New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
mondjuk azt én is megnézném, hogyan épít csapatot BB úgy, hogy nincs meg a franshisenak a következő 5 év első három körös pickje 😀 😀 😀Éppenséggel lehet, hogy tényleg összebalhéztak, de ha már eltolták eddig a szekeret együtt, biztosan megpróbálják még együtt tolni pár hétig. Aztán majd ha vége szezonnak meg is késelhetik egymást. Addig viszont mindenkinek az az érdeke, hogy egy irányba húzzanak. A hivatalos dumától függetlenül.www.nydailynews.com/sports/football/giants/bill-belichick-sees-opening-coach-giants-source-article-1.3739643?utm_content=bufferf4eec&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=NYDNSports+Twitter
Kollega
[troll]Nem a JMD-Patricia duó interjúztatásáért utaztak el a tökig érő hóban Maráék. Believe it and it will happen 😀😀😀[/troll]
Asbee
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Alex GuerreroOver the past few years, many people have tried to paint a picture of who I am. But none of these pictures has been complete.
I get that many of my beliefs are not mainstream and I know they may differ from others’. But they reflect my experience from over 22 years of practice working with some of the best athletes in the world. I understand that some people may disagree with me about how to treat injuries or how to train in order to maximize potential. I welcome this and think it is normal and healthy in all careers, because it helps everyone learn, grow, and improve.
Throughout my career I have been blessed to work with many remarkable athletes in a variety of sports. With every one of these clients, my only goal has been to help them bring forth positive changes in their body & mind. I have always tried to be respectful of the staff each player answers to, and I have never tried to create divisiveness or conflict. My ultimate goal has always been to do my very best to help the player get back on the field and help their team. I have never had any motive other than that. My approach is and always has been to give people information based on my beliefs — then let them follow their own path toward what they believe works best for them. Ultimately every decision is up to each individual athlete.
Many of the athletes I have worked with I consider not only clients, but also close friends. One of those is Tom Brady with whom I have a great friendship that I cherish. It is a privilege working alongside someone with his commitment and discipline. Watching Tom succeed as he grows older has been a personal and professional highlight, because I consider seeing players’ and clients’ achievements in their own careers to be the most gratifying part of my work.
Thank you to everyone who has supported me in my career, and to the professional organizations that have allowed me to treat their players — including the New England Patriots. I am grateful to Robert Kraft and his coaches and staff. I am proud to have co-founded the TB12 Sports Therapy Center with Tom, where we’re able to make a daily impact in thousands of people's lives.
Finally, my deepest gratitude goes to my family, clients, and friends. It’s because of you that I do what I do, and it’s the greatness you achieve that continues to motivate me. I wish nothing but the best for everyone and for each of us to be able to live our lives to our utmost potential.
- Alex
tb12sports.com/blogs/tb12-playbook-we-got-this/ag-in-my-own-words
Mondjuk az tény, hogy Kraftot és Bradyt név szerint említi, mint akinek hálás, BB pedig egy "coaches and staff"-ot kap 😊
több mint 6 éve
Éppenséggel lehet, hogy tényleg összebalhéztak, de ha már eltolták eddig a szekeret együtt, biztosan megpróbálják még együtt tolni pár hétig. Aztán majd ha vége szezonnak meg is késelhetik egymást. Addig viszont mindenkinek az az érdeke, hogy egy irányba húzzanak. A hivatalos dumától függetlenül.www.nydailynews.com/sports/football/giants/bill-belichick-sees-opening-coach-giants-source-article-1.3739643?utm_content=bufferf4eec&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=NYDNSports+Twitter
Kollega
[troll]Nem a JMD-Patricia duó interjúztatásáért utaztak el a tökig érő hóban Maráék. Believe it and it will happen 😀😀😀[/troll]
több mint 6 éve
Mindenki induljon időben 😀
www.facebook.com/patriotshu/posts/1606523372724939
Wyatt
Szerkesztette: vpi
több mint 6 éve
Elég nagy hülyeség az USA-ban perrel fenyegetni a sajtót. Ha csak teljes baromságot nem írnak, teljesen alaptalanul, nincs olyan bíró, amelyik igazat adna a felperesnek. Márpedig viták minden csapatban vannak.Guerrero pedig nem lesz kitéve a szezon végén, hanem már konkrétan ki van rúgva. Nem léphet be a csapat létesítményeibe, és nem utazhat a csapattal az idegenbeli meccsekre. Egyedül annyit tehet, hogy adhat tanácsot a játékosoknak azok szabad idejében, amit törvényesen nem lehet megtiltani. Viszont a játékosok szerződésében meg az van, hogy kötelesek betartani a csapat orvosi stábjának utasításait.
