New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
ötös műhold
Az olyan nagyképű szurkolók miatt utáljuk, mint amilyen például te vagy.
eaglesmcnabb

Ezt akartam pont írni, hogy valószínűleg azért ennyire erős itt az anti-Pats és anti-Vasas vonal a fórumon, mert ennek a két csapatnak vannak a legtenyérbemászóbb szurkolói ebben a közösségben. Szvsz egy Soldi egyedül többet tett az itteni Steelers utálatért, mint Tomlinék odaát helyben. Ugyanez igaz a Patriotsra és egy-két itteni szurkolójára. Valamiért nem az Ik és a Jax, vagy Toca és a Vikes van a célkeresztben.
Amadeus
Majd ha az említett csapatok is nyernek egy bowlt, feltöltődik a szurkolói bázis, ott is lesz egy-két hasonló delikvens.
Amikor még a régi oldalon voltunk, volt itt egy DOM, GSN, Gyulus, Viito. Aztán ez lett belőle.
Az már más kérdés, hogy egy csapat megítélése során miért a szurkolók kerülnek előtérbe. Pláne honnan jön az utálat egyáltalán egy szurkolónál. Egy szurkoló vagy szurkol egy csapatnak, vagy nem. Legalábbis nálam így működik, de lehet velem van a baj.
Sztyopa
Tényleg viito,te jo Isten ,de rég volt... 😊 Kurvára öregszetek 😊
kolok1972
Pont ugyanez ugrott be!
Dizre! (aki érti a poént, az nagyon öreg) 😀
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot
Szerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.
Burkus
Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
NB2
Bradynek a karrierjébe “csak” két átoktörès marad. 1. MVP-ként SB-t nyerni
2. SB-t nyerni a Giants ellen

Reméljük az 1.-t idén letudja.
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 2 669 — Pats fan
ötös műhold
eaglesmcnabb

Ezt akartam pont írni, hogy valószínűleg azért ennyire erős itt az anti-Pats és anti-Vasas vonal a fórumon, mert ennek a két csapatnak vannak a legtenyérbemászóbb szurkolói ebben a közösségben. Szvsz egy Soldi egyedül többet tett az itteni Steelers utálatért, mint Tomlinék odaát helyben. Ugyanez igaz a Patriotsra és egy-két itteni szurkolójára. Valamiért nem az Ik és a Jax, vagy Toca és a Vikes van a célkeresztben.
Amadeus
Majd ha az említett csapatok is nyernek egy bowlt, feltöltődik a szurkolói bázis, ott is lesz egy-két hasonló delikvens.
Amikor még a régi oldalon voltunk, volt itt egy DOM, GSN, Gyulus, Viito. Aztán ez lett belőle.
Az már más kérdés, hogy egy csapat megítélése során miért a szurkolók kerülnek előtérbe. Pláne honnan jön az utálat egyáltalán egy szurkolónál. Egy szurkoló vagy szurkol egy csapatnak, vagy nem. Legalábbis nálam így működik, de lehet velem van a baj.
Sztyopa
Tényleg viito,te jo Isten ,de rég volt... 😊 Kurvára öregszetek 😊

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Törölhetnénk már végre ezt a rengeteg trollkodást?
Kollega
Jelents fel, öcsi! 😉
ötös műhold
Juhé! Lett egy bátyám! Vágytam erre 😊
Kollega
Nekünk meg lett egy Kollegánk 😁

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Szerintetek ki lesz az alapszakasz MVP? Brady? December elejéig én biztos voltam benne. De nem szokott nekünk szerencsét hozni az ő alapszakasz MVP címe.
Burkus
Másik topikban Wyatték már beszéltek róla. Mivel nem volt kiemelkedő ember és/vagy annyira qb központú a liga, hogy nagyon meglepne sok embert ha nem TB kapná.
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Jézus anyám mi van itt?😊
több mint 6 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.
Jó a válasz? 😮
Bruce
A jelenlegi szabályok szerint szabályos fumble-t, csak azt a meccset az akkori szabályok szerint játszották. Ajánlom figyelmedbe a youtube-on az aktuális témában készült kis anyagot. Talán NFL Network. Akkoriban 4-5 hasonló esetet is ugyanígy ítéltek meg.
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Kollega
Jelents fel, öcsi! 😉
ötös műhold
Juhé! Lett egy bátyám! Vágytam erre 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
ötös műhold New England Patriots 309
Én azért utálom a Patriots-t mert anno elvették egy szabályos fumble-ünket ellenük, ami miatt ki is kaptunk és elkezdtük a mélyrepülésünket és a Pats meg a felemelkedését. Igaz, hogy a bírót kellene utálnom emiatt, de én a Patriotsra vetítettem ki és innentől kezdve ők a legutáltabb csapat számomra.
Jó a válasz? 😮
Bruce
Jó válasz, mert tartalmaz igazságcsírákat. (Ne legyünk telhetetlenek, a minden ízében helyes válaszok igényével. Olyan nincs.) Szóval nem rossz... Ez valóban gyakori vád, mármint az, hogy "csalnak".
több mint 6 éve
Sztyopa 306
ötös műhold
eaglesmcnabb

