New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha jól értem az a probléma, hogy nem lesz elég, ha a mezeket feldülditek a pályára?Hát ... irigylem a "nehézségeiteket". 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Szinte egész decemberben 3-4 oldalas playbook-ból dolgozott Pat és JMD is.Nincs ez a "playbook" egy kicsit túlmisztifikálva? Csak kérdezem.
Valamint -ahogy Romo is említette- a biztos vezetés tudatában sokszor a statisztikák alapján készülő koordinátoroknak "játszottunk".
gordon
Meg hát ugye, azért ha csak a decembert nézem, akkor is volt egy nem túl szép (nekem nagyon csúnya volt) vereség, a Miami ellen. Ott nekem nem tűnt úgy, hogy a "playbook" elő nem szedésén múlt a dolog. Hanem úgy tűnt, hogy a nagyon motivált, és elszánt (igen) ellenfél ellen, akkor és ott nem tudnak mit csinálni.
És ez a félelmetes itt, illetve hát nem félelmetes (ez csak sport), de kicsit azért elszomorító egy pats-drukkernek: mégsem vagyunk annyira jók (bár elég jók vagyunk, de "annyira" nem), hogy akár egy gyenge, de lelkes, és jó napot kifogó csapatot (Miami) bármikor megverjünk.
Vagyis, ez azt mutatja (ami egyébként nem nagy nóvum, minden csapatsportban így van, sőt nem csapatsportban is), hogy a motiváció, a lelkesedés, az elszántság tulajdonképpen fél győzelem, és nagyon ellensúlyozhatja a tudást.
Úgyhogy, ezt most nem kéne olvasnia a Titans játékosainak, edzőinek - remélhetőleg nem is... mert voltaképpen ez a recept a Patriots ellen: a legjobb csapatot csak így lehet legyőzni.
több mint 6 éve
Két dolgot ne nézz a Patriotsnál, a szeptembert és a decembert.Nyugi, mosoly volt a mondat végén.. 😉 De azért mellékesen megjegyezném, hogy a Pats és Brady játéka minden volt decemberben csak lehengerlő nem..Amikor 4-1-et hoztunk? És meglett a hazai pálya előnye?Hát... olvasva a hozzászólásokat, értem én, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, de ha a Titans meccstől fostok, akkor nem igazán értem mit néztetek szeptember óta.Lehet, hogy ők látták a decemberi meccseket is.. 😊
😀
vpi
kyobalu
Hát igen, az elég szörnyű volt 😉
Vagy a Titans 2-3-ára paráztál rá?
vpi
De nem különösebben izgulok a Titans miatt, kötelező meccs.. Igaz általában ezeket szoktuk nyögvenyelősen behúzni.
De Gilisztán kívül mindenki edzett, volt 2 hét regenerálódni, töltődni. Teljes a csapat. Remélem Hogan jól jön vissza és jó meccse lesz.
kyobalu
Szinte egész decemberben 3-4 oldalas playbook-ból dolgozott Pat és JMD is.
Valamint -ahogy Romo is említette- a biztos vezetés tudatában sokszor a statisztikák alapján készülő koordinátoroknak "játszottunk".
több mint 6 éve
Nyugi, mosoly volt a mondat végén.. 😉 De azért mellékesen megjegyezném, hogy a Pats és Brady játéka minden volt decemberben csak lehengerlő nem..Amikor 4-1-et hoztunk? És meglett a hazai pálya előnye?Hát... olvasva a hozzászólásokat, értem én, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, de ha a Titans meccstől fostok, akkor nem igazán értem mit néztetek szeptember óta.Lehet, hogy ők látták a decemberi meccseket is.. 😊
😀
vpi
kyobalu
vpi
De nem különösebben izgulok a Titans miatt, kötelező meccs.. Igaz általában ezeket szoktuk nyögvenyelősen behúzni.
De Gilisztán kívül mindenki edzett, volt 2 hét regenerálódni, töltődni. Teljes a csapat. Remélem Hogan jól jön vissza és jó meccse lesz.
Szerkesztette: kyobalu
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
En a miami meccs elott nem voltam tul bizakodo, jott amit vartam igazabol. Most - ahogy idezve vagyon - kevesbe tartok a meccstol
több mint 6 éve
ervinator
1 701
A héten mi is bekapcsolódunk a PlayOff küzdelmeibe, így ráhangolódásképpen készítettem egy mini-interjút Spigoval, tomi-tomival és Wyatt-tel. Köszönöm Nektek, hogy válaszoltatok. Milyen meccset vársz a Titans ellen?
