NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/ezlazar/status/946084356568895489
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
A Bengalsban egyébként SLB-t játszott 4-3-ban emlékeim szerint 😊Tökmindegy, akkor még tudott valamennyire futni. 😊 Most már az is ajándék lesz, ha bemelegítésnél nem szakad izom, mert akkor a meccsen rá tud dőlni a guard-ra.
empty taxi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
A Bengalsban egyébként SLB-t játszott 4-3-ban emlékeim szerint 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
hmm vajon mennyi maradt abban a tankban? Idén alig játszott,minimális snap szám, de mondjuk ha nálunk generálni tud némi PR-t az már ajándék nekünk.... 😊
több mint 6 éve
azért előttem van, hogy BB már összeállított egy videócsomagot Harrison bénázásairól csak a miheztartás végett... de persze csak finoman nehogy az öregre dobja azokat a súlyokat amivel szériázni szokott 😀ki is az öreg? 😊
ZERO_L
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
no
7 304
Futás ellen még lehet értelme, T. Flowers kivételével az összes DE-nk kuka ebben. Nyilvánvaló futásos szitukban vagy épp futásra alapozó csapatok ellen (Jags) hasznát vehetjük.Ok, nem a palya csucsan van mar. de a szemelyisege segithet a palyan es foleg az oltozoben, a vasasrol az ismerete meg mastercard.
Kétlem, h pass rusherként maradt volna benne bármi is.
Gyulus
Pass rusherkent meg mar allitolag 5 eve nincs benne semmi. | Csak neki nem szolt senki. |
több mint 6 éve
azért előttem van, hogy BB már összeállított egy videócsomagot Harrison bénázásairól csak a miheztartás végett... de persze csak finoman nehogy az öregre dobja azokat a súlyokat amivel szériázni szokott 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hmm, én pedig pont azt várnám, hogy mentorálja a 25 alatti védőinket, és hogy szituációs pass rusherként be tud ugrani. Úgy rémlik, a PFF marha jól értékelte ebben még idén is
több mint 6 éve
Futás ellen még lehet értelme, T. Flowers kivételével az összes DE-nk kuka ebben. Nyilvánvaló futásos szitukban vagy épp futásra alapozó csapatok ellen (Jags) hasznát vehetjük.Kétlem, h pass rusherként maradt volna benne bármi is.
több mint 6 éve
Mikey
18 754
#lájkvadászMeheheMondjuk ezt kb mindenki tudta, hogy így lesz.
twitter.com/FieldYates/status/945730069338710021
Wyatt
Szegénynek el kellett jönnie egy igazi családból egy sima csapatba.
Bazzani
több mint 6 éve
JH alá is írt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
No, Iktriad bemásolt menetrendje szerint idegenben játszunk a Jaguarsszal, úgyhogy egész jó esélyünk van egy londoni meccsre 😊Bár a Jacksonville fogadja a Steelerst és az Eaglest is... 😀
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 028
MeheheMeglepődtem, hogy waiverről nem szedtük fel, de lehet így jobban tudnak variálni egy esetleges szerződéssel, ha kap. Úgy gondolom, hogy szituációs, kiegészítő embernek simán jó lenne a szezon hátralévő részére, tekintve a jelenlegi sérüléseket. De akár az is lehet, hogy nagy számú snapet kapna a mérkőzéseken.
Wyatt
Brady/Garoppolo téma:
Nem egy egyszerű eset és tudni, hogy Jimmy játszani akart annak ellenére, hogy BB meg akarta tartani, elég komoly fizetéssel, de ez már nem volt elég.
Hogy végül Mr. Kraft döntött-e úgy/kellett-e döntenie, hogy Brady marad és Jimmy megy, teljesen mindegy, BB még itt van.
Nem hinném, hogy ne lenne kismillió forgatókönyvük, elképzelésük a legtöbb esetre és biztosan végigmentek az összes variáción.
Tradelhetnek, szerződtethetnek és draftolhatnak irányítót probléma nélkül.
Osweiler is jól nézett ki anno, Prescott is illetve Bradford, Wentz, Goff pedig nem nézett ki jól.
Hogy Jimmy mennyire lesz jó, az majd kiderül. Bár BB nyilatkozatából kiindulva jó lesz.
Meg kellett hozni egy nehéz döntést és ezt megtették, innentől kezdve ahogy ő szokta mondani: "It is what it is."
több mint 6 éve
no
7 304
Bexarok ha JH aláír hozzánkmindenkepp szeretnem latni BB-t belegyurni a foldbe. Biztam nalunk teszi, de mi meg nem jutottunk be es be kell vallani ti jobb opcio vagytok neki.
