New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Nemtudom mennyire megbízható, de itthagyom.Sobrival értek egyet. Ha az ujja nem szakadt le, biztos, hogy ő kezd.
www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2018/01/21/nfl_brady_kezd
DeX
több mint 6 éve
Nemtudom mennyire megbízható, de itthagyom.www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2018/01/21/nfl_brady_kezd
több mint 6 éve
Nagyon hiànyzik a vadtörpe.www.facebook.com/NFL/videos/10156126218147372/pont most néztem én is meg, akartam is linkelni de gyorsabb voltál 😊
ParadSEC
ááááá JE11 😀
manuszka86
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
www.facebook.com/NFL/videos/10156126218147372/pont most néztem én is meg, akartam is linkelni de gyorsabb voltál 😊
ParadSEC
ááááá JE11 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
www.facebook.com/NFL/videos/10156126218147372/Juliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
ParadSEC
több mint 6 éve
www.facebook.com/NFL/videos/10156126218147372/
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
New England Underdogs?!"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Most ne menjünk abba bele, hogy az elmúlt két szezon 1–31-e után annyira azért az 1–1 nem néz ki rosszul mondjuk
több mint 6 éve
A Browns már akkor is szárnyalt. 😊
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Nem emlékszem melyik PO meccsen kezdett Luck sérülten, de nem is lényeges.Brady kezdeni fog, ha járni tud.
Arról sehol nem írtam, hogy ha sérülten kezd ez sikerrel jár, akár a Pats, akár saját maga számára, de egy PO-meccsen ha minimális esély van, hogy a franchise QB le tudja hozni a meccset, akkor a franchise QB kezd. Ez a jó döntés.
Ez nem az alapszakasz 11-2-nél, ahol még van 1 hónap kipihenni, és késöbb fontosabb a franchise QB játéka.
több mint 6 éve
Luck teljesen egészséges, csak nem volt kedve játszani 2017-ben, miután volt vagy negyven könyv, amit ki kellett olvasnia. Emellett a playbook tanulása és elemzése nem fér bele.Megkapta a nagy lóvét, nyilvánvalóan most kiüli azt a mennyiséget, amit csak lehet, aztán elmegy Clevelandbe egy ötödik körért.
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Luck erőltetésére, mikor pihennie kellett volna. A görcsös ragaszkodás ahhoz, hogy játsszon a kezdő irányító idáig nem vezetett sok jóra. A-Rod is szépen tért vissza a sérüléséből..RG3 nem kezdett törött kézzel.Ja, a Colts is milyen jól jött ki belőle, plusz RG III is mesélhetne erről.Brady törött kézzel is kezdene.Ezt most nem konkrétan erre írtam, csak úgy, hogy ha esetleg ez bekövetkezneMondjuk egy Hoyer-Bortles meccsen nem az lenne a para, hogy Bortles jobb-e. Igy is az a kerdes, Brady eleg-e ahhoz, hogy a Jaguars-vedelmet legyurjuk. Szerintem vele menni fog azert.Átírom a kérdést, mert nem ment át az üzenet. 😊
Hoyer hiaba lenne jobb, mint Bortles, a mi vedelmunk es futojatekunk lenyegesen rosszabb, igy a Brady jelentette differencia donthetne. Hoyert ez a vedelem siman limitalhatja, es akkor mindegy, hogy ha Bortles sem jo
Wyatt
Tényleg az a para, hogy a Jax-Pats meccsen Brady nem fog kezdeni?
Elég szürreális...
Sobri Jóska
Wyatt
Ő a franchise irányító.
Egy franchise QB mindig kezd, amíg ő a franchise QB, és lépni tud.
Sobri Jóska
Hunreeth
Ő meccs közben megsérült, majd az agyhalott Shanahan visszaküldte/engedte.
Ahogy korábban is egy denverit (és akinek nem jut szembe a neve, jó rég volt), akinek szintén ráment a karrierje.
Nem látok semmi hasonlóságot.
A Coltsnál nem tudom mire utalsz.
Sobri Jóska
Persze nem tudhatjuk, hogy mennyire súlyos, vagy mennyire csak színház ez az egész.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Gondolom Luck és a kálvária esetére.RG3 nem kezdett törött kézzel.Ja, a Colts is milyen jól jött ki belőle, plusz RG III is mesélhetne erről.Brady törött kézzel is kezdene.Ezt most nem konkrétan erre írtam, csak úgy, hogy ha esetleg ez bekövetkezneMondjuk egy Hoyer-Bortles meccsen nem az lenne a para, hogy Bortles jobb-e. Igy is az a kerdes, Brady eleg-e ahhoz, hogy a Jaguars-vedelmet legyurjuk. Szerintem vele menni fog azert.Átírom a kérdést, mert nem ment át az üzenet. 😊
Hoyer hiaba lenne jobb, mint Bortles, a mi vedelmunk es futojatekunk lenyegesen rosszabb, igy a Brady jelentette differencia donthetne. Hoyert ez a vedelem siman limitalhatja, es akkor mindegy, hogy ha Bortles sem jo
Wyatt
Elég szürreális...
Sobri Jóska
Wyatt
Ő a franchise irányító.