Éket verni a csapat és Brady közé, meg akkora marhaság szerintem, hogy csak na. Ezen Brady és Guererro is csak veszíthet emberíleg és üzletileg is. De komolyan, van az USA-ban egymillió ilyen önjelölt fitnesz isten, a világ legtelítettebb piaca. Ha kirakják a Patriots Place-ről az irodájukat, végképp vége a szenzációnak.
A múltkor azt írtam, hogy Bradynek szobra van Massachussettsben. De azt ő pontosan tudja, hogy azt a szobrot Belichicknek és a Kraft családnak köszönheti és nem a fitnesz tanácsadójának.
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
TL;DRDe cuki. Ajánlom a Brady és Belichick könyv ide vonatkozó passzusát, mennyire súlyosak voltak a labdás sztorinál írt hülyeségek kapcsán is a szankciók és mennyi helyesbítő cikket kellett lehozniuk utána.
Véleményem szerint, ha az elmúlt pár hét történéseit is nézzük, bennem előjött egy afféle konspirációs teória, hogy ki is itt a hunyó. Én ugyanis arról az oldalról nézném a sztorit, hogy ki lehet a fő forrás? Mármint olyan fő forrás, akinek a szavára ad is az ESPN. Véleményem szerint ott is kell lennie valamilyen újságírói szakmai minimumnak, azért pusztán néhány nagyon alacsony beosztású személy információira alapozva nem vállalnának be egy ilyen volumenű cikket, jogi és személyi következményeket ők sem vállalnák be.
Guggenheim
több mint 6 éve
Guggenheim
38
TL;DRVéleményem szerint, ha az elmúlt pár hét történéseit is nézzük, bennem előjött egy afféle konspirációs teória, hogy ki is itt a hunyó. Én ugyanis arról az oldalról nézném a sztorit, hogy ki lehet a fő forrás? Mármint olyan fő forrás, akinek a szavára ad is az ESPN. Véleményem szerint ott is kell lennie valamilyen újságírói szakmai minimumnak, azért pusztán néhány nagyon alacsony beosztású személy információira alapozva nem vállalnának be egy ilyen volumenű cikket, jogi és személyi következményeket ők sem vállalnák be. No meg hát, 3-4 emberen is keresztül kell mennie egy ilyen sztorinak Amerikában, mielőtt azt megjelenne, azok is „belső cenzúrát” jelenthetnek, ha komolytalanok a források. Szerintem az ESPN forrásának fel kell tudnia mutatnia valamilyen kötődést mindhárom személyhez, ténylegesen bennfentesnek kell lennie.
Szerintem a stábból alapból nem nagyon beszélne ki senki. Az elmúlt években nem nagyon lehetett hallani ilyesfajta kiszólásokat a csapat berkein belül, semmilyen ehhez hasonló sztorit nem találkozhattuk oly módon tálalva, hogy valamely Patriots alkalmazott lett volna a forrás (mint most itt). Személy szerint én nem hiszek abban, hogy egyszerre „dozen sources” (ahogy a cikk szerzője hitelesíti a sztoriját) egyszerre, egyszólamban mondanák el a belső történéseket, hanem arra mernék ebben az esetben is tippelni (mint ahogy jópárszor volt már ilyen forgatókönyv), hogy van egy főkolompos, aki elmondja a sztori nagy részét, és az újságíró megpróbálva utána menni az elmondottaknak megkérdez egy csomó embert, és ha már mondjuk kettő-három-négy, akin nem cáfolja a főkolompos állításait, akiknek az újságíró szerint egyébként simán cáfolniuk kéne, akkor az már is számára egy cikkben nyilvánosságra hozható állítás. És akkor ők így együtt egy nagy halmazt alkotnak: a forrást. Szóval alighanem kell lennie egy főkolomposnak, akinek valamilyen személyes sértettsége van, ami miatt ezt bevállalja, és erről ilyen-olyan, akármilyen tálalásban beszámol az ESPN-nek.
És nálam elsőre Guerero neve ugrik be. Kiteszik a csapat mellől, méghozzá viszonylag nagy nyilvánosságot kapott az eltávolítása, és el tudom képzelni, hogy befeszül, ezért afféle kicsinyes bosszúból előáll ezzel a sztorival az ESPN-nek, hogy ha már az ő nevét sikerült nyilvánosan egy kicsit besározni a kirakásával, akkor most rajta sor. Simán el tudom képzelni, nem egyszer láttam már a saját munkahelyemen vagy hallottam ismerőseim munkahelyeiről ilyen sztorit. El tudom képzelni, hogy ez is épp olyan játszma, mint bármilyen más munkahelyi intrika, csak épp a Patriotsnál természetesen nagyon is van ennek hírértéke, ha egy alkalmazott ilyen sértődötten viselkedik, aminek egy kommersz munkahelyen meg hát nulla.
