekig. Aztan ha igy sem megy, akkor elkoszonnek toluk.
Na most pl az milyen csaladias dolog hogy harrison pont nalatok jatszik es mindez evkozben igazolva hozzatok, vagy elotte bengalshoz ment. Vagy hogy haley is a cleveland nal lesz oc. Vagy mike wallace. Ez mar mutatja hogy osszetartas es talan normalis felsovezetes van, de az ami regen volt hogy csoportrivalishoz nem ment az ember, nagy csalad az nincs.
Ez uzlet, csak a rooney csalad, nem tipikus uzletember mentalitast sugaroztak. Es probaljak megbecsulni az embereiket, a hc oc dc eiket stb. Ez jo. Es hogy barmivel odamehettek hozzajuk es lementek a csapattagokhoz beszelni enni stb. Ez kicsit masabb talan mint mashol. De mar kihaloban van ez is, amiota a csapatot pl ugyanigy majdnem eladtak masnak.
Szoval az utopia, de mivel messze van igy meg lehet benne hinni. Hogy itt minden szep. A kerites kolbaszbol van a steelersnel. A fuvunk nekunk mindig zoldebb nem a szomszede. De nem igy van. Ez is csak egy csaladiasabb uzlet. Bocsi ha tul sok lett nalatok az iras. Elnezest erte. : )
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Figyelj. Elmondtam neked a Giants-topicban, amikor nem értetted a lényeget. Elmondtam a Steelersnél is. Elmondtam a Denverrel kapcsolatban is. Na most, hogy neked teljesen felesleges bármit írni, az viszonylag hamar kiderült számomra.Ha figyelmesen olvasnál akkor tudnád, hogy a problémám röviden Wyattel az volt, hogy a AB JJ vitában, hogy ki a jobb nem volt nála döntő tényező, kétszer annyi TD egy 5 éves ciklus alatt, míg az összes más stat amiről beszéltek ott a különbség kicsi volt. Közben a Denver topicban azt írta, hogy hiába kap kevés yardot a Denver D, de sok pontot, ő jobban örül annak, h a Ti Dtek sok yard kevés pont! Erre nem kaptam választ csak személyeskedést. Én nem kérten számon semmit rajta csak tettem egy kijelentést ami még csak sértő sem volt!Sztem meg kicsit szállj magadba , mielőtt hülyeségeket írsz. Én nem személyeskedtem veled és nem is fogok, rólad ez már nem mondható el! Én ott már őt nem akartam semmivel meggyőzni és úgy általánosságban sem akarok feltétlen senkit sem meggyőzni, főleg nem olyasvalakit aki oldalakon keresztül győzködi egy egész csapat szurkolóit valamiről és közben egy másik csapat topicjában pont az ellenkezőjét állítja! Szóval csak ismételni tudom magam kösz a hsz.-t ezzel is csak alátámasztod, h sokan közületek felsőbbrendűnek gondoljátok magatokat, ez megy neked is kisdef ! Akkor végső soron ki is a rasszista?Érdekes, majdnem annyit írsz ide, mint a Giants topikba. Szerintem te ne kérd számon senkin, hogy hogyan viselkedik egy másik csapat topikjában. 😉
Isti81
kisdef
Isti81
több mint 6 éve
Isti81
190
Ha figyelmesen olvasnál akkor tudnád, hogy a problémám röviden Wyattel az volt, hogy a AB JJ vitában, hogy ki a jobb nem volt nála döntő tényező, kétszer annyi TD egy 5 éves ciklus alatt, míg az összes más stat amiről beszéltek ott a különbség kicsi volt. Közben a Denver topicban azt írta, hogy hiába kap kevés yardot a Denver D, de sok pontot, ő jobban örül annak, h a Ti Dtek sok yard kevés pont! Erre nem kaptam választ csak személyeskedést. Én nem kérten számon semmit rajta csak tettem egy kijelentést ami még csak sértő sem volt!Sztem meg kicsit szállj magadba , mielőtt hülyeségeket írsz. Én nem személyeskedtem veled és nem is fogok, rólad ez már nem mondható el! Én ott már őt nem akartam semmivel meggyőzni és úgy általánosságban sem akarok feltétlen senkit sem meggyőzni, főleg nem olyasvalakit aki oldalakon keresztül győzködi egy egész csapat szurkolóit valamiről és közben egy másik csapat topicjában pont az ellenkezőjét állítja! Szóval csak ismételni tudom magam kösz a hsz.