New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Én a legtöbbeteknél már sokkal régebben netezem, vitázom, blogolok, csinálok mindenfélét a neten, amit csak el lehet képzelni. A többségetek még valószínűleg pelenkába kakált, amikor kezdtem ezt a műfajt. Ezért kb. mindent, és mindenfélét láttam már, ami itt (a neten) előfordul. De ilyen értetlen társaságot keveset. Mondom ezt nem megrovóan, nem is rosszindulattal, csak tárgyszerűen. Minden szavamat félreértik, amit csak félre lehet érteni. És a szavak már csak ilyenek ugye... másik szavakkal lehet őket támadni. Belekötnek még a száraz fába is. A fenének van kedve itt (is) akadémiai székfoglaló alaposságú értekezéseket írni. Leírtam az elképzeléseimet, a jóslásaimat, az "érzéseimet". És nem arról van szó, hogy nem tudnám őket megvédeni, hanem arról, hogy minek? Arról, hogy melyik év csapata a "meggyőzőbb"? Nekem ennek az évnek a csapata az (még Minitron nélkül is). De ezt részletezni, hogy pontosan miért, melyik játékosok miatt van így,,,? Akinek 2 anyja volt, csinálja az egy ilyen közegben.
több mint 6 éve
fodi91
196
Úgyhogy, ez kiváltképpen a "most vagy soha" év.Ez a most vagy soha szöveg szerintem nagyon nem illik ide. Ez kb. úgy hangzik, mintha már évek óta nem nyertünk volna semmit, pedig az elmúlt 3 évből kétszer is miénk lett a Super Bowl trófea.
ötös műhold
több mint 6 éve
Eddig úgy alakul, ahogy, és amit az idény elején gondoltam: reményem szerint, ennél simább utunk a SB-ba nem mostanában volt, és lesz. Az idény elején főleg azért gondoltam ezt, mert a papírforma szerint elképesztően erősnek tűnt az offense. Még az után is, hogy Minitron mindjárt az elején kiesett. Aztán, ahogy alakult az idény, már nem tűnt annyira elképesztően erősnek a csapat (csak erősnek). Viszont akkor meg azért gondoltam a fentit, mert 1. a konkurenseink keresztbe-kasul verték egymást, és 2. a nagy örökös konkurenseink, vagy mumusaink (Seattle, Giants, Baltimore, Denver, Green Bay) gyengélkedtek, olyannyira, hogy végül be sem jutottak a rájátszásba. Mikor lesz legközelebb ilyen "alkalmunk"? Persze egy egyenes kieséses rendszerben egy meccsen bármi beüthet, de ez most nagy esély... A Steelers majd nyilván bosszút akar állni, a múltkoriért de ha otthon nem tudjuk őket megverni, akkor nem is érdemlünk SB-t. Úgyhogy, ez kiváltképpen a "most vagy soha" év.Jah, csak éppen az előző években a PO-ra egy meggyőzőbb csapat jutott be. Lehet én vagyok egy picit szkeptikusabb, de meccsen belül olyan leolvadásokra vagyunk képesek, hogy ihaj. A védelmet már lenyeltem, de az O is, van olyan, hogy negyedekre eltűnjön, ami akkor bosszant igazán amikor utána meg 5 drive-ból 3 perc alatt átrobogunk a pályán😊
ötös műhold
Alapban igen mi vagyunk az esélyesek a Steelerssel az AFC döntőre, de a többi csapaton már nincs teher, innentől kezdve kimennek és játszanak egy jót, ami nagyon veszélyessé teszi őket!
Bills: már kiestek, de akkor jött Dalton és PO-ba repítette őket, ellenünk vért innának, csoport rivális, nem egyszerű
KC: a gödör aljáról jöttek vissza, kezdenek formába lendülni
JAX: a meglepetés csapat 0 PO rutinnal, de ha a légvédelem beindul, talán szét lehet őket futni
PIT: mekkora bizonyítási vágy lehet bennünk az alapszakasz meccs és pluszban Harrison miatt
Talán egyedül a Titans tűnik tutira verhetőnek, bennük nem látom a potenciált amiért verhetnének bennünket.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Eddig úgy alakul, ahogy, és amit az idény elején gondoltam: reményem szerint, ennél simább utunk a SB-ba nem mostanában volt, és lesz. Az idény elején főleg azért gondoltam ezt, mert a papírforma szerint elképesztően erősnek tűnt az offense. Még az után is, hogy Minitron mindjárt az elején kiesett. Aztán, ahogy alakult az idény, már nem tűnt annyira elképesztően erősnek a csapat (csak erősnek). Viszont akkor meg azért gondoltam a fentit, mert 1. a konkurenseink keresztbe-kasul verték egymást, és 2. a nagy örökös konkurenseink, vagy mumusaink (Seattle, Giants, Baltimore, Denver, Green Bay) gyengélkedtek, olyannyira, hogy végül be sem jutottak a rájátszásba. Mikor lesz legközelebb ilyen "alkalmunk"? Persze egy egyenes kieséses rendszerben egy meccsen bármi beüthet, de ez most nagy esély... A Steelers majd nyilván bosszút akar állni, a múltkoriért de ha otthon nem tudjuk őket megverni, akkor nem is érdemlünk SB-t. Úgyhogy, ez kiváltképpen a "most vagy soha" év.Tavaly mivel volt másabb?
