New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Tökre déja vu-érzés kapott el valamiért 😀2008 februárjában jársz 😉 😛?
Wyatt
több mint 6 éve
Ez csak egy válasz egy Eagles szimpatizáns templom igehirdetésére. (Eagle 33, Patriots 0 említés a Bibliában)Kell még érv? 😀Ez számomra elég ízléstelen, pedig nem vagyok vallásos, álszent meg főleg nem. De akkor is.
Wyatt
Kb. hasonló, mintha valaki a másik végletbe mászna el és azt írná ki valahová, hogy Cicciolina életében 10 sassal, és 20 kecskével dugott, ergó megvan a nyertes. Akkor már inkább jósoltassák meg a helyi állatkert orángutánjával. 😀
peterk2005
Illetve arra bizonyíték, hogy a szurkolás közel tud kerülni a hithez.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Hát ez valami zseniális 😀Tavaly ez volt a sláger 😊
www.youtube.com/watch?v=z11AQWFo11o
Wyatt
youtu.be/NY_n387t9gA
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
ervinator
1 701
4. rész 😊"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Valójában te állítasz párhuzamot a Biblia és Ciccolina között.Kell még érv? 😀Ez számomra elég ízléstelen, pedig nem vagyok vallásos, álszent meg főleg nem. De akkor is.
Wyatt
Kb. hasonló, mintha valaki a másik végletbe mászna el és azt írná ki valahová, hogy Cicciolina életében 10 sassal, és 20 kecskével dugott, ergó megvan a nyertes. Akkor már inkább jósoltassák meg a helyi állatkert orángutánjával. 😀
peterk2005
Holott maximum annyi közös van bennük, hogy mindkettőben szerepelt kígyó.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát sajnálom, engem például nem zavar, én viccesnek tartom. 😊Kell még érv? 😀Ez számomra elég ízléstelen, pedig nem vagyok vallásos.
Wyatt
peterk2005
több mint 6 éve
Kell még érv? 😀Ez számomra elég ízléstelen, pedig nem vagyok vallásos, álszent meg főleg nem. De akkor is.
Wyatt
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
:.) igazi Patrióta mentalitás.... kezdés előtt 10 héttel elmegy Montanaba gyakorolni TB12-vel és Juliannel......s csak azért, hogy a csapattal maradjon belemegy a paycutba......de edz keményen....mert győzni akar.....ez a Patriot Way.....
több mint 6 éve
Már van róla egy dal, a Danny Boy 😉 De ez is fenománils.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Rambo? Az egy b...i 😉Jaj ne már, ez simán poén. Ha összefirkálták/megrongálták volna vagy bármi, akkor oké. De istenem, rárakni egy Brady-mezt, simán csak trollkodás. Pláne, hogy előtte rakta ki Sly ezt a képetdailysnark.com/patriots-fans-put-brady-jersey-rocky-statue-philadelphia/Ez nálam már túlmegy a jópofaság határán, nem szeretem az ilyeneket :/
cspeti98
Egon
...
Ennyi azért nehogy már ne férjen bele 😛
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Eltemetni egy Red Sox mezt a ny-i stadion alapjába? Asszem még petíció is volt, hogy bontsák vissza és keressék meg. 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jaj ne már, ez simán poén. Ha összefirkálták/megrongálták volna vagy bármi, akkor oké. De istenem, rárakni egy Brady-mezt, simán csak trollkodás. Pláne, hogy előtte rakta ki Sly ezt a képetdailysnark.com/patriots-fans-put-brady-jersey-rocky-statue-philadelphia/Ez nálam már túlmegy a jópofaság határán, nem szeretem az ilyeneket :/
cspeti98
Egon
www.instagram.com/p/Beazth2jnE7/?taken-by=officialslystallone
Meg ezt
www.instagram.com/p/Bedw3S0jut8/?taken-by=officialslystallone
Most meg ezt
www.instagram.com/p/Bem9MbADN7d/?taken-by=officialslystallone
Ennyi azért nehogy már ne férjen bele 😛
több mint 6 éve
dailysnark.com/patriots-fans-put-brady-jersey-rocky-statue-philadelphia/Ez nálam már túlmegy a jópofaság határán, nem szeretem az ilyeneket :/
cspeti98
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
cspeti98
466
dailysnark.com/patriots-fans-put-brady-jersey-rocky-statue-philadelphia/De Rocky tőzsgyökeres Philadelphia-i.. 😊Nyilván a köv meccs meghatározza az egész éves megítélést, különösen RPO ellen nem lehet ész nélkül menni. Kerüljünk előnybe, aztán jöhetnek a Flowersek meg az öreg. Bold: JH 2+ sack plusz min 1 fumble? Nyilván nálunk nem az volt, hogy 2 prémium rusher pusztít, inkább csapatmunkából adódóan.Valóságban meg úgy működik a csapat, mint az öreg Rocky Balboa. Amíg be nem kapnak egy két hatalmas pofont, be sem indulnak 😊
Kókusz8
