NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Tudom, hogy ez itt off de nálunk annyian vannak mint edzőteremben a guggolóállványnál így itt trollkodok vele.Én nagyon szeretném ha Patricia lenne nálunk a HC. Bambához képest fiatalos lendület, tényleg a legjobbtól tanult, dolgozott a labda mindkét oldalán, olyan fazon akiért a játékosok tűzbe mennek.
Persze semmi garancia rá, hogy beválik mint főedző de legalább hihetnék újra a csapatban.
És külön jó, hogy az első körös bye miatt tudunk tárgyalni vele. Akár ki is nevezhetjük mire játszotok.
Szerintem ez a játékosaitoknak is egy hatalmas lökés lenne, hogy utoljára nyerjenek neki.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 6 éve
Nekem Flores jut eszembe, aki azért már régóta a rendszerben van. Több D posztot is megjárt már. Nálunk szerintem ő lenne a természetes utód MP után. Hogy máshova hívnák-e, az jó kérdés.Szerintetek van e olyan az edzői stábban akit egy esetleges HC kinevezéskor Patricia vagy McDaniels magával vihet OC vagy DC posztra?ez szerintem azért valószínűtlen, mert ha elmenne Patrica akkor a kvázi második legjobb D# szakember lenne a DC vagy még az elején BB hívná a playeket, de megkapná az ígéretet a DC szerepre, O# oldalon még egyértelműbb a helyzet
Scarnecchia-t emlegették mint Patricia OC, de szerintem ő már a háta közepére sem kívánná az egészet és BB-n kívül másnak már semmilyen pozícióban nem dolgozna. A koráról nem is beszélve.
Bazzani
(az x. szakemberről meg elég nehéz már megállapítani mekkora veszteség lenne)
egyébként még a Bama OC-ja Brain Daboll lehet egy radar alatti ember, mind számunkra mint JMD utód, mind Patrica-nak mondjuk egy OC szerepre
de ahogy Gyulus írja, nekem is az lenne a kézenfekvő, hogy tapasztalt embert hoznak maguk mellé, ahogy McVay-nek is hatalmas húzása volt Wade Phillips megszerzése (már ha ő hozta és nem a GM)
ZERO_L
több mint 6 éve
fodi91
196
Elnézve Linsley szerződés hosszabbítását, nagyot húztunk Andrews tavaszi szerződésével. majdnem 3 év alatt kap annyit mint Linsley egy év alatt.
több mint 6 éve
Szerintetek van e olyan az edzői stábban akit egy esetleges HC kinevezéskor Patricia vagy McDaniels magával vihet OC vagy DC posztra?ez szerintem azért valószínűtlen, mert ha elmenne Patrica akkor a kvázi második legjobb D# szakember lenne a DC vagy még az elején BB hívná a playeket, de megkapná az ígéretet a DC szerepre, O# oldalon még egyértelműbb a helyzet
Scarnecchia-t emlegették mint Patricia OC, de szerintem ő már a háta közepére sem kívánná az egészet és BB-n kívül másnak már semmilyen pozícióban nem dolgozna. A koráról nem is beszélve.
Bazzani
(az x. szakemberről meg elég nehéz már megállapítani mekkora veszteség lenne)
egyébként még a Bama OC-ja Brain Daboll lehet egy radar alatti ember, mind számunkra mint JMD utód, mind Patrica-nak mondjuk egy OC szerepre
de ahogy Gyulus írja, nekem is az lenne a kézenfekvő, hogy tapasztalt embert hoznak maguk mellé, ahogy McVay-nek is hatalmas húzása volt Wade Phillips megszerzése (már ha ő hozta és nem a GM)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Van egy-két nekem feltűnő pontatlanság, aminek jó részét utólag magyarázza meg a könyv, ez meg így tényleg elég fura. Viszont összességében tényleg elég jóféle 😊Én ma értem a végére.Ja vilagos, elhiszem, csak a Gronk-konyvnel abba is hagytam 😀Én a Belichick and Brady-t olvasom éppen. Kb. a 150. oldalnál járok, de mindenkinek tudom ajánlani.
Wyatt
Nem egy szépirodalmi remekmű (néha úgy érzem, h a szerző kicsit csapong ill. gyorsan vált a témák között és nincs teljesen jól tagolva), de nagyon jól lehet nosztalgiázni arról, h hogyan is indult az egész Dynasty- feeling 2001-ben és megy végig a sztorin.
Rengeteg korábbi játékos nyilatkozatából idéz, nagyon jól festi le, h mikor hogyan állt hozzá a média Belichickhez, Brady-hez és a Pats-hez és mikor milyen légkör vette őket körül.
Úgyh aki szeretné a régi szép emlékeket felidézni és kicsit alaposabban is belemenni dolgokba, amiket mi nem annyira láttunk/láthattunk/érezhettünk át, annak érdemes elolvasnia.
