Bowldog Hálaadást!

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nem tuudom mi most a O-D arány a cap-ben.
Kollega
 www.spotrac.com/nfl/new-england-patriots/positional/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
 twitter.com/OnlyInBOS/status/949641710446850050 😉
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
én nem látom ennyire tragikusnak a helyzetet, persze két fantasztikus koordinátort veszítünk majd el, de amíg Belichick-Ernie Adams-Nick Caserio hármas(és az ő rendszerük) itt van nem tudom elképzelni, hogy a koordinátor helyettesítés olyan hatalmas probléma legyen
az simán benne van, hogy az elején majd döcögős lesz a kezdés

BB a védelembe baromi sokat be tud segíteni, ha az elején kicsit túl nagy lenne a cipő a DC-nek, a támadó oldalban meg brutálisan sok van, ezt láttuk a Detroiti előszezonmeccs első negyedében (persze arra sincs garancia, hogy a Brady-Cooks-Edelman-Gronk négyes egyszerre huzamosabb ideig kibírja sérülések nélkül)
akkora kóklert meg csak nem fognak kinevezni aki ebből a támadóegységből nem tud top O#-t feltenni a pályára

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
nem azt állítom, hogy MP jobb DC, mint JMD OC, hanem hogy HC-nak alkalmasabb. Karizmatikusabb személyiség, okosabb, gondolom, rakétamérnökként, jobban átlátja a rendszereket. A HC egy topmenedzser állás inkább.
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Nem tuudom mi most a O-D arány a cap-ben. De ennek lehet azért szerepe abban, hogy van egy solid, de azért nem domináns védelmünk, meg van egy bomba offense-ünk. Ehhez azért több kell a Brady varázslatnál. Van ott még egy-két kiemelkedően teljesítő játékos.

A következtetésünk más, de az alapokat hasonlóan látjuk. Én úgy gondolom, hogy a támadóknál most jobb lenne az állandóság a stábban. A védelem még építésre szorul, itt kevesebb gondot jelent, ha egy másik jó szakember veszi át.

Még egy: Ha nem lett volna világos, én úgy gondolom, hogy Hoyer most azt a mozgásteret jelenti a csapatnak, hogy nem muszáj adott esetben felfele tradelnünk és komoly rookie fizetést adnunk egy QB-nak. Hozhatunk valakit, aki 1-2 év alatt, Brady oktatásával, nyugodtan átveheti a helyét. Ha pedig bármilyen okból be kell ugrani, azt gondolom, hogy egy megfelelő playbookkal és ezekkel a csapattársakkal, vele ugyanúgy el lehet jutni akármeddig.

Személyesen nekem Hoyer az egyik kedvenc játékosom a ligában, ezért örültem, hogy visszajött. Annak idején láttam őt élőben is játszani. A képességei nyilván nem egy HOF várományosé, de hatalmas küzdő. A mentalitása kiemelkedő.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Hoyer már 33 éves lesz idén, nem 26, és valahogy nem látom bele, hogy egy JMD kaliber érkezésével berobbanna úgy igazán 36-37 éves korára
Wyatt
azt én sem hiszem hogy Brady hosszútávú pótlása lenne, de 1-2 évre szerintem nem rossz megoldás
több mint 6 éve
A magam részéről MP-t tartom jobb szakembernek a két csapatrész edzői közül. Viszont az ő távozása pillanatnyilag kevesebb gondot okozna a csapatnak, mint ha JMD távozik. Úgy vélem ugyanis, hogy ha megmarad a folyamatosság a támdóknál, tehét McDaniels hívja a játékokat, Scarnecchia foglalkozik a támadó fallal, továbbá visszatérnek a sérültek, akkor ez a csapat képes bármeddig eljutni akkor is, ha a labda mögött esetleg nem Brady, hanem Hoyer áll.

Ezért most biztos le fogtok hülyézni, de én meg úgy gondolom, hogy ez a csapatrész bomba erős. Hoyer pedig jelenleg sokkal, sokkal jobb irányító, mint Brady volt 2001-ben. De még a 2003-as Bradynél is talán.

Tehát, ha bármilyen okból szükség lesz a váltásra az irányító poszton, fontos lenne, hogy a csapatrész körül más tekintetben folyamatosság legyen. Ezáltal a csapat nyugodtan kereshet a drafton olyan irányítót, akiben van potenciál, de megkaphatja azt az időt, amíg felkészül az NFL tempójára.