ötös műhold
Sem Baltimore, sem Denver, sem Jets, sem a többi. A szokásos Texans és a kedvező matchuppal bíró Steelers. Szerintem a tavalyi volt viszonylag sima. Persze nem bánnám, ha megint bejutnánk a döntőbe és megint nyernénk, csak szerintem az előző idénybeli menetrendet valamiért méltatlanul nem veszed figyelembe ezeknél a gondolataidnál most már sorozatban 😊
több mint 6 éve
NFL Network's Ian Rapoport reports the Lions are expected to interview Patriots DC Matt Patricia.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Jogos. Bele sem gondoltam.A Gronkos nem gondoltam, hogy lesz magyarul.Pedig ha valahol van piaca, az pont Magyarország, tekintve, hogy az itteni szurkolók 50 százaléka a Patsnek szurkol 😊
polonic
Wyatt
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Eddig úgy alakul, ahogy, és amit az idény elején gondoltam: reményem szerint, ennél simább utunk a SB-ba nem mostanában volt, és lesz. Az idény elején főleg azért gondoltam ezt, mert a papírforma szerint elképesztően erősnek tűnt az offense. Még az után is, hogy Minitron mindjárt az elején kiesett. Aztán, ahogy alakult az idény, már nem tűnt annyira elképesztően erősnek a csapat (csak erősnek). Viszont akkor meg azért gondoltam a fentit, mert 1. a konkurenseink keresztbe-kasul verték egymást, és 2. a nagy örökös konkurenseink, vagy mumusaink (Seattle, Giants, Baltimore, Denver, Green Bay) gyengélkedtek, olyannyira, hogy végül be sem jutottak a rájátszásba. Mikor lesz legközelebb ilyen "alkalmunk"? Persze egy egyenes kieséses rendszerben egy meccsen bármi beüthet, de ez most nagy esély... A Steelers majd nyilván bosszút akar állni, a múltkoriért de ha otthon nem tudjuk őket megverni, akkor nem is érdemlünk SB-t. Úgyhogy, ez kiváltképpen a "most vagy soha" év.
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A Gronkos nem gondoltam, hogy lesz magyarul.Pedig ha valahol van piaca, az pont Magyarország, tekintve, hogy az itteni szurkolók 50 százaléka a Patsnek szurkol 😊
polonic
több mint 6 éve
triangle
1 283
tudtommal még nincsén ajánlom edelman relentless c. könyvét is, múlt héten sikerült hozzájutnom, tök jó sztorik, meg részletesen kiderül mi hajtja a csávót (emlékszem a chancellor ütésnél hogy meg voltam lepve, hogy ezt ki lehet hordani lábon.. a könyv olvasása után az lepett volna meg ha elejti a labdát😀)De gondolom ez nincs kiadva magyarul
triangle
mascherano
több mint 6 éve
Nem nézek tévét. 😊Jaja, elég sokat reklámozzák is a tévében őket 😊mind a kettő magyarEz a könyv angol, igaz? Honnan lehet beszerezni? Amazon, ebay?Van egy-két nekem feltűnő pontatlanság, aminek jó részét utólag magyarázza meg a könyv, ez meg így tényleg elég fura. Viszont összességében tényleg elég jóféle 😊Én ma értem a végére.Ja vilagos, elhiszem, csak a Gronk-konyvnel abba is hagytam 😀Én a Belichick and Brady-t olvasom éppen. Kb. a 150. oldalnál járok, de mindenkinek tudom ajánlani.
Wyatt
Nem egy szépirodalmi remekmű (néha úgy érzem, h a szerző kicsit csapong ill. gyorsan vált a témák között és nincs teljesen jól tagolva), de nagyon jól lehet nosztalgiázni arról, h hogyan is indult az egész Dynasty- feeling 2001-ben és megy végig a sztorin.
Rengeteg korábbi játékos nyilatkozatából idéz, nagyon jól festi le, h mikor hogyan állt hozzá a média Belichickhez, Brady-hez és a Pats-hez és mikor milyen légkör vette őket körül.
Úgyh aki szeretné a régi szép emlékeket felidézni és kicsit alaposabban is belemenni dolgokba, amiket mi nem annyira láttunk/láthattunk/érezhettünk át, annak érdemes elolvasnia.
