New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Peyton Manning rosszul élte meg az 51. Super Bowlt 😊

www.youtube.com/watch?v=TDrX9f1c3Qw
ervinator
Óriási arc. Nagyon bírom.
(Játszik a Modern familyben is.)

Egyébként, hogy ne legyek teljesen off. Engem innentől már nagy tragédia nem érhet. Bent vagyunk mi és 3 olyan csapat aki még sosem nyert SB-t és szimpatikusak is.
zinedine5
Egyetértek, elképesztő csóka, zseniális ez a vidi, nem lehet megunni 😀

Én a 4. SB-winnél voltam úgy, hogy na végre, meglett, most már innentől minden ajándék. A tavalyinál időnként úgy voltam vele, hogy ez így is gyönyörű, hogy 7 SB, aztán meglett az 5. győzelem is. Utána úgy voltam vele, hogy innentől bármi ajándék. És ha bejutunk a Super Bowlba, ugyanúgy őrjöngeni fogok végig, mintha az életem múlna rajta 😀

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ha BB Hoyerrel is behúzza akkor tényleg ideje volna átnevezni a Lombardi-t...

twitter.com/Patriots/status/953723236600164352

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
De azért még le kell győzni a Sacksonville-t is. (Akik szintén simán SB contender csapat lennének, ha lenne náluk egy értelmes irányító. Nálam McCarron lenne a nyerő, olcsó is lenne és maradna pénz a védelem megfizetésére a későbbiekben.)
Hunreeth
Én nem tudom miért vannak oda többen is McCarronért. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy jobb lenne mint Bortles. (Mondjuk Bortles sem egy 20 milliós fr QB.)
több mint 6 éve
fodi91 196
Hát Keenum és ez MVP cím azért eléggé megmosolyogtató. Értem én, hogy szimpi, meg én is bírom az ilyen sztorikat amikor egy leírt valaki feltör, de ez még viccnek is rossz. (Igazából az idei évet nézve Brady-n kívül mindenki.)
több mint 6 éve
Hunreeth New England Patriots Michigan Wolverines 105

ervinator

Egyébként, hogy ne legyek teljesen off. Engem innentől már nagy tragédia nem érhet. Bent vagyunk mi és 3 olyan csapat aki még sosem nyert SB-t és szimpatikusak is.
zinedine5
Mondjuk a JAX védelem kicsit elkezdett Seattle módba kapcsolni, de nincs különösebb problémám velük. Wentz játéka nagyon tetszett, kár, hogy kiesett, pedig ez az Eagles SB esélyes lenne. A Vikings a legszimpatikusabb, főleg a legutóbbi hangrobbanásos videójuk után, elképesztő. Egy Keenum-mal (oké, Fisher volt előtte az edzője) így teljesíteni. Én lehet, hogy inkább neki adnám az MVP címet, már az hatalmas dolog, hogy megkérdőjelezik a következő évek kezdő QB-ját (aki nálam már egyértelműen Case) és persze az, hogy minden tekintetben top10 legyen egy csapat, hihetetlen. Reménykedem egy Vikings - Pats SB-ben, mert akkor biztos nem fogok szomorú lenni, bárki is nyerjen. De azért még le kell győzni a Sacksonville-t is. (Akik szintén simán SB contender csapat lennének, ha lenne náluk egy értelmes irányító. Nálam McCarron lenne a nyerő, olcsó is lenne és maradna pénz a védelem megfizetésére a későbbiekben.)
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni

ervinator

több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
batyu New England Patriots 630
 www.youtube.com/watch?v=GM2y61pntMM

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.
Burkus
Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
NB2
Bradynek a karrierjébe “csak” két átoktörès marad. 1. MVP-ként SB-t nyerni
2. SB-t nyerni a Giants ellen

Reméljük az 1.-t idén letudja.
vpi
Én tudok egy harmadikat is. Tom Coughlin csapatát legyőzni a playoffban. Vasárnap lesz alkalma ezt is áttörni.
iktriad
Tom Coughlinnak pedig nem sikerült soha AFC döntőt nyernie 😛
vpi
Látod! Belichicknek bezzeg van NFC bajnoki címe. Ez is mellettünk szól 😛

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot
Szerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.
Burkus
Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
NB2

vpi
Én tudok egy harmadikat is. Tom Coughlin csapatát legyőzni a playoffban. Vasárnap lesz alkalma ezt is áttörni.
iktriad
Tom Coughlinnak pedig nem sikerült soha AFC döntőt nyernie 😛
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.
Jó a válasz? 😮
Bruce
A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Kókusz8
a bíró indoklása teljesen fals volt, klírli fumbli volt az.
gedam
Nem velem, hanem az akkori szabályokkal vitatkozol. Az eset után változtattak.
Kókusz8
Kicsit később volt az... A tuck-rule 2013-ig volt érvényben. (És még akkor is volt 1 csapat, aki az eltörlés ellen szavazott. 😀 Nem, nem a Patriots.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.
Jó a válasz? 😮
Bruce
A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Kókusz8
gedam
Kókusz8
Az a mosolygó jel az eredeti poszt végén, nem mond semmit? Csak úgy kérdezem. Ha már a szövegből nem esett le, hogy mire gondolt.
Kollega
Az nálam nem látszik... 😀 Mailen látom.
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
gedam
Kókusz8
Az a mosolygó jel az eredeti poszt végén, nem mond semmit? Csak úgy kérdezem. Ha már a szövegből nem esett le, hogy mire gondolt.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
gedam
több mint 6 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
 www.si.com/nfl/2018/01/16/scouting-new-england-patriots-using-steve-belichicks-scouting-manual

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Ötös műhold egy igazi Troll kombója....
Eljött az ArmagedTroll

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Na, mi történt? Valaki leszedte egy ban rakétával az eltévedt műholdat?
Gyanús a nagy csend.
HanSolo
vpi olyan jó memét rakott be, hogy szétesett a topic és nem lehetett bele egyes böngészőkön írni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
HanSolo New England Patriots 642 — Watson
Na, mi történt? Valaki leszedte egy ban rakétával az eltévedt műholdat?
Gyanús a nagy csend.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Off Ilyet én még nem mondtam, még gondolni se nagyon, gondoltam de...

Ötös műholdot nem lehetne kicsit pihenő körüli | bannolt | pályára állítani...???
több mint 6 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én ezt a fórumot fogom meggyűlölni ha ez így megy tovább.

Do your job
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Amúgy ez már régi vita, amit már itt korábban beszéltünk is. Most nem akartam vitát generálni, hanem csak 5ös Úrnak válaszoltam.
Béke
több mint 6 éve
gedam 5 908
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
több mint 6 éve
jr79 New England Patriots 81
ötös műhold
Az olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
eaglesmcnabb

Ezt akartam pont írni, hogy valószínűleg azért ennyire erős itt az anti-Pats és anti-Vasas vonal a fórumon, mert ennek a két csapatnak vannak a legtenyérbemászóbb szurkolói ebben a közösségben. Szvsz egy Soldi egyedül többet tett az itteni Steelers utálatért, mint Tomlinék odaát helyben. Ugyanez igaz a Patriotsra és egy-két itteni szurkolójára. Valamiért nem az Ik és a Jax, vagy Toca és a Vikes van a célkeresztben.
Amadeus
Majd ha az említett csapatok is nyernek egy bowlt, feltöltődik a szurkolói bázis, ott is lesz egy-két hasonló delikvens.
Amikor még a régi oldalon voltunk, volt itt egy DOM, GSN, Gyulus, Viito. Aztán ez lett belőle.
Az már más kérdés, hogy egy csapat megítélése során miért a szurkolók kerülnek előtérbe. Pláne honnan jön az utálat egyáltalán egy szurkolónál. Egy szurkoló vagy szurkol egy csapatnak, vagy nem. Legalábbis nálam így működik, de lehet velem van a baj.
Sztyopa
Tényleg viito,te jo Isten ,de rég volt... 😊 Kurvára öregszetek 😊
kolok1972
Pont ugyanez ugrott be!
Dizre! (aki érti a poént, az nagyon öreg) 😀
Helmut Zimmer
A p*csába, nagyon öreg vagyok 😀
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot
Jó a válasz? 😮
Bruce
Jó válasz, mert tartalmaz igazságcsírákat. (Ne legyünk telhetetlenek, a minden ízében helyes válaszok igényével. Olyan nincs.) Szóval nem rossz... Ez valóban gyakori vád, mármint az, hogy "csalnak".
ötös műhold
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Burkus
NB2

vpi