New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Állítom ha nem adják meg a Clement TD-t és nyerünk itt hözöngene a fél világ...jobb is így...A kulcs a 4&1 a végén ha azt ott fogjuk akkor megvan a meccs
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
no
7 301
egy pici ellentmondast erzek. Szarok, mert nincsenek meg az emberek, kirugnad Patriciat erte. Nalatok megvannak az emberek es a D szempontjabol ugyanolyan tragya volt, tehat rugjatok ki a DC-t vagy mivel gyozott a csapat nem szamit? Ha ok nyernek akkor mit mondtal volna? | Majd jovore |Mert ez a defense ennyit tud. Azért ebben a szezo nban már sokadszor tűnik ki, hogy nem elég mély egyszerűen. És tavaly még lehetett pótolni egy kipaterolt Collinst, aki egyébként nem csak kiváló játékos volt, hanem vezér is. Fellépett helyette Magastorony, és képes volt ő is vezérként funkcionálni.Azért ez messze nem fáj úgy, mint a Giants elleni bukó(k).Kérdezd meg a Defenset miért nem segítettek....
De azért basszameg, hogy egy csapat 500 akárhány passzolt yarddal és 3 passzolt TD-vel nem tud nyerni.
polonic
ThundersNFL
De kiesett ő is, valljuk be, innentől pedig Elandon Robertsekkel azért nem elég a poszt. Pass rush nem volt, de ez is egy olyan dolog, amit azért nem először lehet látni. Folesnak pedig ennyi a kulcs, idő kell. Megkapta.
És mivel alapból nem mély ez a védelem, hiányzott a pass rush, azért pont azt az Eaglest, ahol durván kiemelkedő célpont nincs, van viszont hat jó játékos, akikre majdhogynem egyformán kell figyelni, így ezt nem is sikerült megoldani. Az Eagles teljes szezonja egyébként ezért zakatolt szerintem támadásban, mert baromira fel lett töltve az offense célpontokkal.
Egyébként pontosan ezek a gócpontok kirajzolódtak a Jax ellen is, az volt a különbség, hogy ott Bortles nem tudta megdobni ezeket a kulcs RB-passzokat például, pedig tisztán emlékszem legalább három játékra, ahol a Jaguars kihasználhatta volna az RB-LB matchupot, Bortles látta is, egyszerűen nem volt elég pontos.
Foles viszont kegyetlenül élt minden egyes ilyen lehetőséggel, úgy és oda dobta a labdát, ahogy és ahova kell. Nem rosszindulatból mondot, de reálisan nézve ennek az idei Patriotsnak a Jaguarsig kellett volna jutnia. Csak a Brady-faktor ott még elég volt. Itt már nem.
És egyébként ha Patricia nem menne amúgy is HC-nak, akkor nem lepne meg, ha a New England elküldte volna, mert akkorát betlizett a stáb hajnalban, hogy a fal adta a másikat. Brady 500 yard és három TD, 33 szerzett pont (ami több is vol, ha ugyebár a hibák nincsenek), és így zakó. Azért ez gáz Patriciára nézve, nem kicsi.
Stez
több mint 6 éve
Baromi nagy talent hiányt azért nem lehet coachinggal ellensúlyozni,az is csoda volt hogy az 5.héttől ilyen számokat tudott hozni a Pats D 😊Persze tavaly HT is megcsinálta a momentum playt, nyilván a sasok védelmében erre megvoltak az emberek akik,tudnak villanak még ha szar volt a D egész meccsen. Nos nálunk az aktív rosterből nehezen tudtál volna mutatni játékost aki erre képes 😀
mondjuk Butler a spec teamben játszott,más szerepet nem kapott, viszont azért a stratégia sem volt azért valami okés az elejétől fogva sem. Meccs elején Rowe fogta Jeffreyt (inkább csak szerette volna),aztán mikor már benyeltünk jó pár playt akkor ébredünk rá, hogy cseréljünk rajta embert,Gilmore utána limitálta azért. Chung Agolór duó meg akkora mismatch volt mint állat, nem lett volna jobb talán Chungot tenni Erztre és mondjuk Butlert Agolórra? Jó ezt már sosem tudjuk meg mondjuk 😀
A többi CB meg hát olyan amilyen......
több mint 6 éve
Mert ez a defense ennyit tud. Azért ebben a szezo nban már sokadszor tűnik ki, hogy nem elég mély egyszerűen. És tavaly még lehetett pótolni egy kipaterolt Collinst, aki egyébként nem csak kiváló játékos volt, hanem vezér is. Fellépett helyette Magastorony, és képes volt ő is vezérként funkcionálni.Azért ez messze nem fáj úgy, mint a Giants elleni bukó(k).Kérdezd meg a Defenset miért nem segítettek....
