New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Attila Pál
112
M. Butlert nagyon sokszor és nagyon sokoldalúan használjuk. Ezen a meccsen is volt QB siettetése, megállított 4. downja, és majd (de lehet, hogy az összes) snap-et fent volt a pályán. Nem volt kiemelten jó meccse, de a TD-k azért nagyon ott voltak a szeren, kb. bravúrok voltak. Az egykezes mindenképp. Butler ezeknél nem maradt le, rajta volt az elkapókon, mégis megcsinálták. Nem csak a hibáit kéne nézni, ha nagyon nem lennének megelégedve vele (pl. BB., MattP), akkor nem ő lenne a legtöbb snap*et a pályán! Ott van Rowe, JJones, Bademosi, heló?Sose nézz eredménykövetőt saját meccsen. Ezt egy 6-8 éve mindenkinek el kellett volna már sajátítani, aztán akkor nincs para. Utólag meg max úgyis röhög rajtuk az ember 😀Nemcsak az elkapás volt az, a passz is, Mariota odadobta, ahol sosem érhette el egyetlen védő sem. De amúgy ez nem (sem) volt Butler meccse, egy idő után őt is keresték kifejezetten mint nekik legjobb matchupot. Mindent megtesz annak érdekében, hogy discount áron kössünk vele hosszú távra szerződést.
Én nem Butlert hibáztatom, zseniális elkapás volt
Wyatt
De az első negyed után olyan sima győzelem volt, hogy a harmadik negyed végére már az unalomba fulladt a meccs.
Burkus
több mint 6 éve
Sose nézz eredménykövetőt saját meccsen. Ezt egy 6-8 éve mindenkinek el kellett volna már sajátítani, aztán akkor nincs para. Utólag meg max úgyis röhög rajtuk az ember 😀Nemcsak az elkapás volt az, a passz is, Mariota odadobta, ahol sosem érhette el egyetlen védő sem. De amúgy ez nem (sem) volt Butler meccse, egy idő után őt is keresték kifejezetten mint nekik legjobb matchupot. Mindent megtesz annak érdekében, hogy discount áron kössünk vele hosszú távra szerződést.
Wyatt
De az első negyed után olyan sima győzelem volt, hogy a harmadik negyed végére már az unalomba fulladt a meccs.
több mint 6 éve
Viszont időnként elég sok nyomás volt Mariotán, a 8 sack azért elég csinos, Gilmore hatalmasat játszott szerintem, jó volt ez így.És ez úgy döbbenetes, hogy a PO-ban a holding megszűnt létezni😊 Az eddig lejátszott 6 meccsen nem dobtak 5 sárgát a falemberekre. Pedig...
Wyatt
több mint 6 éve
Jó volt jó volt, bár Branch hiányzott 😉
több mint 6 éve
...Még Belichick is vár hétfőig, hogy lealázza a játékosait. Egy órával a meccs után legalább egy kicsit örülhetnétek, hogy agyonvertük az ellenfelet és nem azt keresni, ki játszott gyenegén.
jaj hagyjuk már ezt, a meccs előtt arról megy a diskurzus, hogy engedtessék már meg kijelenteni jobbak vagyunk nem is kicsivel, most meg hatalmas áhítattal kéne tudomásul venni, hogy évek óta az egyik legkönnyebb PO ellenfél ellen magabiztosan győztünk?
igen, kritikus szemmel kell nézni, mert nem a Titans a mérce ennek a csapatnak
majd ha a Steelers/Vikings/Saints/Eagles támadók ellen is csak 1 TD-t enged Butler és garbage time-ot csinálunk a második félidőből, akkor elhiheted egy büdös rossz szavam nem lesz senki felé
de addig Butler totális inkonzisztens játéka számomra aggodalomra ad okot, és nem, nem csak a mai meccs okán, hanem az egész szezonban nyújtott teljesítménye miatt
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Oké, visszanéztem. Butler tényleg nem élete meccsét játszotta sajna 😀Viszont időnként elég sok nyomás volt Mariotán, a 8 sack azért elég csinos, Gilmore hatalmasat játszott szerintem, jó volt ez így.