Rule
Nagyon jó volt olvasni. Szóba kerülnek a gate ügyek is. Érdekes...
Viszont tényleg olyan csapongónak tűnik néha néha a könyv.
polonic
Na de majd ma este nekiállok Gronknak is, eddig sikerült eljutni a 40. oldalig :d
Wyatt
Jól tudom, hogy van egy Brady könyv is?
polonic
Belichick és Brady
Én, Gronk
NB2
www.libri.hu/konyv/rob_gronkowski.en-gronk.html
www.libri.hu/konyv/michael_holley.belichick-es-brady.html
Wyatt
A második van meg nekem.
Akkor a másik Bradys könyvet csak behaluztam? 😀
A Gronkos nem gondoltam, hogy lesz magyarul.
több mint 6 éve
Harrisonnal nagyon jól jártunk, végre egy olyan pass rusher aki eléri az irányítókat! 2 sack és egy 1 FF. BUÉK!
több mint 6 éve
BUÉK az 1. kiemelésre!
több mint 6 éve
én ajánlom edelman relentless c. könyvét is, múlt héten sikerült hozzájutnom, tök jó sztorik, meg részletesen kiderül mi hajtja a csávót (emlékszem a chancellor ütésnél hogy meg voltam lepve, hogy ezt ki lehet hordani lábon.. a könyv olvasása után az lepett volna meg ha elejti a labdát😀)De gondolom ez nincs kiadva magyarul
triangle
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én a Belichick és Brady könyvben annyira a célcsoportot nem értem. Egy kívülállónak aki nem követi annyira a dolgokat szerintem nagyon csapongó, egy csomó részletet nem emel ki ami fontos lenne, ez által nem hiszem, hogy annyira élvezné a könyvet. (Pl.: Sok olyan dolog van amibe egy-két mondatra belekap, de utána nincs kifejtve csak hirtelen belekezd másba és az ott lóg a levegőbe.)Attól függ, mire vágysz 😊
Egy olyan embernek aki hétről hétre követi a csapatot és ez által a csapongó stílus ellenére is össze tudja rakni a dolgokat, annak pedig nem sok újat mond.
Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy megvettem, mert ritka a magyar nyelvű amerikai focis könyv, de remélem a Gronk könyv jobb lesz.
fodi91
Szerintem ebben sok jó dolog volt, a leírt hibák ellenére azért.
A Gronk-könyvvel nekem nem sikerült még túl sokat haladnom, de azért néha így is vonom fel a szemöldökömet a nagy elmesélések között, hogy ez most ez így normális, hogy ez a normális? 😀
több mint 6 éve
fodi91
196
Én a Belichick és Brady könyvben annyira a célcsoportot nem értem. Egy kívülállónak aki nem követi annyira a dolgokat szerintem nagyon csapongó, egy csomó részletet nem emel ki ami fontos lenne, ez által nem hiszem, hogy annyira élvezné a könyvet. (Pl.: Sok olyan dolog van amibe egy-két mondatra belekap, de utána nincs kifejtve csak hirtelen belekezd másba és az ott lóg a levegőbe.)Egy olyan embernek aki hétről hétre követi a csapatot és ez által a csapongó stílus ellenére is össze tudja rakni a dolgokat, annak pedig nem sok újat mond.
Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy megvettem, mert ritka a magyar nyelvű amerikai focis könyv, de remélem a Gronk könyv jobb lesz.
több mint 6 éve
triangle
1 283
én ajánlom edelman relentless c. könyvét is, múlt héten sikerült hozzájutnom, tök jó sztorik, meg részletesen kiderül mi hajtja a csávót (emlékszem a chancellor ütésnél hogy meg voltam lepve, hogy ezt ki lehet hordani lábon.. a könyv olvasása után az lepett volna meg ha elejti a labdát😀)
több mint 6 éve
Én úgy gondolom, nem Offolsz, hisz a csapat embere (egyelőre 😊 ) Patricia, szóval bármi kérdés, téma van, én mindíg örömmel olvasom más csapatok szurkolói véleményeit. 😊Addig nem tudok rajta gondolkozni amíg ténylegesen meg nem történik. De persze Arians is jó opció ha bírja az egészsége. Na innentől nem offolok itt csak akkor ha történik valami ideillő.Tudom, hogy ez itt off de nálunk annyian vannak mint edzőteremben a guggolóállványnál így itt trollkodok vele.még akkor is, ha Arians féle edző is kikerülne a piacra?
Én nagyon szeretném ha Patricia lenne nálunk a HC. Bambához képest fiatalos lendület, tényleg a legjobbtól tanult, dolgozott a labda mindkét oldalán, olyan fazon akiért a játékosok tűzbe mennek.
Persze semmi garancia rá, hogy beválik mint főedző de legalább hihetnék újra a csapatban.