Az attól függ, hogyan kezd a két csapat. Ha a Patriots gyorsan megszerzi a vezetést és a Titansnek hátrányból kell játszania, akkor nem hiszem, hogy újra csodát tud tenni, mint a Chiefs ellen. Biztos vagyok benne, hogy Bill bá egész héten azt fogja beleverni a játékosok fejébe, hogy a Chiefs meccs alapján senkit nem érdekel a hazai pálya előnye és, hogy nincs olyan, hogy megnyugtató előny.
Ha a Titans szerez vezetést és a futójátékával kontrollálni tudja majd a meccset, akkor viszont nagyon szenvedős meccs lehet ebből. A Patriotsnak arra kell törekednie, hogy Mariota passzain múljon a meccs és ne a lábain, azaz fegyelmezetten a zsebben kell tartan a fiatal irányítót.Spigo
A futás elleni védekezésünk a meggyengülő front seven miatt kevésbé muzsikál fényesen, de ha a papírforma szerint előnybe kerülünk, talán ez nem jön ki annyira a meccsen. Jó a Tennessee passzsiettetése, de inkább a szélről érkezhet a nyomás, amit Brady jobban tud kezelni, mint a középről nyakába eső embereket, így még a Ryannel és Byarddel felálló hátvédsor ellen is hatékony lehet. Egy labdaeladást azért vizionálok ide, de ennek ellenére Brady jó játékával egy kevéssé izgulós győzelmet várok.Wyatt
Viszonylag izgalommentes mérkőzésre számítok. A Colts és a Texans után négy év alatt a harmadik AFC South csapat jön szembe, hasonló izgalmakat és eredményt várok.Ha egy játékost lenyúlhatnál tőlük, akkor ki lenne az?
Bár a futást jól fogja a Titans, de LeBeau papa védelme 2001 óta nem okoz gondot Brady-nek. Kelce kiütéséig megmutatta, hogy Gronknak milyen lehetőségei lesznek.
A Pats védelmet hagyományosan féltjük a futkorászós irányítók ellen, azonban idén a Bills két meccsen nem tudott egy támadó TD-t se elérni. Ha így le tudták rendezni a Taylor-McCoy duót, akkor a Mariota-Henry páros sem fog túl nagy kárt okozni.
Előbb-utóbb elmegyünk két-három TD-vel és 10 pont környéki győzelemmel végzünk.tomi-tomi
Logan Ryant vissza! 😊
Azt gondolom, hogy a Patriots védelem gyenge pontja jelenleg a pass-rush hiánya és a linebacker játék. Ha Orapko fiatalabb lenne kicsit, akkor valószínűleg őt mondanám, de mivel a Titans futójátékától jobban tartok és utána, ha jön a Jax, vagy a Vasas Bellel, akkor inkább Wesley Woodyardot vagy Avery Williamset választanám, hogy stabilizálják a linebacker posztot.Spigo
Delanie Walker a liga legalulértékeltebb tight endje, rendkívül jól blokkol, emellett pedig azt is láthatjuk évek óta, hogy elkapásoknál is kiemelkedő. Gronk mellett elnézném a játékát nálunk is. Conklin és Lewan nyilván nagy erősítést jelent a támadófalban, de ott mi sem állunk rosszul, a két masszívabb futó is jól néz ki, de a mi rendszerünkben inkább a passzjátékba jobban bevonható játékosok élnek meg. A védőfalban nyilván elférne nálunk Jurrell Casey, irányítósiettetésben Orakpo és Morgan is segítség lehetne, Byard meg a liga egyik legjobb safetyje lett, de DMC miatt kevésbé lenne szükséges nálunk. Maradjunk Walkernél, rá aligha gondol majd más is 😊Wyatt
Derrick Henry-t itt és most lecserélném Gillislee-re szó nélkül.tomi-tomiAz AFC másik meccse a Pittsburgh - Jacksonville lesz. Feltételezve, hogy továbbjutunk, melyik csapatot szeretnéd ellenfélül és miért?
