New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Egyetértek, elképesztő csóka, zseniális ez a vidi, nem lehet megunni 😀Peyton Manning rosszul élte meg az 51. Super Bowlt 😊Óriási arc. Nagyon bírom.
www.youtube.com/watch?v=TDrX9f1c3Qw
ervinator
(Játszik a Modern familyben is.)
Egyébként, hogy ne legyek teljesen off. Engem innentől már nagy tragédia nem érhet. Bent vagyunk mi és 3 olyan csapat aki még sosem nyert SB-t és szimpatikusak is.
zinedine5
Én a 4. SB-winnél voltam úgy, hogy na végre, meglett, most már innentől minden ajándék. A tavalyinál időnként úgy voltam vele, hogy ez így is gyönyörű, hogy 7 SB, aztán meglett az 5. győzelem is. Utána úgy voltam vele, hogy innentől bármi ajándék. És ha bejutunk a Super Bowlba, ugyanúgy őrjöngeni fogok végig, mintha az életem múlna rajta 😀
több mint 6 éve
ha BB Hoyerrel is behúzza akkor tényleg ideje volna átnevezni a Lombardi-t...twitter.com/Patriots/status/953723236600164352
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
De azért még le kell győzni a Sacksonville-t is. (Akik szintén simán SB contender csapat lennének, ha lenne náluk egy értelmes irányító. Nálam McCarron lenne a nyerő, olcsó is lenne és maradna pénz a védelem megfizetésére a későbbiekben.)Én nem tudom miért vannak oda többen is McCarronért. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy jobb lenne mint Bortles. (Mondjuk Bortles sem egy 20 milliós fr QB.)
Hunreeth
több mint 6 éve
fodi91
196
Hát Keenum és ez MVP cím azért eléggé megmosolyogtató. Értem én, hogy szimpi, meg én is bírom az ilyen sztorikat amikor egy leírt valaki feltör, de ez még viccnek is rossz. (Igazából az idei évet nézve Brady-n kívül mindenki.)
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Mondjuk a JAX védelem kicsit elkezdett Seattle módba kapcsolni, de nincs különösebb problémám velük. Wentz játéka nagyon tetszett, kár, hogy kiesett, pedig ez az Eagles SB esélyes lenne. A Vikings a legszimpatikusabb, főleg a legutóbbi hangrobbanásos videójuk után, elképesztő. Egy Keenum-mal (oké, Fisher volt előtte az edzője) így teljesíteni. Én lehet, hogy inkább neki adnám az MVP címet, már az hatalmas dolog, hogy megkérdőjelezik a következő évek kezdő QB-ját (aki nálam már egyértelműen Case) és persze az, hogy minden tekintetben top10 legyen egy csapat, hihetetlen. Reménykedem egy Vikings - Pats SB-ben, mert akkor biztos nem fogok szomorú lenni, bárki is nyerjen. De azért még le kell győzni a Sacksonville-t is. (Akik szintén simán SB contender csapat lennének, ha lenne náluk egy értelmes irányító. Nálam McCarron lenne a nyerő, olcsó is lenne és maradna pénz a védelem megfizetésére a későbbiekben.)Peyton Manning rosszul élte meg az 51. Super Bowlt 😊Óriási arc. Nagyon bírom.
ervinator
Egyébként, hogy ne legyek teljesen off. Engem innentől már nagy tragédia nem érhet. Bent vagyunk mi és 3 olyan csapat aki még sosem nyert SB-t és szimpatikusak is.
zinedine5
több mint 6 éve
Peyton Manning rosszul élte meg az 51. Super Bowlt 😊Óriási arc. Nagyon bírom.
ervinator
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Peyton Manning rosszul élte meg az 51. Super Bowlt 😊www.youtube.com/watch?v=TDrX9f1c3Qw
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Látod! Belichicknek bezzeg van NFC bajnoki címe. Ez is mellettünk szól 😛Tom Coughlinnak pedig nem sikerült soha AFC döntőt nyernie 😛Én tudok egy harmadikat is. Tom Coughlin csapatát legyőzni a playoffban. Vasárnap lesz alkalma ezt is áttörni.Bradynek a karrierjébe “csak” két átoktörès marad. 1. MVP-ként SB-t nyerniSzerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
Burkus
NB2
2. SB-t nyerni a Giants ellen
Reméljük az 1.-t idén letudja.
vpi
iktriad
vpi
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Tom Coughlinnak pedig nem sikerült soha AFC döntőt nyernie 😛Én tudok egy harmadikat is. Tom Coughlin csapatát legyőzni a playoffban. Vasárnap lesz alkalma ezt is áttörni.Bradynek a karrierjébe “csak” két átoktörès marad. 1. MVP-ként SB-t nyerniSzerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
Burkus
NB2
vpi
iktriad
több mint 6 éve
Kicsit később volt az... A tuck-rule 2013-ig volt érvényben. (És még akkor is volt 1 csapat, aki az eltörlés ellen szavazott. 😀 Nem, nem a Patriots.)Nem velem, hanem az akkori szabályokkal vitatkozol. Az eset után változtattak.a bíró indoklása teljesen fals volt, klírli fumbli volt az.Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
gedam
Kókusz8
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kókusz8
89
Az nálam nem látszik... 😀 Mailen látom.Az a mosolygó jel az eredeti poszt végén, nem mond semmit? Csak úgy kérdezem. Ha már a szövegből nem esett le, hogy mire gondolt.Nem velem, hanem az akkori szabályokkal vitatkozol. Az eset után változtattak.a bíró indoklása teljesen fals volt, klírli fumbli volt az.Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
gedam
Kókusz8
Kollega
több mint 6 éve
Az a mosolygó jel az eredeti poszt végén, nem mond semmit? Csak úgy kérdezem. Ha már a szövegből nem esett le, hogy mire gondolt.Nem velem, hanem az akkori szabályokkal vitatkozol. Az eset után változtattak.a bíró indoklása teljesen fals volt, klírli fumbli volt az.Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
gedam
Kókusz8
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Kókusz8
89
Nem velem, hanem az akkori szabályokkal vitatkozol. Az eset után változtattak.a bíró indoklása teljesen fals volt, klírli fumbli volt az.Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
gedam
több mint 6 éve
www.si.com/nfl/2018/01/16/scouting-new-england-patriots-using-steve-belichicks-scouting-manual
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ötös műhold egy igazi Troll kombója....Eljött az ArmagedTroll
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Na, mi történt? Valaki leszedte egy ban rakétával az eltévedt műholdat?vpi olyan jó memét rakott be, hogy szétesett a topic és nem lehetett bele egyes böngészőkön írni 😊
Gyanús a nagy csend.
HanSolo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Na, mi történt? Valaki leszedte egy ban rakétával az eltévedt műholdat?Gyanús a nagy csend.
több mint 6 éve
Off Ilyet én még nem mondtam, még gondolni se nagyon, gondoltam de...Ötös műholdot nem lehetne kicsit pihenő körüli | bannolt | pályára állítani...???
több mint 6 éve
Én ezt a fórumot fogom meggyűlölni ha ez így megy tovább.
Do your job
több mint 6 éve
Amúgy ez már régi vita, amit már itt korábban beszéltünk is. Most nem akartam vitát generálni, hanem csak 5ös Úrnak válaszoltam. Béke
több mint 6 éve
gedam
5 908
a bíró indoklása teljesen fals volt, klírli fumbli volt az.Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
Jó a válasz? 😮
Bruce
Kókusz8
több mint 6 éve
jr79
81
A p*csába, nagyon öreg vagyok 😀Pont ugyanez ugrott be!Tényleg viito,te jo Isten ,de rég volt... 😊 Kurvára öregszetek 😊Majd ha az említett csapatok is nyernek egy bowlt, feltöltődik a szurkolói bázis, ott is lesz egy-két hasonló delikvens.ötös műholdAz olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
eaglesmcnabb
Ezt akartam pont írni, hogy valószínűleg azért ennyire erős itt az anti-Pats és anti-Vasas vonal a fórumon, mert ennek a két csapatnak vannak a legtenyérbemászóbb szurkolói ebben a közösségben. Szvsz egy Soldi egyedül többet tett az itteni Steelers utálatért, mint Tomlinék odaát helyben. Ugyanez igaz a Patriotsra és egy-két itteni szurkolójára. Valamiért nem az Ik és a Jax, vagy Toca és a Vikes van a célkeresztben.
Amadeus
Amikor még a régi oldalon voltunk, volt itt egy DOM, GSN, Gyulus, Viito. Aztán ez lett belőle.
Az már más kérdés, hogy egy csapat megítélése során miért a szurkolók kerülnek előtérbe. Pláne honnan jön az utálat egyáltalán egy szurkolónál. Egy szurkoló vagy szurkol egy csapatnak, vagy nem. Legalábbis nálam így működik, de lehet velem van a baj.
Sztyopa
kolok1972
Dizre! (aki érti a poént, az nagyon öreg) 😀
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.Jó válasz, mert tartalmaz igazságcsírákat. (Ne legyünk telhetetlenek, a minden ízében helyes válaszok igényével. Olyan nincs.) Szóval nem rossz... Ez valóban gyakori vád, mármint az, hogy "csalnak".
Jó a válasz? 😮
Bruce
ötös műhold
több mint 6 éve
Én tudok egy harmadikat is. Tom Coughlin csapatát legyőzni a playoffban. Vasárnap lesz alkalma ezt is áttörni.Bradynek a karrierjébe “csak” két átoktörès marad. 1. MVP-ként SB-t nyerniSzerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
Burkus
NB2
vpi