New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
15 yard es 24k, siman megéri... 😕no kérem Gronk ma már részt vett az edzésen, ez egy jó jel 😊Majd lefejeli valaki a SB elején 15 yardért. 😕
manuszka86
Burkus
Wise is edzett mar, Ő a nem sportszerűtlen ipon során szerezhette az agyrazkodast? Mert utana meg pályán volt.
Ami engem aggaszt, hogy a legjobb es legfontosabb DL-unk nem edz egyelore.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
no kérem Gronk ma már részt vett az edzésen, ez egy jó jel 😊Majd lefejeli valaki a SB elején 15 yardért. 😕
manuszka86
több mint 6 éve
no kérem Gronk ma már részt vett az edzésen, ez egy jó jel 😊
több mint 6 éve
aszem nem úgy kezdtem a mondandómat, hogy a SB-on meg fogjuk szívni mert... a falak párharcához (amit én is fontosnak tartok) megemlítettem egy másik faktort ami döntő lehet(!), mert voltak vele problémáink (nem egy meccsből vontam le a következtetést, csak most erről hoztam példát) ellenben az ellenfél egyik erőssége (lsd OL vs DL párharc)
end of story
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jó, igazából nem nagyon vagyunk egy véleményen, szerintem abból, hogy egy adott esetben két negyedig nem ment jól a támadójáték, miután a második legfontosabb játékos kiesett az egyik legjobb védelem ellen, és ennek ellenére még ezen a meccsen sikerült változtatni és a negyedik negyedre megoldani a problémákat (nem öt hónap alatt), nem jön az, hogy az Eagles ellen szenvedni fogunk, amikor két fontos emberrel több lesz támadásban. Ha szerinted igen, az a te dolgodNem arra fogom, de eleg megnezni, vele hogy megy, es nelkule. De nem para, mert van Gronk. No, amikor o sem volt, akkor pl decemberben hoztunk egy nullat Miamiben. Ha a ket legjobbad hianyzik, az visszaveti a dolgokat azert, es en a Jaguars vedelme eseten nem feltetlenul beszelnek olyanrol, mit illene/kellene.akkor ilyen alapon zárjuk is be a topicot mert "minden meccs más" és amúgy is "ki nem tojja le mi volt az adott mérkőzésen, ha nyerünk"...
Gyakorlatilag az elozo eves celpontokbol ki maradt? Sem Jules, sem Gronk, sem Bennett, sem Mitchell (orultem volna, ha jatszik meg), Hogan sem egeszseges, az ebben a szezonban jo Burkhead is kapottvegy ko-t. De megnyertuk ezt a meccset, minusz tizrol az utolso negyedben. Ugyhogy abbol, hogy itt milyen voltva 3rd down mutato, en tovabbra sem vonnek le kovetkezteteseket, mert nulla kapcsolata van a dontovel. Ott lesz Gronk, lesz teljes Hogan es Burkhead. Ott legyunk majd jok. De ha szenvedve nyerunk, azt is letojom
Wyatt
Gronk kiesését fel lehet hozni érvnek, de rajta kívül mindegyik "elkapóról" (Jules, Bennett, Mitchell) már kis túlzással az első héten tudtuk, hogy nem fog játszani az AFCCG-en, ellenben jött Dorsett, Allen, Cooks és ráadásul van 3 szinte totálisan azonos RB-nk, akik passzjátékban kiemelkedőek
5 hónap elégnek kell lennie, hogy kiesetteket pótolni tudja a rendszer (még az olyan fontos láncszemet is mint Edelman), mert nem kutyaütők lettek idehozva... #nextmanup
(Gronk SB-n való játékát meg majd akkor hiszem el, ha a saját szememmel látom vagy ha teljes értékű edzésmunkát végez)
ZERO_L
több mint 6 éve
Nem arra fogom, de eleg megnezni, vele hogy megy, es nelkule. De nem para, mert van Gronk. No, amikor o sem volt, akkor pl decemberben hoztunk egy nullat Miamiben. Ha a ket legjobbad hianyzik, az visszaveti a dolgokat azert, es en a Jaguars vedelme eseten nem feltetlenul beszelnek olyanrol, mit illene/kellene.akkor ilyen alapon zárjuk is be a topicot mert "minden meccs más" és amúgy is "ki nem tojja le mi volt az adott mérkőzésen, ha nyerünk"...