A jaguárokat. Nem azért, mert lebecsülném őket, mert őrületesen jó a védelmük, de úgy gondolom, hogy Brady és a támadósor jobban tudja majd kezelni őket, mint a Pats védelem a Steelers egészséges támadósorát. Aztán ki tudja? Emlékszem még én egy Mark (Butt-fumble) Sanchezzel felálló Jets elleni 2010-es vereségre is.Spigo
Ha a Steelerst újra legyőzi a Jaguars és nagyon belelendül a gárda, akkor ellenünk is veszélyes lehet. A Steelers meg alapjában véve jobb csapat. Amíg nem kapunk ki tőlük (mondjuk ez most közel volt), addig igazából a Pittsburghöt nem veszem annyira rossz matchupnak, a Jaguars védelme ellen jobban megszenvedhetünk. Persze a Steelers könnyebben pakolhatna fel nekünk pontokat, de annyira nem jó a védelmünk, hogy a Jaguars ugyanúgy ne tenne fel mezőnygólokat meg egy-két TD-t (az RZ-védelem pedig még a Steelers ellen is működhet azért annyira, hogy néhány FG legyen a TD-k helyett), cserébe ellenük sokkal jobban megszenvednénk támadásban, a Pittsburgh ellen talán könnyebben hoznánk megint a pontokat. Emiatt talán jobb lenne Big Benékkel találkozni, de igazából nekem mindegy, ha nyerünk a Titans ellen, jöjjön aki akar 😊Wyatt
Minden amellett szól, hogy jöjjön a Steelers.Mit gondolsz a szezon végével McDaniels és Patricia távozik e és ha igen, akkor hova?
Minél több Blake Bortles mérkőzést látsz/kell megnézned, annál kevésbé hiszel az NFL jövőjében. Egy kínvallatás több kellemes élményt okoz, mint hatvan perc ezzel a csávóval a TV-ben.
Az örvendetesen gyarapodó Jags tábor bármelyik következő ellenfelük topikját képes nukleáris sivataggá változtatni. Más se hiányzik a mi közismerten délibábos optimizmussal megáldott közösségünknek, mint a dezertőr Sobri ámokfutása. 😊
Jöjjön csak a legjobb, legyen egy igazán jó AFC playoff meccs. Kifejezetten izgat, hogy Tomlin milyen tervvel küldené fel a védelmét TB ellen. Vissza a jó öreg zónázáshoz és pisztolypárbajban győzze le TB BigBen-t, vagy jó lesz ez az emberezés és verjen meg minket Gronk, ha tud?tomi-tomi
Állítólag Patricia már majdnem meg is egyezett a Detroittal. Nem véletlenül nem hívta Quinn McDanielst interjúra, végig Patricia volt a fő jelölt szerintem. McDaniels meg pont a Titans HC poszt egyik fő esélyese volt egészen vasárnap hajnalig. Most úgy néz ki a Bears és a Colts lehet a nagy esélyes. Ha Luck egészséges, akkor Indianapolis lesz szerintem a befutó.Spigo
Remélem, mindkettő azért nem megy. A Patricia–Lions házasság elkerülhetetlennek látszik, talán JMD-t maradásra tudjuk bírni kicsit még.Wyatt
Patricia esetében most már nem nagy tudás kijelenteni, hogy szinte biztos, hogy megy a Lions-hoz. Ouinn-nel együtt összerakhatják az NFC Pats-ét, ha támadó oldalon képesek lesznek Stafford képességeit maximalizálni.Meddig juthat el a Patriots idén?
Josh teljesen más kérdés. Hozzáállásban ő az igazi BB-fióka. Ő nehezen illeszthető be egy hagyományos GM-HC felállásba. Tavaly még a 49ers teljesen nyitott helyzete sem felelt meg neki; idén nem látom azt a franchise-t, amelyik még ennél is jobb feltételeket kínálna. A Giants Gettleman friss kinevezésével kifejezetten erős embert helyezett GM pozícióba - JMD nem erről álmodik. A Colts hasonló felállás, ott Ballard a falka vezér. Ráadásul Irsay az egyetlen, aki Luck válláról biztosat mer állítani. Szerintem maradni fog idén is. Ha így lesz, akkor számomra ugrásszerűen nő meg az esélye, hogy ő lesz a Pats következő főedzője. (Nem lehet ennyiszer következmények nélkül lemondani lehetőségekről az amerikai szervezeti kultúrában - nem nagyon fogják hívni máshová.) Minden esetre a Colts-Giants kettősből bármelyiket is vállalná el, az pikáns lenne a Pats szurkolók számára.tomi-tomi
Bill Belichick + Tom Brady = minden évben a Super Bowl az elvárás és a realitás is.Spigo
Tartom magam a szezon előtti tippemhez a problémák ellenére: szerintem megnyerjük a Super Bowlt.Wyatt