De azért basszameg, hogy egy csapat 500 akárhány passzolt yarddal és 3 passzolt TD-vel nem tud nyerni.
polonic
ThundersNFL
De kiesett ő is, valljuk be, innentől pedig Elandon Robertsekkel azért nem elég a poszt. Pass rush nem volt, de ez is egy olyan dolog, amit azért nem először lehet látni. Folesnak pedig ennyi a kulcs, idő kell. Megkapta.
És mivel alapból nem mély ez a védelem, hiányzott a pass rush, azért pont azt az Eaglest, ahol durván kiemelkedő célpont nincs, van viszont hat jó játékos, akikre majdhogynem egyformán kell figyelni, így ezt nem is sikerült megoldani. Az Eagles teljes szezonja egyébként ezért zakatolt szerintem támadásban, mert baromira fel lett töltve az offense célpontokkal.
Egyébként pontosan ezek a gócpontok kirajzolódtak a Jax ellen is, az volt a különbség, hogy ott Bortles nem tudta megdobni ezeket a kulcs RB-passzokat például, pedig tisztán emlékszem legalább három játékra, ahol a Jaguars kihasználhatta volna az RB-LB matchupot, Bortles látta is, egyszerűen nem volt elég pontos.
Foles viszont kegyetlenül élt minden egyes ilyen lehetőséggel, úgy és oda dobta a labdát, ahogy és ahova kell. Nem rosszindulatból mondot, de reálisan nézve ennek az idei Patriotsnak a Jaguarsig kellett volna jutnia. Csak a Brady-faktor ott még elég volt. Itt már nem.
És egyébként ha Patricia nem menne amúgy is HC-nak, akkor nem lepne meg, ha a New England elküldte volna, mert akkorát betlizett a stáb hajnalban, hogy a fal adta a másikat. Brady 500 yard és három TD, 33 szerzett pont (ami több is vol, ha ugyebár a hibák nincsenek), és így zakó. Azért ez gáz Patriciára nézve, nem kicsi.
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
csak pár gondolat, senki lelkébe nem akarok beletaposni, de komolyan úgy gondoljátok hogy Butler kihagyása /esetlegesen Branch/ miatt volt ennyire gyenge ez a védelem, mert bár szeretem Malcolm Butlert de az idei szezonja alapján ezen a meccsen kb ugyanazt a teljesítményt tudta volna hozzátenni mint a többiek, persze jobb képességű játékos mint pl J. Richards /szerintem legalábbis/ csak éppen az idei szezonban ez baromira nem jött ki belőle; a tegnapi meccsen a teljes védelem kb az idei szezon leggyengébb teljesítményével állt elő, kurva szar érzés hogy ez pont a Super Bowlon jött ki, de sajnos néha ez előfordulGost kihagyott egy XP igen, a FG-nál rosszul lett letéve a labda és még így is kapufa lett, ezért talán túlzás valakit keresztre feszíteni
voltak hülye hívásaink az első félidőben offense oldalon is, ha jól emlékszem egyszer nekimentünk egy 4&5nek egyszer pedig FG rúgtunk egy 4&1nél
na mindegy csak annyit akartam elmondani, hogy baromi kevés hiányzott ahhoz hogy idén is összejöjjön az SB, szerintem 10ből nem lenne még egy meccs amin ennyire gyengén játszana a Def; a bírókra nem fognám, Clement TD-je necces volt, a franc tudja hogy bent volt-e vagy sem, de jobb hogy megadták mert nincs kedvem 10-20 oldalon keresztül azt olvasni hogy a sporik csalták el nekünk a meccset, a támadófal kb egy játékban betlizett nagyot kár hogy azon elment a meccs, Cooksnak jobbulást baromi nagyot kapott, mi pedig várhatjuk a free agencyt és a draftot
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Akkor most ellehetne kezdeni elölről amit Wyatt fejtegetett a Steelers fórumon,hogy miért is nem volt bucira verve ez a Philly védelem se. Talán majd offseason egy részében elő is jön ez a téma. De inkább arra lehet koncentrálni,hogy mit vitt véghez ez a csapat az elmúlt 17 évben. 8 SB,abból 5 győzelem. Ezt bárhogy nézem még mindig több mint ahány vereség. Kezdeti csalódottság után, a legelvetemültebb szurkolók se fognak ezekre az időkre csalódottan visszaemlékezni. Ameddig meg még itt van BB-TB tengely addig még lesz valószínűleg egy két örömötök.