Ha mind a két edző elhagyja a csapatot, akkor megszívtuk. Az olyan plusz terhet rak Belichickre a sideline-on, amire meccsek mentek rá annak idején is, amikor Weiss és Crennel húzott el egyszerre.
Kollega
Hoyer szerintem sem annyira tragikus irányító mint sokan hiszik, de kell neki egy normális támadósor, ha Brady kiesne valami okból, de maradna Gronk, Edelman, Lewis+Burkhead+White, egy Scar edzette támadófal és McDaniels mint OC én nem vágnám fel az ereimet, nyilván gyengülnénk, de még mindig az AFC top 5 csapat maradnánk
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Érdekes gondolatok, én pont teljesen fordítva látom 😊

Szerintem JMD a saját posztján jobb, és szerintem jobb HC is lesz. Igen, egyszer felsült a karrierje kezdetén. De tudok én mondani itt a csapatnál is olyat, akinek a karrierje nem a legtökéletesebben indult vezetőedzőként, aztán egész jó lett. Szóval azért, mert egyszer már megégett, nem jelenti azt, hogy nem lesz jó legközelebb. Sőt, szerintem pont amiatt lesz jobb, hogy látja, mi az amit nem szabad újra elkövetnie.

És mégis, nem tartom kizártnak, hogy az offense JMD nélkül se esne lényegesen vissza innentől, miközben a védelemnél többet bukhatunk Patricia távozásával. Csak azért nem buknánk szerintem lényegesen, mert BB azért eléggé be tud segíteni, meg hátha a rendszerből valaki megint ki tudja nőni magát, ezt azért meg tudjuk oldani.

TÁMADÓK

1. kör: Britt (eddig kb nulla perccel), Cooks, Dorsett ( 😊 ), Solder
2. kör: Gronk, Bennett (4.)
3. kör: Allen (4.), Thuney, Garcia
4. kör: White, Fleming, Mason, Mitchell
5. kör: Gillislee, Lewis, Slater, Cannon
6. kör: Brady, Burkhead, Karras
7. kör: Edelman
UDFA: Hoyer, Bolden, Develin, Amendola, Hogan, Hollister, Andrews, Croston, Waddle,

Itt volt három első körös elkapó, akik közül az egyik FA-ként, a másik Brissett cseréjeként jött, meg most Cooksért adtunk 1. kört, amúgy csak Solder. Az első két körben rajta kívül Gronk, Bennettért és Allenért csak 4. kört adtunk mi (előbbiért másodszor semmit), szóval az első három körben a saját draftolt támadók: Solder, Gronk, Thuney, az IR-en csücsülő Antonio Garcia+Cooks (mert érte adtunk végül 1. kört).

Jimmy itt felhúzná kicsit az átlagot, de őt elcseréltük, ahogyan Brissettet is. Volt itt is első körös próba, de Cooper nem váltotta meg a világot, meg ugye volt Mankins 1. körös, aki egyedülálló bravúrral úgy töltött el 9 évet a Patriotsban, hogy nem lett bajnok, miközben előtte négy évből háromszor, azóta három évből kétszer igen. Szóval szerintem ő volt a hibás 😀

VÉDŐK

1. kör: Malcom Brown, Gilmore (pick nem volt, de a fizuja kb annyit tesz, mintha mi adtuk volna a picket), DMC, Hightower, McClellin
2. kör: Branch, Harris, Van Noy (6., gyakorlatilag 7. kör), Chung, Richards, Rowe (4. kör lesz), Cyrus
3. kör: Grissom, Harmon, Derek Rivers, Valentine
4. kör: Trey Flowers, Wise,
6. kör: Marquis Flowers, Elandon Roberts, Ebner
7. kör: Guy, Jean Francois,
UDFA: Adam Butler, Malcolm Butler, Eric Lee, Grigsby (azt sem tudtam, van ilyen emberünk), James Harrison, Bademosi, Jonathan Jones, King,

Nagyon fontos hozzátenni, hogy az elmúlt években olyan játékosokat engedtünk el innen, mint Chandler Jones (1. kör) vagy éppen Jamie Collins (2.) kör, akik posztjukon kiemelkedőnek számítottak a ligában, csak épp a fizujuk nem volt épp kedvező, ettől még évekig sokat hozzá tudtak tenni a csapathoz.
Branch FA-ként jött ugye, volt néhány olcsó csere, meg FA, az IR-listánk kifejezetten szép itt. Jött Ealy, akit nem tudtunk használni, de az olcsó bukó volt, távozott pl még Long (1.), Sheard (2.) és Ryan (3.) is a szezon előtt, meg Mingo (1.) is, de annyit hozott kb mint a támadóknál Michael Floyd (1.)

