New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a topic szerintem előbb-utóbb törölve lesz, de azért megjegyezném, hogy egy fórumban nincs szólásszabadság. Az adminok döntenek arról, hogy mit lehet és mit nem. Akár önkényesen is. Ha valakinek ez nem tetszik, nyisson saját fórumot. Ott azt csinál, amit akar.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Édes faszom!Megérkezett az új Sobri.
Gyengébb kiadás, de az etető reflex beindult, úgy látom.
ötös műholdEzt a pelenkába kakálást már másodszor említed. Van valami különleges oka? Illetve miért gondolod úgy, hogy az idős(ebb) kor szorosan korrelál az intelligenciával, fórum tapasztalattal? Van itt néhány szemtelenül fiatal, akik jó okkal szarhatnák le, hogy balsorsukra hányszor pelenkázhattad volna be őket.
Szóval, kétségtelenül figyelemfelkeltő belépő egy házibuliban összeokádni a teljes lakást, csak a konkrét hatás térhet el a remélttől.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ha már szóba került a téma. Amely most, és itt a legaktuálisabb, hiszen az aktuális ellenfél tocsikjában vagyunk: ti "pats-haterek" (már aki, természetesen, de ahogy nézem, sokan vagytok) miért gyűlölitek a Patriots-ot? (Ez is felfogható egy körkérdésnek - és ne féljetek beszélni róla.) Miért éppen a Patriots-ot gyűlölitek, és nem másik csapatot? Ill. miért a Patriots-gyűlölők vannak a legtöbben (úgy tűnik, hogy így van)? Persze, bevallom csendben, ezekre a kérdésekre én ismerem a választ, Csak hát most nem magamtól kérdezem, hanem tőletek. Bevallom azt is, számomra ez a jelenség, hogy valaki gyűlöl egy csapatot, az eléggé távoli. Nem értelmileg távoli (értem a dolgot), hanem érzelmileg az. Én pl. egyetlen egy csapatot sem gyűlölök - amellett, hogy a Patst kifejezetten szeretem - már amennyire ugye ez a szó itt alkalmazható. Persze, erre mondhatná valaki, hogy szeretet nincs gyűlölet nélkül (sötét nincs világos nélkül, stb.), de ez esetben nincs így mégsem. Csak tudom, hogy hogy állok ezzel... Én legfeljebb választok egy-egy semleges meccsen csapatot, és szeretném, hogy inkább az győzzön, - most pl. a Steelers- Jaguars meccsen kifejezetten a Jaguarsnak szorítottam, nem teljesen önzetlen okokból persze, hiszen a Pats számára a Steelerst veszélyesebb ellenfélnek tartom. De gyűlölni, no azt nem.Keresztkérdés: Miért probléma az,hogy ha valaki utálja a Peccet? Teljesen normális,hogy vannak számodra/bárki számára unszimpatikus csapatok.Pl én tökön lőném magam ha úgy kéne megnéznem egy Tampa meccset,hogy nem velünk játszanak.Hogy miért? Mert sajt,eredendően nem szimpatikus.Nem hinném,hogy szeretnem kéne mind a 32 csapatot,mondjuk nekem a Peccel semmi gondom,a liga legjobb csapata.A Ferrarit is sokan rühellik/rühellték mikor ők voltak a legjobbak.Teljesen normális dolog.Inkább az az érdekes,hogy ezen egy Patriots drukker még a mai napig is fennakad...A Ravenst is rühellik sokan és én emiatt holnap is ugyan annyiért veszem a sóskiflit a boltban. 😊 De azért vasárnap go Jags😀
No de ti hogy álltok ezzel, arany drága bogaraim? Miért gyűlölitek azt a szegény Patriotsot? Csak azt ne mondjátok, hogy azért, mert mindig csalnak. Az túl olcsó "érv" lenne. 😉
ötös műhold
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Remek, úgy tűnik, a Sobri fedőnevű troll osztódni kezdett.Ön viszont nem nyert hangszórót. De ne csüggedjen, próbálkozzon még!