több mint 6 éve
...Az ellenfél csak egyet pantolt (ha jól emléxem), a többi alkalommal mindig végigment a pályán? Ilyet még a leggyengébb NFL védelmek ellen sem nagyon lehet megcsinálni, legalábbis szerencsés bolygóállás kell hozzá....Mi meg egyet sem. Pedig az ellen egy jobb D volt.
ötös műhold
több mint 6 éve
Frusztráció levezetve 😛
Draft
több mint 6 éve
Akkor ezt is megbeszéltük ✌Te nem divatszurker vagy, én meg nem divathater.Én biztos nem de te igen 😛Ahogy mondod Patrik...vannak divatszurkerek meg divathaterek és ezek ilyenkor másznak elő a patkánylyukaiból....A divatszurkerek meg ilyenkor bújnak vissza 😊
ThundersNFL
Bocs, de ez ziccer volt 😊
bcsarli
ThundersNFL
Én zsigetri hater vagyok 10+ éve 😊
bcsarli
Draft
több mint 6 éve
Te nem divatszurker vagy, én meg nem divathater.Én biztos nem de te igen 😛Ahogy mondod Patrik...vannak divatszurkerek meg divathaterek és ezek ilyenkor másznak elő a patkánylyukaiból....A divatszurkerek meg ilyenkor bújnak vissza 😊
ThundersNFL
bcsarli
ThundersNFL
Én zsigetri hater vagyok 10+ éve 😊
több mint 6 éve
Itt nehezen találsz divatszurkert hatert amilyen TE is vagy abból sokkal többetAhogy mondod Patrik...vannak divatszurkerek meg divathaterek és ezek ilyenkor másznak elő a patkánylyukaiból....A divatszurkerek meg ilyenkor bújnak vissza 😊
ThundersNFL
bcsarli
Draft
több mint 6 éve
Ahogy mondod Patrik...vannak divatszurkerek meg divathaterek és ezek ilyenkor másznak elő a patkánylyukaiból....A divatszurkerek meg ilyenkor bújnak vissza 😊
ThundersNFL
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Nem értem ezt a védelmet. Bíztam benne, hogy ha lassan is melegednek bele (de miért is lassan?), de előbb-utóbb csak összeszedik magukat, mint már oly sokszor tették. De most utóbb se. Ilyen meccsek is vannak néha, de hogy pont a SB-on... Szóval ez a meccs most miattuk ment el, nem mondhatják majd, vagy többségük nem mondhatja, hogy megcsinálták a munkájukat. Nagy kár... Főleg azért kár, mert ez az Eagles nem tűnt olyan félelmetes, és erős ellenfélnek, mint pár éve a Seahawks, vagy tavaly az Atlanta. Ha csak egy idény-átlagot hozott volna a védelmünk, már meglett volna ez a meccs. Az ellenfél csak egyet pantolt (ha jól emléxem), a többi alkalommal mindig végigment a pályán? Ilyet még a leggyengébb NFL védelmek ellen sem nagyon lehet megcsinálni, legalábbis szerencsés bolygóállás kell hozzá.Most már persze hiába a sok "ha".