Gyakorlatilag az elozo eves celpontokbol ki maradt? Sem Jules, sem Gronk, sem Bennett, sem Mitchell (orultem volna, ha jatszik meg), Hogan sem egeszseges, az ebben a szezonban jo Burkhead is kapottvegy ko-t. De megnyertuk ezt a meccset, minusz tizrol az utolso negyedben. Ugyhogy abbol, hogy itt milyen voltva 3rd down mutato, en tovabbra sem vonnek le kovetkezteteseket, mert nulla kapcsolata van a dontovel. Ott lesz Gronk, lesz teljes Hogan es Burkhead. Ott legyunk majd jok. De ha szenvedve nyerunk, azt is letojom
Wyatt
Gronk kiesését fel lehet hozni érvnek, de rajta kívül mindegyik "elkapóról" (Jules, Bennett, Mitchell) már kis túlzással az első héten tudtuk, hogy nem fog játszani az AFCCG-en, ellenben jött Dorsett, Allen, Cooks és ráadásul van 3 szinte totálisan azonos RB-nk, akik passzjátékban kiemelkedőek
5 hónap elégnek kell lennie, hogy kiesetteket pótolni tudja a rendszer (még az olyan fontos láncszemet is mint Edelman), mert nem kutyaütők lettek idehozva... #nextmanup
(Gronk SB-n való játékát meg majd akkor hiszem el, ha a saját szememmel látom vagy ha teljes értékű edzésmunkát végez)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 025
január végén, Jules előszezonbeli kiesése ne legyen már kifogás plz...Ahogy Wyatt is írta, az ilyen esetekben használatos slot WR Jules volt, nélküle maradt Amendola, Hogan ill. Burkehead akiket tudtunk hasonló szerepkörben használni, de nem annyira hatékonyan.
az, hogy sorozatos harmadik és rövidet nem tudunk megcsinálni, az szerintem nem az ellenfél védelmét dicséri, hanem inkább a mi támadóink kritikája
ZERO_L
Ráadásul ha azt nézzük -1 TE-vel állunk fel, mert Allen nem jelent veszélyt, Hollister meg valamiért nem játszik.
Bennett akármennyire is sérült volt tavaly, a statok alapján ő szakadt el legjobban az őrzőitől. Most ha kiesik Gronk, nem tudsz veszélyt jelentő TE-t betenni helyette.
Ami marad ilyen esetekben a screen, play-action játékok, arra meg készül az ellenfél. Látszott is a Jagsnél, hogy egy ember folyamatosan rá volt állítva a futóinkra ilyen helyzetekben.
Ha többnyire mindenki egészséges, akkor fel tudsz küldeni egy Cooks, Hogan, Amendola, Gronk, Burkhead/Lewis/White gárdát. Ebből szép kitalálni, hogy milyen játék következik és kit fognak megjátszani.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nem arra fogom, de eleg megnezni, vele hogy megy, es nelkule. De nem para, mert van Gronk. No, amikor o sem volt, akkor pl decemberben hoztunk egy nullat Miamiben. Ha a ket legjobbad hianyzik, az visszaveti a dolgokat azert, es en a Jaguars vedelme eseten nem feltetlenul beszelnek olyanrol, mit illene/kellene.Gyakorlatilag az elozo eves celpontokbol ki maradt? Sem Jules, sem Gronk, sem Bennett, sem Mitchell (orultem volna, ha jatszik meg), Hogan sem egeszseges, az ebben a szezonban jo Burkhead is kapottvegy ko-t. De megnyertuk ezt a meccset, minusz tizrol az utolso negyedben. Ugyhogy abbol, hogy itt milyen voltva 3rd down mutato, en tovabbra sem vonnek le kovetkezteteseket, mert nulla kapcsolata van a dontovel. Ott lesz Gronk, lesz teljes Hogan es Burkhead. Ott legyunk majd jok. De ha szenvedve nyerunk, azt is letojom
több mint 6 éve
január végén, Jules előszezonbeli kiesése ne legyen már kifogás plz... az, hogy sorozatos harmadik és rövidet nem tudunk megcsinálni, az szerintem nem az ellenfél védelmét dicséri, hanem inkább a mi támadóink kritikája
nem a 3&10-eket hozom fel, mert ez ellen a Jags védelem ellen ez már extra lenne, de 4 yardot azért illene összehozni még Jules-Gronk nélkül is, bármilyen védelem ellen, az emberanyag megvan hozzá
"azért jobb lett a helyzet, ahogy álltak vissza a dolgok" vagyis jöttek a könnyebb ellenfelek... nézőpont kérdése 😊
