New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Mi kirúgjuk Rodgerst, ti Bradyt, a két játékos helyet cserél, az ESPN pedig elélvez.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na látod, Metán barátunk megírta a frankót, ti meg hinnétek mindenféle dzsointsztétmentnek
több mint 6 éve
Na, még valakiiiitwitter.com/MMehtaNYDN/status/949305252045623297
Wyatt
szaros New-york-i média még csak most kapott rá igazán, várd ki hova görgetik ezt jövőhétig 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
twitter.com/Patriots/status/949308406879449089Jó, de ezt akárki mondhasssssa. Mernéd 100 százalékra állítani, hogy nem csak bizonyos bérencek próbálják beállítani úgy, mintha mindenki egy célért küzdene, hogy ne legyen balhé a soros meccsünk előtt?
triangle
több mint 6 éve
topin
2 008
de szentül hiszem, hogy az ő fejében csak a győzelem jár és pontosan tudja, hogy a szertárostól a tulajdonosig, ehhez mindenkire szükség van.Ez szinte ezer százalék, éppen ezért játszik annyiért amennyiért.
Kollega
több mint 6 éve
Délután három óra, és ma még egyszer sem vettünk meg egy bírót sem. Kicsit rosszul érzem magam.Elfogytak...mindet megvettétek már 😀
Wyatt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/a-vegehez-kozeledhet-a-new-england-patriots-dominanciajaAzon gondolkodok, hogy azalatt a 18 év alatt, amióta BB és Brady együtt dolgoznak, vajon hányszor hallhatta azt Brady a főnöktől, hogy ezt a dobást egy középiskolás is meg tudta volna csinálni? Mennyire kell nem ismerni a csapatot, amiről ír egy újságíró, hogy elhiggye Tom Brady bármelyik csapattársának is megengedi, hogy uram-nak szólítsa?
Sugar611
Ez a cikk azon a felvetésen alapszik, hogy ennek a csapatnak az irányítója azt gondolja, hogy különb a többieknél. Pedig ha valakiről, akkor Tom Bradyről nem tudom elhinni, hogy ez lenne a fejében. Igaz, én csak 15 éve követem a pályafutását, de szentül hiszem, hogy az ő fejében csak a győzelem jár és pontosan tudja, hogy a szertárostól a tulajdonosig, ehhez mindenkire szükség van.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Egyre nő a nyomás. Még egy-két ilyen cikk és előre kibérelhetjük a Sugár különtermét 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Legyen egyszerűen Gateriots, de ez annyira adja magát, hogy nem hiszem hogy az én ötletem lenne 😊Legyen akkor már #kissgate vaaagy #pussygateTudtam, hogy csalunk! Puszival vesztegetjük meg az ellenfelet! Puszigate!!! 😀Én szerintem Wilforknak még puszit is adott, miközben már a Texansnál volt 😀Ha jól emlékszem Bruschit is állandóan ölelgette. Szerintem így megy ez, ha valakivel egy csapatban vagy úgy 17 évig. Vagy utálhatnák is egymást... az tényleg jobb lenne. Istenem, ezek ennyire unatkoznak?Ha Bill papa el akarna menni akkor a két inhouse helyettes kandidáns miért interjúzna ilyen serényen máshol?elég sok sebből vérzik ez a sztori..
Bazzani
másik kedvenc: kraft minden játékos szeme láttára megölelte brady-t.. lol, minden meccs utáni locker room video ezzel kezdődik kb.
triangle
Kollega
Wyatt
Kollega
Wyatt
több mint 6 éve
triangle
1 283
ezek a "források" pont az ellenkezőjét állítják az espn cikknek... megy a szarkavarás ezerreltwitter.com/Toucherandrich/status/949247021143285760
twitter.com/Toucherandrich/status/949268668206198785
Szerkesztette: triangle
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Legyen akkor már #kissgate vaaagy #pussygateTudtam, hogy csalunk! Puszival vesztegetjük meg az ellenfelet! Puszigate!!! 😀Én szerintem Wilforknak még puszit is adott, miközben már a Texansnál volt 😀Ha jól emlékszem Bruschit is állandóan ölelgette. Szerintem így megy ez, ha valakivel egy csapatban vagy úgy 17 évig. Vagy utálhatnák is egymást... az tényleg jobb lenne. Istenem, ezek ennyire unatkoznak?Ha Bill papa el akarna menni akkor a két inhouse helyettes kandidáns miért interjúzna ilyen serényen máshol?elég sok sebből vérzik ez a sztori..