Így, feltételes módban természetesen a bajnoki címig. A rájátszásban fontos tényezők (edzői stáb, irányító teljesítmény, kiegyensúlyozottság, PO tapasztalat) mindegyikében minimum partiban vagyunk a másik hét csapattal szemben. Jó esélyt látok egy Saints-Patriots SB-ra. Ez a párosítás kiemelkedő döntőt hozhatna, két öntörvényű zseni főedző sakkjátszmáját két HoF irányító valósítaná meg a pályán. (A Kapitánytól kikapni, azt még el is tudnám viselni.)tomi-tomi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Ebben a sportágban csak 5 yard mínusz. 😊de ezt inkább olyannak érzem, mintha az Olimpián Usain Bolt azon parázott volna, hogy a selejtezőkből tovább jut-e.VB-n volt, hogy kiugrott és diszkvalifikálták 😀
vpi
NB2
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Már megtörtént korábban is, hogy decemberben megérkeztünk Miamiba és a játékosoknak rögtön az ugrott be, hogy strandolni jöttek. Aztán mikor rájöttek, hogy meccset kell játszani, már késő lett. Szerencsére a hazai pálya nem lett oda.Nem hiszem, hogy januárban, PO-ban, odahaza, hasonló rövidzárlatot mutatnánk be. De mivel ebben a ligában 1 meccsen bárki jobb lehet bárkinél (kivéve, ha a bárki a Browns), óvatosnak lenni nem árt. Gondolom az edzők a sok interjú között azért egy jó játéktervet is összeraknak szombatra.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
de ezt inkább olyannak érzem, mintha az Olimpián Usain Bolt azon parázott volna, hogy a selejtezőkből tovább jut-e.VB-n volt, hogy kiugrott és diszkvalifikálták 😀
vpi
több mint 6 éve
Welcome back!Hát... olvasva a hozzászólásokat, értem én, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, de ha a Titans meccstől fostok, akkor nem igazán értem mit néztetek szeptember óta.A Miamit decemberben. Ott is mindenki úgy gondolta, hogy kötelező győzelem. De ezen a meccsen tényleg nem nagyon van mitől tartani, ha a matchupokat nézem, csak saját magunkat verhetjük meg. (Ezt gondolta a Kansas is...)
😀
vpi
Burkus
Rég nem látott fórumtárs.
Már hiányoztak a temetői hozzászólások 😉 Nyugi, csak vicceltem, tényleg jó hogy ismét vagy.
Komolyra fordítva: Perszer oda kell koncentrálni, de ha a PO runt nézem, nem ez az a meccs, amin már előre kéne paráznunk.
A Chiefs is saját magát szivatta meg ez ellen a Titans ellen, nem egy komoly kihívó szerintem. Persze be kell menni a ringbe és KO-zni, de ezt inkább olyannak érzem, mintha az Olimpián Usain Bolt azon parázott volna, hogy a selejtezőkből tovább jut-e.
több mint 6 éve
Hát... olvasva a hozzászólásokat, értem én, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, de ha a Titans meccstől fostok, akkor nem igazán értem mit néztetek szeptember óta.A Miamit decemberben. Ott is mindenki úgy gondolta, hogy kötelező győzelem. De ezen a meccsen tényleg nem nagyon van mitől tartani, ha a matchupokat nézem, csak saját magunkat verhetjük meg. (Ezt gondolta a Kansas is...)
😀
vpi
több mint 6 éve
Amikor 4-1-et hoztunk? És meglett a hazai pálya előnye?Hát... olvasva a hozzászólásokat, értem én, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, de ha a Titans meccstől fostok, akkor nem igazán értem mit néztetek szeptember óta.Lehet, hogy ők látták a decemberi meccseket is.. 😊
😀
vpi
kyobalu
Szerkesztette: vpi
több mint 6 éve
Hát... olvasva a hozzászólásokat, értem én, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, de ha a Titans meccstől fostok, akkor nem igazán értem mit néztetek szeptember óta.Lehet, hogy ők látták a decemberi meccseket is.. 😊
😀
vpi
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Hát... olvasva a hozzászólásokat, értem én, hogy ne igyunk előre a medve bőrére, de ha a Titans meccstől fostok, akkor nem igazán értem mit néztetek szeptember óta.😀
több mint 6 éve
Én minden meccstől fosok, de ha a számokat nézzük jobbak vagyunk. Úgy látom eddig, hogy a sok sérültünk felépül, ha Van Noy is játszik, akkor még a védelem is stabilabb lesz, támadók hozzák amit tudnak és ennyi a recept😊
több mint 6 éve
Akkor is jobb szerintem, mint a Kansas. Ott Reid mindig kitalál valamit, ami működik ellenünk. Ő meg Coughlin mindig jól keverik a kártyát.Tennessee. Örülök neki, inkább ők mint a Bills. Ha nem követünk el hibákat ez a meccs tükörsima kell hogy legyen...Rég drukkoltam amiatt, hogy egy déli csapat elleni PO meccsen "jó", passzbarát idő legyen. Tudnak futni és futás ellen védekezni - nem feltétlenül állna nekünk jól egy zivataros/hóviharos brusztolás. Mariotával és elkapóival szvsz elbírnánk (mondjuk ha előbbi futkározik...), ahhoz pedig túlságosan sok célpontunk van hogy levédekezzenek.
