Bowldog Hálaadást!

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
persze esélyesek vagyunk, de attól még fázni lehet azért a Titans féle futójátétól főleg ha 8,5 percig tolnak egy driveot 😀
de hozni kell amit hozni kell és nem lehet gond 😊

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Áll bele a másikba a hóhér ☺
Esélyesek vagyunk, de ne vegyük már készpénznek továbbjutást
ThundersNFL
Azt nem kell persze, de mondjuk a szurkoló akár még annak is veheti, csak a csapat ne vegye annak 😀

De annak tényleg nem biztos, hogy sok értelme lenne, hogy ha most nem fullosan egészséges, akkor erőltessük, mert a papírforma szerint már csak nehezebb meccseink lehetnek, és annak nincs értelme, hogy egy sokkal súlyosabb sérülést kockáztassunk. Aztán lehet, hogy nem áll fent nála ennek a veszélye, akkor játsszon csak persze. De önmagában még a pihentetése nem jelentené azt, hogy lenézzük az ellenfelet

több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Áll bele a másikba a hóhér ☺
Esélyesek vagyunk, de ne vegyük már készpénznek továbbjutást

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
A lényeg, hogy Branch jó lenne, ha tényleg visszatérne, mondjuk inkább elég a jövő hétre, minthogy most rásérüljön.
vpi
Jövőhét? Baszki még Titans jön és először nyerjünk vhogy utána majd meglátjuk mi lesz...
ThundersNFL
Én mondjuk nem tudom, miért kell „beleállni” a másikba ezért. Én is inkább pihentetném Mitchellt, max picit játszatnám, hogy szokja a légkört, aztán a későbbiekre legyen használható.

Ezt a meccset igenis Branch nélkül is hozni kell, ő azért nem egy Brady, hogy rajta múljon a csapat sikeressége. Ha kikapunk, vele is kikapnánk, ha nyerünk, nélküle is nyerünk. Vele sem volt annyival jobb ez a futás elleni védekezés. Sokat tud hozzáadni, jól is jönne a Titans futójátéka ellen, de ezt a meccset nekünk vele vagy nélküle hozni kell.

Ez nem jelenti azt, hogy én, vagy bárki lenézné a Titanst. De nekünk amennyire tudom a bajnoki cím a cél.

Ha a Titans ellen nem merjük kimondani, hogy esélyesek vagyunk, akkor ki ellen szabad? Vagy ha itt valaki azt mondja, hogy nyernünk kell, akkor jinx és kiesünk? Szerencsére a játékosokon múlik majd 😊

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
nfl com-ról:

"Fun fact ... or not (depending on your leaning): Patriots running backs recorded 957 receiving yards this season, second-most in the NFL. The Titans allowed 967 receiving yards to opposing RBs, most in the NFL."
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
A lényeg, hogy Branch jó lenne, ha tényleg visszatérne, mondjuk inkább elég a jövő hétre, minthogy most rásérüljön.
vpi
Jövőhét? Baszki még Titans jön és először nyerjünk vhogy utána majd meglátjuk mi lesz...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Akkor végre ismét elérkezett a kedvenc évszakunk
 www.youtube.com/watch?v=c0gZdgcZ5B0

Általánosságban én kicsit tartok a védelmünktől. Egyszerűen nem látom magam előtt, hogy 3 egymást követő meccsen ne csússzon be egy totál wtf game, ahol az O#nek fel kell tennie 35+ pontot, márpedig a rájátszásban egyre erősebb ellenfelek/védelmek ellen, ez egyre nehezebb lesz. Lehet kishitű vagyok, de nem hiszek abban, hogy Van Noy olyan hatalmas upgrade-t jelentene, amivel meg tudnánk közelíteni a tavalyi PO védelmünket. Sec-et sem nagyon tudom hova tenni, jó nevekből áll de egyszerűen nincs meg az a shutdown érzet, jó lenne ha PO-ban ez összeállna, mert egyénileg voltak már rá példák, de csapatszinten még nem jött ki igazán belőlük.
A támadó oldalt nem féltem, ha Gronk nem sérül le akkor JMD-nek van elég fegyvere (még Mitchell és ki tudja milyen állapotban lévő Hogan nélkül is), hogy masszív pontokat tudjunk feltenni.
A tavalyi (közel) tökéletes balanszhoz képest, most úgy érzem megint az O#-en fog múlni a végső siker és amint náluk beesik egy váratlan sérülés/rossz nap, akkor nekünk ott lesz a végállomás

mai meccsről:
jó kis erőpróba lesz főleg a D#-nek, ha arra képtelenek vagyunk, hogy megállítsuk a futást és zsebben tartsuk Mariotat, akkor tényleg semmi keresnivalónk a PO későbbi szakaszaiban, ha meg levegőben vernek meg akkor meg azért (+az ráadásul még extra kínos is lenne)
Támadásban az első félidőben szerintem nem fogjuk agyonhasználni Gronkot, max 1-2 labdát adunk neki (főleg a RZ-ban feldobni rá), megnézve nélküle, futásokkal, rövid passzokkal, talán Cooks felé 1-2 hosszúval, mire megyünk és ha ez nem lesz elég, döntetlen a meccs vagy hátrányban leszünk akkor második félidőben Gronkot eleresztjük
de lehet csak az mondatja velem, hogy nagyon féltem a srácot

végére egy kis nosztalgia 😀
 twitter.com/NFL/status/951530193541197824

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
A futás elleni védekezésünk vele sem volt fényes, nélküle sem. A Titans ellen nem olyan könnyű futni, cserébe ők jól futnak és ölik az órát. Ez mind rossz matchup nekünk, és ott van még Byard és Ryan, akiknek a kezébe beleakadhat egy labda. Ettől függetlenül nem tartom véletlennek azt sem, hogy a nyolc csapat közül épp a Patriotsra a legkisebb az odds a hétvégi továbbjutásra, mert pl passzokkal lehet haladni a Tennessee ellen, és a szélső nyomást jobban bírja Brady.