Bazzani
másik kedvenc: kraft minden játékos szeme láttára megölelte brady-t.. lol, minden meccs utáni locker room video ezzel kezdődik kb.
triangle
Kollega
Wyatt
Kollega
több mint 6 éve
gedam
5 908
www.espn.com/nfl/story/_/page/hotread180105/beginning-end-new-england-patriots-robert-kraft-tom-brady-bill-belichick-internal-power-strugglejó a zene alatta. tututututu
Tony Adams
több mint 6 éve
legközelebb inkább kiteszem a smile-t, hogy egyértelmű legyen 😊nem hiszem, hogy külön rendelni kellene az ilyet, egy kétmondatos bejegyzés akár itt a bowl.hu-n is "Távozik BB a Patriots-tól?" simán annyi kattintást hozna, mint egy power ranking
(nagy pénzt tennék rá, hogy ezeket a cikkeket Kraft rendeli)
ZERO_L
az ilyen találgatásoknak meg semmi következménye nincs, ha nem jönnek be, az espn-nek eddig se volt jó kapcsolata a csapattal
---
Of course, now if the Patriots lose this postseason, it won’t be because of another team playing/being better, it will be because of this. And if they don’t lose again until this fall, it will be because this article banded them together and they embraced that classic “us against them” mentality.
baggio 🏈
Ha Bill papa el akarna menni akkor a két inhouse helyettes kandidáns miért interjúzna ilyen serényen máshol?Pedig teljesen egyértelmű.
Bazzani
Nem akarnak egy olyan tulaj alatt dolgozni, aki beleszól a dolgukba és emelett olyan játékost istenít, aki voodoozással mossa ki a játékostársak agyát, hogy bármikor az edző ellen fordítsa őket.
Nem lepődnék meg ha az offseasonben sok játékos kérné az elcserélését, mert ez a fertő kibírhatatlan.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Tudtam, hogy csalunk! Puszival vesztegetjük meg az ellenfelet! Puszigate!!! 😀Én szerintem Wilforknak még puszit is adott, miközben már a Texansnál volt 😀Ha jól emlékszem Bruschit is állandóan ölelgette. Szerintem így megy ez, ha valakivel egy csapatban vagy úgy 17 évig. Vagy utálhatnák is egymást... az tényleg jobb lenne. Istenem, ezek ennyire unatkoznak?Ha Bill papa el akarna menni akkor a két inhouse helyettes kandidáns miért interjúzna ilyen serényen máshol?elég sok sebből vérzik ez a sztori..
Bazzani
triangle
Kollega
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jogos felvetés, de lehet, könnyebb elcsalni x csapat ellen egy meccset, mint y ellen. Vagy kevésbé feltűnő 😊
több mint 6 éve
Baba Yaga
832
De ha jovo heten megveszitek a birot akkor minek ezen a heten is megkenni egyet? Sztem Kraft es BB tudja mit csinal 😉Na ez mondjuk lehet egy ok 😀Délután három óra, és ma még egyszer sem vettünk meg egy bírót sem. Kicsit rosszul érzem magam.Mert kint még csak reggel kilenc van 😀
Wyatt
gabokocka
Bye weeken is, hogy azzal játsszunk, akivel szeretnénk. Így megy ez a profiknál 😊Délután három óra, és ma még egyszer sem vettünk meg egy bírót sem. Kicsit rosszul érzem magam.Bye weeken minek 😊?
Wyatt
Baba Yaga
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én szerintem Wilforknak még puszit is adott, miközben már a Texansnál volt 😀Ha jól emlékszem Bruschit is állandóan ölelgette. Szerintem így megy ez, ha valakivel egy csapatban vagy úgy 17 évig. Vagy utálhatnák is egymást... az tényleg jobb lenne. Istenem, ezek ennyire unatkoznak?Ha Bill papa el akarna menni akkor a két inhouse helyettes kandidáns miért interjúzna ilyen serényen máshol?elég sok sebből vérzik ez a sztori..
Bazzani
triangle
Kollega
több mint 6 éve
Ha jól emlékszem Bruschit is állandóan ölelgette. Szerintem így megy ez, ha valakivel egy csapatban vagy úgy 17 évig. Vagy utálhatnák is egymást... az tényleg jobb lenne. Istenem, ezek ennyire unatkoznak?Ha Bill papa el akarna menni akkor a két inhouse helyettes kandidáns miért interjúzna ilyen serényen máshol?elég sok sebből vérzik ez a sztori..
Bazzani
triangle
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na ez mondjuk lehet egy ok 😀Délután három óra, és ma még egyszer sem vettünk meg egy bírót sem. Kicsit rosszul érzem magam.Mert kint még csak reggel kilenc van 😀
Wyatt
gabokocka
Bye weeken is, hogy azzal játsszunk, akivel szeretnénk. Így megy ez a profiknál 😊Délután három óra, és ma még egyszer sem vettünk meg egy bírót sem. Kicsit rosszul érzem magam.Bye weeken minek 😊?
Wyatt
Baba Yaga
több mint 6 éve
triangle
1 283
Ha Bill papa el akarna menni akkor a két inhouse helyettes kandidáns miért interjúzna ilyen serényen máshol?elég sok sebből vérzik ez a sztori..
Bazzani
több mint 6 éve
Délután három óra, és ma még egyszer sem vettünk meg egy bírót sem. Kicsit rosszul érzem magam.Mert kint még csak reggel kilenc van 😀
Wyatt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Baba Yaga
832
Délután három óra, és ma még egyszer sem vettünk meg egy bírót sem. Kicsit rosszul érzem magam.Bye weeken minek 😊?
Wyatt