Gogo
több mint 6 éve
Remek, úgy tűnik, a Sobri fedőnevű troll osztódni kezdett.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Bingó! Végre. Vártam ezt a választ.ötös műholdAz olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
eaglesmcnabb
Ön nyert egy hangszórót.
több mint 6 éve
ötös műholdAz olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Na ezt viszont én írtam rosszul, nem azt akartam írni, hogy miattad utálják meg, hanem, hogy azt akarod kiprovokálni, hogy azt mondják, hogy utálják 😀Nem akarok olyan látszatot kelteni, hogy maga a vita kedvéért vitatkozom. Merthogy nem... De még a helyesbítés után sem jó a feltételezésed. Ugyanis amit te mondasz, abból olybá tűnik, hogy nem is utálják, csak én provokálom ki a kérdésemmel, hogy azt mondják, hogy utálják. De ennek nem sok füle meg farka van, azt beláthatod. Ha nem utálják, akkor miért mondanák azt (hazudnák) hogy utálják? Csakhogy engem becsapjanak? Ez kétséges. Ha meg utálják, akkor ha ezt meg is mondják, azzal csak a valót mondják meg. Ami itt a cél is, arra vonatkozott a kérdés.
Lehet, senki sem utálja
Wyatt
Az az implicit (bár óvatosan megfogalmazott) feltételezésed pedig, hogy "lehet, nem is utálják", sajnos téves. Ezt ugye te is tudod?
több mint 6 éve
Na ezt viszont én írtam rosszul, nem azt akartam írni, hogy miattad utálják meg, hanem, hogy azt akarod kiprovokálni, hogy azt mondják, hogy utálják 😀Ötös, ez a válasz megfelel neked az én nevemben is?
Lehet, senki sem utálja
Wyatt
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Bástya et. erre még szabad válaszolnom, vagy ez már az ítélet volt? 😉A lekezelő stílust te vetted fel én csak emlékeztettelek, hogy nem mindig szerencsés. A témára már reagáltam, nem hiszem hogy 2x le kell írnom ugyanazt, feltételezem, hogy képes vagy elsőre is felfogni, de akkor megteszem újra.Azért az arcból nem árt néha visszavenni 😉Ez is egy válasz. Az ún. "rossz válasz". Személyeskedsz, nem a témára reagálsz.
ervinator
Próbálkozz meg a "jó válasz"-al!
ötös műhold
Mivel vannak különböző topicok, ezért a szólásszabadságodat ott kellene érvényesítened, ahová épp tartozik. Ebből az okból kifolyólag nem érdemes a Politikai topicba a legújabb Star Wars filmről alkotott élményeidet írnod, főleg ha visszajelzést vársz a véleményedről.
Persze te előre jelzed, hogy tudod, hogy milyen válaszokat fogsz kapni, így nem nagyon látom annak az értelmét, hogy miért is kérdezed akkor, hacsak nem azért, hogy flamet generálj.
Ennyi a történet, ha sikerül megértened, akkor örülök, ha nem akkor told tovább, amit elkezdtél.
ervinator
Igen, abban igazad van, hogy néha hajlamos vagyok a lekezelésre. Mentségemül szolgáljon, hogy mindig csak utólag. Ez amolyan intellektuális lenézés, olyanokkal szemben, akikről úgy látom, hogy rászolgáltak. Pl. a személyeskedés ugye... Vagy, ha valamit eléggé szájbarágósan elmagyarázok, de mégsem értik meg... (Igen, ez is "hibám", hogy próbálok magyarázni. De tanulok azért, és ha nem jók a reakciók, akkor hamar levonom a konzekvenciákat, úgyhogy nem kell bekakilni, nem fogok itt túltengeni, megígérem.) Szóval, tudod, én nem ma kezdtem ezt a netezős, fórumozós műfajt. A legtöbbetek még pelenkába kakált, amikor... Így kissé zokon veszem, amikor egy megindokolt hozzászólásomat átteszik valahova, ráadásul olyan helyre (ide), ahol nem aktuális, hiszen éppen a Pats-tocsikban nincsenek Pats-haterek, ez világos, mint a nap. Magyarul mondhatnám úgy is, hogy ez egy inkorrekt kibaszás volt, de azért a dolognak nincs ilyen nagy súlya nyilván nem dőlők tőle a kardomba. Csak megjegyzem a neveket...
No mi volt még: arra is válaszoltam már többször is, hogy annak dacára, hogy én tudom, hogy valaki miért Pats-gyűlölő (nem konkrétan, az egyes emberekre vonatkozóan tudom, hanem általában a jelenséget ismerem), attól még érdekelnek az ő válaszaik. És hát ez végül is szép dolog, nem? Annak ellenére, hogy ők gyűlölik a csapatomat (amelyet én szeretek), és annak ellenére, hogy én ezt megértem, mégis kíváncsi vagyok a véleményükre. Te pl. mikor találkoztál hozzám hasonlóan empatikus emberrel?
több mint 6 éve
A Colts Manninggel állócsillag volt, 2002 és 2010 között talán kétszer nem nyerték meg a csoportjukat. Más kérdés, hogy Manning nem volt "PO menő", többségében a wild-card vagy divisional round volt a történet vége, de azért "becsúszott " két SB is. Luck alatt is összejött három PO, 2015 óta nincsenek sehol. Ez 12 két év, ha a "Suck for Luck" elég ízléstelen évét levonom.Luck 6 éve van a ligában. Emlékszel még, hogy Manning mire vitte a Coltsban az első hat évében? Egy bonstoni elvesztett konferenciadöntőig. Azaz ugyanaddig. 😊 Illetve nem pontosan, mert Lucknak több playoff meccse és győzelme van, az alapszakasz rekordja is jobb, mint Manningé volt 6 év után.
Nem vagyok up-to-date a Colts keretét illetően, de amennyit láttam belőlük, jelenleg kevés olyan poszt van, ahol nem szorulnának megerősítésre, az O-fal különösen, Erre utaltam, amikor azt mondtam Lucknak nincs már annyi ideje ligában, hogy kivárja, míg egy rebuild után jó csapata legyen. (Aztán lehet, hogy megütik JMD vezetésével a piacot és minden menő free agent ott landol. 😊 )
Burkus
Ha a válla rendben lesz, akkor még két csapatot is felépíthetnek köréje. Hatot persze nem fog úgy nyerni, de az a kettő SB, ami Manningnek összejött Indy-ben, nem az időszűkén fog múlni. 😊
Nézd meg az NFC South történelmét. Ott kb bármikor benne van, hogy teljesen felborul az egész, címvédés volt kettő a Carolinánál, de az inkább a kivétel nálam. Én biztosra vettem, hogy a Falcons nem nyeri meg a csoportot, a Bucsban nem hiszek, akkor inkább már Breesék. De bőven inkább a csoport múltja, ott tényleg mindig benne van, hogy aki a 4., az a kövi évben első lesz, az első meg utolsó.Szerintem ez mindegyik divízióban ugyanígy megvan, kivéve Brady divízióját és amíg játszott, Manning aktuális csapatának a divízióját. És Roethlisbergerét az utóbbi években. No, és Rodgersét, ha egészséges.
Wyatt
A többi teljesen kiszámíthatatlan 1-2 éves távlatban is. 2012-ben eszembe nem jutott volna, hogy a Niners 2014-re sehol nem lesz. 2015 környékén meg azt tudtam nehezen elképzelni, hogy abból a gödörből néhány éven belül ki lehet mászni, mert a roster is teljesen kiürült. Idén is még 0-10-el kezdtek. Mernél fogadni, hogy jövőre nem ők nyerik a divíziójukat? Na, szerintem ugyanennyire lehet megjósolni, hogy mi lesz a Colts-al jövőre, vagy az után. Lehet menny is és pokol is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na ezt viszont én írtam rosszul, nem azt akartam írni, hogy miattad utálják meg, hanem, hogy azt akarod kiprovokálni, hogy azt mondják, hogy utálják 😀Lehet, senki sem utálja
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Én mondjuk nem tudom, miért akarod kiprovokálni, hogy utálják a csapatot egyesek, és ezt miért akarod megmagyaráztatni velük, de engem ez sem itt, sem a Jax-topicban nem érdekel pl. Viszont én ma már megkaptam, hogy mindig ellentmondok neked, szóval ezt nem kell figyelembe venned 😀Várjávárjávárjávárjá! Először is ezt az ellentmondós dolgot visszavonom. Lehet, hogy összetévesztettelek valakivel, nem tudom, de nem ér annyit az egész...
Wyatt
De az tévedés, hogy azt akarom kiprovokálni, hogy utálják a csapatunkat. Egyáltalán nincs ilyen szándékom, hülyeség is lenne ez, Teljesen értelmetlen ugye. Miért akarnék ilyet? Engem egy már befejezett állapot oka érdekel (mint mondtam, ismerem az okát, de szerettem volna ha a "haterek" maguk beszélnek róla). Ne fogd rám, hogy miattam gyűlölik a csapatunkat! 😉
több mint 6 éve
ervinator
1 701
A lekezelő stílust te vetted fel én csak emlékeztettelek, hogy nem mindig szerencsés. A témára már reagáltam, nem hiszem hogy 2x le kell írnom ugyanazt, feltételezem, hogy képes vagy elsőre is felfogni, de akkor megteszem újra.Azért az arcból nem árt néha visszavenni 😉Ez is egy válasz. Az ún. "rossz válasz". Személyeskedsz, nem a témára reagálsz.
ervinator
ötös műhold
Mivel vannak különböző topicok, ezért a szólásszabadságodat ott kellene érvényesítened, ahová épp tartozik. Ebből az okból kifolyólag nem érdemes a Politikai topicba a legújabb Star Wars filmről alkotott élményeidet írnod, főleg ha visszajelzést vársz a véleményedről.
Persze te előre jelzed, hogy tudod, hogy milyen válaszokat fogsz kapni, így nem nagyon látom annak az értelmét, hogy miért is kérdezed akkor, hacsak nem azért, hogy flamet generálj.
Ennyi a történet, ha sikerül megértened, akkor örülök, ha nem akkor told tovább, amit elkezdtél.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én mondjuk nem tudom, miért akarod kiprovokálni, hogy utálják a csapatot egyesek, és ezt miért akarod megmagyaráztatni velük, de engem ez sem itt, sem a Jax-topicban nem érdekel pl. Viszont én ma már megkaptam, hogy mindig ellentmondok neked, szóval ezt nem kell figyelembe venned 😀
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Azért az arcból nem árt néha visszavenni 😉Ez is egy válasz. Az ún. "rossz válasz". Személyeskedsz, nem a témára reagálsz.
ervinator
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Azért az arcból nem árt néha visszavenni 😉Tök felesleges szerintem erről beszélni, pláne, ha állításod szerint tudod is, hogy miért utálja annyi ember a Patriotsot. A Jags topic szóljon a Jaguarsról és az AFC döntőről ellenünk, semmint, hogy ki miért utálja a Patset. Ha erre vagy kíváncsi mégis, akkor tedd fel a csevegőben, vagy itt, ahogy gabo át is hozta ide.De azért ugye, egyelőre a szólásszabadság körébe a témaszabadság is beletartozik? Ha nem, akkor azt kell mondani, hogy nem. Az előfordulhat, hogy van olyan, akit ez a téma nem érdekel. Akkor az tényleg nagyon rosszul fog járni, nyilván problémái lesznek tőle. De van olyan is, akit meg érdekel - én pl. ilyen vagyok.
ervinator
No most (a másik kérdésre), hogy miért pont oda írtam? Hát azért, mert mivel legközelebb a jaguars fog a pats-al játszani, ott a legaktuálisabb ezt feltenni. Az építő jellegűnek látszó javaslatod, miszerint tegyem fel a kérdést egy senki által nem olvasott tocsikban, az azért nem jó, mert ott kb. az ítéletnapig várhatnék bármilyen válaszra. Viszont, a Jaguars tocsikban jelenleg meccsláz van, a meccs egyik érintettje a Patriots... kapisgálod már az összefüggést?
ötös műhold
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Tök felesleges szerintem erről beszélni, pláne, ha állításod szerint tudod is, hogy miért utálja annyi ember a Patriotsot. A Jags topic szóljon a Jaguarsról és az AFC döntőről ellenünk, semmint, hogy ki miért utálja a Patset. Ha erre vagy kíváncsi mégis, akkor tedd fel a csevegőben, vagy itt, ahogy gabo át is hozta ide.De azért ugye, egyelőre a szólásszabadság körébe a témaszabadság is beletartozik? Ha nem, akkor azt kell mondani, hogy nem. Az előfordulhat, hogy van olyan, akit ez a téma nem érdekel. Akkor az tényleg nagyon rosszul fog járni, nyilván problémái lesznek tőle. De van olyan is, akit meg érdekel - én pl. ilyen vagyok.
ervinator
No most (a másik kérdésre), hogy miért pont oda írtam? Hát azért, mert mivel legközelebb a jaguars fog a pats-al játszani, ott a legaktuálisabb ezt feltenni. Az építő jellegűnek látszó javaslatod, miszerint tegyem fel a kérdést egy senki által nem olvasott tocsikban, az azért nem jó, mert ott kb. az ítéletnapig várhatnék bármilyen válaszra. Viszont, a Jaguars tocsikban jelenleg meccsláz van, a meccs egyik érintettje a Patriots... kapisgálod már az összefüggést?
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Tök felesleges szerintem erről beszélni, pláne, ha állításod szerint tudod is, hogy miért utálja annyi ember a Patriotsot. A Jags topic szóljon a Jaguarsról és az AFC döntőről ellenünk, semmint, hogy ki miért utálja a Patset. Ha erre vagy kíváncsi mégis, akkor tedd fel a csevegőben, vagy itt, ahogy gabo át is hozta ide.Akkor az engedelmed nélkül teszem át. Igazából a tartalmára tekintettel törölhettem is volna, de nem tettem. Mi köze Jax-nek ahhoz, hogy ki miért nem szereti a peccet? Nem kell, ne válaszolj, költői kérdés, és nem hiszem, hogy hiányzik onnan egy több száz hsz-es flame.Te lenni funkci analfabéta? A szóban forgó hsz-omban elmagyaráztam azt is, hogy miért pont oda írtam.
gabokocka
Több 100 hozzászólásos flame lenne, ugye? Hát persze. Amúgy meg, ha lenne, ami persze nem lesz: kevés a hely a winchesteren, nem fér el?
Pajtás, nekem ne hazudj, átlátok rajtad! 😉
ötös műhold
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Akkor az engedelmed nélkül teszem át. Igazából a tartalmára tekintettel törölhettem is volna, de nem tettem. Mi köze Jax-nek ahhoz, hogy ki miért nem szereti a peccet? Nem kell, ne válaszolj, költői kérdés, és nem hiszem, hogy hiányzik onnan egy több száz hsz-es flame.Te lenni funkci analfabéta? A szóban forgó hsz-omban elmagyaráztam azt is, hogy miért pont oda írtam.
gabokocka
Több 100 hozzászólásos flame lenne, ugye? Hát persze. Amúgy meg, ha lenne, ami persze nem lesz: kevés a hely a winchesteren, nem fér el?
Pajtás, nekem ne hazudj, átlátok rajtad! 😉
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
Akkor az engedelmed nélkül teszem át. Igazából a tartalmára tekintettel törölhettem is volna, de nem tettem. Mi köze Jax-nek ahhoz, hogy ki miért nem szereti a peccet? Nem kell, ne válaszolj, költői kérdés, és nem hiszem, hogy hiányzik onnan egy több száz hsz-es flame.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Ezt átteszem a Pats topikba engedelmeddel.Nem, nem engedelmemmel történt ez. Engedelmem nélkül. Nem véletlenül ott ahol tettem fel a kérdést, és nem itt.
gabokocka
Kilóg a lóláb barátocskám, nagyon kilóg. 😉
több mint 6 éve
Ha már szóba került a téma. Amely most, és itt a legaktuálisabb, hiszen az aktuális ellenfél tocsikjában vagyunk: ti "pats-haterek" (már aki, természetesen, de ahogy nézem, sokan vagytok) miért gyűlölitek a Patriots-ot? (Ez is felfogható egy körkérdésnek - és ne féljetek beszélni róla.) Miért éppen a Patriots-ot gyűlölitek, és nem másik csapatot? Ill. miért a Patriots-gyűlölők vannak a legtöbben (úgy tűnik, hogy így van)? Persze, bevallom csendben, ezekre a kérdésekre én ismerem a választ, Csak hát most nem magamtól kérdezem, hanem tőletek. Bevallom azt is, számomra ez a jelenség, hogy valaki gyűlöl egy csapatot, az eléggé távoli. Nem értelmileg távoli (értem a dolgot), hanem érzelmileg az. Én pl. egyetlen egy csapatot sem gyűlölök - amellett, hogy a Patst kifejezetten szeretem - már amennyire ugye ez a szó itt alkalmazható. Persze, erre mondhatná valaki, hogy szeretet nincs gyűlölet nélkül (sötét nincs világos nélkül, stb.), de ez esetben nincs így mégsem. Csak tudom, hogy hogy állok ezzel... Én legfeljebb választok egy-egy semleges meccsen csapatot, és szeretném, hogy inkább az győzzön, - most pl. a Steelers- Jaguars meccsen kifejezetten a Jaguarsnak szorítottam, nem teljesen önzetlen okokból persze, hiszen a Pats számára a Steelerst veszélyesebb ellenfélnek tartom. De gyűlölni, no azt nem.Ezt átteszem a Pats topikba engedelmeddel.
