NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Elengedtem a kerdest,mert szokas szerint erdemi parbeszedet nem ,legfeljebb hitvitat lehet folytatni a Pats forumban. Ha azt bizonygatnom kell,hogy bar TB szerintem is a valaha volt legjobb NFL qb,de nem ,nem egyenlo a Patriots csapataval es a paratlan sikereihez uugy kellett BB es a fr. szervezeti kulturaja,akkor felesleges barmirol beszelni. Nyilvan uilyen sikeres lett volna,ha mondjuk Caldwell a HC-ja,vagy egy Browns modon mukodo fr.-hoz veti a balsorsa (ezuton is elnezest mind2 csapat szurkoloitol,nem a ket csapat ellen iranyult). Nyilvan nem mind3 tenyezo egyutt eredmenyezte,hogy a Patriots is, es TB is ilyen paratlanul sikeres legyen.Es nyilvan nem koszonhet Ő uannyit a fr.nak,mint a fr. Neki.
Es nyilvan a kristlygombbol valo joslassal egyenerteku,ha egy mezei szurkolo egy hipotezis megvitatasahoz a legvaloszinubb forgatokonyvbol indul ki.
Zaraskent: mindenkinek ajanlanam azert figyelmebe TB nyilatkozatat a Jimmy trade utan. Ő sajat maga fejti ki,hogy az NFL ugy mukodik h senki nincs biztonsagban,Ő sem es Vele is barmikor elofordulhatna uez,ami teljesen termeszetes.Ennyit Boston felegeteserol.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
 www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=461MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_.jpeg

Gyökér telóról sehogyan sem tudom megcsinalni öt perce, remelem, azert latszik a lenyeg. Van, ami nem valtozik
Wyatt
Most olvasom én is..
Jézuska hozta.😊
kyobalu
Tegnap este 10kor értem a végére, 24én délután kaptam... 😕 Valszeg holnap kezdem a Belichick &Bradyt

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jo sok helyre kellett mennie 😊)

több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Gyökér telóról sehogyan sem tudom megcsinalni öt perce, remelem, azert latszik a lenyeg. Van, ami nem valtozik
Wyatt
Most olvasom én is..
Jézuska hozta.😊

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Nem véletlen hát, azért lett New England, hogy szélesebb legyen a fanbázis 😊
Wyatt
ezek szerint New England szelesebb, mint hosszabb! 😊
no
Akkor New England az új szeles város? 😊
ervinator
Ja. A regi Jordan felsegterulete. 😊
több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Wyatt
no
Akkor New England az új szeles város? 😊

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Wyatt
no
És hosszabb, mint zöld!

több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Wyatt
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Brady előtt ez a csapat volt a város bohóca. Brady előtt a foci a gúny tárgya volt Bostonban. Brady előtt nem fordulhatott volna elő, hogy Sox sztárja egy focistával akrjon fotózkodni. Brady tette a football térképre ezt a csapatot. Őt nem lehet eltradelni. Őn nem Montana, ő maga a Patriots. Az a tulaj, amelyik eltradelné, a jelenlegi formájában, már kereshetne is vevőt a csapatra, mert nem lenne maradása ebben a városban.
Kollega
Ezt lehet így gondolni-én nem értek vele ugyan egyet-,de ezzel nem egyeztethető akkor össze a fr. alap filozofiaja h a csapat erdeke az elso. Mert ebbol a felfogasbol az kovetkezne,hogy a csapat erdeke az elso,kiveve ha Tom Bradyrol van szo. Marpedig ennek a filozofianak pont az az erossege,hogy mindig a csapat erdeke szamit. Nincs kivetel.
kolok1972
Tök mindegy, hogy mit gondolsz, és persze az is, hogy én mit gondolok. Ha Bradyt eltrédelik (kivéve, persze, ha ő maga tesz valamit, amivel direkt árt a csapatnak), Krafték háza a földdel lesz egyenlő. Hidd el, 40 évig a bostoniak a Patriotson köszörülték a nyelvüket. Nem véletlenül hívják a csapatot New England Patriotsnak és nem Boston Patriotsnak. Abban a városban a sport a Red Sox-t, Celtics-et és a Bruinst jelentette. Hogy ma a városról a sport tekintetében mindenkinek a Patriots jut eszébe, az Tom Brady érdeme. A város hálás Belichicknek, nem utálja Kraftot (annak ellenére, hogy republikánus és milliárdos), de isteníti Tom Bradyt. Őt nem lehet elcserélni, hacsak saját maga le nem rombolja a szobrát előbb.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
hm, Harrison nem kellett waiverről (senki nem vette fel)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
kolok1972!

Csak 3 dolog:
1. Tudod, hogy egyenlők közt is vannak egyenlőbbek😊
2. A trade októberben volt, az akkori TB-t aki eltradeli az nem normális!
3. Gondold végig, hogy mennyi áldozatot hozott TB ezért a csapatért.
több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Nyugi skacok..
My prediction: Jimmy nem ír alá hosszútávú szerződést a 49ers-el 2018-ban így, Franchise Tag alatt játszik a 2018-2019-es szezonban..
Brady 2018 és 2019 februárjában is MVP lesz a SuperBowl-ban, újabb 2 gyűrűt bezsebelve..
2019 februárjában bejelenti a visszavonulását.
Ekkor jön a Pats FO és leigazolja hosszútávú giga szerződéssel JimmyBoyt!
Peace, heppyness, Hawai pizza, sunshine, raggie... 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Taggel elcsereltuk volna gond nelkul, de igy Jimmynek tobb ideje volt osszeszokni uj csapataval. Taggel is ennyit kaptunk volna, csak nekunk lett volna jobb biztositekunk
Wyatt
szerintem nem, egy olyan játékosért aki bár baromira jól játszott azon a 2-3 meccsen amíg nálunk szerephez jutott, de saját rendszerükben teljesen nulláról kell építeni nem fognak magas picket adni, főleg úgy hogy még a 30M-t is nekik kell fizetni

ez egy iszonyatosan nagy rizikó már önmagában is, mellé adni egy top picket meg már a kétségbeesés szintje

szerintem taggel valahol a 4/2-nél lehetett volna a reális ára
(és már lehet ez is inkább optimista jóslat)

És Jimmy megoldotta a pihenőt is 😊
Wyatt
Meg persze ezzel együtt azt is,hogy az a 2/2-3-as pick is inkább 2/8-as legyen. 😊 Egyfelol nagyon orulok hogy JimmyG nagyon jol jatszik,masfelol viszont egyre tovabb erosodik a trade soran kifejtett velemenyem,hogy hatalmas hiba volt elengedni. Én tavaly is azt gondoltam,hogy azzal a D-vel nem lehet SB-t nyerni és az eredemeny ugye szerencsere megcafolt engem,azota a jovore nezve semmilyen josolgatasra nem vallalkozom.
kolok1972
és mégis mit kellett volna tenni?
-év végén tagelni 30M+ért, úgy hogy jelenleg 3M helyünk van a sapka alatt?
-esetleg a GOAT módba kapcsoló és 40 évesen IS MVP fővárományos Brady-ről mondasz le?

most úgy tudtuk eltradelni, hogy kiválaszthattuk melyik csapatba kerül (jövőre a Jets-ben vagy a Jax-ben sokkal jobb lenne látni?) ÉS még magas picket is kaptunk érte

ennél jobban csak akkor járhattunk volna, ha valamelyik elkeseredett GM túlfizet minket elsőkörös(ökk)el a drafton
ZERO_L
Ha azt gondolom hogy Jimmy a franchise kovetkezo 10 evenek a fr. iranyitoja,akkor igen,lemondok a legfeljebb 3 evre megoldast nyujto iranyitomrol.( es akkor arrol meg nem is beszeltunk,hogy ez a legoptimalisabb forgatokonyv,hogy TB jateka nem esik vissza,amire semmilyen garancia nincs). Meg akkor is ha Ő minden idok legjobb iranyitoja. Mert elmeletileg itt az a szlogen ,hogy a csapat erdeke a legfontosabb. Es a csapat erdeke az,hogy ha biztosithatod a fr QB szemelyet 10 evre,vagy max 3 evre,akkor nem az utobbit valasztod. Mert a csapat hosszutavu erdeke nem az! Persze csak akkor ha JimmyG-t ilyen iranyitonak lattak. De ki ismerte volna jobban mint mi! Es a jelek azt mutatjak,hogy Soldi velekedesevel ellentetben Jimmy igenis gyoztes tipusu fr QB.
kolok1972

te úgy csinálsz mintha Belichick is elmenne szezon után és még az NCAA is megszűnne

ugyan úgy meglesz a lehetőségünk fr QB-t hozni a köv 3-4-5 évben, persze nem olyan könnyű 25-32. pickekkel ezeket megtalálni, de nem is lehetetlen vállalkozás és mégis kiben lehetne kvázi vakon megbízni ha nem a mi FO-nkban

de na bumm nem jön össze a fr QB az első pár próbálkozásra, azért a közepesnél jobb QB-val is lehet eredményeket elérni (jó rendszer+erősebb védelem, rémlik az évezred eleje?), és mondjuk a fr jövőjét tekintve az sem egy utolsó szempont, hogy Brady utáni irányító nem rögtön 15M-20M-30M-val terheli a capet

((de már előre látom, hogy ha Jax-től kikapunk a PO-ban akkor az egész offseason másról sem fog szólni mint napról napra arról vitázni, hogy JG traddel kútba dobtuk a franchise következő 15 évét))

UI.: baromira felesleges más csapatokkal példálózni, mert ott nem GOAT edző van az oldal vonal mellett, így az hogy ők mennyire összeesnek mert éppen nem a fr/egy jó QB dobálgat, semmit nem jelent számunkra
lsd még tavalyi Texans elleni meccs
ZERO_L
Hol csinalok igy?Azert nekunk sem sikerult csak ugy megtalalni a tutit (Brissett,Mallett),mi is probalkoztunk becsulettel.
Ui: baromi felesleges GOAT edzővel dobálozni,mivel jo esellyel Ő legjobb esetben a GOAT iranyitoja utan par evvel marad max.
kolok1972

bocs nem tudtam, hogy ilyen bennfentes infóid is vannak 😊

de addig azért rendesen fogja végezni a feladatát, ügye?
ZERO_L
Szokasos ultima ratio erveles...
kolok1972
ezen mégis mit kéne érvelni?
te azt mondod x éve van Brady-nek, én meg azt mondom több...

addig fog játszani amíg a teste bírja, ezt meg senki nem tudja előre megjósolni még BB sem és az ő ambícióiról sem tudunk semmit, lehet Bradyvel lép le, lehet előbb kiválasztja, felépíti a köv Brady-t
teljesen felesleges ez a kristálygömbből való véleményalkotás

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
batyu New England Patriots 630
én csak amiatt aggódok, hogy "időben" vonuljon vissza azért, hogy a győzelem/vereség mutató és a sikeres passz rekordja megmaradjon, és ne "Favre"-sodjanak el...

több mint 6 éve
Taggel elcsereltuk volna gond nelkul, de igy Jimmynek tobb ideje volt osszeszokni uj csapataval. Taggel is ennyit kaptunk volna, csak nekunk lett volna jobb biztositekunk
Wyatt
szerintem nem, egy olyan játékosért aki bár baromira jól játszott azon a 2-3 meccsen amíg nálunk szerephez jutott, de saját rendszerükben teljesen nulláról kell építeni nem fognak magas picket adni, főleg úgy hogy még a 30M-t is nekik kell fizetni

ez egy iszonyatosan nagy rizikó már önmagában is, mellé adni egy top picket meg már a kétségbeesés szintje

Wyatt
Meg persze ezzel együtt azt is,hogy az a 2/2-3-as pick is inkább 2/8-as legyen. 😊 Egyfelol nagyon orulok hogy JimmyG nagyon jol jatszik,masfelol viszont egyre tovabb erosodik a trade soran kifejtett velemenyem,hogy hatalmas hiba volt elengedni. Én tavaly is azt gondoltam,hogy azzal a D-vel nem lehet SB-t nyerni és az eredemeny ugye szerencsere megcafolt engem,azota a jovore nezve semmilyen josolgatasra nem vallalkozom.
kolok1972
-esetleg a GOAT módba kapcsoló és 40 évesen IS MVP fővárományos Brady-ről mondasz le?

most úgy tudtuk eltradelni, hogy kiválaszthattuk melyik csapatba kerül (jövőre a Jets-ben vagy a Jax-ben sokkal jobb lenne látni?) ÉS még magas picket is kaptunk érte

ennél jobban csak akkor járhattunk volna, ha valamelyik elkeseredett GM túlfizet minket elsőkörös(ökk)el a drafton
ZERO_L
Ha azt gondolom hogy Jimmy a franchise kovetkezo 10 evenek a fr. iranyitoja,akkor igen,lemondok a legfeljebb 3 evre megoldast nyujto iranyitomrol.( es akkor arrol meg nem is beszeltunk,hogy ez a legoptimalisabb forgatokonyv,hogy TB jateka nem esik vissza,amire semmilyen garancia nincs). Meg akkor is ha Ő minden idok legjobb iranyitoja. Mert elmeletileg itt az a szlogen ,hogy a csapat erdeke a legfontosabb. Es a csapat erdeke az,hogy ha biztosithatod a fr QB szemelyet 10 evre,vagy max 3 evre,akkor nem az utobbit valasztod. Mert a csapat hosszutavu erdeke nem az! Persze csak akkor ha JimmyG-t ilyen iranyitonak lattak. De ki ismerte volna jobban mint mi! Es a jelek azt mutatjak,hogy Soldi velekedesevel ellentetben Jimmy igenis gyoztes tipusu fr QB.
kolok1972
te úgy csinálsz mintha Belichick is elmenne szezon után és még az NCAA is megszűnne

ugyan úgy meglesz a lehetőségünk fr QB-t hozni a köv 3-4-5 évben, persze nem olyan könnyű 25-32. pickekkel ezeket megtalálni, de nem is lehetetlen vállalkozás és mégis kiben lehetne kvázi vakon megbízni ha nem a mi FO-nkban

de na bumm nem jön össze a fr QB az első pár próbálkozásra, azért a közepesnél jobb QB-val is lehet eredményeket elérni (jó rendszer+erősebb védelem, rémlik az évezred eleje?), és mondjuk a fr jövőjét tekintve az sem egy utolsó szempont, hogy Brady utáni irányító nem rögtön 15M-20M-30M-val terheli a capet

((de már előre látom, hogy ha Jax-től kikapunk a PO-ban akkor az egész offseason másról sem fog szólni mint napról napra arról vitázni, hogy JG traddel kútba dobtuk a franchise következő 15 évét))

UI.: baromira felesleges más csapatokkal példálózni, mert ott nem GOAT edző van az oldal vonal mellett, így az hogy ők mennyire összeesnek mert éppen nem a fr/egy jó QB dobálgat, semmit nem jelent számunkra
ZERO_L
Többször is lattam ezt a 30 millat, csak nem tudom honnan jon. A tag tuti nincs 20 milla sem, nem hogy 30. Hosszu távra meg max 15 lett volna a nehany meccsünkkel. Mi adtunk Jimmynek egy eselyt, el vele, orulok neki. Mi taggel is kaphattunk volna ennyit, 4. koros pick szerintem nem lett volna realis
Wyatt
lehet túlzó volt a 30
most jobban utána nézve, tavaly volt 23,8 és csak után jött Carr és Stafford giga szerződés, ami vélhetően megemeli ennek az értékét

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Brady előtt ez a csapat volt a város bohóca. Brady előtt a foci a gúny tárgya volt Bostonban. Brady előtt nem fordulhatott volna elő, hogy Sox sztárja egy focistával akrjon fotózkodni. Brady tette a football térképre ezt a csapatot. Őt nem lehet eltradelni. Őn nem Montana, ő maga a Patriots. Az a tulaj, amelyik eltradelné, a jelenlegi formájában, már kereshetne is vevőt a csapatra, mert nem lenne maradása ebben a városban.
Kollega
Montana előtt a Niners sem volt sehol...
empty taxi
Vilagos. Irta is szerintem kb mindenki, hogy csapat>jatekos. De nem banom, ha Brady nem megy el 😊 el fog. Ha tenyleg 45 eves koraig akarja tolni. Aztan akkor majd szurkolok az o csapatanak is, meg nekünk is. Meg persze Jimmynek is azert 😊
Wyatt
Ez világos, csak a vastagított párhuzam sántított, arra reagáltam.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kollega
empty taxi
Vilagos. Irta is szerintem kb mindenki, hogy csapat>jatekos. De nem banom, ha Brady nem megy el 😊 el fog. Ha tenyleg 45 eves koraig akarja tolni. Aztan akkor majd szurkolok az o csapatanak is, meg nekünk is. Meg persze Jimmynek is azert 😊

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Kollega

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Azt viszont adom, hogy mindegy mit csinal Brady, MEGÉRDEMLI, hogy innen vonuljon vissza. Ha szarok leszünk utana evekig emiatt (nem leszünk), akkor szarok leszünk (nem leszünk). Ő tett annyit a franchise-ért, hogy addig maradjon, amíg akar. A klub>egy jatekos. Egyertelmű. De ha valaki, akkor o megerdemli. Szamomra szurkolokent ez nem kerdes. GM-kent karcosabb persze, de akkor is
Wyatt
Azt hogy megerdemli,szurkolokent absz adom! Mint ahogy a GM-es reszt is...
kolok1972
Vilagos, es GM-kent gondolkodva azis ertheto, amit irsz, es egy masodpercig sem vitatom jogossagat. Es megis. Ki masert lehetne minden szabalyt felrugni. Ha valakiert, akkor erte. En szerettem volna,ha Jimmy lesz az iranyitonk (GM-jatekban nalam is van még), de ha volt is atnyulas Kraft reszerol, nem banom. Remelem legalabb egy bajnoki cim meg osszejon azert legalabb 😊

több mint 6 éve
Azt viszont adom, hogy mindegy mit csinal Brady, MEGÉRDEMLI, hogy innen vonuljon vissza. Ha szarok leszünk utana evekig emiatt (nem leszünk), akkor szarok leszünk (nem leszünk). Ő tett annyit a franchise-ért, hogy addig maradjon, amíg akar. A klub>egy jatekos. Egyertelmű. De ha valaki, akkor o megerdemli. Szamomra szurkolokent ez nem kerdes. GM-kent karcosabb persze, de akkor is
Wyatt
Azt hogy megerdemli,szurkolokent absz adom! Mint ahogy a GM-es reszt is...

több mint 6 éve
Kollega
Ezt lehet így gondolni-én nem értek vele ugyan egyet-,de ezzel nem egyeztethető akkor össze a fr. alap filozofiaja h a csapat erdeke az elso. Mert ebbol a felfogasbol az kovetkezne,hogy a csapat erdeke az elso,kiveve ha Tom Bradyrol van szo. Marpedig ennek a filozofianak pont az az erossege,hogy mindig a csapat erdeke szamit. Nincs kivetel.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Wyatt

Wyatt
kolok1972

ZERO_L
kolok1972

ZERO_L
Többször is lattam ezt a 30 millat, csak nem tudom honnan jon. A tag tuti nincs 20 milla sem, nem hogy 30. Hosszu távra meg max 15 lett volna a nehany meccsünkkel. Mi adtunk Jimmynek egy eselyt, el vele, orulok neki. Mi taggel is kaphattunk volna ennyit, 4. koros pick szerintem nem lett volna realis