ThundersNFL
több mint 6 éve
Bexarok ha JH aláír hozzánk
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Igen ezt még bele akartam írni, h Jimmyt is meg lehet érteni, h ki szeretné próbálni magát és számára ez volt a legkedvezőbb és legérthetőbb húzás.Garoppolo téma:igen, téves az a hozzáállás, hogy “minek engedtük el dzsimidzsít?”
Nekem az a leginkább meglepő, hogy 2 hét ott lét után ilyen mértékben megtudta lódítani Frisco támadósorát. Amikor mindenki arról beszél, hogy mennyire fontos, hogy az offszezonban összetudjon szokni az elkapóival. Most végképp kiváncsi vagyok ha végigcsinálja az edzőtábor azon részeit mire lesz képes. Mert abban biztos vagyok h most még ráadásul limitáltan vannak kihasználva a képességei.
Brady vs. Garoppolo és trade téma:
Itt egyet kell értenem azokkal akik azt mondják nem lett volna szabad Bradyt elcserélni. Most még nem. Jimmy G-nek szurkolok nagyon, hogy elit irányító váljék belőle, de jelen esetben még ahogy a pletykákat hallani Brady még nem óhajt egy ideig visszavonulni és addig egyértelműen vele van a legnagyobb esély Superbowlt nyerni.
És ha Brady most el lett volna cserélve ki tudja milyen átkot szabadítanak erre a klubra. Hallottunk már ilyet nem egyet. 😊 Egy száz éves átok senkinek sem hiányzik. 😊
mascherano
a pályán szeretett vón lenni, azt meg egyszerre csak egy qb tud a jelen szabályok szerint, szóval vmikor nincs döntési helyzetben egy csapat.
az meg nem egy valódi választási lehetőség, hogy brady maradjon vagy garoppolo.
gedam
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 6 éve
MeheheMondjuk ezt kb mindenki tudta, hogy így lesz.
Wyatt
Szegénynek el kellett jönnie egy igazi családból egy sima csapatba.
több mint 6 éve
gedam
5 908
Garoppolo téma:igen, téves az a hozzáállás, hogy “minek engedtük el dzsimidzsít?”
Nekem az a leginkább meglepő, hogy 2 hét ott lét után ilyen mértékben megtudta lódítani Frisco támadósorát. Amikor mindenki arról beszél, hogy mennyire fontos, hogy az offszezonban összetudjon szokni az elkapóival. Most végképp kiváncsi vagyok ha végigcsinálja az edzőtábor azon részeit mire lesz képes. Mert abban biztos vagyok h most még ráadásul limitáltan vannak kihasználva a képességei.
Itt egyet kell értenem azokkal akik azt mondják nem lett volna szabad Bradyt elcserélni. Most még nem. Jimmy G-nek szurkolok nagyon, hogy elit irányító váljék belőle, de jelen esetben még ahogy a pletykákat hallani Brady még nem óhajt egy ideig visszavonulni és addig egyértelműen vele van a legnagyobb esély Superbowlt nyerni.
És ha Brady most el lett volna cserélve ki tudja milyen átkot szabadítanak erre a klubra. Hallottunk már ilyet nem egyet. 😊 Egy száz éves átok senkinek sem hiányzik. 😊
mascherano
a pályán szeretett vón lenni, azt meg egyszerre csak egy qb tud a jelen szabályok szerint, szóval vmikor nincs döntési helyzetben egy csapat.
az meg nem egy valódi választási lehetőség, hogy brady maradjon vagy garoppolo.
több mint 6 éve
Garoppolo téma: Nekem az a leginkább meglepő, hogy 2 hét ott lét után ilyen mértékben megtudta lódítani Frisco támadósorát. Amikor mindenki arról beszél, hogy mennyire fontos, hogy az offszezonban összetudjon szokni az elkapóival. Most végképp kiváncsi vagyok ha végigcsinálja az edzőtábor azon részeit mire lesz képes. Mert abban biztos vagyok h most még ráadásul limitáltan vannak kihasználva a képességei.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 6 éve
Hogy ma a városról a sport tekintetében mindenkinek a Patriots jut eszébe, az Tom Brady érdeme. A város hálás Belichicknek, nem utálja Kraftot (annak ellenére, hogy republikánus és milliárdos), de isteníti Tom Bradyt. Őt nem lehet elcserélni, hacsak saját maga le nem rombolja a szobrát előbb.Addig nem lehet, amíg így játszik. De amíg elit szinten játszottak Montana, Favre, Manning távozása sem jöhetett szóba. Akkor változott meg a helyzet, amikor "kvázi" visszavonultak / lesérültek. Ha Brady netán lesérülne, és felmerülne, hogy esetleg sosem lesz már a régi, Garoppolo pedig így tolná ahogy most Friscoban, akkor lenne a helyzet érdekes. És akkor távolról sem lenne olyan egyszerű, hogy Brady nem mehet sehova. Sőt ... pont a bostoni média az egyik legkeményebb az országban.
Kollega
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
nem lenne ennyire QB központú a liga, Gronk egészséges lenne és mondjuk olyan rendszerben játszana ahol folyamatosan etetik (elég sok a ha 😀), simán lehetne MVP isZERO_LNem bírná a teste. 28 éves és jobban látszik rajta, hogy szétcsapta a testét a futball, mint a 40 éves Brady-n. Sokkal jobban jártok azzal, hogy nem MVP, de lesz még 1-2 plusz év amelyikben egyedül eldönt néhány meccset, mintha úgy lehasználnátok, mint a Detroit Megatront. Vagy az Atlanta Julio Jones-t. Julio se fog 30 fölött sokat focizni....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ha már Gronkról volt szó, totál hülye 😀www.youtube.com/watch?v=0d_fe8heb5g&feature=youtu.be&t=132
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Elengedtem a kerdest,mert szokas szerint erdemi parbeszedet nem ,legfeljebb hitvitat lehet folytatni a Pats forumban. Ha azt bizonygatnom kell,hogy bar TB szerintem is a valaha volt legjobb NFL qb,de nem ,nem egyenlo a Patriots csapataval es a paratlan sikereihez uugy kellett BB es a fr. szervezeti kulturaja,akkor felesleges barmirol beszelni. Nyilvan uilyen sikeres lett volna,ha mondjuk Caldwell a HC-ja,vagy egy Browns modon mukodo fr.-hoz veti a balsorsa (ezuton is elnezest mind2 csapat szurkoloitol,nem a ket csapat ellen iranyult). Nyilvan nem mind3 tenyezo egyutt eredmenyezte,hogy a Patriots is, es TB is ilyen paratlanul sikeres legyen.Es nyilvan nem koszonhet Ő uannyit a fr.nak,mint a fr. Neki.Rossz oldalról közelíted meg szerintem.
Es nyilvan a kristlygombbol valo joslassal egyenerteku,ha egy mezei szurkolo egy hipotezis megvitatasahoz a legvaloszinubb forgatokonyvbol indul ki.
Zaraskent: mindenkinek ajanlanam azert figyelmebe TB nyilatkozatat a Jimmy trade utan. Ő sajat maga fejti ki,hogy az NFL ugy mukodik h senki nincs biztonsagban,Ő sem es Vele is barmikor elofordulhatna uez,ami teljesen termeszetes.Ennyit Boston felegeteserol.
kolok1972
Egy fr sikerességének a fokmérője a gyűrűk száma. Ha elfogadjuk azt a tényt, hogy Brady a GOAT, akkor a legnagyobb esélyünk a gyűrűre vele van. Jelenleg semmi okunk nincs kételkedni Brady azon kijelentésében, miszerint akár 45 éves koráig játszani szeretne. Csak abba lehet belekapaszkodni, aki a Brady trade mellett érvel, hogy 40 éves kor közeledtével már nem lehet elit teljesítményt nyújtani ilyen pozicióban. Ezt Brady cáfolja hétről hétre.
Jimmy valóban ígéretesnek nézett ki, de 2 meccset láttunk tőle és az edzők látták ők minden nap edzésen. Egyöntetű vélemény volt minden Patriotshoz közel álló személytől (beleértve BB-t), hogy a srác jó, de amikor nálad van az elit szinten játszó GOAT irányító, akkor nem akarod egy ígéret miatt kidobni őt, épp azért, mert Bradyvel van a legtöbb esély arra, hogy gyűrűt nyerj. Ha az elkövetkezendő 3 évben nyerünk még 2 gyűrűt, de a rá következő 7 szezonban PO-ba sem jutunk nálam többet érne, mintha Jimmyvel 10 szezonon keresztül ott lennénk a tűz közelében, de egyszer sem érünk oda.
És ahogy leírtam korábbban, simán benne lehet, hogy Jimmy jövőre szar lesz, mert a liga kielemzi a játékát, nézd meg Prescottot mennyire visszaesett a 2. évére. Szóval szerintem Jimmy nagyon jól járt, hogy Shanny rendszerében játszhat, mi pedig élvezzük ki, hogy nálunk játszik a GOAT és nyerjen még nekünk annyi gyűrűt amennyit csak tud.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"