Btw, a 4. körben jöhet egy Arkansas-DE és UDFA-n kell hozni egy Butlert 😀

Azt hittem, lényegesebben rajzolódik ki, de az elmúlt kb másfél év alatt kiegyensúlyozódott a helyzet valamelyest. Azért szerintem látszik, hogy így is a D-t toltuk sokkal intenzívebben, és ezért valamelyest el is várható, hogy a D jól teljesítsen.

Rendben, Chandler Jones és Collins elcserélése mellett Hightower sérülése, a komplett DE-sor lecserélése és Van Noy kiesése után a védelem jelenleg elég vacakul fest a front sevenben, ehhez képest nem teljesít rosszul, ezért jár az elismerés mindenképpen Patriciának. De az elmúlt években rendre ő dolgozhatott elvileg többlet talenttel, és annyira azért kiemelkedő talán csak egy szezonnal ezelőtt volt az egység.

Azzal nem értek feltétlenül egyet, hogy a mostani Hoyer jobb lenne, mint a 2003-as Brady, a nagyobb baj, hogy Hoyer már 33 éves lesz idén, nem 26, és valahogy nem látom bele, hogy egy JMD kaliber érkezésével berobbanna úgy igazán 36-37 éves korára. De ha igen, akkor sem nagyon lennénk előrébb 😀

Btw, én a csereirányítóink fikázását sem értem. Casselen látszott, hogy egy korrekt game manager, aki nem cseszi el a dolgokat, és kb ennyit tud. Ezt megcsinálta KC-ben is, voltak vele PO-ban is. Túlfizették, nem az én bajom. Malletten sajna látszott, hogy nulla mozgáskoordinációja van, ehhez képest azért egész sokat kezdett más csapatokban utána. A Hoyer-fikát abszolút nem, ő a Browns kezdőjeként tolt 9–7-et például. Most ehhez 16 meccsnél talán picit több kellett mostanában... Hoyer szerintem egy korrekt game manager lehet, ha tudják kezelni, ha lenne egy elit védelmünk és futójátékunk, akkor lehet, hogy el tudnánk pöcögni vele is mondjuk egy konferencia-elődöntőig. Azt nem igazán látom, hogy a nagyon fontos meccseken hozzá tudná adni a szükséges pluszt. Jimmyben igen, de ő nem véletlenül nem UDFA, hanem 2. körös volt, majd húzunk egy új Jimmyt az idei drafton vagy a következőn, akit felépítünk Brady maradék 2-3 éve alatt, addig meg Hoyer vészmegoldásnak és cserének bőven jó lehet.

Jó sok felesleges karakterkoptatás vasárnap reggelre. Yaaaaaay 😀

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A magam részéről MP-t tartom jobb szakembernek a két csapatrész edzői közül. Viszont az ő távozása pillanatnyilag kevesebb gondot okozna a csapatnak, mint ha JMD távozik. Úgy vélem ugyanis, hogy ha megmarad a folyamatosság a támdóknál, tehét McDaniels hívja a játékokat, Scarnecchia foglalkozik a támadó fallal, továbbá visszatérnek a sérültek, akkor ez a csapat képes bármeddig eljutni akkor is, ha a labda mögött esetleg nem Brady, hanem Hoyer áll.

Ezért most biztos le fogtok hülyézni, de én meg úgy gondolom, hogy ez a csapatrész bomba erős. Hoyer pedig jelenleg sokkal, sokkal jobb irányító, mint Brady volt 2001-ben. De még a 2003-as Bradynél is talán.

Tehát, ha bármilyen okból szükség lesz a váltásra az irányító poszton, fontos lenne, hogy a csapatrész körül más tekintetben folyamatosság legyen. Ezáltal a csapat nyugodtan kereshet a drafton olyan irányítót, akiben van potenciál, de megkaphatja azt az időt, amíg felkészül az NFL tempójára.

Ha mind a két edző elhagyja a csapatot, akkor megszívtuk. Az olyan plusz terhet rak Belichickre a sideline-on, amire meccsek mentek rá annak idején is, amikor Weiss és Crennel húzott el egyszerre.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
@ProFootballTalk: Patriots are bracing for a Matt Patricia exit, likely as the next coach of the Lions

Adná az isten.
Bazzani
Sztem jobb vezetőedző lesz, mint JMD. Megérzés...
Kókusz8
hasonlóan érzem én is, megindokolni nem tudnám, de valamiért nem nagyon bízom JMD-ben mint HC
több mint 6 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
@ProFootballTalk: Patriots are bracing for a Matt Patricia exit, likely as the next coach of the Lions