-t ezzel is csak alátámasztod, h sokan közületek felsőbbrendűnek gondoljátok magatokat, ez megy neked is kisdef ! Akkor végső soron ki is a rasszista?Érdekes, majdnem annyit írsz ide, mint a Giants topikba. Szerintem te ne kérd számon senkin, hogy hogyan viselkedik egy másik csapat topikjában. 😉
Isti81
kisdef
több mint 6 éve
Sztem meg kicsit szállj magadba , mielőtt hülyeségeket írsz. Én nem személyeskedtem veled és nem is fogok, rólad ez már nem mondható el! Én ott már őt nem akartam semmivel meggyőzni és úgy általánosságban sem akarok feltétlen senkit sem meggyőzni, főleg nem olyasvalakit aki oldalakon keresztül győzködi egy egész csapat szurkolóit valamiről és közben egy másik csapat topicjában pont az ellenkezőjét állítja! Szóval csak ismételni tudom magam kösz a hsz.-t ezzel is csak alátámasztod, h sokan közületek felsőbbrendűnek gondoljátok magatokat, ez megy neked is kisdef ! Akkor végső soron ki is a rasszista?Érdekes, majdnem annyit írsz ide, mint a Giants topikba. Szerintem te ne kérd számon senkin, hogy hogyan viselkedik egy másik csapat topikjában. 😉
Isti81
több mint 6 éve
Sztem meg kicsit szállj magadba , mielőtt hülyeségeket írsz. Én nem személyeskedtem veled és nem is fogok, rólad ez már nem mondható el! Én ott már őt nem akartam semmivel meggyőzni és úgy általánosságban sem akarok feltétlen senkit sem meggyőzni, főleg nem olyasvalakit aki oldalakon keresztül győzködi egy egész csapat szurkolóit valamiről és közben egy másik csapat topicjában pont az ellenkezőjét állítja! Szóval csak ismételni tudom magam kösz a hsz.-t ezzel is csak alátámasztod, h sokan közületek felsőbbrendűnek gondoljátok magatokat, ez megy neked is kisdef ! Akkor végső soron ki is a rasszista?Figyu, ezt intézd priviben vagy a steelers topicban, ahol kezdődött vagy a saját oldalon, de ne itt. Danke. Go Giants! 😊
Isti81
több mint 6 éve
Isti81
190
Sztem meg kicsit szállj magadba , mielőtt hülyeségeket írsz. Én nem személyeskedtem veled és nem is fogok, rólad ez már nem mondható el! Én ott már őt nem akartam semmivel meggyőzni és úgy általánosságban sem akarok feltétlen senkit sem meggyőzni, főleg nem olyasvalakit aki oldalakon keresztül győzködi egy egész csapat szurkolóit valamiről és közben egy másik csapat topicjában pont az ellenkezőjét állítja! Szóval csak ismételni tudom magam kösz a hsz.-t ezzel is csak alátámasztod, h sokan közületek felsőbbrendűnek gondoljátok magatokat, ez megy neked is kisdef ! Akkor végső soron ki is a rasszista?
több mint 6 éve
batyu
630
Az általánosítás az lett volna, ha azt írod, az összes Patses gyökér! Ellenben te a hovatartozást használtad végső érv gyanánt. Na ez a rasszizmus! És kérlek na adj olcsó tanácsokat, tudok mit kezdeni a saját szabadidőmmel!Az maximum általánosítás volt!batyu köszönöm értelmes hozzászólásodat a Steelers topicban, ezzel sikerült alátámasztanod azt amit írtam. Még 1szer is kösz! Foglalkozz inkább a meccsetekkel sztem!Már megbocsáss, de a rasszizmus minden megnyilvánulása ostobaság, még ha az NFL rasszizmus is!
Isti81
batyu
Isti81