Bowldog Hálaadást!

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Mi kirúgjuk Rodgerst, ti Bradyt, a két játékos helyet cserél, az ESPN pedig elélvez.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na látod, Metán barátunk megírta a frankót, ti meg hinnétek mindenféle dzsointsztétmentnek

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Na, még valakiiii
Wyatt
 twitter.com/MMehtaNYDN/status/949305252045623297

szaros New-york-i média még csak most kapott rá igazán, várd ki hova görgetik ezt jövőhétig 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
 twitter.com/Patriots/status/949308406879449089
triangle
Jó, de ezt akárki mondhasssssa. Mernéd 100 százalékra állítani, hogy nem csak bizonyos bérencek próbálják beállítani úgy, mintha mindenki egy célért küzdene, hogy ne legyen balhé a soros meccsünk előtt?

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 008
de szentül hiszem, hogy az ő fejében csak a győzelem jár és pontosan tudja, hogy a szertárostól a tulajdonosig, ehhez mindenkire szükség van.
Kollega
Ez szinte ezer százalék, éppen ezért játszik annyiért amennyiért.
több mint 6 éve
triangle 1 283
 twitter.com/Patriots/status/949308406879449089
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Délután három óra, és ma még egyszer sem vettünk meg egy bírót sem. Kicsit rosszul érzem magam.
Wyatt
Elfogytak...mindet megvettétek már 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/a-vegehez-kozeledhet-a-new-england-patriots-dominanciaja
Sugar611
Azon gondolkodok, hogy azalatt a 18 év alatt, amióta BB és Brady együtt dolgoznak, vajon hányszor hallhatta azt Brady a főnöktől, hogy ezt a dobást egy középiskolás is meg tudta volna csinálni? Mennyire kell nem ismerni a csapatot, amiről ír egy újságíró, hogy elhiggye Tom Brady bármelyik csapattársának is megengedi, hogy uram-nak szólítsa?

Ez a cikk azon a felvetésen alapszik, hogy ennek a csapatnak az irányítója azt gondolja, hogy különb a többieknél. Pedig ha valakiről, akkor Tom Bradyről nem tudom elhinni, hogy ez lenne a fejében. Igaz, én csak 15 éve követem a pályafutását, de szentül hiszem, hogy az ő fejében csak a győzelem jár és pontosan tudja, hogy a szertárostól a tulajdonosig, ehhez mindenkire szükség van.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Egyre nő a nyomás. Még egy-két ilyen cikk és előre kibérelhetjük a Sugár különtermét 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Na, még valakiiii

több mint 6 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/a-vegehez-kozeledhet-a-new-england-patriots-dominanciaja
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ha Bill papa el akarna menni akkor a két inhouse helyettes kandidáns miért interjúzna ilyen serényen máshol?
Bazzani
elég sok sebből vérzik ez a sztori..
másik kedvenc: kraft minden játékos szeme láttára megölelte brady-t.. lol, minden meccs utáni locker room video ezzel kezdődik kb.
triangle
Ha jól emlékszem Bruschit is állandóan ölelgette. Szerintem így megy ez, ha valakivel egy csapatban vagy úgy 17 évig. Vagy utálhatnák is egymást... az tényleg jobb lenne. Istenem, ezek ennyire unatkoznak?
Kollega
Én szerintem Wilforknak még puszit is adott, miközben már a Texansnál volt 😀
Wyatt
Tudtam, hogy csalunk! Puszival vesztegetjük meg az ellenfelet! Puszigate!!! 😀
Kollega
Legyen akkor már #kissgate vaaagy #pussygate
Wyatt
Legyen egyszerűen Gateriots, de ez annyira adja magát, hogy nem hiszem hogy az én ötletem lenne 😊

több mint 6 éve
triangle 1 283
ezek a "források" pont az ellenkezőjét állítják az espn cikknek... megy a szarkavarás ezerrel
 twitter.com/Toucherandrich/status/949247021143285760
 twitter.com/Toucherandrich/status/949268668206198785

Szerkesztette: triangle
több mint 6 éve
Ha Bill papa el akarna menni akkor a két inhouse helyettes kandidáns miért interjúzna ilyen serényen máshol?
Bazzani
másik kedvenc: kraft minden játékos szeme láttára megölelte brady-t.. lol, minden meccs utáni locker room video ezzel kezdődik kb.
triangle
Ha jól emlékszem Bruschit is állandóan ölelgette. Szerintem így megy ez, ha valakivel egy csapatban vagy úgy 17 évig. Vagy utálhatnák is egymást... az tényleg jobb lenne. Istenem, ezek ennyire unatkoznak?
Kollega
Wyatt
Kollega
Legyen akkor már #kissgate vaaagy #pussygate

több mint 6 éve
gedam 5 908
 www.espn.com/nfl/story/_/page/hotread180105/beginning-end-new-england-patriots-robert-kraft-tom-brady-bill-belichick-internal-power-struggle
Tony Adams
jó a zene alatta. tututututu
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

(nagy pénzt tennék rá, hogy ezeket a cikkeket Kraft rendeli)
ZERO_L
nem hiszem, hogy külön rendelni kellene az ilyet, egy kétmondatos bejegyzés akár itt a bowl.hu-n is "Távozik BB a Patriots-tól?" simán annyi kattintást hozna, mint egy power ranking

az ilyen találgatásoknak meg semmi következménye nincs, ha nem jönnek be, az espn-nek eddig se volt jó kapcsolata a csapattal

---

Of course, now if the Patriots lose this postseason, it won’t be because of another team playing/being better, it will be because of this. And if they don’t lose again until this fall, it will be because this article banded them together and they embraced that classic “us against them” mentality.
baggio 🏈
legközelebb inkább kiteszem a smile-t, hogy egyértelmű legyen 😊

Bazzani
Pedig teljesen egyértelmű.
Nem akarnak egy olyan tulaj alatt dolgozni, aki beleszól a dolgukba és emelett olyan játékost istenít, aki voodoozással mossa ki a játékostársak agyát, hogy bármikor az edző ellen fordítsa őket.
Nem lepődnék meg ha az offseasonben sok játékos kérné az elcserélését, mert ez a fertő kibírhatatlan.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Bazzani
triangle
Kollega
Wyatt

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Jogos felvetés, de lehet, könnyebb elcsalni x csapat ellen egy meccset, mint y ellen. Vagy kevésbé feltűnő 😊

több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Délután három óra, és ma még egyszer sem vettünk meg egy bírót sem. Kicsit rosszul érzem magam.
Wyatt
Mert kint még csak reggel kilenc van 😀
gabokocka
Na ez mondjuk lehet egy ok 😀

Wyatt
Bye weeken minek 😊?
Baba Yaga
Bye weeken is, hogy azzal játsszunk, akivel szeretnénk. Így megy ez a profiknál 😊
Wyatt
De ha jovo heten megveszitek a birot akkor minek ezen a heten is megkenni egyet? Sztem Kraft es BB tudja mit csinal 😉
több mint 6 éve
Bazzani
triangle
Kollega

több mint 6 éve
Bazzani
triangle

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
gabokocka
Na ez mondjuk lehet egy ok 😀

Wyatt
Bye weeken minek 😊?
Baba Yaga
Bye weeken is, hogy azzal játsszunk, akivel szeretnénk. Így megy ez a profiknál 😊

több mint 6 éve
triangle 1 283
Bazzani
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 481 — Keep pounding
Wyatt

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Wyatt
Bye weeken minek 😊?