ahogy te is írtad, ez nem egyszeri eset, volt már idén többször bajunk ezekkel a harmadik kísérletekkel (nem egy meccsből általánosítok), de nyilván minden meccs más simán lehet, az OL vagy a sec betlién fog elmenni a meccs és pont senkit nem fog érdekelni a 3rd down hatékonyság, ettől még ez egy olyan faktor amire érdemes odafigyelni, mert az ellenfél védelmének egyik erőssége
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ömm. Hadd jegyezzem meg, hogy ugye a két legjobb 3rd down emberke közül Julian a szezon előtt kidőlt, Gronk meg a meccs közben. És így is fordítottunk. A Miami ellen mennyi volt? 0/11-12? Utána a Steelers ellen sem rémlik, hogy fényes lett volna. De utána azért jobb lett a helyzet, ahogy álltak vissza a dolgok. Most is ezt várom.A Jaguars ellen pont nem meglepő szerintem, hogy Gronk kidőlésével együtt ilyen ergya volt a mutató. Btw. Az első drive-ban negyedikre megcsináltuk, amikor kellett, a másodikban egy khm pici szabálytalanság miatt akadt meg, onnantól persze volt kis zűr, főleg Gronk kiesésével. De a Jaguars védelme azért nem éppen olyan rossz.
Szóval fontos lesz persze, hogy a 3. kísérleteket hogyan oldjuk meg, de hogy a mostani meccsből én semmi olyan következtetést nem vonnék le, mint te, na az biztos 😊
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
ha már volt szó a SB-ról, hogy a falakon nagyon sok fog múlni, akkor én hoznék még egy fontos aspektust: harmadik kísérletek... szörnyű volt nézni, hogy a Jags ellen mennyire képtelenek voltunk ezeket első kísérletre váltani, pedig még azt sem lehet mondani, hogy csak a rossz 1st, 2nd down playek miatt
a harmadik negyed majdnem közepéig nem volt sikeres harmadik kísérletünk és összesítve is 3/12-vel zártuk a meccset (ebből Lewis meccsnyerő 1st downja az egyik), amit nem tesz ki JMD az ablakba
pedig volt 3&4, 3&3 kétszer is, 3&6, amiket ezzel a támadó arzenállal illene megoldani
(fun fact a TD drivejainkban csak a Dola-féle csoda play volt amikor harmadik kísérletre kényszerültünk, a többi esetben elég volt két play a 1st downra)
nem mellékesen az alapszakaszban a Phily védelem top3as volt 3rd down védekezés terén, pont megelőzve a Jaguars-t (és ez a hatékonyságuk PO-ra sem romlott le)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Kijött az első rész 😊Wow, köszi 😊
www.facebook.com/tomvstime/videos/2081108082122933/
ervinator
több mint 6 éve
Kijött az első rész 😊Nagyon adja!
ervinator
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
Kijött az első rész 😊Megelőztél....
ervinator
Nagyon jó kis sorozat lesz..
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Kijött az első rész 😊"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
FunHun
1 493
Igen. Pont ettől tartok a legjobban...dandeErőnléttel talán nem lesz gond főleg ha az O is haladni tud már az elején. Pont abban vagyunk jók főleg DL terén, hogy jól rotálható, nem kell az "elitnek" sok snap számor fent lenni mert a cserék is minőségiek. Ezért nem fáradnak el. Az LB sorban nekünk is lehetnek gondjaink.
dande
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Gronk mégiscsak agyrázkódással van sérült listán 😕Már jelezték korábban, de igazából ezen mi a meglepő? Az ember egyenesen nézni sem tudott. Viszont két hét alatt rendbe jön, nyugi
www.nfl.com/news/story/0ap3000000910199/article/rob-gronkowski-listed-on-injury-report-with-concussion
FunHun
Én nem látom, hogy az Eagles lenne nekünk a legrosszabb match up. A Saintsnél nem bíztam volna benne, hogy még egyszer megfogjuk Breest, a Vikingsnál meg szintén nagyon erős a DL, viszont az LB- és a DB-sor szerintem jobb.