Sobri Jóska
Hunreeth
Ahogy korábban is egy denverit (és akinek nem jut szembe a neve, jó rég volt), akinek szintén ráment a karrierje.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
RG3 nem kezdett törött kézzel.Ja, a Colts is milyen jól jött ki belőle, plusz RG III is mesélhetne erről.Brady törött kézzel is kezdene.Ezt most nem konkrétan erre írtam, csak úgy, hogy ha esetleg ez bekövetkezneMondjuk egy Hoyer-Bortles meccsen nem az lenne a para, hogy Bortles jobb-e. Igy is az a kerdes, Brady eleg-e ahhoz, hogy a Jaguars-vedelmet legyurjuk. Szerintem vele menni fog azert.Átírom a kérdést, mert nem ment át az üzenet. 😊
Wyatt
Elég szürreális...
Sobri Jóska
Wyatt
Ő a franchise irányító.
Sobri Jóska
Hunreeth
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Ja, a Colts is milyen jól jött ki belőle, plusz RG III is mesélhetne erről.Brady törött kézzel is kezdene.Ezt most nem konkrétan erre írtam, csak úgy, hogy ha esetleg ez bekövetkezneMondjuk egy Hoyer-Bortles meccsen nem az lenne a para, hogy Bortles jobb-e. Igy is az a kerdes, Brady eleg-e ahhoz, hogy a Jaguars-vedelmet legyurjuk. Szerintem vele menni fog azert.Átírom a kérdést, mert nem ment át az üzenet. 😊
Wyatt
Elég szürreális...
Sobri Jóska
Wyatt
Ő a franchise irányító.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Brady törött kézzel is kezdene.Ezt most nem konkrétan erre írtam, csak úgy, hogy ha esetleg ez bekövetkezneMondjuk egy Hoyer-Bortles meccsen nem az lenne a para, hogy Bortles jobb-e. Igy is az a kerdes, Brady eleg-e ahhoz, hogy a Jaguars-vedelmet legyurjuk. Szerintem vele menni fog azert.Átírom a kérdést, mert nem ment át az üzenet. 😊
Wyatt
Elég szürreális...
Sobri Jóska
Wyatt
Ő a franchise irányító.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ezt most nem konkrétan erre írtam, csak úgy, hogy ha esetleg ez bekövetkezneMondjuk egy Hoyer-Bortles meccsen nem az lenne a para, hogy Bortles jobb-e. Igy is az a kerdes, Brady eleg-e ahhoz, hogy a Jaguars-vedelmet legyurjuk. Szerintem vele menni fog azert.Átírom a kérdést, mert nem ment át az üzenet. 😊
Wyatt
Elég szürreális...
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mondjuk egy Hoyer-Bortles meccsen nem az lenne a para, hogy Bortles jobb-e. Igy is az a kerdes, Brady eleg-e ahhoz, hogy a Jaguars-vedelmet legyurjuk. Szerintem vele menni fog azert.Átírom a kérdést, mert nem ment át az üzenet. 😊
Wyatt
Elég szürreális...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk egy Hoyer-Bortles meccsen nem az lenne a para, hogy Bortles jobb-e. Igy is az a kerdes, Brady eleg-e ahhoz, hogy a Jaguars-vedelmet legyurjuk. Szerintem vele menni fog azert. Hoyer hiaba lenne jobb, mint Bortles, a mi vedelmunk es futojatekunk lenyegesen rosszabb, igy a Brady jelentette differencia donthetne. Hoyert ez a vedelem siman limitalhatja, es akkor mindegy, hogy ha Bortles sem jo
több mint 6 éve
Tényleg az a para, hogy a Jax-Pats meccsen a Jax áll fel a jobb kezdő QB-val?Megvolt a Press Conference Bradyvel meg Amendolával. Elég gyorsan lezavarták, nem tűnt túl boldognak egyik se. Vagy én gondolom túl vagy jó színészek vagy tényleg gebasz van.Hoyernek egy PO meccse van 15/34 -136 yard, 3 sack, 4 Interception, 15.9 QBR. igazi PO menő. Nyilván sokat számít a sokkal jobb stáb, BB és JMD, de ez nagyo nagy gap a két QB között.
Úgy látszik bejön amit kyobalu mondott, hogy Hoyer fogja letolni a meccset.
De bizakodó vagyok és így is be fogjuk húzni.
Solymi
Burkus
Elég szürreális...
több mint 6 éve
cspeti98
466
twitter.com/rapsheet/status/954462893873029120Szerintem megnyugodhatunk. 😊
több mint 6 éve
batyu
630
egy bostoni újságíró rádiós nyilatkozata nyomán születhetett, aki szerint az egyik futó sisakja sértette fel a kézét és igen csak vérzetta bowl.hu tweetje az csak saját észérkedés vagy van valami alapja? (A négy öltésről eddig nem hallottam/olvastam sehol.)Direkt megnéztem most Bradyt, nekem ebből minden lejön, csak az nem, hogy égne a ház... De lehet, hogy én vagyok a hülyeNeked legyen igazad 😊
Wyatt
Solymi
Burkus
több mint 6 éve
a bowl.hu tweetje az csak saját észérkedés vagy van valami alapja? (A négy öltésről eddig nem hallottam/olvastam sehol.)Direkt megnéztem most Bradyt, nekem ebből minden lejön, csak az nem, hogy égne a ház... De lehet, hogy én vagyok a hülyeNeked legyen igazad 😊
Wyatt
Solymi