New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Hát ha gyűrűt akar egyszer nyerni... 😊 Ott nem nagyon lesz esélye, rövid időn belül biztos nem, nagy csapatépítés vár rájuk és a csoportellenfelek is egyre jobbak. Majd Belichick összehozza neki a Patsnél. 😉
Burkus
Luck nem megy sehova, Belichicknek legyen elég Brady 18+ évig 😊

A csapatépítés megítélése meg elég tricky dolog. Kíváncsi lennék, hogy ki jósolta volna meg tavaly ilyenkor, hogy a Saints idén megnyeri a Falcons, Panthers, Bucs előtt a csoportot? Szerintem a Saints fanokon kívül 100-ból legalább 95 valamelyik másik csapatra szavazott.
peterk2005
Szerintem rossz pelda. Ha van csoport, ami kepes evrol evre borulni, az az NFC South. Plusz Brees. Nem volt ez annyira dobbenetes fordulat szerintem 😊
Wyatt
Tavaly a Raiders robbant így, most visszaestek. Idén a Vikingsra és a Falconsra se sokan tettek volna. Meg a Jagsre se. Majd jövőre visszajön a Colts, vagy valaki más.

A csapatok jönnek-mennek. Csak a Steelers és a Pats volt állócsillag az elmúlt években. De az sem fog a végtelenségig tartani.
Kollega
A Colts Manninggel állócsillag volt, 2002 és 2010 között talán kétszer nem nyerték meg a csoportjukat. Más kérdés, hogy Manning nem volt "PO menő", többségében a wild-card vagy divisional round volt a történet vége, de azért "becsúszott " két SB is. Luck alatt is összejött három PO, 2015 óta nincsenek sehol. Ez 12 két év, ha a "Suck for Luck" elég ízléstelen évét levonom.

Nem vagyok up-to-date a Colts keretét illetően, de amennyit láttam belőlük, jelenleg kevés olyan poszt van, ahol nem szorulnának megerősítésre, az O-fal különösen, Erre utaltam, amikor azt mondtam Lucknak nincs már annyi ideje ligában, hogy kivárja, míg egy rebuild után jó csapata legyen. (Aztán lehet, hogy megütik JMD vezetésével a piacot és minden menő free agent ott landol. 😊 )
Burkus
Ezt az egészet egyébként poénnak szántam, szerintem 0% az esélye, hogy eljöjjön onnan Luck, max akkor ha career-ending a sérülése, de reméljük nem az. Van ideje kivárni egy pár éves rebuildet is akár, de szerintem egy jó stábbal és egy jó offseasonnal már most komoly tényezővé válhatnak.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hát ha gyűrűt akar egyszer nyerni... 😊 Ott nem nagyon lesz esélye, rövid időn belül biztos nem, nagy csapatépítés vár rájuk és a csoportellenfelek is egyre jobbak. Majd Belichick összehozza neki a Patsnél. 😉
Burkus

A csapatépítés megítélése meg elég tricky dolog. Kíváncsi lennék, hogy ki jósolta volna meg tavaly ilyenkor, hogy a Saints idén megnyeri a Falcons, Panthers, Bucs előtt a csoportot? Szerintem a Saints fanokon kívül 100-ból legalább 95 valamelyik másik csapatra szavazott.
peterk2005
Szerintem rossz pelda. Ha van csoport, ami kepes evrol evre borulni, az az NFC South. Plusz Brees. Nem volt ez annyira dobbenetes fordulat szerintem 😊
Wyatt
Tavaly a Raiders robbant így, most visszaestek. Idén a Vikingsra és a Falconsra se sokan tettek volna. Meg a Jagsre se. Majd jövőre visszajön a Colts, vagy valaki más.

A csapatok jönnek-mennek. Csak a Steelers és a Pats volt állócsillag az elmúlt években. De az sem fog a végtelenségig tartani.
Kollega
A Colts Manninggel állócsillag volt, 2002 és 2010 között talán kétszer nem nyerték meg a csoportjukat. Más kérdés, hogy Manning nem volt "PO menő", többségében a wild-card vagy divisional round volt a történet vége, de azért "becsúszott " két SB is. Luck alatt is összejött három PO, 2015 óta nincsenek sehol. Ez 12 két év, ha a "Suck for Luck" elég ízléstelen évét levonom.

Nem vagyok up-to-date a Colts keretét illetően, de amennyit láttam belőlük, jelenleg kevés olyan poszt van, ahol nem szorulnának megerősítésre, az O-fal különösen, Erre utaltam, amikor azt mondtam Lucknak nincs már annyi ideje ligában, hogy kivárja, míg egy rebuild után jó csapata legyen. (Aztán lehet, hogy megütik JMD vezetésével a piacot és minden menő free agent ott landol. 😊 )
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM

Patricia szakáll nélkül 😀
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Burkus

peterk2005
Wyatt
Miért rossz? Az nfc dél az elmúlt években két különböző superbowl résztvevőt adott, mellete egy up and coming, kiugrásra jósolt harmadikat (Bucs), és a Saints-t. Az afc dél kb. ugyanennyi idő alatt két különböző konferencia döntőst, itt is van egy up and coming kiugrásra jósolt (Titans), És a Texans, aki ugyan döntőig nem vitte, de a legtöbbször nyerte a divíziót az elmúlt években. Ugyanannyi mozgás volt mindkét délen. Csakúgy, mint pl. az AFC nyugaton is. Meg az AFC keleten és északon kívül lényegében minden csoportban.

Szerintem roster jósolgatás szempontból is találó példa volt a Saints. Évek óta elit QB-val sem nagyon tudtak 0.500 fölé jutni. Általános vélemény szerint (Brees-en kívül) a leggyengébb volt a rosterük a divízióban, liga szinten is bottom védelemmel. Offense oldalon pedig túlságosan passz orientáltak voltak, csak Brees-re építettek. És egy offseason alatt hirtelen lett védelem, hirtelen futó csapat lettek, és Brees szerepét visszavágták. Mindezt lényegében néhány rookie miatt. Ők - a rookiek! - és mellettük 1-2 jó FA igazolás fordította meg a csapat szekerét.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Burkus

peterk2005
Wyatt

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Burkus

peterk2005

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Burkus

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊
Wyatt
Ez még azért várható.
Azonban aggasztó, hogy a Cards még nem írt alá senkivel. Ugye ott Flores is volt meghallgatáson. Ha ő is menne, akkor aztán fogalmam sincs mi lenne.
zinedine5
Mi lenne? Marad Brady és Belichick. A többi nem teljesen mindegy?
peterk2005
Hát, azért volt néhány döcögős év, amikor nem nagyon volt megfelelő koordinátor-helyzet.
Wyatt
Persze és én is parázok a két koordinátor elvesztése miatt (főleg Patrica) miatt, de azért lássuk be, hogy pont arra az időszakra esett, hogy a keret is gyengébb volt, hogy mi miatt lett végül döcögős (gyengébb keret, épkézlább koordinátorok hiánya) azt nem lehet tudni. De pl.: 2011-ben is amikor nem volt DC-nk és félelmetes milyen nevek alkották a D-t összejött egy SB részvétel.
fodi91
Hát igen. Miután lelépett Crennel és Weiss, Tedy pedig kevés híjján meghalt a műtőasztalon, akkor elég gyenge szezonunk volt. Toltunk egy 10-6-ot. Nem lett meg a szabad hétvége és divisional game-n a Denver levert minket, mint a cölöpöt.

Aztán rá egy évvel egy egész TD-vel maradtunk le a Super Bowlról.

De az igazi gyengélkedés ezután jött, amikor hoppá, 16-0 lett az alapszakasz.

Igazi döcögős évek voltak ezek 😀
Kollega
Mivel lassan két éve reálisan fent áll a lehetőség, hogy a szezon végén elviszik mindkét koordinátorainkat így BB-t ismerve nagyon meglepődnék ha nem lenne kész terv a pótlásukra.
gordon
Ez mondjuk jogos.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Na, úgy néz ki, senki sem ment már meg minket Patricia és JMD távozásától. Akkor még egy gyűrűt nekik a Patriots színeiben ebben a szezonban 😊
Wyatt
Ez még azért várható.
Azonban aggasztó, hogy a Cards még nem írt alá senkivel. Ugye ott Flores is volt meghallgatáson. Ha ő is menne, akkor aztán fogalmam sincs mi lenne.
zinedine5
peterk2005
Hát, azért volt néhány döcögős év, amikor nem nagyon volt megfelelő koordinátor-helyzet.
Wyatt
Persze és én is parázok a két koordinátor elvesztése miatt (főleg Patrica) miatt, de azért lássuk be, hogy pont arra az időszakra esett, hogy a keret is gyengébb volt, hogy mi miatt lett végül döcögős (gyengébb keret, épkézlább koordinátorok hiánya) azt nem lehet tudni. De pl.: 2011-ben is amikor nem volt DC-nk és félelmetes milyen nevek alkották a D-t összejött egy SB részvétel.
fodi91
Hát igen. Miután lelépett Crennel és Weiss, Tedy pedig kevés híjján meghalt a műtőasztalon, akkor elég gyenge szezonunk volt. Toltunk egy 10-6-ot. Nem lett meg a szabad hétvége és divisional game-n a Denver levert minket, mint a cölöpöt.

Kollega
Mivel lassan két éve reálisan fent áll a lehetőség, hogy a szezon végén elviszik mindkét koordinátorainkat így BB-t ismerve nagyon meglepődnék ha nem lenne kész terv a pótlásukra.
több mint 6 éve
Már látom is: Luck jön ide Brady-éra utánra, cserébe megy oda pár skill player, MJD pedig Brisettel épít ott csapatot.
winston
Maurice Jones-Drew? 😊
ervinator
MC Josh Daniels

Szerkesztette: winston
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Már látom is: Luck jön ide Brady-éra utánra, cserébe megy oda pár skill player, MJD pedig Brisettel épít ott csapatot.
winston
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
winston
Maurice Jones-Drew? 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
több mint 6 éve
...Azt olvastam, hogy a Colts vezetés az elmúlt egy évben sokat tett a feszült Colts-Pats viszony enyhítéséért is. (Bár nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolhattak, de van min javítani, különösen a deflategate óta.) Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a...
Burkus
A Colts csoportrivális volt. Szerinted? Az egyik legrégebbi rivalizálás. Talán még régebbi, mint a NY-iakkal.
Kollega
Szerintem az enyhülésre gondolt.
vpi
Most, hogy mondod, igazad lehet! Megkövetem!
Minden esetre a franc tudja, én sohasem fogom őket tisztelni, kicsit se.
Kollega
Én sem. Jobban örültem volna, ha a Titanshez megy. Ha mást nem, a deflategate-et,a 45:7 nevetséges magyarázatát nem feledi a Pats fan. 😊 (Meg a túlfűtött csarnokot és más eseteket.) A hírmorzsa csak annyit tartalmazott, hogy a Colts vezetés közeledni próbált az elmúlt évben, tehát a JMD projekt hosszabb múltra tekintő koncepció. (Most olvastam, hogy Ballard is lassan egy éve fűzi JMD-t.)
több mint 6 éve
Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a bevállalt ütésekben mint anno Vick.Burkus
Gondolod, hogy Jacoby Brissett kedvéért JMD aláírt volna Indy-be?
peterk2005
Luckról idén is azt mondták, játszik. Egy percet sem játszott. És ha fog, megint meg fog sérülni, az injury prone ennyi eset után már nagyon magas. Ne legyen igazam, egyik játékosnak sem kívánok sérülést, de ezt a fiút tönkretette az okos játékospolitika. Persze ez csak az én szubjektív meglátásom.
Brissettből JMD többet tud valószínűleg kihozni, mint Pagano tette, végül is ö draftolta.
több mint 6 éve
Csabiii New England Patriots 198
Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a bevállalt ütésekben mint anno Vick.Burkus
peterk2005
Gondolod, hogy JMD aláírt Indy-be? 😛
több mint 6 éve

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Matty P magyarázza mi volt pontosan a Butler INT-nél

twitter.com/JamesALight/status/949705972821479431

twitter.com/JamesALight/status/949706861200265222

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
...Azt olvastam, hogy a Colts vezetés az elmúlt egy évben sokat tett a feszült Colts-Pats viszony enyhítéséért is. (Bár nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolhattak, de van min javítani, különösen a deflategate óta.) Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a...
Burkus
A Colts csoportrivális volt. Szerinted? Az egyik legrégebbi rivalizálás. Talán még régebbi, mint a NY-iakkal.
Kollega
vpi
Most, hogy mondod, igazad lehet! Megkövetem!
Minden esetre a franc tudja, én sohasem fogom őket tisztelni, kicsit se.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot
Burkus
Kollega
több mint 6 éve
Burkus

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Nem „hallgattad” itt évekig, hogy BB szétforgácsolja magát, kellene jó koordinátor, hogy megint bajnokok lehessünk etc.
Wyatt
De. Csak én nem értek hozzá. Még az is lehet, hogy tényleg. Kétségtelenül nem lehetett jó, hogy évente jöttek-mentek az emberek.
Csak én nem érzem, hogy ez annyira döcögős lett volna. Egészen biztos, hogy 29 másik csapat szurkolói szivesen cseréltek volna ezzel. Talán a Steelers nem, és talán a Colts fanok sem pont ezeket az éveket irigylik.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
JMD pont a Coltshoz... 😕 Nem baj, legalább egyre több helyen lesz Belichick-bébi. (Nekem még Vrabel is az, bár nem volt edző BB mellett.) Azt olvastam, hogy a Colts vezetés az elmúlt egy évben sokat tett a feszült Colts-Pats viszony enyhítéséért is. (Bár nem tudom, hogy itt konkrétan mire gondolhattak, de van min javítani, különösen a deflategate óta.) Amúgy én nem hiszem, hogy Luckot össze lehet rakni úgy, hogy ne legyen porcelán, ő ugyanúgy elkopott a bevállalt ütésekben mint anno Vick. De sok szerencsét neki, szurkoltam már akkor is, amikor Denver HC volt.

Gronk, Flowers és Gilmore a top10 játékosok között a hétvégén. Gilmore beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Meglep, hogy Brady nem került be a top10be.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem „hallgattad” itt évekig, hogy BB szétforgácsolja magát, kellene jó koordinátor, hogy megint bajnokok lehessünk etc.

több mint 6 éve
Wyatt
Ez még azért várható.
zinedine5
peterk2005
Wyatt
fodi91

We are all PATRIOTS!