New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
. De attól nem tartok, hogy ellenfelünk rejtve tud tartani az edzőink előtt bármit is.Ez a mpndat nálatok különös jelentőséggel bír 😉 😛
Kollega
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 027
Érdekes statisztika a hétvégi fordulóból (FK!-tól):Ramsey 118,8-as, Bouye pedig 131,5-ös passer ratinget engedett Big Bennek.
Malcolm Butlerre (a minimum 20 snapet játszó cornerek közt) 141,7-es ratinggel dobált Mariota.
több mint 6 éve
Ha jól látom, a hétvége négy meccse közül egy volt, ahol nem maradt semmi izgalom a végére. Ennek persze semmi következménye sincs a következőre, az tiszta lap.Viszont az jól jön ki, hogy nekünk egy nappal több pihenőnk van. De attól nem tartok, hogy ellenfelünk rejtve tud tartani az edzőink előtt bármit is. A felkészítés biztosan rendben lesz, az fog dönteni, hogy a két csapat közül melyik tudja a pályán jobban kivitelezni a játékát.
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Nekünk a rájátszás eddig a lehető legjobban alakul.Én 2007 óta nem mondok ilyet. Akkor én is így éreztem, amikor a NYG a havas pályán berúgta a győztes FG-t Green Bay-ben....
ötös műhold
több mint 6 éve
Lássuk be a Jags a szerencsés sorsolásának köszönhetően van itt.Majd Garoppolo elmondja a titkot, hogy hogyan kell 44 pontot hinteni a Jags védelemnek. 😊 A Tennessee is oda-vissza verte a Jaguárokat, pedig nem egy világverő alakulat, ahogy szombaton kiderült... Belichick meg a másik két HC a stábban meg fogja találni a megoldást. Én nem aggódok egy teljes alapszakasz és két PO meccs után a gameplan miatt. Jobban féltem volna attól a scenariotól, hogy Antonio Brown jön hozzánk és elkapja az elkaphatatlant.Nekünk a rájátszás eddig a lehető legjobban alakul. Kiesett az Atlanta (nem lett volna jó egy bosszúszomjas Atlanta a SB-ban), és most a Steelers is. Azért bármilyen jól is játszott most a Jacksonville, a Steelers jobb csapat, ellenük nehezebb elődöntő lenne.Szerintem ez pont fordítva van. Steelers-t már tökéletesen kiismerte BB és tudja is milyen gameplan-el lehet megverni őket. Viszont a JAX totál kiszámíthatatlan ebből a szempontból, biztos hogy úgy fognak kimenni a gyepre, hogy az alapzatig letapossák a pályát attól nem kell félni. Csak a PO rutin és BB szól szerintem most a Pats mellett, mégegyszer nem fog ez a D 42 pontot kapni és nyílván az O se fog 45-t felrakni.
ötös műhold
Coughlin papa biztos ellátja az övéit egy-két hasznos tanáccsal a héten, a recept ugyanaz lesz mint a Giants-nél, ütni-verni kell Bradyt a Front-sevennek és akkor megvan az esély egy újonc döntősre. Kiélezett és szoros meccsre számítok, valamint JAX W-re ahogy most is biztos (megéreztem) voltam benne, hogy behúzzák.
Rodaron
Burkus
Az NFL Steaua Bucarest-je.
több mint 6 éve
Coughlin papa biztos ellátja az övéit egy-két hasznos tanáccsal a héten, a recept ugyanaz lesz mint a Giants-nél, ütni-verni kell Bradyt a Front-sevennek és akkor megvan az esély egy újonc döntősre. Kiélezett és szoros meccsre számítok, valamint JAX W-re ahogy most is biztos (megéreztem) voltam benne, hogy behúzzák.Ettől a forgatókönyvtől én is nagyon tartok. Még mindig élénken él bennem a két SB loss (a 2007-es különösen fájó, mivel akkor "szuperesélyesek" voltunk. 2011-ben viszont az is csoda volt azzal a D-vel, h a SB-ig meneteltünk, így az csak szimplán fáj).
Rodaron
Én úgy is voltam vele tegnap, h attól, h a Jags jön Foxboróba még nem kell egyből pezsgőt bontani. Kőkemény meccsre van kilátás.
....aztán persze ez nem zárja ki, h BB olyan gameplant találjon ki, amivel 42-3 lesz a 4. negyedre...de az is lehet, h 10-17-zel fordulunk a 4. negyed közepén és az addigra nyolcszor földbe döngölt TB-nek kell egy comeback wint produkálnia....
Bízom benne h a Pats nyeri meg a meccset, de ha az esélytelen Jaguars-nak sikerül elkapnia bennünket, akkor igenis megérdemlik a SB-ba jutást.
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Én nem aggódok egy teljes alapszakasz és két PO meccs után a gameplan miatt. Jobban féltem volna attól a scenariotól, hogy Antonio Brown jön hozzánk és elkapja az elkaphatatlant.Igen, pont ezt mondom én is. A Jags nem mostanában fog még egyszer ilyen jól játszani, mint a Steelers ellen, legalábbis ez valószínűtlen. Így az a valószínű, hogy fegyelmezett játékkal (elbizakodni nem szabad, az nagyon káros az egészségre), egy viszonylag sima meccsen (a Streelers elleni meccsüknél simábban) győzünk. Nagy meglepetés lenne, ha nem így lenne. Úgyhogy most kivételesen én nem is aggódom emiatt a meccs miatt. Majd a SB-ban, ott aggódom. Bááááár... ennyire sima út (oda), nem tudom, mikor lesz legközelebb.
Burkus
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
Majd Garoppolo elmondja a titkot, hogy hogyan kell 44 pontot hinteni a Jags védelemnek. 😊 A Tennessee is oda-vissza verte a Jaguárokat, pedig nem egy világverő alakulat, ahogy szombaton kiderült... Belichick meg a másik két HC a stábban meg fogja találni a megoldást. Én nem aggódok egy teljes alapszakasz és két PO meccs után a gameplan miatt. Jobban féltem volna attól a scenariotól, hogy Antonio Brown jön hozzánk és elkapja az elkaphatatlant.Nekünk a rájátszás eddig a lehető legjobban alakul. Kiesett az Atlanta (nem lett volna jó egy bosszúszomjas Atlanta a SB-ban), és most a Steelers is. Azért bármilyen jól is játszott most a Jacksonville, a Steelers jobb csapat, ellenük nehezebb elődöntő lenne.Szerintem ez pont fordítva van. Steelers-t már tökéletesen kiismerte BB és tudja is milyen gameplan-el lehet megverni őket. Viszont a JAX totál kiszámíthatatlan ebből a szempontból, biztos hogy úgy fognak kimenni a gyepre, hogy az alapzatig letapossák a pályát attól nem kell félni. Csak a PO rutin és BB szól szerintem most a Pats mellett, mégegyszer nem fog ez a D 42 pontot kapni és nyílván az O se fog 45-t felrakni.
ötös műhold
Coughlin papa biztos ellátja az övéit egy-két hasznos tanáccsal a héten, a recept ugyanaz lesz mint a Giants-nél, ütni-verni kell Bradyt a Front-sevennek és akkor megvan az esély egy újonc döntősre. Kiélezett és szoros meccsre számítok, valamint JAX W-re ahogy most is biztos (megéreztem) voltam benne, hogy behúzzák.
Rodaron
több mint 6 éve
Szerintem nem adjuk meg a lehetőséget a Jagsnek, szépen outcoachingolják a meccset ahogy kellet volna Tomilinéknak is, és Pats szutyok meccsen de behúzza a W-+tNekünk a rájátszás eddig a lehető legjobban alakul. Kiesett az Atlanta (nem lett volna jó egy bosszúszomjas Atlanta a SB-ban), és most a Steelers is. Azért bármilyen jól is játszott most a Jacksonville, a Steelers jobb csapat, ellenük nehezebb elődöntő lenne.Szerintem ez pont fordítva van. Steelers-t már tökéletesen kiismerte BB és tudja is milyen gameplan-el lehet megverni őket. Viszont a JAX totál kiszámíthatatlan ebből a szempontból, biztos hogy úgy fognak kimenni a gyepre, hogy az alapzatig letapossák a pályát attól nem kell félni. Csak a PO rutin és BB szól szerintem most a Pats mellett, mégegyszer nem fog ez a D 42 pontot kapni és nyílván az O se fog 45-t felrakni.
ötös műhold
Rodaron
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Rodaron
2 077
Nekünk a rájátszás eddig a lehető legjobban alakul. Kiesett az Atlanta (nem lett volna jó egy bosszúszomjas Atlanta a SB-ban), és most a Steelers is. Azért bármilyen jól is játszott most a Jacksonville, a Steelers jobb csapat, ellenük nehezebb elődöntő lenne.Szerintem ez pont fordítva van. Steelers-t már tökéletesen kiismerte BB és tudja is milyen gameplan-el lehet megverni őket. Viszont a JAX totál kiszámíthatatlan ebből a szempontból, biztos hogy úgy fognak kimenni a gyepre, hogy az alapzatig letapossák a pályát attól nem kell félni. Csak a PO rutin és BB szól szerintem most a Pats mellett, mégegyszer nem fog ez a D 42 pontot kapni és nyílván az O se fog 45-t felrakni.