Az Eaglesnél azt taglalták, hogy a csapatuk ellen az lehet hatásos, ha a védőfalnak nincs elég ideje, mert gyorsan szabadul az irányító a labdától, és ehhez megvannak a megfelelő célpontok, slot WR-ek, RB-k és TE-k. Na ez nekünk ez azért nem rossz.
Jó, a védelemben nem a legjobb, de hát ott amúgy sem sok kedvező van, aztán valahogy egészen ügyesen tologatják
több mint 6 éve
Erőnléttel talán nem lesz gond főleg ha az O is haladni tud már az elején. Pont abban vagyunk jók főleg DL terén, hogy jól rotálható, nem kell az "elitnek" sok snap számor fent lenni mert a cserék is minőségiek. Ezért nem fáradnak el. Az LB sorban nekünk is lehetnek gondjaink.Azt hogy bennünket hol lehet megfogni azt már többen leírták (ld. az elvesztett SB-k, play off meccsek többsége...).Őőőőőőőőőőő Kenny kösz de picit túlreagáltad 😉Én szégyelem magam mert sikeres a csapat és még büszkék is vagyunk rá. Ha ezért utálnak akkor jár a taps...Na,pontosan az ilyenek miatt utálnak titeket.És pontosan ezek miatt kapjátok azt amit. Szóval ezek után ne mártírkodjatok szerintem.Mi odaát vmi SBl v mivel foglalkozunk tegyétek azt ti is 😉Jó, de nektek ritkaság, nekünk megszokott 😃
Már csak 11 és negyed nap 😀
dande
gdavid
Kenny
ParadSEC
Helmut is meg még páran, próbáljuk más irányba terelni a dolgot legyünk partnerek ebben.
Most kezdjem el azt a mondókát, h 1980ban ördög szrt a katlanban, aki először megszólal.....nem kéne 😊 😉
Szóval ki hány pontos meccset vár, hol lehetne megfogni titetek?
dande
Kérdés, hogy az Eaglest hol lehet megfogni...???
Nekem a Jags ellen is úgy tűnt, hogy amiben egyértelműen az ellenfeleink fölé tudni nőni az az erőnlét . Az a "fucking hill" amin futkosnak lehet hogy ennyire hatásos 😊
Kíváncsi vagyok, hogy ebben Ti mennyire lesztek szó szerint erősek!
FunHun
több mint 6 éve
A weei és az nesn szerint is is jól halad Gronk állapota, mindenki azzal számol, hogy játszik a SB-on..A meccs kimenetele szerintem is a falakon fog majd múlni..Az Eagles LB sor és secondary passzok ellen szerintem nincs olyan szinten mint a Jaguars-é, de az első négyes a falban, az brutál nyomást tud generáni az irányítóra.. Scar bácsin és az O#falon múlik, hogy mennyire tudják megvédeni Tom apót. Ha kitart a fal 2-3 másodpercig, akkor a ránk jellemező dink&dunk focival szépen tudunk haladni, mert Dola, Hogan, Cooks,Lewis, White, Gronk hatosnál nincs jobb brigád ebben a ligában aki náluk eredményesebben tudja ezt végrehajtani..
A nagyobb gond, és ami miatt én inkább jobban aggódok, hogy a mi D# falunk mekkora nyomást tud helyezni Folesra..Mert úgy gondolom, hogy elsődleges prioritás lesz a futás limitálása, és Foles zsebben tartása és zavarása. Ha valami olyasmit tudnánk csinálni, minta Titans meccsen Mariota ellen a második félidőben, annak nagyon örülnék. De Foles jó játékos, és nagyon jól passzol blitzek, rush esetén is..Félek, hogy jobban fogja megoldani a középső passzterületeket támadását, mint Bortles..Ebben sajna a LB sorunknak köszönhetően nagyon támadhatóak vagyunk..Úgy gondolom, hogy az Eagles támadóegysége nagyon-nagyon egyben van. BB és Patricia általában kiveszi az ellen legjobb játékosát, hogy oldja meg a többi, lehetőleg nagy hiba százalékkal.. Na itt van kb. 3 nagyon-nagyon erős játékos elkapásokban. Ertz, Jeffery és Agholor. 8-9-8 TD-vel, nagyon jó kézzel és elszakadási képességgel megáldva + néha beköszön Smith is..Ráadásul ott a három futó Ayahi, Blount, Clement személyében, akik elég durva idényt tolnak. Ayahi és Clement ráadásul nagyon jó elkapásokban is..Remélem tudjuk Folest zavarni, hibára késztetni.. Ha ők mennek el meccs elején 2-3 TD-re, akkor lesz akkora előnyük, hogy kisebb hibaszázalékkal, de öljék az időt..