A tippjátékunkban két meccs volt, amin mind a 12 tippelő ugyanazt a győztest várja 😊

több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot
vpi
Futás ellen kellene már most is.
zinedine5
Persze, de valahogy nem ettől a szombati meccstől tartok vagy inkább ettől a szombati meccstől nem tartok.
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
vpi
Futás ellen kellene már most is.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Elég a link

twitter.com/jeffphowe/status/951197616833953798
Wyatt
kösz
több mint 6 éve
 twitter.com/jeffphowe/status/951197616833953798

Szerkesztette: vpi
több mint 6 éve
gedam 5 908
Minden esetre a tiétekre mostanában valahogy nincs szükség.
Boston
így-így, ez volt a mesterterv
“hogy ne szerezze meg a pecc az aranyat érő playbookunkat és hívásokat, inkább nem védekezzük ki a negyedik és tizenkettőt.”

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Én a Dolphins elleni meccsből nem vonnék le komoly következtetéseket. Miamiban szinte mindig szenvedünk, ráadásul szerintem az a meccs gordon által említett 3-4 oldalas playbook tökéletes példája. Nem működött az eredeti gameplan, de csak azért is azzal próbálkoztunk, meg se próbáltunk változtatni.
cspeti98
Akár az is, de nézd meg a Jets ellenit is , Gronk pihentetése, Bolden futásai..
Valahol olvastam, hogy azért is tartják top OC-mind nak JMD-t mert látsz tőle egy playhívást a 2. fordulóban, többet elő sem veszi, majd a PO ban szétszed vele.
gordon
Mondjuk, hogy elég jól ki tudják használni a pihenő hetet, az ellenfelek feltérképezésére.
Kollega
A lenyeg ez, ellenfelre kialakitott jatekvariaciokban az oreg a legjobb. Az egy rossz csapat aki csak a playbookbol valogat az ellenfel ismereteben.
no
“úgy tudod a legjobban az ellenfélhez alakítani a játékodat, ha kezedben van a playbookja.”

gedam
Ha vicc volt, akkor annak jo. 😊
Maga a playbook nem akkora dolog, megveszi az osszes Maden-t. 😊
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Állitólag Patricia a legesélyesebb a Giantsnél
több mint 6 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Minden esetre a tiétekre mostanában valahogy nincs szükség.

Do your job
több mint 6 éve
gedam 5 908
Én a Dolphins elleni meccsből nem vonnék le komoly következtetéseket. Miamiban szinte mindig szenvedünk, ráadásul szerintem az a meccs gordon által említett 3-4 oldalas playbook tökéletes példája. Nem működött az eredeti gameplan, de csak azért is azzal próbálkoztunk, meg se próbáltunk változtatni.
cspeti98
Valahol olvastam, hogy azért is tartják top OC-mind nak JMD-t mert látsz tőle egy playhívást a 2. fordulóban, többet elő sem veszi, majd a PO ban szétszed vele.
gordon
Mondjuk, hogy elég jól ki tudják használni a pihenő hetet, az ellenfelek feltérképezésére.
Kollega
A lenyeg ez, ellenfelre kialakitott jatekvariaciokban az oreg a legjobb. Az egy rossz csapat aki csak a playbookbol valogat az ellenfel ismereteben.
no
“úgy tudod a legjobban az ellenfélhez alakítani a játékodat, ha kezedben van a playbookja.”
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
 www.facebook.com/tomvstime/videos/2076219562611785/

újabb TB sorozat
több mint 6 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
 twitter.com/zackcoxnesn/status/950830661652373505
Most vagy BB trollkodik vagy Mitchell még idén visszatér.

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
cspeti98
gordon
Kollega
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 008
Kicsit megkésve de megszületett Thomas Kraflichick..

newenglandpatriots.blog.hu/2018/01/09/a_thomas_kraflichick_ugy
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
cspeti98
gordon

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
cspeti98
több mint 6 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Szinte egész decemberben 3-4 oldalas playbook-ból dolgozott Pat és JMD is.
Valamint -ahogy Romo is említette- a biztos vezetés tudatában sokszor a statisztikák alapján készülő koordinátoroknak "játszottunk".
gordon
Nincs ez a "playbook" egy kicsit túlmisztifikálva? Csak kérdezem.
Meg hát ugye, azért ha csak a decembert nézem, akkor is volt egy nem túl szép (nekem nagyon csúnya volt) vereség, a Miami ellen. Ott nekem nem tűnt úgy, hogy a "playbook" elő nem szedésén múlt a dolog. Hanem úgy tűnt, hogy a nagyon motivált, és elszánt (igen) ellenfél ellen, akkor és ott nem tudnak mit csinálni.
És ez a félelmetes itt, illetve hát nem félelmetes (ez csak sport), de kicsit azért elszomorító egy pats-drukkernek: mégsem vagyunk annyira jók (bár elég jók vagyunk, de "annyira" nem), hogy akár egy gyenge, de lelkes, és jó napot kifogó csapatot (Miami) bármikor megverjünk.
Vagyis, ez azt mutatja (ami egyébként nem nagy nóvum, minden csapatsportban így van, sőt nem csapatsportban is), hogy a motiváció, a lelkesedés, az elszántság tulajdonképpen fél győzelem, és nagyon ellensúlyozhatja a tudást.
Úgyhogy, ezt most nem kéne olvasnia a Titans játékosainak, edzőinek - remélhetőleg nem is... mert voltaképpen ez a recept a Patriots ellen: a legjobb csapatot csak így lehet legyőzni.
ötös műhold