Igorra válaszolva, véleményem szerint az ESPN előzetesen megkereshette Patriotsot (vagy külön Kraft-ot, BB-t, Brady-t), hogy nyilatkozzanak az ügyről, hiszen az említett újságírói minimumhoz hozzátartozik a „hallgattassék meg a másik fél” elve is. De az is lehet, hogy egy valódi jóakarójuk odaszólt az ESPN-től, hogy „figyusz, készül egy ilyen cikk itt, csináljatok, amit akartok, csak szólok” jelleggel. Azért reagáltak ilyen gyorsan és így, mert tudták, hogy mikor és milyen tartalmú cikk fog jönni, abszolút rákészültek erre.
Továbbá az én tippem szerint Kraft, BB, Brady a közleményben azért nem fenyegeti meg perrel az ESPN-t, mert igaz a cikk tényállítás része. Vélhetően tényleg volt egy találkozó, akkor, amit a cikk állít, bizonyos mondatok tényszerűen (nem szó szerint) úgy hangozhattak el, ezeket nem lehet sikerrel támadni, főként, ha mondjuk a tárgyaláson a bizonyítás során ezek túlnyomórész beigazolódnának (jól ismerjük: more probably than not). És a tényeken alapuló véleményekbe, értékítéletekbe pedig hát Amerikába (is) nehéz belekötni, elég erős a véleménynyilvánítás szabadság ilyen tekintetben (Sullivan-szabály), kb. csak szándékosan, rosszindulattal tett véleménynyilvánítások miatt lehetne sikerrel perelni. Én arra mernék tippelni, hogy egyszerűen csak nem akartak egy ilyen eleve kockázatos per afféle „fenyegetésnek” bedobni, mivel úgy sem merik majd meglépni. Aztán kitudja, lehet, hogy most majd egy jogi csapat a ténylegesen lehozott cikket nagyítóval nézi át, és találnak pár olyan mondatot, amire fel lehet építeni egy pert, aztán pedig mégiscsak megy az egész ügy a bíróságra.
több mint 6 éve
WORD!"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
szerintem meg azzal, hogy megvont bizonyos jogokat a "gurutól" BB lezárnak tekinti a témát 😛
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Minden félinformációtól, találgatástól, kamu és átértelmezett belső infótól függetlenül:Amilyen kép él bennem Belichickről, simán elhiszem, hogy tele a töke Brady gurujával, és az ő tervezés/munka/pontosság alapú világképébe nehezen beilleszthető lélektani hókuszpókuszaival és titkos tanaival.
És ebben maximálisan igazat is tudok neki adni.
Az persze számunkra már megismerhetetlen, hogy a valóságban mennyire és milyen szinten van valóban beépülve Guerrero Brady agyába, hogy ez mennyire valós konfliktus BB-el, hogy milyen egyéb harcai, vitái, ellenvetési voltak és vannak bárkivel is a csapatnál.
Én csak azt az egyet hiszem el, hogy egy ilyen hülye guru-attitűd, és az ebből következhető kvázi-szélhámosságok és az ő irányítása alól történő kibújások biztosan felbasszák az agyát.
Hogy ez mit idéz elő, az megjósolhatatlan, de nem lennék meglepődve, hogy amikor ez a szezon véget ér a Pats-nél, akkor elkezdenek dőlni a dominók - jelentsen ez a konkrétumok szintjén akármit is.
Szerintem el akarta zavarni a szezon végén a faszba Guerrerot, aki vagy viszi Bradyt, vagy nem, és ehhez lett volna neki egy aduász az ingujjában lévő Garoppolo. És ezt húzta ki Kraft, amit BB elfogadott, de nem tette túl nagy örömmel.
több mint 6 éve
Éppenséggel lehet, hogy tényleg összebalhéztak, de ha már eltolták eddig a szekeret együtt, biztosan megpróbálják még együtt tolni pár hétig. Aztán majd ha vége szezonnak meg is késelhetik egymást. Addig viszont mindenkinek az az érdeke, hogy egy irányba húzzanak. A hivatalos dumától függetlenül.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát lehet, hogy fura, én ebbe nem akarok őszintén szólva belemenni nagyon. Nekem az is fura, hogy az ESPN folyton felhoz ilyen témákat néhány évente a PO-nk idején nagyon korrekten, aztán amikor valami nem jön össze, akkor meg csendben hallgat utána. Na, nekem inkább ez a fura és a szomorú, de ha jön megint a mindenki minket bánt mentalitás, egye fene, még lehet, meg is köszöni nekik valaki 😊
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Vigyázz Wyatt mit kìvànsz Soros kapcsàn, mert a végén a gázszerelő kilóra megveszi a csapatot és átnevezi gyakadémiàra. Belülről bomlasztja Ámérikàt!Soros Györggyel is meccseltek? Hajrá, ha őt is sikerül legyőznötök, akkor mindenképp ti vagytok a kiválasztott csapat!twitter.com/Patriots/status/949308406879449089Jó, de ezt akárki mondhasssssa. Mernéd 100 százalékra állítani, hogy nem csak bizonyos bérencek próbálják beállítani úgy, mintha mindenki egy célért küzdene, hogy ne legyen balhé a soros meccsünk előtt?
triangle
Wyatt
PS: komolyra fordítva - egyébként igen... akárki mondhatja. Jó, hogy iróniával megpróbálod elkenni, de mintha egy ilyen joint statement kiadása nem a tipikus első lépés lenne - attól teljesen függetlenül, hogy akár van baj házon belül, akár nincs... azonnal, egyből tagadni.
Mondjuk az egy picit meglepő amúgy, hogy nem egyből a bepereléssel fenyegetőztetek.. nem tudom miért nem volt ezúttal agresszívebb Kraft / a franchise. Lehetne a lufit fújni, meg a "mindenki ellenünk van" szöveget tolni, egyből meglenne az ürügy a vereségre is... az ESPN szépen feladta nektek a labdát, és a Pats nem ütötte le (teljesen.)
Na, ez fura.
Igor
több mint 6 éve
Soros Györggyel is meccseltek? Hajrá, ha őt is sikerül legyőznötök, akkor mindenképp ti vagytok a kiválasztott csapat!twitter.com/Patriots/status/949308406879449089Jó, de ezt akárki mondhasssssa. Mernéd 100 százalékra állítani, hogy nem csak bizonyos bérencek próbálják beállítani úgy, mintha mindenki egy célért küzdene, hogy ne legyen balhé a soros meccsünk előtt?
triangle
Wyatt
PS: komolyra fordítva - egyébként igen... akárki mondhatja. Jó, hogy iróniával megpróbálod elkenni, de mintha egy ilyen joint statement kiadása nem a tipikus első lépés lenne - attól teljesen függetlenül, hogy akár van baj házon belül, akár nincs... azonnal, egyből tagadni.
Mondjuk az egy picit meglepő amúgy, hogy nem egyből a bepereléssel fenyegetőztetek.. nem tudom miért nem volt ezúttal agresszívebb Kraft / a franchise. Lehetne a lufit fújni, meg a "mindenki ellenünk van" szöveget tolni, egyből meglenne az ürügy a vereségre is... az ESPN szépen feladta nektek a labdát, és a Pats nem ütötte le (teljesen.)
Na, ez fura.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Te kis áthallásos.....😊twitter.com/Patriots/status/949308406879449089Jó, de ezt akárki mondhasssssa. Mernéd 100 százalékra állítani, hogy nem csak bizonyos bérencek próbálják beállítani úgy, mintha mindenki egy célért küzdene, hogy ne legyen balhé a soros meccsünk előtt?
triangle
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Még nem írták meg? Irgum-burgum, így legyen szabadnapja az embernek 😮Na látod, Metán barátunk megírta a frankót, ti meg hinnétek mindenféle dzsointsztétmentnekén arra várok, hogy az nso írjon már valamit, Faragó Richard anyukája, a fűzővel kifelé és a hosszabbitas.hu triója szinte teljesen meggyőzött, de még egy utolsó lökés kellene :p
Wyatt
baggio 🏈
Na majd holnap jól nem írom meg!
több mint 6 éve
Brady és Gronk is elcső csapatos All-Pro lett 😊Ne offolj már! 😂
Slater pedig a második csapatba fért bele.
ervinator
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
ervinator
1 701
Brady és Gronk is elcső csapatos All-Pro lett 😊Slater pedig a második csapatba fért bele.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Na látod, Metán barátunk megírta a frankót, ti meg hinnétek mindenféle dzsointsztétmentnekén arra várok, hogy az nso írjon már valamit, Faragó Richard anyukája, a fűzővel kifelé és a hosszabbitas.hu triója szinte teljesen meggyőzött, de még egy utolsó lökés kellene :p
Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
A joint statement ezesetben azt jelenti, hogy mindenki be volt szìvva, aki az állítást teszi.#JointGate
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Igazából a JMD + a Patricia interjú csak álca, valójában Bellichick folytatja nálunk
több mint 6 éve
..én már elvesztettem a fonalat, most akkor ki volt a gyilkos?
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mi kirúgjuk Rodgerst, ti Bradyt, a két játékos helyet cserél, az ESPN pedig elélvez.Caperst ne hozzuk el Patricia helyére?
Kampman