És külön jó, hogy az első körös bye miatt tudunk tárgyalni vele. Akár ki is nevezhetjük mire játszotok.
Szerintem ez a játékosaitoknak is egy hatalmas lökés lenne, hogy utoljára nyerjenek neki.
Bazzani
ZERO_L
Bazzani
több mint 6 éve
Addig nem tudok rajta gondolkozni amíg ténylegesen meg nem történik. De persze Arians is jó opció ha bírja az egészsége. Na innentől nem offolok itt csak akkor ha történik valami ideillő.Tudom, hogy ez itt off de nálunk annyian vannak mint edzőteremben a guggolóállványnál így itt trollkodok vele.még akkor is, ha Arians féle edző is kikerülne a piacra?
Én nagyon szeretném ha Patricia lenne nálunk a HC. Bambához képest fiatalos lendület, tényleg a legjobbtól tanult, dolgozott a labda mindkét oldalán, olyan fazon akiért a játékosok tűzbe mennek.
Persze semmi garancia rá, hogy beválik mint főedző de legalább hihetnék újra a csapatban.
És külön jó, hogy az első körös bye miatt tudunk tárgyalni vele. Akár ki is nevezhetjük mire játszotok.
Szerintem ez a játékosaitoknak is egy hatalmas lökés lenne, hogy utoljára nyerjenek neki.
Bazzani
ZERO_L
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Jaja, elég sokat reklámozzák is a tévében őket 😊mind a kettő magyarEz a könyv angol, igaz? Honnan lehet beszerezni? Amazon, ebay?Van egy-két nekem feltűnő pontatlanság, aminek jó részét utólag magyarázza meg a könyv, ez meg így tényleg elég fura. Viszont összességében tényleg elég jóféle 😊Én ma értem a végére.Ja vilagos, elhiszem, csak a Gronk-konyvnel abba is hagytam 😀Én a Belichick and Brady-t olvasom éppen. Kb. a 150. oldalnál járok, de mindenkinek tudom ajánlani.
Wyatt
Nem egy szépirodalmi remekmű (néha úgy érzem, h a szerző kicsit csapong ill. gyorsan vált a témák között és nincs teljesen jól tagolva), de nagyon jól lehet nosztalgiázni arról, h hogyan is indult az egész Dynasty- feeling 2001-ben és megy végig a sztorin.
Rengeteg korábbi játékos nyilatkozatából idéz, nagyon jól festi le, h mikor hogyan állt hozzá a média Belichickhez, Brady-hez és a Pats-hez és mikor milyen légkör vette őket körül.
Úgyh aki szeretné a régi szép emlékeket felidézni és kicsit alaposabban is belemenni dolgokba, amiket mi nem annyira láttunk/láthattunk/érezhettünk át, annak érdemes elolvasnia.
Rule
polonic
Na de majd ma este nekiállok Gronknak is, eddig sikerült eljutni a 40. oldalig :d
Wyatt
polonic
Belichick és Brady
Én, Gronk
NB2
www.libri.hu/konyv/rob_gronkowski.en-gronk.html
www.libri.hu/konyv/michael_holley.belichick-es-brady.html
több mint 6 éve
mind a kettő magyarEz a könyv angol, igaz? Honnan lehet beszerezni? Amazon, ebay?Van egy-két nekem feltűnő pontatlanság, aminek jó részét utólag magyarázza meg a könyv, ez meg így tényleg elég fura. Viszont összességében tényleg elég jóféle 😊Én ma értem a végére.Ja vilagos, elhiszem, csak a Gronk-konyvnel abba is hagytam 😀Én a Belichick and Brady-t olvasom éppen. Kb. a 150. oldalnál járok, de mindenkinek tudom ajánlani.
Wyatt
Rule
polonic
Wyatt
polonic
Belichick és Brady
Én, Gronk
több mint 6 éve
Ez a könyv angol, igaz? Honnan lehet beszerezni? Amazon, ebay?Van egy-két nekem feltűnő pontatlanság, aminek jó részét utólag magyarázza meg a könyv, ez meg így tényleg elég fura. Viszont összességében tényleg elég jóféle 😊Én ma értem a végére.Ja vilagos, elhiszem, csak a Gronk-konyvnel abba is hagytam 😀Én a Belichick and Brady-t olvasom éppen. Kb. a 150. oldalnál járok, de mindenkinek tudom ajánlani.
Wyatt
Rule
polonic
Wyatt
több mint 6 éve
Tudom, hogy ez itt off de nálunk annyian vannak mint edzőteremben a guggolóállványnál így itt trollkodok vele.még akkor is, ha Arians féle edző is kikerülne a piacra?
Bazzani
Szerkesztette: ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wade Phillips megszerzése (már ha ő hozta és nem a GM)ő hozta, már McVay kinevezése előtt biztos volt, hogy párban jönnek
ZERO_L
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal