New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Mi odaát vmi SBl v mivel foglalkozunk tegyétek azt ti is 😉Mi három napja a konferenciagyőzelmünkkel szeretnénk foglalkozni...
Már csak 11 és negyed nap 😀
dande
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Tamás. Ha nem bírod a bantert, akkor nagyon sajnálom.Mit fogsz tenni legközelebb azért, hogy a következő Pats-es eredménykövető ne "egy nagyon alja, nagyon patkány eredménykövető" legyen? Illetve mit fogsz tenni azért, hogy "Tudjuk, hogy ezért nem voltatok ott, de a playoffban állandóan ez van." megváltozzon? Mit fogsz tenni azért, hogy az oldal egyik legnagyobb közössége a zrikák szokásos szintje mellett fórumozhasson az eredménykövetőben?
A Saints sokkal borzasztóbbakat szokott kapni tőlünk, HajdúImi tudna mesélni ugye.
shawnka
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
shawnka két éve nem szerkesztője az oldalnak, én nem is értem, hogy mitől csapott fel hirtelen ilyen önérzetes módon moderátornak, de ezúton jelzem, hogy az ő véleménye nem tükrözi a bowl.hu álláspontjátAz Úr elvette, az Úr visszaadta! 😊 Halleluja testvérek! 😀
ettől függetlenül a személyeskedést is illene mellőzni, viszont a kommentek törlésénél nagyobb butaságot nem tudok elképzelni, nem is értem, hogy mire gondolt
a két Belichick és Brady könyv ellenben továbbra is elérhető még a vállalkozókedvűek számára, szóval a felesleges vita helyett most már tényleg próbáljunk meg szakmázgatós irányba elindulni, ha lehet
---
tomi-tomi legtöbb lájkot kapott hozzászólását újra beidézem, hogy legyen nyoma:
baggio 🏈Gondolom viccnek szánta, csak néhányan komolyan vették és szót fogadtak...Minden bizonnyal.
Boston
"nem a Patsel van a baj, jók, nem lehet tőlük elvenni, és a bírók nem is fogják... inkább ezekkel a 60 éve Pats drukker buzikkal már igen
Heisman Trophy
ISTENEM ÉV KOMMENTJE #2
nem kapok levegőt 😀 😀"
shawnka nyolc perccel a Pats-Jags eredménykövető bezárása előtt.
Oxigénhiányos állapotban van igazán vicces kedvében az ember.
Ez az oldal Magyarország leg.... amerikai foci oldala.
Ez az oldal évek óta ígért fejlesztéseket nem valósít meg.
Ez az oldal évek óta minimális szakmai tartalmat termel az olvasó számára.
Ez az oldal néhány éve átengedte az Eredménykövetőt az infantilis ámokfutásnak.
Az egyetlen (profilba illeszkedő) komolyan vehető megmaradt értékére (Csapatfórumok) a saját vezetője/szerkesztője/adminja uszítja rá az ámokfutókat az év 2.-3. legfontosabb mérkőzése után.
Vagy jogosan vagyunk büszkék arra, hogy itt normális légkörben ütköznek a vélemények és ez nem az nso hisztérikus közönségének a terepe, és ezzel a felelősséggel szerkesztem/adminisztrálom az oldalt, vagy "mondanám hogy leszophatnaka peccesek, de amilyen buzik..." (Igen, ezt a csodálatos színvonalat tették tönkre a peccesek az eredménykövetőben (is!).)
tomi-tomi
több mint 6 éve
Mi odaát vmi SBl v mivel foglalkozunk tegyétek azt ti is 😉Már csak 11 és negyed nap 😀
több mint 6 éve
shawnka két éve nem szerkesztője az oldalnak, én nem is értem, hogy mitől csapott fel hirtelen ilyen önérzetes módon moderátornak, de ezúton jelzem, hogy az ő véleménye nem tükrözi a bowl.hu álláspontjátettől függetlenül a személyeskedést is illene mellőzni, viszont a kommentek törlésénél nagyobb butaságot nem tudok elképzelni, nem is értem, hogy mire gondolt
a két Belichick és Brady könyv ellenben továbbra is elérhető még a vállalkozókedvűek számára, szóval a felesleges vita helyett most már tényleg próbáljunk meg szakmázgatós irányba elindulni, ha lehet
---
tomi-tomi legtöbb lájkot kapott hozzászólását újra beidézem, hogy legyen nyoma:
Gondolom viccnek szánta, csak néhányan komolyan vették és szót fogadtak...Minden bizonnyal.
Boston
"nem a Patsel van a baj, jók, nem lehet tőlük elvenni, és a bírók nem is fogják... inkább ezekkel a 60 éve Pats drukker buzikkal már igen
Heisman Trophy
ISTENEM ÉV KOMMENTJE #2
nem kapok levegőt 😀 😀"
shawnka nyolc perccel a Pats-Jags eredménykövető bezárása előtt.