Butler meg valami nagyon rossz fát tehetett a tűzre - már a meccs eleji éneklések alatt eltakarta a szemét, mintha sírt volna. Ha ez valami fegyelmezési ügy volt, akkor nem a legjobbkor... Talán majd kiderül.
Kár volt ezért a meccsért így...
több mint 6 éve
Kérdezd meg, hogy mi volt az elképzelés a D szerkezetét illetően, hogy az egy szál starter szintű LB-el, HT-el futottunk neki a szezonnak és az még szerintem ezen az oldalon is egyértelmű volt mindenkinek, hogy HT nem húz le egy teljes szezont sérülés nélkül. A D-line esetében még menthető az elképzelés, jött Ealy, aki nekünk nem jött be, Rivers, aki nem jutott el az alapszakaszig, nem lehetett számítani Branch visszaesésésre (ha ott is csak ez a probléma), meglepő volt Ninko visszavonulása is, bár a vak is láthatta, hogy lassul. De ott volt koncepció, csak nem jött be. A secondarynél is volt. De a LB sor már az induláskor is gyalázatosan gyenge volt. Harristől vártuk a megváltást...Azért ez messze nem fáj úgy, mint a Giants elleni bukó(k).Kérdezd meg a Defenset miért nem segítettek....
polonic
ThundersNFL
A Butler sztori meg teljes rejtély. Egyik fél sem utalt arra, hogy ez fegyelmezési okokból lett volna, Belichick kifejezetten tagadta, de Butler is csak annyit mondott, hogy "I could have changed the game." A források szerint a döntés, hogy kimarad, röviddel a meccs előtt született. Hogy 530 benyelt yard felénél miért nem küldték be, érthetetlen.
Én is úgy gondolom, hogy ha Brady a fumble-nél egy másodperccel hamarabb passzol jobbra az üresen álló elkapóhoz és rögtön meg is van a 1st down, ez ellen az Eagles védelem ellen végigment volna a csapat TD-ig és megvan a győzelem. Tavaly minden összejött, 2014-ben a momentum velünk volt, amikor futás helyett passzt hívtak a Seahawksnál. Most nem nálunk volt, nem sikerült, kár érte, azért is, mert ez a nagyon feldicsért Philly védelem legalább olyan gyenge volt mint a mienk, verhető csapat.
Más: azóta máshol nem olvastam, hogy JMD mégsem menne a Coltshoz. Valaki hallott azóta erről valamit?
több mint 6 éve
Ahogy mondod Patrik...vannak divatszurkerek meg divathaterek és ezek ilyenkor másznak elő a patkánylyukaiból....
Draft
több mint 6 éve
Srácok nem jött össze a Win, de én azért azt mondom hogy minden elismerésem!Ennyi éve ilyen konstans jó csapat!!
Amúgy ilyen ellenszélbe, közutálatba játszani nem egyszerű, és habár az én csapatom sehol nincs a tiétekhez képest, tudom milyen ha az embert megköpködik, ócsárolják, elhordják mindennek.
Szal üzenem annak aki csak azért szurkolt a Pats ellen hogy csak ők ne nyerjenek az tehet egy szívességet és kinyalhatja a seggemet!!!
több mint 6 éve
Azért ez messze nem fáj úgy, mint a Giants elleni bukó(k).Kérdezd meg a Defenset miért nem segítettek....
polonic
Draft
több mint 6 éve
Azért ez messze nem fáj úgy, mint a Giants elleni bukó(k).De azért basszameg, hogy egy csapat 500 akárhány passzolt yarddal és 3 passzolt TD-vel nem tud nyerni.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
A Clement-féle TD miatt megértem a zebrák emlegetését, ugyanakkor részrehajlás helyett én is kb azt látom, amit te írsz: mivel nem tudták megcáfolni a pályán hozott ítéletet, a visszanézés után jött a sima "stands". Viszont fordított esetben (ha a Patsnek adnak ugyanezért az esetért TD-t), engem is biztos megütött volna a guta. Szerintem Clement elkapta a labdát, ami láthatóan dadogott a kezében, vagyis nem volt kontroll alatt. Amikor kontroll alatt lett a labda, már kint volt a pályáról.az volt a gáz, hogy kijött steratore és azt mondta, hogy stand. mivel a jelenet tökéletesen látszott ez annyit tett, hogy “nem tudom mi az elkapás, nem akarok döntést hozni”A masik tdt nem tudom mire irod, hogy csinaltak ellenetek nem jogosan. Arra nem emlekszem.gabistarAz a Clement TD volt. Az is a második félidőben volt, ha jól emlékszem 21-ről lett azzal 28 pontja a Phillynek. Clement elkapta, és miután ballal lépett, azután mozgott a kezében a labda, utána pedig már csak jobbal lépett le belül, a második bal lábas lépése már kicsúszott. Az a TD valóban ide is oda is fújható volt. Megítélhették volna úgy is, hogy a mozgás miatt nem volt birtokában az első lépésnél a labda. De úgy is, hogy bár mozgott, de végig birtokolta (a labda megmozdulása nem jelentette azt, hogy az uralmát elveszítette fölötte).