ötös műhold
több mint 6 éve
Jövő héten legyen az a disznóbőr rendesen felfújva. 😊azóta egy picit több pénzünk van és a bírókat kenjük meg😊
iktriad
több mint 6 éve
Jövő héten legyen az a disznóbőr rendesen felfújva. 😊
több mint 6 éve
Előre elnézést a jövő heti Jax győzelemért. 😊De ha valami csoda folytán a Pats menne tovább, ígérem, a SB-ban beszurkolom a hatodikat. 😉
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Nekünk a rájátszás eddig a lehető legjobban alakul. Kiesett az Atlanta (nem lett volna jó egy bosszúszomjas Atlanta a SB-ban), és most a Steelers is. Azért bármilyen jól is játszott most a Jacksonville, a Steelers jobb csapat, ellenük nehezebb elődöntő lenne.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Majdnem 😊Egyiknek sem örültem volna, egyiktől sem kell feltétlenül feltétlenül félni viszont. Nagyon jó ez a Jaguars-védelem, de azért látható, hogy nem hibátlan, bemutatta ezt Jimmy is, Big Ben is. Jó kis hentelés lehet a jövő héten 😊A Vasasok alapszakaszban Brown nélkül is majdnem megvertek minket, igaz, a Heinz Fielden.
Wyatt
A Jags védelem beszedett 42 pontot ezen a meccsen, a Pats offense semmivel sem rosszabb most mint a Steelersé.
Ha ezt a meccset a Steelers megnyeri, mentálisan is a csúcson jöttek volna hozzánk, a Jags játékosain meg ott lesz a Gillette és az AFC döntő nyomása.
Szerintem jobban jártunk így, bár nyilván nincs könnyű ellenfél az AFC döntőben. (Ez nem igaz a Luck-féle 2014-es Coltsra. 😊 )
Burkus
Hát igazából ja, azért nyerjük csak meg, az sem zavarna nagyon ha simán 😊
több mint 6 éve
Egyiknek sem örültem volna, egyiktől sem kell feltétlenül feltétlenül félni viszont. Nagyon jó ez a Jaguars-védelem, de azért látható, hogy nem hibátlan, bemutatta ezt Jimmy is, Big Ben is. Jó kis hentelés lehet a jövő héten 😊A Vasasok alapszakaszban Brown nélkül is majdnem megvertek minket, igaz, a Heinz Fielden.
Wyatt
A Jags védelem beszedett 42 pontot ezen a meccsen, a Pats offense semmivel sem rosszabb most mint a Steelersé.
Ha ezt a meccset a Steelers megnyeri, mentálisan is a csúcson jöttek volna hozzánk, a Jags játékosain meg ott lesz a Gillette és az AFC döntő nyomása.
Szerintem jobban jártunk így, bár nyilván nincs könnyű ellenfél az AFC döntőben. (Ez nem igaz a Luck-féle 2014-es Coltsra. 😊 )
több mint 6 éve
Toto21
5 961
akkor még ma Harrison cut?! 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Egyiknek sem örültem volna, egyiktől sem kell feltétlenül feltétlenül félni viszont. Nagyon jó ez a Jaguars-védelem, de azért látható, hogy nem hibátlan, bemutatta ezt Jimmy is, Big Ben is. Jó kis hentelés lehet a jövő héten 😊
több mint 6 éve
Akkor jön a JAX.Nagyon fontos dolog: vigyázni a labdára!
több mint 6 éve
Jax trashtalkers szevasztok!Kiugrott Pats drukkerek szevasztok!
több mint 6 éve
nagymarceee
126
Mostani playoffban szurkoltam eddig a Panthersnek,ebben a körben az Altantának,most már rohadtul HAJRÁ PATS!! | remélem szerencsét hozok |
több mint 6 éve
Attila Pál
112
M. Butlert nagyon sokszor és nagyon sokoldalúan használjuk. Ezen a meccsen is volt QB siettetése, megállított 4. downja, és majd (de lehet, hogy az összes) snap-et fent volt a pályán. Nem volt kiemelten jó meccse, de a TD-k azért nagyon ott voltak a szeren, kb. bravúrok voltak. Az egykezes mindenképp. Butler ezeknél nem maradt le, rajta volt az elkapókon, mégis megcsinálták. Nem csak a hibáit kéne nézni, ha nagyon nem lennének megelégedve vele (pl. BB., MattP), akkor nem ő lenne a legtöbb snap*et a pályán! Ott van Rowe, JJones, Bademosi, heló?Sose nézz eredménykövetőt saját meccsen. Ezt egy 6-8 éve mindenkinek el kellett volna már sajátítani, aztán akkor nincs para. Utólag meg max úgyis röhög rajtuk az ember 😀Nemcsak az elkapás volt az, a passz is, Mariota odadobta, ahol sosem érhette el egyetlen védő sem. De amúgy ez nem (sem) volt Butler meccse, egy idő után őt is keresték kifejezetten mint nekik legjobb matchupot. Mindent megtesz annak érdekében, hogy discount áron kössünk vele hosszú távra szerződést.
Én nem Butlert hibáztatom, zseniális elkapás volt
Wyatt
De az első negyed után olyan sima győzelem volt, hogy a harmadik negyed végére már az unalomba fulladt a meccs.
Burkus