Oxigénhiányos állapotban van igazán vicces kedvében az ember.
Ez az oldal Magyarország leg.... amerikai foci oldala.
Ez az oldal évek óta ígért fejlesztéseket nem valósít meg.
Ez az oldal évek óta minimális szakmai tartalmat termel az olvasó számára.
Ez az oldal néhány éve átengedte az Eredménykövetőt az infantilis ámokfutásnak.
Az egyetlen (profilba illeszkedő) komolyan vehető megmaradt értékére (Csapatfórumok) a saját vezetője/szerkesztője/adminja uszítja rá az ámokfutókat az év 2.-3. legfontosabb mérkőzése után.
Vagy jogosan vagyunk büszkék arra, hogy itt normális légkörben ütköznek a vélemények és ez nem az nso hisztérikus közönségének a terepe, és ezzel a felelősséggel szerkesztem/adminisztrálom az oldalt, vagy "mondanám hogy leszophatnaka peccesek, de amilyen buzik..." (Igen, ezt a csodálatos színvonalat tették tönkre a peccesek az eredménykövetőben (is!).)
tomi-tomi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
33 oldal, mehet. szerk: végigértem az összes vasárnapi kommentemen, semmi olyan nem volt, amivel itt most dobálózol 😀Igen, Kenny. Csak gondolj arra, hogyan érzed magad, ha 28:3-at emleget valaki. Nos, hasonlóan szarul érzem magam, ha a csapatom győzelme után már a saját topikunkban is azt kell olvasnom, amit shawnka nevű felhasználónak is köszönhetően ideokádnak.Tényleg ennyire komolyan kell ezt venni?jaja, gond nélkül kiszedtem.Lószart!
szerintem én nem bántottalak titeket, tamástamást főleg nem, de én gecizve voltam a 15 perc timeoutért, az ilyeneket pedig eddig is eltávolítottuk.
shawnka
"A peccessek szopjanak le, de mégse, mert buzik" még mindig ott van, lassan 72 órája.
Önélzetes a latol!
Lószart!
Nem az volt geciség, hogy bezártad a topikot. (Az butaság volt.) Az volt geciség, hogy (az általad is) hergelt ámokfutókat ideuszítottad.
tomi-tomi
Kenny
S ebben ez a lényeg: az oldal egyik felelőse szervezi/támogatja ezt a folyamatot. (érdemes végigolvasni a vasárnap éjszakai alakítását, shawnka hazudik is: igen is bántott bennünket)
tomi-tomi
Tamás. Ha nem bírod a bantert, akkor nagyon sajnálom.
A Saints sokkal borzasztóbbakat szokott kapni tőlünk, HajdúImi tudna mesélni ugye.
több mint 6 éve
Nem az eredménykövetőre értem ezt főleg, illetve felőlem ideelemezheted az egészet, felesleges. Mindnyájan tudjuk, hogy az egy nagyon alja, nagyon patkány eredménykövető volt. Tudjuk, hogy ezért nem voltatok ott, de a playoffban állandóan ez van.Tehát egy nagyon alja, nagyon patkány topik gond nélkül mehet az aktív közreműködésed, támogatásod, helyeslésed mellett.
Az, hogy aztán ide bevonultak ténylegesen veszekedni, mert páran ennyire gennyesen komolyan veszik az nem volt oké, egyszerűbb volt a bezárás, mint minden második személyeskedés (hidd el, volt, csúnyább mint amit most te megengedtél magadnak) folyamatos törlése.
Működött? Persze. Aztán ha nem vagytok kielégülve PM-ben mehet tovább, itt bőven elég az offból. Így is 2 perccel többet szántam az egészre, mint amennyit ér.
shawnka
Majd a nagyon alja, nagyon patkány topik alkotóit arra biztatod, hogy folytassák a Pats topikban.
S azt a hozzászólást, amely ezt az egészet szóvá meri tenni, minden jelzés nélkül kitörlöd.
Szerkesztette: tomi-tomi
több mint 6 éve
ervinator
1 701
www.google.hu/search?q=matthew+slater+new+england+vs+everyone&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjygpDFr_HYAhWQZVAKHQ0CCMUQ_AUICigB&biw=1536&bih=734#imgrc=Lgbni-rJK7YJ8M:
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Igen, Kenny. Csak gondolj arra, hogyan érzed magad, ha 28:3-at emleget valaki. Nos, hasonlóan szarul érzem magam, ha a csapatom győzelme után már a saját topikunkban is azt kell olvasnom, amit shawnka nevű felhasználónak is köszönhetően ideokádnak.Tényleg ennyire komolyan kell ezt venni?jaja, gond nélkül kiszedtem.Lószart!
szerintem én nem bántottalak titeket, tamástamást főleg nem, de én gecizve voltam a 15 perc timeoutért, az ilyeneket pedig eddig is eltávolítottuk.
shawnka
"A peccessek szopjanak le, de mégse, mert buzik" még mindig ott van, lassan 72 órája.
Önélzetes a latol!
Lószart!
Nem az volt geciség, hogy bezártad a topikot. (Az butaság volt.) Az volt geciség, hogy (az általad is) hergelt ámokfutókat ideuszítottad.
tomi-tomi
Kenny
S ebben ez a lényeg: az oldal egyik felelőse szervezi/támogatja ezt a folyamatot. (érdemes végigolvasni a vasárnap éjszakai alakítását, shawnka hazudik is: igen is bántott bennünket)
több mint 6 éve
Csabiii
198
tomi-tomi: tényleg nem ér ennyit. Velem együtt még nagyon sok "buzi pecces" számára sokkal kevesebb lenne a topik a múltbeli és jövőbeli hozzászólásaid nélkül!
több mint 6 éve
Nem az eredménykövetőre értem ezt főleg, illetve felőlem ideelemezheted az egészet, felesleges. Mindnyájan tudjuk, hogy az egy nagyon alja, nagyon patkány eredménykövető volt. Tudjuk, hogy ezért nem voltatok ott, de a playoffban állandóan ez van.jaja, gond nélkül kiszedtem.Lószart!
shawnka
Önélzetes a latol!
Lószart!
tomi-tomi
Az, hogy aztán ide bevonultak ténylegesen veszekedni, mert páran ennyire gennyesen komolyan veszik az nem volt oké, egyszerűbb volt a bezárás, mint minden második személyeskedés (hidd el, volt, csúnyább mint amit most te megengedtél magadnak) folyamatos törlése.
Működött? Persze. Aztán ha nem vagytok kielégülve PM-ben mehet tovább, itt bőven elég az offból. Így is 2 perccel többet szántam az egészre, mint amennyit ér.
több mint 6 éve
De. Le is voltunk döbbenve a stílustól, amit engedtek, engedtetek az eredménykövetőben, mi nem szurkolásból, hanem részben a Patriots szurkolók, részben a Patriots, annak játékosai mocskolásából állt, trágárságokkal és szurkolókhoz méltatlan, egészséges erkölcsű ember számára elfogadhatatlan kitételekkel. Ha esetleg nem emlékeznél rá, javasolom, olvasd újra, Ez nem zavarta a kényes ízlésedet, az itt megfogalmazott markáns vélemény igen.nem ti szoktátok mondani, hogy a stílus maga az ember? 😀Nem te voltál gecizve, hanem a magatartásod.jaja, gond nélkül kiszedtem.Nem egy tűnt el, hanem több. Úgy látszik a személyeskedés és mások sértegetése tolerálható, az egyenes kritika már nem.Jaja. Eltűnt az enyém is. Pedig csak egyet mertem érteni. Nem baj, majd a "Pöcs" meg a "60 éves buzi Patriots szurkoló" menni fog tovább. Az admin tevékeny segítségével.
Boston
Médiajogi csemege.
Burkus
lehet a raid valóban nem volt a legjobb szó ott, de az eredménykövetőt be kellett zárnunk, de éreztem az indulatot, szóval valahova terelni kellett a népet. szori, nem gondoltam, hogy ennyire megtolják a srácok. ha ez az én hibám, akkor elnézést.
shawnka
tomi-tomi
shawnka
Szerencsére sokan olvasták az itt megfogalmazott véleményt és valószínűleg majdnem mindenki egyetértett vele. Én sem értettem utólag, hogy nem szúrta ki a szememet, ahogy uszítottad az elborult agyú népet, hogy itt csinálják a cirkuszt, amiért nevetségessé váltak a meccs alatti viselkedésükkel.
több mint 6 éve
Tényleg ennyire komolyan kell ezt venni?jaja, gond nélkül kiszedtem.Lószart!
shawnka
Önélzetes a latol!
Lószart!
tomi-tomi
több mint 6 éve
jaja, gond nélkül kiszedtem.Lószart!
shawnka
Önélzetes a latol!
Lószart!
több mint 6 éve
Uraim!Próbáljunk meg lehiggadni, könnyebb lesz.
Igyon meg mindenki egy felest, én fizetem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Tehát nem tudsz különbséget tenni "Geci vagy" és "Geciséget műveltél" között.nem ti szoktátok mondani, hogy a stílus maga az ember? 😀Nem te voltál gecizve, hanem a magatartásod.jaja, gond nélkül kiszedtem.Nem egy tűnt el, hanem több. Úgy látszik a személyeskedés és mások sértegetése tolerálható, az egyenes kritika már nem.Jaja. Eltűnt az enyém is. Pedig csak egyet mertem érteni. Nem baj, majd a "Pöcs" meg a "60 éves buzi Patriots szurkoló" menni fog tovább. Az admin tevékeny segítségével.
Boston
Médiajogi csemege.
Burkus
lehet a raid valóban nem volt a legjobb szó ott, de az eredménykövetőt be kellett zárnunk, de éreztem az indulatot, szóval valahova terelni kellett a népet. szori, nem gondoltam, hogy ennyire megtolják a srácok. ha ez az én hibám, akkor elnézést.
shawnka
tomi-tomi
shawnka
több mint 6 éve
nem ti szoktátok mondani, hogy a stílus maga az ember? 😀Nem te voltál gecizve, hanem a magatartásod.jaja, gond nélkül kiszedtem.Nem egy tűnt el, hanem több. Úgy látszik a személyeskedés és mások sértegetése tolerálható, az egyenes kritika már nem.Jaja. Eltűnt az enyém is. Pedig csak egyet mertem érteni. Nem baj, majd a "Pöcs" meg a "60 éves buzi Patriots szurkoló" menni fog tovább. Az admin tevékeny segítségével.
Boston
Médiajogi csemege.
Burkus
shawnka
tomi-tomi
több mint 6 éve
Nem te voltál gecizve, hanem a magatartásod.jaja, gond nélkül kiszedtem.Nem egy tűnt el, hanem több. Úgy látszik a személyeskedés és mások sértegetése tolerálható, az egyenes kritika már nem.Jaja. Eltűnt az enyém is. Pedig csak egyet mertem érteni. Nem baj, majd a "Pöcs" meg a "60 éves buzi Patriots szurkoló" menni fog tovább. Az admin tevékeny segítségével.
Boston
Médiajogi csemege.
Burkus
shawnka
S akkor gond nélkül neki láthatsz az összes hozzászólásom törléséhez.
Szerkesztette: tomi-tomi
több mint 6 éve
jaja, gond nélkül kiszedtem.Nem egy tűnt el, hanem több. Úgy látszik a személyeskedés és mások sértegetése tolerálható, az egyenes kritika már nem.Jaja. Eltűnt az enyém is. Pedig csak egyet mertem érteni. Nem baj, majd a "Pöcs" meg a "60 éves buzi Patriots szurkoló" menni fog tovább. Az admin tevékeny segítségével.
Boston
Médiajogi csemege.
Burkus
több mint 6 éve
Kérem, az eddigi összes hozzászólásomat törölni!
több mint 6 éve
"mondanám hogy leszophatnak "A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Nem egy tűnt el, hanem több. Úgy látszik a személyeskedés és mások sértegetése tolerálható, az egyenes kritika már nem.Jaja. Eltűnt az enyém is. Pedig csak egyet mertem érteni. Nem baj, majd a "Pöcs" meg a "60 éves buzi Patriots szurkoló" menni fog tovább. Az admin tevékeny segítségével.
Boston
A legszebb, hogy így a Te hozzászólásod meg teljesen értelmetlenül virít az oldal közepén az újonnan jött olvasónak. Legalább konzekvensen cenzúráztak volna. 😊
Médiajogi csemege.
Szerkesztette: Burkus
több mint 6 éve
Nem egy tűnt el, hanem több. Úgy látszik a személyeskedés és mások sértegetése tolerálható, az egyenes kritika már nem.
Do your job
több mint 6 éve
jr79
81
Hmm, innen eltűnt egy hozzászólás. Ez talán nem lenne gond, ha az előző oldalakról is történt volna hasonló 😕Én csak azt nem értem, miért akadsz így ki ezen, ha az összes leírt pontot (jogosan) így gondolod. Én elengedném a helyedben amúgy is, meg pont ezért.Számomra még fontos értékek vannak ezen az oldalon. Ha elengedném, akkor az entrópiának adnék szabad utat.
PEEtör
A szőnyeg alá söpört problémák/konfliktusok úgyis felszínre törnek, csak sokkal gennyesebben, intenzívebben.
tomi-tomi
több mint 6 éve
Én csak azt nem értem, miért akadsz így ki ezen, ha az összes leírt pontot (jogosan) így gondolod. Én elengedném a helyedben amúgy is, meg pont ezért.Számomra még fontos értékek vannak ezen az oldalon. Ha elengedném, akkor az entrópiának adnék szabad utat.
PEEtör
A szőnyeg alá söpört problémák/konfliktusok úgyis felszínre törnek, csak sokkal gennyesebben, intenzívebben.