Ezt a szabályt remélem nyáron rendbe teszik, mert szinte nincs meccs, hogy ne legyen belőle vita.
Ja, és ne a védelmet szidjátok, hanem a karmát. A Madden átok legyőzése kismiska, az csak egy. De ma aktív volt kb. három is (MVP nyertes, legtöbb yardot passzoló, stb.), ennyi már Bradynek is sok volt. 😀
peterk2005
ha megerősíti az elkapást, sztem rendben van, mert úgy ítéli meg, hogy a birtoklás megvolt, a folyamat befejeződött. ha visszavonja, az is rendben lett volna, mert valóban megmozdult a labda. de stand-et nem mondhatott. én hajlok afelé, hogy egyszerűen nem merte elvenni a td-t.
gedam
Viszont az Ertz TD-nél ne vicceljünk már, régen futóvá vált az elkapó, a föld meg ilyen esetben nem okozhat fumblet. Ezt szerintem a Jesse James-féle esettel azért nem lehet összehasonlítani, mert ott nem tett meg több lépést az elkapó a célterületre érés előtt.
több mint 6 éve
gedam
5 908
az volt a gáz, hogy kijött steratore és azt mondta, hogy stand. mivel a jelenet tökéletesen látszott ez annyit tett, hogy “nem tudom mi az elkapás, nem akarok döntést hozni”A masik tdt nem tudom mire irod, hogy csinaltak ellenetek nem jogosan. Arra nem emlekszem.gabistarAz a Clement TD volt. Az is a második félidőben volt, ha jól emlékszem 21-ről lett azzal 28 pontja a Phillynek. Clement elkapta, és miután ballal lépett, azután mozgott a kezében a labda, utána pedig már csak jobbal lépett le belül, a második bal lábas lépése már kicsúszott. Az a TD valóban ide is oda is fújható volt. Megítélhették volna úgy is, hogy a mozgás miatt nem volt birtokában az első lépésnél a labda. De úgy is, hogy bár mozgott, de végig birtokolta (a labda megmozdulása nem jelentette azt, hogy az uralmát elveszítette fölötte).
Ezt a szabályt remélem nyáron rendbe teszik, mert szinte nincs meccs, hogy ne legyen belőle vita.
Ja, és ne a védelmet szidjátok, hanem a karmát. A Madden átok legyőzése kismiska, az csak egy. De ma aktív volt kb. három is (MVP nyertes, legtöbb yardot passzoló, stb.), ennyi már Bradynek is sok volt. 😀
peterk2005
ha megerősíti az elkapást, sztem rendben van, mert úgy ítéli meg, hogy a birtoklás megvolt, a folyamat befejeződött. ha visszavonja, az is rendben lett volna, mert valóban megmozdult a labda. de stand-et nem mondhatott. én hajlok afelé, hogy egyszerűen nem merte elvenni a td-t.
több mint 6 éve
...továbbá létezik az úgynevezett vezetői hitelesség, amelyet nem árt megtanulni az ilyen Bill Belichick féléktől, mert elengedhetetlen komolyabb szervezetek vezetéséhez... Sajnos sokan ezt nem értik, és amikor kitör a lázadás a Bountyn, akkor pislognak, mint hal a szatyorban.Okosabb nem de van véleményem ...😉Nem tudjuk, mert nem sejtjük mi volt az oka, nem tudjuk mi van az öltözőben.Aha. Vszinű rá is ment a döntő...Biztos megértePont azért elvek, mert mindig érvényesek. 😊Az elvek szerintem luxis Sb-ban. Fenyítsen az alapszakaszban ne a PO-ban...Bill bá bünti rendszerét ami vmikor-vhol bevállt?? át kéne gondolni és nem feláldozni a meccset csak hogy megtanítsuk a rendre.Igen a Patriotsnál, és minden olyan szervezetnél, ami nem áldozza fel az elveit.