NB2
Tegnap egyébként az elejétől kezdve nekik drukkoltam, kitartó, szimpi brigád - jobb lesz vigyázni, itt már nincsenek "tükörsima" meccsek.
Gyulus
Szerintem a PO rutin is sokat fog számítani.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A Titans-védelem pont a passzok ellen tűnik sebezhetőbbnek, bár a két szélről jöhet a nyomás, azzal Brady alapesetben elbírhat. A secondaryben vannak labdamágnesek, főleg kedvenc Ryanem és Byardöm, de ha egynél több labdát nem vesztünk, és szerzünk egyet legalább, akkor jó esélyünk van. A Jaguars megizzaszthatja a Steelerst, de egyelőre inkább azt mondanám, hogy 1-2.-re van esély
több mint 6 éve
Tennessee. Örülök neki, inkább ők mint a Bills. Ha nem követünk el hibákat ez a meccs tükörsima kell hogy legyen...Rég drukkoltam amiatt, hogy egy déli csapat elleni PO meccsen "jó", passzbarát idő legyen. Tudnak futni és futás ellen védekezni - nem feltétlenül állna nekünk jól egy zivataros/hóviharos brusztolás. Mariotával és elkapóival szvsz elbírnánk (mondjuk ha előbbi futkározik...), ahhoz pedig túlságosan sok célpontunk van hogy levédekezzenek.
NB2
Tegnap egyébként az elejétől kezdve nekik drukkoltam, kitartó, szimpi brigád - jobb lesz vigyázni, itt már nincsenek "tükörsima" meccsek.
Szerkesztette: Gyulus
több mint 6 éve
Azt mindenki tudja... 😊Tennessee. Örülök neki, inkább ők mint a Bills. Ha nem követünk el hibákat ez a meccs tükörsima kell hogy legyen...de hát Logan Ryan kívülről tudja a playbookunkat 😥
NB2
ZERO_L
több mint 6 éve
Tennessee. Örülök neki, inkább ők mint a Bills. Ha nem követünk el hibákat ez a meccs tükörsima kell hogy legyen...jobb ez így, a vasasok meg csak szenvedjenek a jags D ellen...
NB2
több mint 6 éve
Tennessee. Örülök neki, inkább ők mint a Bills. Ha nem követünk el hibákat ez a meccs tükörsima kell hogy legyen...de hát Logan Ryan kívülről tudja a playbookunkat 😥
NB2
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Tennessee. Örülök neki, inkább ők mint a Bills. Ha nem követünk el hibákat ez a meccs tükörsima kell hogy legyen...
több mint 6 éve
cspeti98
466
Nagyon sokan játszanak rookie szerződéssel mindkét falban. Az offenseben Thuney, Mason, Fleming, Karras, Croston, Waddle? és idevehetjük Andrewst is, mert a teljesítményéhez képest kb. ingyen van. Ráadásul a jövő éviben például nincs benne Solder, mert neki lejár a szerződése év végén. A defenseben Brown, Flowers, Wise, Butler, Grissom, Lee (ő lehet a LB-k közt van), meg Harrison és Branch is elég olcsón van itt. Plusz mindenki 2.-3. napos pick volt vagy UDFA, egyedül Brown 1. körös azok közül, akik rookie szerződéssel vannak a két falban.Wow... Ennyit arról hogy a támadó és a védőfal a lelke minden csapatnak... 😛Nem tuudom mi most a O-D arány a cap-ben.www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/positional/
Kollega
empty taxi
(32. és 27. a kiadási rangsorban...)
Castleai01
Nemsoká meg kell fizetni Masont és Flowerst, az ő szerződésükkel meg egy esetleges Solder és Waddle hosszabbítással azért feljebb kerülünk a rangsorban. Kivéve ha közben kukázunk valaki olcsóbbat a helyükre.
több mint 6 éve
April Wine
256
Az a jövő évi - a jelenlegi szerződések alapján, az idei 23. és 29., bár a lényeg ugyanaz.Wow... Ennyit arról hogy a támadó és a védőfal a lelke minden csapatnak... 😛Nem tuudom mi most a O-D arány a cap-ben.www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/positional/
Kollega
empty taxi
Castleai01
több mint 6 éve
Wow... Ennyit arról hogy a támadó és a védőfal a lelke minden csapatnak... 😛Nem tuudom mi most a O-D arány a cap-ben.www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/positional/
Kollega
empty taxi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