No de ti hogy álltok ezzel, arany drága bogaraim? Miért gyűlölitek azt a szegény Patriotsot? Csak azt ne mondjátok, hogy azért, mert mindig csalnak. Az túl olcsó "érv" lenne. 😉
ötös műhold
több mint 6 éve
Nézd meg az NFC South történelmét. Ott kb bármikor benne van, hogy teljesen felborul az egész, címvédés volt kettő a Carolinánál, de az inkább a kivétel nálam. Én biztosra vettem, hogy a Falcons nem nyeri meg a csoportot, a Bucsban nem hiszek, akkor inkább már Breesék. De bőven inkább a csoport múltja, ott tényleg mindig benne van, hogy aki a 4., az a kövi évben első lesz, az első meg utolsó.Plusz nagyon kiegyenlítettek a keretek és mindenhol van normális QB. Az a Bucs a csoport legrosszabb csapata, amelyik az utolsó három héten nyugodtan megverhette volna bármelyik playoff csapatot, ebből a Saints-t sikerült is. A Saints kerete éveken keresztül alulteljesített/szar volt a coaching D oldalon. Korábban is megvoltak a jó védők, csak nem jött ki a megfelelő teljesítmény. Tavalyhoz képest pl kiesett Fairley, viszont jött Lattimore és Williams. Csak ettől nem lesz a ligautolsó védelemből top10-es egység. És jövőre simán benne van, hogy megint belenéznek egy szar szezonba, mint ahogy a Falconsnál és nálunk is benne van a pakliban, főleg az NFC erősségét elnézve. Azt nem látom, hogy a Bucs átlépné az árnyékát, amíg Koetter a HC.
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nézd meg az NFC South történelmét. Ott kb bármikor benne van, hogy teljesen felborul az egész, címvédés volt kettő a Carolinánál, de az inkább a kivétel nálam. Én biztosra vettem, hogy a Falcons nem nyeri meg a csoportot, a Bucsban nem hiszek, akkor inkább már Breesék. De bőven inkább a csoport múltja, ott tényleg mindig benne van, hogy aki a 4., az a kövi évben első lesz, az első meg utolsó.Miért rossz? Az nfc dél az elmúlt években két különböző superbowl résztvevőt adott, mellete egy up and coming, kiugrásra jósolt harmadikat (Bucs), és a Saints-t. Az afc dél kb. ugyanennyi idő alatt két különböző konferencia döntőst, itt is van egy up and coming kiugrásra jósolt (Titans), És a Texans, aki ugyan döntőig nem vitte, de a legtöbbször nyerte a divíziót az elmúlt években. Ugyanannyi mozgás volt mindkét délen. Csakúgy, mint pl. az AFC nyugaton is. Meg az AFC keleten és északon kívül lényegében minden csoportban.Szerintem rossz pelda. Ha van csoport, ami kepes evrol evre borulni, az az NFC South. Plusz Brees. Nem volt ez annyira dobbenetes fordulat szerintem 😊Hát ha gyűrűt akar egyszer nyerni... 😊 Ott nem nagyon lesz esélye, rövid időn belül biztos nem, nagy csapatépítés vár rájuk és a csoportellenfelek is egyre jobbak. Majd Belichick összehozza neki a Patsnél. 😉Luck nem megy sehova, Belichicknek legyen elég Brady 18+ évig 😊
Burkus
A csapatépítés megítélése meg elég tricky dolog. Kíváncsi lennék, hogy ki jósolta volna meg tavaly ilyenkor, hogy a Saints idén megnyeri a Falcons, Panthers, Bucs előtt a csoportot? Szerintem a Saints fanokon kívül 100-ból legalább 95 valamelyik másik csapatra szavazott.
peterk2005
Wyatt
Szerintem roster jósolgatás szempontból is találó példa volt a Saints. Évek óta elit QB-val sem nagyon tudtak 0.500 fölé jutni. Általános vélemény szerint (Brees-en kívül) a leggyengébb volt a rosterük a divízióban, liga szinten is bottom védelemmel. Offense oldalon pedig túlságosan passz orientáltak voltak, csak Brees-re építettek. És egy offseason alatt hirtelen lett védelem, hirtelen futó csapat lettek, és Brees szerepét visszavágták. Mindezt lényegében néhány rookie miatt. Ők - a rookiek! - és mellettük 1-2 jó FA igazolás fordította meg a csapat szekerét.
peterk2005