TOP 5 GRADES:
TE Rob Gronkowski, 88.7 overall grade
CB Stephon Gilmore, 86.8 overall grade
Edge Trey Flowers, 84.8 overall grade
QB Tom Brady, 83.8 overall grade
WR Danny Amendola, 82.1 overall grade
több mint 6 éve
cspeti98
466
Sose nézz eredménykövetőt saját meccsen. Ezt egy 6-8 éve mindenkinek el kellett volna már sajátítani, aztán akkor nincs para. Utólag meg max úgyis röhög rajtuk az ember 😀Mondjuk azt a stop & go-t csúnyán megette előtte, de igazából mindegy, mert belefért. A Vasas/Jags ellen ne engedjen TD-t és akkor tárgytalan a tegnapi. 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Sose nézz eredménykövetőt saját meccsen. Ezt egy 6-8 éve mindenkinek el kellett volna már sajátítani, aztán akkor nincs para. Utólag meg max úgyis röhög rajtuk az ember 😀Én nem Butlert hibáztatom, zseniális elkapás volt
több mint 6 éve
Hát ami az eredménykövetőben ment tegnap az valami okádék gusztustalan volt. 0-7 után ugye a hatereknek nem úgy alakult a meccs és onnantól végig csaló patriots és köcsög bírók és csak ő miattunk nyertünk. Volt 1-2 véleményes szitu, az OPI szerintem is vicces volt, de az, hogy gyakorlatilag az egész követő ebből állt, az számomra döbbenetes. Szerencsére voltak 1-2 higgadtabb srác akik elismerték, hogy jobbak vagyunk, külön öröm, hogy pittsburghiek voltak. Persze nem a mi trollunk 😀streamable.com/qzz90lerántás hátulról -> sárga
Ez.. ez.. ez.. Erre nem találok szavakat. 😀
Hunreeth
zinedine5
több mint 6 éve
streamable.com/qzz90lerántás hátulról -> sárga
Ez.. ez.. ez.. Erre nem találok szavakat. 😀
Hunreeth
több mint 6 éve
védelmünk jobban játszott mint amire előzetesen számítottam, jó volt a futás elleni védekezés és jöttek a sackek is 😊Jót tett a 2 pihi, egészségesebb lett a csapat azért ez mindenféleképpen meglátszott a játékon.
több mint 6 éve
Finoman szólva sem szeretlek titeket, de ez egészen elképesztő. 7 AFC döntő zsinórban. Ehhez csak GRATULÁLNI lehet. Remélem nekünk is sikerül elpicsázni a Jaxet és akkor játszunk jövő héten egy rohadt jó AFC döntőt. 😊
" class="embed">
több mint 6 éve
2010es szezon volt az utolsó, hogy nem játszottunk AFC döntőt. Ez valami felfoghatatlan statisztika... Fantasztikus ez a franchise.
több mint 6 éve
A csapat ma kb. garbage time-ot csinált a komplett második félidőből. Egy playoff meccsen. Toltak 35 pontot válasz nélkül. Hát én tényleg örülök, hogy találtatok a csapatban olyan játékost, akinek a teljesítményével nem vagytok elégedettek!jaj hagyjuk már ezt, a meccs előtt arról megy a diskurzus, hogy engedtessék már meg kijelenteni jobbak vagyunk nem is kicsivel, most meg hatalmas áhítattal kéne tudomásul venni, hogy évek óta az egyik legkönnyebb PO ellenfél ellen magabiztosan győztünk?
Kollega
igen, kritikus szemmel kell nézni, mert nem a Titans a mérce ennek a csapatnak
majd ha a Steelers/Vikings/Saints/Eagles támadók ellen is csak 1 TD-t enged Butler és garbage time-ot csinálunk a második félidőből, akkor elhiheted egy büdös rossz szavam nem lesz senki felé
de addig Butler totális inkonzisztens játéka számomra aggodalomra ad okot, és nem, nem csak a mai meccs okán, hanem az egész szezonban nyújtott teljesítménye miatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
A csapat ma kb. garbage time-ot csinált a komplett második félidőből. Egy playoff meccsen. Toltak 35 pontot válasz nélkül. Hát én tényleg örülök, hogy találtatok a csapatban olyan játékost, akinek a teljesítményével nem vagytok elégedettek!
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
DL nagyot játszott, a védelem többi része hozta magát miután rámentünk a nohuddle-re már nem volt megállás, rendesen megbüntettük őket, hogy nem gyakran cserélnek a védelemben
Butlert amúgy én is elővenném blowout ide vagy oda, azért újonc ne verje már meg ennyiszer és akkor ott volt a kamu OPI Deckeren ahol meg nyilván szerencsétlen volt az elcsúszással (de pont ezzel adta el a nemlétező szabálytalanságot), a szezon előrehaladtával egyre jobban örülök, hogy nem kapta meg a #1 CB fizut, tudom egy utolsó szívtelen szemét vagyok 😕
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Szerintem sokan titkon ilyen meccsben reménykedtünk, csak nem mertük kimondani😊Mondjuk az első 10 perc az elég érdekes volt, fel kellett pörögni a srácoknak.
Ha valami negatívum kell, akkor talán Butler. De azért mert rohadt szőrösszívű vagyok😀
(csak kár, hogy csaltunk és a bírók bennünket toltak)
több mint 6 éve
Estére se Bőrfej se Giliszta....Mitchel se öltözik be.
ThundersNFL
több mint 6 éve
Akkor Lewis, White és Bolden? Hmm, azért valamelyiknek örültem volna, bár igazából mostanában Lewis is beviszi közelről, White-ra mehetnek a passzok.még szerencse, hogy nincs szabálykönyvbe írva a kötelező futás 😀
Wyatt
twitter.com/jerrythornton1/status/952236862348853248
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Akkor Lewis, White és Bolden? Hmm, azért valamelyiknek örültem volna, bár igazából mostanában Lewis is beviszi közelről, White-ra mehetnek a passzok.
több mint 6 éve
Estére se Bőrfej se Giliszta....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
És sajnos bőven láttunk arra példát, hogy ilyen szépen eszik az órát ellenünk mostanában... De remélhetőleg, a red zone-ban cserében csak FG-k lesznek (de legalábbis túlsúlyban), és akkor jobbak az esélyeink.