Adná az isten.
Bazzani
Sztem jobb vezetőedző lesz, mint JMD. Megérzés...
több mint 6 éve

Adná az isten.
Bazzani
ha nem marad nálunk akkor nagyon remélem hogy hozzátok kerül 😉
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley

Adná az isten.

több mint 6 éve
fodi91 196
Jó lenne nekünk ez a Titans? Én inkább őket kérném, mint a Billst.
NB2
Édes mindegy, kb. a tebow-s denver szintje mindkettő.
De én a Titansnak örülnék jobban mert ez azt jelentené, hogy a steelers a jagsel játszik.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Jó lenne nekünk ez a Titans? Én inkább őket kérném, mint a Billst.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ahogy Kollega is említette, Brady nem egy egyszerű eset. Korábban itt már említettem egy könyvet (The Four Agreements: A Practical Guide to Personal Freedom” by don Miguel Ruiz (described as a Toltec Wisdom Book)) amit ő az életszemléletének tekint.Solymi
Közben utánanéztem, és azt hiszem rájöttem. Szó nincs itt arról, hogy kuruzslókban hinne. Csak folytatódik a régi rivalizálás. Manning lefoglalta a papajónnal a reklám piac egyik felét. Tom meg nyomul hogy elfoglalja a norbiupdate-es másik felét.

A futball on your phone ellenkampányán még gondolom dolgoznak. Kell egy kis idő amíg kiötlik, hogy mi passzol az öltöny és rolex mellé. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 027
Ilyen interjút simán azért is adhat, hogy a felesége kampányát támogassa klímaváltozás ügyben. A meggyőződést és hitet egyébként is könnyű összekerverni, pedig a fine line éppen a kettő között húzódik. Az első még racionális alapú, a második már nem az.
peterk2005
Ahogy Kollega is említette, Brady nem egy egyszerű eset. Korábban itt már említettem egy könyvet (The Four Agreements: A Practical Guide to Personal Freedom” by don Miguel Ruiz (described as a Toltec Wisdom Book)) amit ő az életszemléletének tekint.

www.bostonglobe.com/lifestyle/2015/09/08/why-does-tom-brady-read-this-book-every-year/v7RfxD7FhLNSWezhujIqDI/story.html
 www.boston.com/sports/new-england-patriots/2015/09/08/tom-brady-has-been-reading-the-same-self-help-book-for-almost-a-decade

Ezen az alapon ő úgy van vele, hogy mindenkinek meg van a saját igazsága és nem vesz semmit se személyeskedésnek illetve a személye ellen.
több mint 6 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sry, ezt most láttam csak... ígérem utolsó a részemről.
Igor
Nehezen tudok elképzelni ennél jobb dolgot.

Foglalkozz nyugodtan a Ravenst érintő, cikknek a legvégső esetben se neveznéd förmedvényekkel.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
És azt a lehetőséget nem veszed számba, hogy ez az igazság? Nem ken senkire semmit.
Attila Pál
Lehetséges, de minden forrást figyelembe véve nem túl valószínű (mert épp BB nagy kedvence volt JimmyG, a források nagy többsége alapján) - de nem is ez a probléma.. hanem egy joint statement után 1 nappal egy ilyet minek kell lenyilatkozni?
Vagy ha igaz, itt a puzzle-nek nagyon sok darabkája hiányzik, és kicsit más szögből van a dolog megvilágítva, mint ahogy kellene (szvsz)

Tudod, BB mit mondott volna erre. "No comment" , "We're only focusing on the next opponent", satöbbi... ehelyett Kraft bácsi célozgat, hogy ő mennyire meg volt lepve, meg hogy Bill és Jonathan döntött, merthogy ő mennyire bizonytalan volt benne, hogy ez jó ötlet... meg hogy Kraft akkor hall róla először, amikor BB odajön hozzá, hogy leboltolt egy dealt (Kraft tudomása nélkül?) a Friscoval?

Ugyanmár.
Igor
És mivel jobbak ezek a források, mint Kraft, de most komolyan?
„Mert ezeket a forrásokat a fórum olvasóinak 90%-a aztán ezt simán készpénznek veszi..” 😊)

Nekem ez pozitív, mert nem az jön le belőle, hogy BB felett átnyúltak, hogy BB-ben sértettség alakulhat ki amiatt, mert ő nem akarta elcserélni. Sokkal jobb, ha BB akart cserélni, Kraft meg belement, jobb ez Kraftnak is, jobb ez BB-nek is (és főleg nekünk, szurkolóknak), és Bradynek is.