Rule
Nagyon jó volt olvasni. Szóba kerülnek a gate ügyek is. Érdekes...
Viszont tényleg olyan csapongónak tűnik néha néha a könyv.
polonic
Na de majd ma este nekiállok Gronknak is, eddig sikerült eljutni a 40. oldalig :d
több mint 6 éve
Szerintetek van e olyan az edzői stábban akit egy esetleges HC kinevezéskor Patricia vagy McDaniels magával vihet OC vagy DC posztra?Ritkán szoktám már ide írni, de ez egy rohadt jó kérdés... 😊
Bazzani
Scarr OC-ként itt és másutt is kizárt, főleg ebben a korban. Assistant HC mondjuk többször is volt, bármit is jelentsen ez. Közel hetven éves, sosem hívott playeket.
JMD az előző körben, a denveri kiruccanásnál a jó visszonyra tekintettel egyetlen embert sem vitt el a Pats edzői gárdájából, kétlem hogy ebben bármi is változna. Ehhez képest kib. erős edzői gárdát hozott össze, főleg O terén. (szerk.: helyesbítek, csak az O volt bika a McCoy/Gase/Dennison trióval, a D-s edzői karból csak Nolan volt ismertebb név) Egyébként JMD hívta az O playeket.
Patricianál hasonló lehet a helyzet.
Bármelyikük is megy bárhova, jó eséllyel egy tapasztalt OC-t/DC-t szereznek a labda "másik oldalára". A BB/Parcells coaching tree-ből bőven lehet válogatni.
(Mondjuk arra van sansz, h az öreg maga is támogatja, hogy a fia, Steve valmelyik koordinátora új csapatához kerüljön. De pozíciós edző, kétlem h készen állna DC posztra.)
Szerkesztette: Gyulus
több mint 6 éve
Én ma értem a végére.Ja vilagos, elhiszem, csak a Gronk-konyvnel abba is hagytam 😀Én a Belichick and Brady-t olvasom éppen. Kb. a 150. oldalnál járok, de mindenkinek tudom ajánlani.
Wyatt
Nem egy szépirodalmi remekmű (néha úgy érzem, h a szerző kicsit csapong ill. gyorsan vált a témák között és nincs teljesen jól tagolva), de nagyon jól lehet nosztalgiázni arról, h hogyan is indult az egész Dynasty- feeling 2001-ben és megy végig a sztorin.
Rengeteg korábbi játékos nyilatkozatából idéz, nagyon jól festi le, h mikor hogyan állt hozzá a média Belichickhez, Brady-hez és a Pats-hez és mikor milyen légkör vette őket körül.
Úgyh aki szeretné a régi szép emlékeket felidézni és kicsit alaposabban is belemenni dolgokba, amiket mi nem annyira láttunk/láthattunk/érezhettünk át, annak érdemes elolvasnia.
Rule
Nagyon jó volt olvasni. Szóba kerülnek a gate ügyek is. Érdekes...
Viszont tényleg olyan csapongónak tűnik néha néha a könyv.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
Szerintetek van e olyan az edzői stábban akit egy esetleges HC kinevezéskor Patricia vagy McDaniels magával vihet OC vagy DC posztra?Scarnecchia-t emlegették mint Patricia OC, de szerintem ő már a háta közepére sem kívánná az egészet és BB-n kívül másnak már semmilyen pozícióban nem dolgozna. A koráról nem is beszélve.
több mint 6 éve
BB-ék még az előszezonban játszott detroiti meccs alkalmával találkoztak azzal az edzővel, aki elsőként adott Belichicknek teljes körű állást az NFL-benwww.youtube.com/watch?v=8T6Pv7CuWx0
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ma hajnalban, a Celtics meccsen, nem a Superbowl-on... 😉Én félidőben inkább elmentem aludni... Hiba volt... 😛Bár elmentem volna én is 😀
Castleai01
nnnorbert
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 6 éve
nnntm
932
Én félidőben inkább elmentem aludni... Hiba volt... 😛Bár elmentem volna én is 😀
Castleai01
több mint 6 éve
bogjosi
1 499
CSAK hülyéskedett!Nem ugrott itt senki semmire. Tudom, hogy a "Celtics" ebben a kontextusban a kosárlabda csapatot jelenti. Éppen ezért hülyeség, amit írt.Mivel a szarkazmus illetve a másik fél amerikai sportokban jártassága pár sor alapján nem jön át egyértelműen, így:Kis off:Super Bowlban, másfél negyed alatt? Vagy mégsem úgy?
A Celtics lenyomta a Patriots bravúrját. -26-ról nyertek éjjel.
Ka'deemCarey25
Teljesen nyugodt lehetsz afelől, hogy az a bravúr nem fog megismétlődni a következő negyed században. De lehet, hogy 4x negyedszázadban sem.
ötös műhold
Celtics --> Boston --> Boston Celtics --> NBA
Nem kell egyből ugrani 😊
bogec7
De lehet, hogy csak bosszantásul írta. Úgy érthető lenne.
ötös műhold
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Nem ugrott itt senki semmire. Tudom, hogy a "Celtics" ebben a kontextusban a kosárlabda csapatot jelenti. Éppen ezért hülyeség, amit írt.Mivel a szarkazmus illetve a másik fél amerikai sportokban jártassága pár sor alapján nem jön át egyértelműen, így:Kis off:Super Bowlban, másfél negyed alatt? Vagy mégsem úgy?
Ka'deemCarey25
Teljesen nyugodt lehetsz afelől, hogy az a bravúr nem fog megismétlődni a következő negyed században. De lehet, hogy 4x negyedszázadban sem.
ötös műhold
Nem kell egyből ugrani 😊
bogec7
De lehet, hogy csak bosszantásul írta. Úgy érthető lenne.
több mint 6 éve
Én félidőben inkább elmentem aludni... Hiba volt... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 6 éve
bogjosi
1 499
Mivel a szarkazmus illetve a másik fél amerikai sportokban jártassága pár sor alapján nem jön át egyértelműen, így:Kis off:Super Bowlban, másfél negyed alatt? Vagy mégsem úgy?
Ka'deemCarey25
ötös műhold
Nem kell egyből ugrani 😊
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Kis off:Super Bowlban, másfél negyed alatt? Vagy mégsem úgy?
Ka'deemCarey25
több mint 6 éve
Ka'deemCarey25
277
Kis off:A Celtics lenyomta a Patriots bravúrját. -26-ról nyertek éjjel.
több mint 6 éve
Ja vilagos, elhiszem, csak a Gronk-konyvnel abba is hagytam 😀Én a Belichick and Brady-t olvasom éppen. Kb. a 150. oldalnál járok, de mindenkinek tudom ajánlani.
Wyatt
több mint 6 éve
direkt nem írtam bele spoiler-tazoknak próbáltam összefoglalót írni, akik vacilláltak megvegyék-e, és mégis milyen plusz információra számíthatnak a könyvből
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na ezt a hsz-t majd akkor olvasom el, ha lesz időm a végére jutni valamikor a könyvnek 😀Addig is 😮
több mint 6 éve
Én is kivégeztem a Gronk könyvetMinden olyan embernek különösen ajánlom, aki annyival elintézi a srácot, hogy "ilyen méretekkel könnyű"...
Van benne jó, vicces, gronkos és totálisan abszurd (hamburgeres) történet, de nem meglepő módon tényleg csakis a saját történetére koncentrál. Aki azt várja, hogy magáról a csapatról bármi extrát tud meg az csalódni fog. Nincsen csapattársakról, edzőkről öltözői vagy pályán kívüli sztorik. Ha szezon van akkor futball, ha nincs NFL akkor meg haverokkal buli, ha éppen nem sérüléssel bajlódik. A legtöbb csapattárs csak említés erejéig szerepel benne, Brady és Belichick nyilván többször előkerül, de semmi olyat nem oszt meg amit ne tudna már most egy átlag drukker.
Viszont jól bemutatja a középiskola-egyetem-NFL útvonalon szembejövő nehézségek és döntési szituációkat. A sérüléseit és fájdalmait is elég részletesen kivesézi, szörnyű is belegondolni mennyi fájdalommal kellet megküzdenie és hányszor került veszélybe az egész pályafutása.
Egyébként a meccsek (saját szemszögéből) kulcspillanatait jól bemutatja, én olvasás közben visszakerestem ezeket a jeleneteket youtube-on, szinte csak NFL-esek vannak fent, de sokat hozzáadott az élményhez, meg egy kis nosztalgiának sem volt rossz (bár furcsálltam, hogy a Denver elleni egykezese pl szóba sem került)
Szóval minden olyan embernek ajánlom, aki a bulizós, focizós nagyra nőtt gyerek mögé akar egy kicsit bepillantani
UI.:
ha már múltkor szóba jött a "csapatérdek mindenek felett" elv, akkor hozzá lehetne tenni a "nem a rekordok számítanak hanem a W" elvet is, amit például Gronk esetében is felrúgtak az edzők mikor engedték, hogy egy megnyert meccsen rámenjen az all-time rekordra. bizonyos esetekben tehetnek kivételt
egyébkéntis megnézném azt a játékost aki elkezdi verni az asztalt, hogy Brady marasztalása miatt sérült a "csapatérdek mindenek felett" elv, így ő x millióval többet követel magának 😀 😀
több mint 6 éve
topin
2 008
OFF:Lett egy felesleges karácsonyi ajándék, ha valakit érdekel akkor biztos megtudunk egyezni:
europe.nflshop.com/stores/nfl/en/product/new-england-patriots-boycut-tri-t-shirt---womens/193120