ParadSEC
Helmut Zimmer
ParadSEC
Helmut Zimmer
ParadSEC
Ne legyél már okosabb mint az ember, aki nyert nektek 5 döntőt.
Ez az ember még akar edzősködni pár évet, és neki az út már fontosabb mint a cél. Miért? Mert már nyert 5 gyűrűt. Milyen rekordot döntsön még meg?
Vannak ilyen csávók, azért tudnak az úton maradni, mert ha más nem is, de mindenképpen elvhűek.
Helmut Zimmer
ParadSEC
több mint 6 éve
Okosabb nem de van véleményem ...😉Nem tudjuk, mert nem sejtjük mi volt az oka, nem tudjuk mi van az öltözőben.Aha. Vszinű rá is ment a döntő...Biztos megértePont azért elvek, mert mindig érvényesek. 😊Az elvek szerintem luxis Sb-ban. Fenyítsen az alapszakaszban ne a PO-ban...Bill bá bünti rendszerét ami vmikor-vhol bevállt?? át kéne gondolni és nem feláldozni a meccset csak hogy megtanítsuk a rendre.Igen a Patriotsnál, és minden olyan szervezetnél, ami nem áldozza fel az elveit.
ParadSEC
Helmut Zimmer
ParadSEC
Helmut Zimmer
ParadSEC
Ez az ember még akar edzősködni pár évet, és neki az út már fontosabb mint a cél. Miért? Mert már nyert 5 gyűrűt. Milyen rekordot döntsön még meg?
Vannak ilyen csávók, azért tudnak az úton maradni, mert ha más nem is, de mindenképpen elvhűek.
Helmut Zimmer
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Nem tudjuk, mert nem sejtjük mi volt az oka, nem tudjuk mi van az öltözőben.Aha. Vszinű rá is ment a döntő...Biztos megértePont azért elvek, mert mindig érvényesek. 😊Az elvek szerintem luxis Sb-ban. Fenyítsen az alapszakaszban ne a PO-ban...Bill bá bünti rendszerét ami vmikor-vhol bevállt?? át kéne gondolni és nem feláldozni a meccset csak hogy megtanítsuk a rendre.Igen a Patriotsnál, és minden olyan szervezetnél, ami nem áldozza fel az elveit.
ParadSEC
Helmut Zimmer
ParadSEC
Helmut Zimmer
ParadSEC
több mint 6 éve
www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/malcolm-butler-15769/Úgy gondoltam, hogy trade/cut lehet-e a levegőben, tehát hogy nem csak erre az egy meccsre szólt a rendszabályozás. Arra mondjuk sokan kíváncsiak lennének, mivel lehet így kihúzni a gyufát BB-nél.Mit gondoltok, ez volt Butler utolsó "meccse" Pats színekben?Szerintem egy jódarabig biztos.
Matthew99
De miért volt ma "kutyaólban"?
Bazzani
Matthew99
UFA lesz.
több mint 6 éve
Aha. Vszinű rá is ment a döntő...Biztos megértePont azért elvek, mert mindig érvényesek. 😊Az elvek szerintem luxis Sb-ban. Fenyítsen az alapszakaszban ne a PO-ban...Bill bá bünti rendszerét ami vmikor-vhol bevállt?? át kéne gondolni és nem feláldozni a meccset csak hogy megtanítsuk a rendre.Igen a Patriotsnál, és minden olyan szervezetnél, ami nem áldozza fel az elveit.
ParadSEC
Helmut Zimmer
ParadSEC
Helmut Zimmer
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich