NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Gondolom az lehet benne, hogy minden ellen nem lehet védekezni, és ebben van a legkisebb kockázat és területvesztési esély a védelem részéről. Aztán bánat sem tudja.

Gronkot a végén pl nem volt annyira jó ötlet egyedül hagyni a többi célpont rovására

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
azért számomra mégis furcsa, hogy jó vagy valamiben(talán a legjobb a ligában), de ennek ellenére mégsem tudod megakadályozni, ha szembe jön

és persze az arányok mások, nem O# - D# viszonylatban, hanem sikerességet nézve, nyilván az én fejembe is ezek a 20-30 yardos playek/fontos TD-k maradnak meg és kevésbé az amikor már passz közben a falember beleüt a passzba
nem tudom van-e erre stat, hogy RB passzokkal hogy állunk összeségében

megoldásnak én egyértelműen saftey-t mondanám, ott van Chung-DMC-Harmon akik azért jók coverben valahogy ezt kén úgy kombinálni, hogy double teamre és TE-re is maradjon elég ember egy 5 elkapós felállásban

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Én egyre, amikor kirakta az elkapót a pályáról, így nem lett elkapás. Meg is lett említve, hogy BB mekkora agy, hogy ilyen okos játékosokat szerez. Sajna kb tényleg ez az egy volt neki 😕

Bellre nincs megoldásunk, Collins sem volt erre jó, igazából Hightower sem életbiztosítás, a többieket meg hagyjuk. De kit rakjunk rá még? Chungot tudnám még valamilyen formában elképzelni amúgy
Wyatt
ha csak Bell-ről lenne szó, azt még úgy morcosan, de el tudná fogadni az ember 😀

már évek óta (szinte) folyamatosan szívunk az RB passzok miatt
ZERO_L
Na azért szerintem mi bőőőőven pluszosok vagyunk az ellenfelekhez képest 😀
Kb mindig volt egy fix pass catcher RB, akivel szívattuk a ligát. Azt elvárni, hogy fordítva ne próbáljanak ellenünk, elég érdekes lenne 😊

Vannak ilyen dolgok, Gronkot, a törpe elkapókat középen és az RB-passzokat nagyon nehéz ellenünk levédekezni, ezért gyakorlatilag bármilyen csapat ellen tudunk haladni. De ha jön egy bünti vagy sack, akkor kb vége is a támadásnak, mert ezek főleg rövid távokra jók. Ez a csapat tizeniksz éve így van felépítve. Az ellenfelek sem sokat szereznek egy-egy futóelkapásból, nekünk többször kell FG-n tartani az ellent, aztán jóvan

több mint 6 éve
Én egyre, amikor kirakta az elkapót a pályáról, így nem lett elkapás. Meg is lett említve, hogy BB mekkora agy, hogy ilyen okos játékosokat szerez. Sajna kb tényleg ez az egy volt neki 😕

Bellre nincs megoldásunk, Collins sem volt erre jó, igazából Hightower sem életbiztosítás, a többieket meg hagyjuk. De kit rakjunk rá még? Chungot tudnám még valamilyen formában elképzelni amúgy
Wyatt
ha csak Bell-ről lenne szó, azt még úgy morcosan, de el tudná fogadni az ember 😀

már évek óta (szinte) folyamatosan szívunk az RB passzok miatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve

több mint 6 éve
lassan erről a Richards gyerekről is végleg lemondhatunk, ha jól rémlik már az első évében is komoly gondjai voltak a szereléssel ezt azóta sem sikerült rendesen megtanulnia, azt már a draftolásakor lehetett tudni, hogy coverben nagyon fog szenvedni, de eddig nem emlékszem egy darab emlékezetes megmozdulására sem pedig már a harmadik évét tapossa

amúgy a meccsen totál kiégtem, mikor a Flowers-t állítottuk rá Bell-re, nem tudom ezt hova lehet még fokozni,
LB nem működik, DE sem, esetleg majd Brown megy megy a futóval coverben?

több mint 6 éve
Én nem szoktam kiakadni ezeken a szavazásokon, és Slater beválogatása tényleg nagy vicc, akkor már inkább Mason mehetett volna, vagy nagyon max Cooks, de...

Ha van egy dolog, amit nem bírok egyszerűen felfogni, hogy Gronk csere. Oké, úgysem megy el, nem számít, de azért ez eléggé lol kategória.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gronk lett a hét támadója a az AFC-ben
 twitter.com/RLiuNFL/status/943488204363259905
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Négy játékost választottak tőlünk a Pro Bowl keretbe:
QB Tom Brady
FB James Develin
TE Rob Gronkowski
WR Matthew Slater
HanSolo
Slater beválasztása is mutatja, hogy mennyire vicc ez az egész..
gordon
Erről nekem mindig kb. az ilyen Való Világos szavazások jutnak az eszembe. Develin egyébként továbbra is egészen nevetséges pénzért játszik ehhez képest összehasonlítva mondjuk Jusczyk fizetésével.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
QB Tom Brady
FB James Develin
TE Rob Gronkowski
WR Matthew Slater
HanSolo
Slater beválasztása is mutatja, hogy mennyire vicc ez az egész..
több mint 6 éve
HanSolo New England Patriots 642 — Watson
QB Tom Brady
FB James Develin
TE Rob Gronkowski
WR Matthew Slater
több mint 6 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik Brady könyv lett lefordítva? A Belichick és Brandyt megtaláltam.
Jól tudom, hogy van még ezen kívül?
polonic
 t2.genius.com/unsafe/220x0/https%3A%2F%2Fimages.genius.com%2F29eb4ded385ba734dafdbfb3f3f6c57b.399x399x1.jpg

Én ezt sem olvastam még.
zinedine5
???
Telefonról a hülye billentyűzet belejavít, amit írok.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Tudnátok segíteni abban, hogy melyik Brady könyv lett lefordítva? A Belichick és Brandyt megtaláltam.
polonic
 t2.genius.com/unsafe/220x0/https%3A%2F%2Fimages.genius.com%2F29eb4ded385ba734dafdbfb3f3f6c57b.399x399x1.jpg

Én ezt sem olvastam még.
több mint 6 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Kvízkérdés:
abban az esetben, ha ezen a hétvégén PIT, JAX és NE is nyer, majd az uccsó héten tegyük fel, hogy a PIT és JAX szintén nyer, akkor ha tőlünk kikaptok, akkor ki marad le a PO 1. körös pihenőről?
Beki
Ugyan már Beki! El kell engedni azt a meccset, hogy pár pickkel korábban kitudjátok húzni az aktuális DL emberkéteket 😊
gordon
Most még vicces, de miután kivágjuk Wilkersont, akit elhoz a Pats majd tol egy Pro Bowl-t érő szezont, mi meg kihúzunk egy hasonló játékost...nem lenne őszinte a mosolyom. 😀
Beki
Nem tudunk és nem is adnánk mi neki annyi pénzt, amit más viszont megad majd.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kvízkérdés:
abban az esetben, ha ezen a hétvégén PIT, JAX és NE is nyer, majd az uccsó héten tegyük fel, hogy a PIT és JAX szintén nyer, akkor ha tőlünk kikaptok, akkor ki marad le a PO 1. körös pihenőről?
Beki
Ugyan már Beki! El kell engedni azt a meccset, hogy pár pickkel korábban kitudjátok húzni az aktuális DL emberkéteket 😊
gordon
Most még vicces, de miután kivágjuk Wilkersont, akit elhoz a Pats majd tol egy Pro Bowl-t érő szezont, mi meg kihúzunk egy hasonló játékost...nem lenne őszinte a mosolyom. 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kvízkérdés:
Beki
Pats
nhm
Tehát ebben az esetben nagyon is lesz tétje a Jets elleni meccsnek, köszi.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Kvízkérdés:
Beki
több mint 6 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Kvízkérdés:
Beki
Pats
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Kvízkérdés:
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 946 — Patriot
Úgyhogy, ha javasolhatom engedd el ezt a témát a pibe!Mert már sok, és picit unalmas..
kyobalu
Hát, köszönjük hogy újra hosszan megosztottad magvas gondolataid velünk..
topin
Öhm csak nekem van ilyen érzésem?

több mint 6 éve
Én oktatok bárkit. Hétvégén a Billst kéne elsőként, aztán lehet menni pihenni az első körben 😀

több mint 6 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Úgyhogy, ha javasolhatom engedd el ezt a témát a pibe!Mert már sok, és picit unalmas..
kyobalu
topin
Amíg a telómon írtam, addig időközben megbeszéltétek..
Véleménye meg lehet bárkinek, mégha élccel magvas gondolatoknak nevezik egyesek..
Én legalább nem játszok Orákulomot, és nem oktatok másokat!
De köszönjük Emese! 😊

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 008
kyobalu
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
az volt már, hogy a szarszemétpeccnek már megint elcsalták a bírók?

twitter.com/PFF_Mike/status/942512329220030480
ZERO_L
Nyilván ilyeneket mindenki tud találni saját ízlése szerint. De hová vezetne, ha tényleg mindenre dobnák a sárgát?
 pbs.twimg.com/media/DRVZ4e0X4AE4zf8.jpg:large
Klaci79
és itt mégis mit kéne észrevenni, hogy veszi a bátorságot megérinteni az elkapót?

btw van különbség, egy nem észrevett szabálytalanságon és egy bedobott majd valaki által mégis visszavont büntetésen
ZERO_L
Segitek: fogja a mezt a vállánál. Vagy rz szabályos lenne? Furcsa, hogy egy győztes meccs után, amikor egyébként senki nem a bírókat, maximum a hülye szabályt szidja, elkezdesz birozni. Miért nem lehet csak simán örülni a megérdemelt győzelemnek? 🙏
Klaci79
akadályozta az elkapót az elkapásban? nem, akkor miről beszélsz?
furcsa hogy pont egy afc north fan kardoskodik a flag foci mellett 😀 😀

nincs itt semmiféle bírózás, csak k*rva unalmas már ez az állandó "mindig a pats-t nyomják a bírók" mantra, főleg egy olyan jelenet után ami teljesen szabálytalan volt (hülye egy szabály, de ettől még sajnos szabály)
persze az egyértelmű kárunkra való tévedést mindig sikerül elfelejteni
ZERO_L
Mivel fogta a vállát, mindenképp akadályozta...úgy hívják: holding vagy ilyen esetben dpi.
De a kutyát nem érdekli. Sosem szoktam bírózni, ezek után, hogy fújnak egy korrekt meccset pláne nem fogok. Ennyit el kell bírni, mint azt az esetet is, amit te mutattál...csak nem értem, hogy minek kell elkezdeni bírózni egy olyan meccs után, ahol senki egy rossz szót nem szól rájuk. A szabályokkal kellene valamit csinálni, mert röhej, hogy az ilyen nem elkapás...de erről nem a zebrák tehetnek és pont.

Szerkesztette: Klaci79