Patricia a vasárnap hajnalban azt nyilatkozta, hogy az Eagles ellen egy erőszakosabb, agresszívabb Dx munka kell..Remélem így is lesz..
Szerintem a legrosszabb matchup nekünk az Eagles. Kemény meccs lesz nagyon, bármi lehet.. Sokkal jobban vártam volna bárki mást az NFC négyesből..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
FunHun
1 493
Azt hogy bennünket hol lehet megfogni azt már többen leírták (ld. az elvesztett SB-k, play off meccsek többsége...).Őőőőőőőőőőő Kenny kösz de picit túlreagáltad 😉Én szégyelem magam mert sikeres a csapat és még büszkék is vagyunk rá. Ha ezért utálnak akkor jár a taps...Na,pontosan az ilyenek miatt utálnak titeket.És pontosan ezek miatt kapjátok azt amit. Szóval ezek után ne mártírkodjatok szerintem.Mi odaát vmi SBl v mivel foglalkozunk tegyétek azt ti is 😉Jó, de nektek ritkaság, nekünk megszokott 😃
Már csak 11 és negyed nap 😀
dande
gdavid
Kenny
ParadSEC
Helmut is meg még páran, próbáljuk más irányba terelni a dolgot legyünk partnerek ebben.
Most kezdjem el azt a mondókát, h 1980ban ördög szrt a katlanban, aki először megszólal.....nem kéne 😊 😉
Szóval ki hány pontos meccset vár, hol lehetne megfogni titetek?
dande
Kérdés, hogy az Eaglest hol lehet megfogni...???
Nekem a Jags ellen is úgy tűnt, hogy amiben egyértelműen az ellenfeleink fölé tudni nőni az az erőnlét . Az a "fucking hill" amin futkosnak lehet hogy ennyire hatásos 😊
Kíváncsi vagyok, hogy ebben Ti mennyire lesztek szó szerint erősek!
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Gronk nem "head injury", hanem "concussion" megjelöléssel van a sérültlistán. 😕 Akkor az egész protokollt sikeresen kell, hogy teljesítse,ha játszani akar, egy független neurológus véleménye dönt. Ezt a függetlent ki jelöli ki? A liga? A komisszár? Mert akkor sok jóra ne számítsunk.2 hete van a teljesítésre. Én annyira nem aggódok.
Burkus
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Gronk nem "head injury", hanem "concussion" megjelöléssel van a sérültlistán. 😕 Akkor az egész protokollt sikeresen kell, hogy teljesítse,ha játszani akar, egy független neurológus véleménye dönt. Ezt a függetlent ki jelöli ki? A liga? A komisszár? Mert akkor sok jóra ne számítsunk.
több mint 6 éve
Akkor nézzünk néhány játékost, akinek közös érintettség okán érdekes a párosítás:Amendola is volt az Eagles-nél. (Eagles PS-ból vitte a Rams.) Jön a bosszúja! 😀
Pats oldalról: Chung, Lewis, Rowe, Eagles oldalról: Blount Long s ex AFC Eastesként: Darby Ajayi.
Érdekes, többre emlékeztem, de akkor csak ennyi.
dande
Kamu-t pedig BB draftolta a 6. körben, de elloptátok mikor PS-ba akartuk csempészni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Akkor nézzünk néhány játékost, akinek közös érintettség okán érdekes a párosítás:Pats oldalról: Chung, Lewis, Rowe, Eagles oldalról: Blount Long s ex AFC Eastesként: Darby Ajayi.
Érdekes, többre emlékeztem, de akkor csak ennyi.