Amadeus

Why so serious?
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Jó a válasz? 😮
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ötös műhold
eaglesmcnabb

Amadeus
Tévedsz, ha utálnám a Jaxt, az csakis Ik miatt lenne :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kollega
Jelents fel, öcsi! 😉
több mint 6 éve
Olyan kérdésre keresed a választ, amire nincs egzakt válasz, sőt tulajdonképpen a kérdés is értelmetlen, hiszen egy csapatot nem lehet "gyűlölni", ha valakinek a Pats logó/Belichick/Brady látványától automatikusan hányingere van, az már a pszichológusokra tartozik, nem egy nyilvános fórumra.
baggio 🏈
Kedves Baggio, először is, nem "egzakt választ" szeretnék kapni, hanem csak választ. Én eléggé jól tudom, hogy mik az egzakt válasz kritériumai, így itt véletlenül sem lépnék fel annak igényével.
De minden válasz válasz. A te válaszod a jelenség tagadása. Azt mondod, hogy "egy csapatot nem lehet »gyűlölni«". Ám legyen, de én nem így láttam. És innetől persze mehetne a szavakon való vitatkozás, hogy mit jelent a "gyűlölet" egy ilyen esetben. Hát ezt a témát már valóban nem itt fogjuk megvitatni.

Apropó kollegák! (Ez nem neked szól, Baggio.) Mi bajotok van velem? El tudjátok mondani értelmesen? Akartok róla beszélni? 😉
több mint 6 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tényleg be kellene fejezni Satellite, ennek itt nincs értelme, vagdalkozol, miközben semmi okod nincs rá.
Törölhetnénk már végre ezt a rengeteg trollkodást? Legalább egy meccsünk még van. Talán kettő is idén.
Ha esetleg Waddle állapotáról tudnánk értekezni. De ha az nem megy, akkor beszéljük meg kiégett-e Luck? Pardon Brady 😊
Kollega
Na ez egy jó gondolat. Peterk2005, térjünk vissza a "Mikor hagyja ott Luck a Pats és a gyűrű kedvéért a Colts" témához. Amúgy Revis is megtette a gyűrűért, pedig neki zöld-fehér a vére 😊
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
ötös műhold
eaglesmcnabb

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Törölhetnénk már végre ezt a rengeteg trollkodást? Legalább egy meccsünk még van. Talán kettő is idén.
Ha esetleg Waddle állapotáról tudnánk értekezni. De ha az nem megy, akkor beszéljük meg kiégett-e Luck? Pardon Brady 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Annyira jó, hogy 5 nappal az AFC döntő előtt nincs jobb téma annál, hogy ki miért gyűlőli a Patset. Nem lehetne újra megnyitni a Brady kiégett, vége a Manning érának topicot?Szerintem ennek a témának Gyuri QB elemzései mellett van a helye.

több mint 6 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Ez a topic szerintem előbb-utóbb törölve lesz, de azért megjegyezném, hogy egy fórumban nincs szólásszabadság. Az adminok döntenek arról, hogy mit lehet és mit nem. Akár önkényesen is. Ha valakinek ez nem tetszik, nyisson saját fórumot. Ott azt csinál, amit akar.
Kollega
Azt meg tudod nekem mondani tudós emberem, hogy a tocsik-szabályzat mely pontjai ellen vétettem? Ha netán arra próbáltál volna utalni, hogy vétettem.
ötös műhold
Olyan kérdésre keresed a választ, amire nincs egzakt válasz, sőt tulajdonképpen a kérdés is értelmetlen, hiszen egy csapatot nem lehet "gyűlölni", ha valakinek a Pats logó/Belichick/Brady látványától automatikusan hányingere van, az már a pszichológusokra tartozik, nem egy nyilvános fórumra.

A futballtörténelem legnagyszerűbb dinasztiája az NFL-ben a mai Patriots, az NCAA-ben az Alabama, szeretem-imádom a játékot, tehát alapvetően le kellene borulnom nagyságuk előtt és ámulattal csodálni játékukat, én mégis minden meccsükön amennyire lehet, az ellenfélnek drukkolok, hogy miért? Mert számomra a sport "Dávid legyőzi Góliátot" sztorikról, hullámhegyekről és -völgyekről, feltámadásokról és leolvadásokról, régóta várt és kiszurkolt sikerekről szól, nem a totális dominanciáról, mikor a legjobb négy elérése nem maga a beteljesült csoda, hanem csak egy a sorban. Szerintem ezt nem olyan bonyolult dolog megérteni és feldolgozni akkor sem, ha valakinek történetesen épp a New England a kedvence.

Miután a témát kitárgyaltuk, visszatérhetünk a GaroppGate-re.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt, bmeg nekünk itt esélyünk sincs....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
rokaur 869
régóta vagyok read-only módban itt, mert mint aki még ismerkedik ezzel a sporttal rengeteg hasznos infót találok itt, konstruktívan hozzászólni meg nem tudok. ezután is maradok inkább olvasó de regisztrálnom kellett, hogy le tudjam némitani ezt az embert. Javaslom inkább olvasd te is.
(Vagy nagyon ügyes húzás az adminoktól, nyertek plusz egy felhasználót)
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
ötös műhold, bocsi, sosem szoktam személyeskedni, de mivel velem szemben is voltál kicsit lekezelo:

1: mibol veszed ezt az intellektualis folenyt? a felmuvelt, innen onnan osszeszedett lexikalisnak tuno tudasodbol, amit maximum kozepesen helytallo, keszekusza osszefuggesek krealasara hasznalsz itt fel illetve ertelmetlen kerdeseket teszel fel?

jo, lehet, hogy mondjuk doktorid van szociologiabol (ketlem, bocsi), de ettol meg nem lesz intellektualis folenyed, ha nem birsz normalisan megnyilvanulni vagy nornalisan kifejezni magad, nulla vitakulturaval rendelkezel.

2: szerintem tedd fel a kerdesed facebookon, mondjuk egy 120yard cikk alatt, nagy sikered lesz es megkapod amire vagysz.

bocsi a tobbiektol, szerintem eddig sosem kenyszerultem ilyen posztra itt. hetvegen hajra a jo focinak!
több mint 6 éve
Ez a topic szerintem előbb-utóbb törölve lesz, de azért megjegyezném, hogy egy fórumban nincs szólásszabadság. Az adminok döntenek arról, hogy mit lehet és mit nem. Akár önkényesen is. Ha valakinek ez nem tetszik, nyisson saját fórumot. Ott azt csinál, amit akar.
Kollega
Azt meg tudod nekem mondani tudós emberem, hogy a tocsik-szabályzat mely pontjai ellen vétettem? Ha netán arra próbáltál volna utalni, hogy vétettem.
több mint 6 éve
Keresztkérdés: Miért probléma az,hogy ha valaki utálja a Peccet? Teljesen normális,hogy vannak számodra/bárki számára unszimpatikus csapatok.Pl én tökön lőném magam ha úgy kéne megnéznem egy Tampa meccset,hogy nem velünk játszanak.Hogy miért? Mert sajt,eredendően nem szimpatikus.Nem hinném,hogy szeretnem kéne mind a 32 csapatot,mondjuk nekem a Peccel semmi gondom,a liga legjobb csapata.A Ferrarit is sokan rühellik/rühellték mikor ők voltak a legjobbak.Teljesen normális dolog.Inkább az az érdekes,hogy ezen egy Patriots drukker még a mai napig is fennakad...A Ravenst is rühellik sokan és én emiatt holnap is ugyan annyiért veszem a sóskiflit a boltban. 😊 De azért vasárnap go Jags😀
LeviPoki Baltimore Ravens
Cseles vagy, hogy "keresztkérdéssel" próbálsz zavarba hozni, de ezt még talán valahogy megoldom.
Tehát: a kérdésed egy ún. "állító kérdés". Ez azt jelenti, hogy formailag ugyan kérdőmondat, de tartalmaz egy belső állítást is. Azt (gyk.), hogy probléma az (nyilván nekem), hogy (ha) valaki utálja a Patriotst. Az ilyen állító-kérdésekkel az a gond, hogy csak akkor "jók", ha a benne foglalt állítás igaz. Azonban, ez az állítás hamis: nekem egyáltalán nem probléma az, hogy mások, sokan gyűlölik a "Peccet". Sőt, szinte még jó is, hiszen így nekem annál több marad belőle ugye.
Szóval, nem erről van szó. Hogy miről, azt már az unalomig sokszor leírtam: kíváncsi vagyok a "Pecc-haterek" véleményére.
De, ahogy látom, kurvára nyögvenyelősen vallják csak be, vagy leginkább még úgy sem. Nem bátor emberek ezek a Pecc-haterek, hogy most, amikor meg lehetne nyilatkozni, akkor inkább hallgatnak, nem merik elmondani a véleményüket?

Szerkesztette: ötös műhold