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Igorra válaszolva, véleményem szerint az ESPN előzetesen megkereshette Patriotsot (vagy külön Kraft-ot, BB-t, Brady-t), hogy nyilatkozzanak az ügyről, hiszen az említett újságírói minimumhoz hozzátartozik a „hallgattassék meg a másik fél” elve is. Guggenheim
Sry, ezt most láttam csak... ígérem utolsó a részemről.

Wickersham azt mondta a bostoni rádiós talkshowban, hogy írt Kraftnak/BB-nek (gondolom emailt), és hagyott időt, amire nem válaszoltak... ahogy ezt mindig szokta. Általában ez a standard ügymenet egyébként ugye, mindkét oldalról.. már csak azért is, mert a Pats/másik fél ilyenkor ált. nem tudja, hogy az újságíró mennyit tud, minél kevesebb "hivatalos" infót adsz neki, annál könnyebb utána vitatni/tagadni..

Nem muszáj neki hinni (mert ha a cikkben hazudik, ebben is hazudhat), - de jó lenne ilyenkor azért tájékozódni, mielőtt valaki assumption-öket tesz

Főképp azért, mert aztán a fórum olvasóinak 90%-a aztán ezt simán készpénznek veszi..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
És azt a lehetőséget nem veszed számba, hogy ez az igazság? Nem ken senkire semmit.
Attila Pál
Lehetséges, de minden forrást figyelembe véve nem túl valószínű (mert épp BB nagy kedvence volt JimmyG, a források nagy többsége alapján) - de nem is ez a probléma.. hanem egy joint statement után 1 nappal egy ilyet minek kell lenyilatkozni?
Vagy ha igaz, itt a puzzle-nek nagyon sok darabkája hiányzik, és kicsit más szögből van a dolog megvilágítva, mint ahogy kellene (szvsz)

Tudod, BB mit mondott volna erre. "No comment" , "We're only focusing on the next opponent", satöbbi... ehelyett Kraft bácsi célozgat, hogy ő mennyire meg volt lepve, meg hogy Bill és Jonathan döntött, merthogy ő mennyire bizonytalan volt benne, hogy ez jó ötlet... meg hogy Kraft akkor hall róla először, amikor BB odajön hozzá, hogy leboltolt egy dealt (Kraft tudomása nélkül?) a Friscoval?

Ugyanmár.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
több mint 6 éve
“I assumed once the season started, we’d talk again at the end of the season about it. The next time I spoke with Bill about it was the Monday before the trade deadline. He called me on that Monday and said he got a deal with San Francisco, Jimmy for a second-round pick and [quarterback] Brian Hoyer. Turns out they had to cut Hoyer and then we got him. But really, this was basically a second-round pick and Brian Hoyer for Jimmy. Bill asked me if I was OK with this. I was really taken aback a little bit. I wanted to think about it. I talked to Jonathan, who was okay with it, and I called Bill back and said, ‘OK.’”

nyilatkozta Kraft.
April Wine
Hú, azért ez elég erős, hamar megszakadt itt az egység, elég gyorsan BB-re keni a dolgot... ezt azért nem vártam az öregtől. Mi is volt azzal a joint statementtel?

több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 912
1. Amúgy Bill papa miért ragaszkodott volna ennyire JimmyG-hez? Kb tudvalevő, hogy Bradyvel együtt visszavonulnak majd 3-4év múlva.
Inkább összeveszne Kraft-al csakhogy jobb legyen a franchisenak pár év múlva?
Mert rövid (1-3év) távon Bradyben több van mint Jimmyben.

2. Adjátok mán oda Patriciát de iziben! 😉
Bazzani
mondjuk becsapós ám ez, hogy mennyi van még Bradyben. Anno PM utolsó éve előtt senki sem várta, hogy ekkorát fog zuhanni a teljesítménye olyan rövid időn belül. Itt már minden szezon ajándék, amit TB lehoz ezen a szinten, szerintem Bill papa ezt érezte és biztosra ment volna inkább. Az meg, hogy JimmyG szintű srácot mikor draftolnak megint az egy jó kérdés.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
April Wine New England Patriots 256
“I assumed once the season started, we’d talk again at the end of the season about it. The next time I spoke with Bill about it was the Monday before the trade deadline. He called me on that Monday and said he got a deal with San Francisco, Jimmy for a second-round pick and [quarterback] Brian Hoyer. Turns out they had to cut Hoyer and then we got him. But really, this was basically a second-round pick and Brian Hoyer for Jimmy. Bill asked me if I was OK with this. I was really taken aback a little bit. I wanted to think about it. I talked to Jonathan, who was okay with it, and I called Bill back and said, ‘OK.’”

nyilatkozta Kraft.