Kollega
kyobalu
több mint 6 éve
Gondolom akkor ez freudi lehetett a részemről 😊 De a küzdeni akarás nem ismer határokat! 😉De Rocky tőzsgyökeres Philadelphia-i.. 😊Nyilván a köv meccs meghatározza az egész éves megítélést, különösen RPO ellen nem lehet ész nélkül menni. Kerüljünk előnybe, aztán jöhetnek a Flowersek meg az öreg. Bold: JH 2+ sack plusz min 1 fumble? Nyilván nálunk nem az volt, hogy 2 prémium rusher pusztít, inkább csapatmunkából adódóan.Valóságban meg úgy működik a csapat, mint az öreg Rocky Balboa. Amíg be nem kapnak egy két hatalmas pofont, be sem indulnak 😊
Kókusz8
Kollega
kyobalu
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
A Baltimoreról sem hitte anno senki mégis képesek voltak ráEzt viszont adom, háromszor csak nem tudnak úgy játszani egymás után esélyesebb csapattal szemben 😊 Reméljük legalább is 😀Titans: megverték az esélyesebb Kansast, picit féltünk, hogy vajon azt a jó 2. félidei játékot tudják-e hozni, nem tudták sima libaEzt is erősen várom...úú ezt én is várom 😊
Sinisa
amúgy szerintetek Foles tud még 1x olyan parádés játékot mutatni mint a vikingek ellen? Amennyi Philly meccset láttam, eléggé hektikus volt a teljesítménye. Azért az az offense nagyon rendben van,remek fal, erős futójáték és mellé azért Ertz baromi jó, és Smith és társai is elkapják azért a lasztikat 😀
manuszka86
JAX: megverték az esélyesebb Pittsburghot, féltünk, hogy tudják hozni azt a támadó játékot amit a vasas ellen, nem tudták, nem sima volt, de nyertünk
PHI: megverték az esélyesebb Minnesotát, parádés játékkal, félünk, hogy megint tudja-e hozni azt a teljesítményt.... a többit képzelje mindenki oda 😊
NB2
Wyatt
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 6 éve
De Rocky tőzsgyökeres Philadelphia-i.. 😊Nyilván a köv meccs meghatározza az egész éves megítélést, különösen RPO ellen nem lehet ész nélkül menni. Kerüljünk előnybe, aztán jöhetnek a Flowersek meg az öreg. Bold: JH 2+ sack plusz min 1 fumble? Nyilván nálunk nem az volt, hogy 2 prémium rusher pusztít, inkább csapatmunkából adódóan.Valóságban meg úgy működik a csapat, mint az öreg Rocky Balboa. Amíg be nem kapnak egy két hatalmas pofont, be sem indulnak 😊
Kókusz8
Kollega
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Nyilván a köv meccs meghatározza az egész éves megítélést, különösen RPO ellen nem lehet ész nélkül menni. Kerüljünk előnybe, aztán jöhetnek a Flowersek meg az öreg. Bold: JH 2+ sack plusz min 1 fumble? Nyilván nálunk nem az volt, hogy 2 prémium rusher pusztít, inkább csapatmunkából adódóan.Valóságban meg úgy működik a csapat, mint az öreg Rocky Balboa. Amíg be nem kapnak egy két hatalmas pofont, be sem indulnak 😊
Kókusz8
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Kókusz8
89
Nyilván a köv meccs meghatározza az egész éves megítélést, különösen RPO ellen nem lehet ész nélkül menni. Kerüljünk előnybe, aztán jöhetnek a Flowersek meg az öreg. Bold: JH 2+ sack plusz min 1 fumble? Nyilván nálunk nem az volt, hogy 2 prémium rusher pusztít, inkább csapatmunkából adódóan.Legyen neked igazad 😊Flowers visszatérése és Lee, másik Flowers majd Harrison igazolása után sztem minden ok volt. Azért a Jags meg a Pittsburg sem hátrányból sackelgetett általában. Jags ellen 2x annyi nyomásunk volt, mint nekik. Azért erről olvasnék egy elemzést, sztem szezon elejéhez képest ég és föld.Az, hogy volt néhány sackünk, és a második félidőkben az egyértelmű passzhelyzeteknél egész jól ment néha kevésbé jól dobáló irányítókkal szemben, attól a nyomás azért hiánycikk, a top pass rushtól pedig szerintem eléggé messze állunkA szezon 2. felében és a rájátszásban top passrushunk volt, sztem. Végül 7-ek lettünk asszem sackekben.Zsír, mert nekünk pont a konstans nyomásgyakorlás a fő erősségünk 😀Foles ha tart a fal jó, de ha van rajta nyomás nem, ilyen egyszerű.Ezt is erősen várom...úú ezt én is várom 😊
Sinisa
amúgy szerintetek Foles tud még 1x olyan parádés játékot mutatni mint a vikingek ellen? Amennyi Philly meccset láttam, eléggé hektikus volt a teljesítménye. Azért az az offense nagyon rendben van,remek fal, erős futójáték és mellé azért Ertz baromi jó, és Smith és társai is elkapják azért a lasztikat 😀
manuszka86
empty taxi
Wyatt
Kókusz8
Wyatt
Kókusz8
Wyatt
Szerkesztette: Kókusz8