New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Pedig ebből megint micsoda amerikai sztori lehetett volna. Brady lesérül, Garoppolo beáll a helyére, majd vele SB-t nyer a csapat.. De annyira tipikus, hogy most már persze nincs nálunk JimmyG. Ti mennyire tudtok elképzelni egy első körös QB picket, esetleg még feljebb is trade-elve?
több mint 6 éve
MEg itt:Hol láttál képet a sérülésről?Tom szerdán sérült meg, csütörtökön sem edzett, csak beöltözött..A képek alapján eléggé úgy tűnik, hogy csúnyán megzúzódott a jobb nagyujja, kézfeje. A szokásoktól eltérően 2 napja nem állt rendelkezésre a sajtó munkatársainak, nem beszélhetett, nem mutathatta magát. DMC és Van Noy pedig vicces válaszokkal próbálták elütni a sajtós kérdéseket..Hogyan nézett ki Tom az edzésen? Tom jó játékos és az egyik legvonzóbb, legjóképűbb férfi.. Jól néz ki. etc.. A többiek meg ködösítetek, azt mondták, hogy nem látták Tom kezét, mert a saját dolgukkal foglalkoztak az edzésen.. 😉Tom szerintem fogni nem tud azzal a kézzel, nemhogy dobni..Hoyer time lesz vasárnap gyerekek, sok futással..Aztán meglátjuk..😏Abban biztos vagyok hogy TB fogja kezdeni meccset nem kérdés nálam,amilyen kompetitív a csávó biztos nem engedi hogy ilyen meccsen a backup kezdjen 😀
kyobalu
Azért ha mai edzésen fog dobálni is akkor kevésbé kell aggódni...
illetve nyilván ezen a meccsen a szélre megdobott hosszú passzokkal biztos nem fog operálni Brady papa se ilyen cornerek ellen és inkább a számok közötti terület támadását tudnám elképzelni és a rövidebb passzokkal és egy jó futójátékkal a bibis ujjával is lehozhatja a meccset 😊
manuszka86
Szerintem meg gebasz van a legfontosabb meccs előtt. Pont ezzel nem számolt senki, hogy Tom megsérül edzésen. Lehet, hogy ő kezd vasárnap, mert ő az alfa, kecske, stb, de tuti nem lesz százas..Szerintem BB és JMD Hoyerre épülő O#játékokat gyakoroltat ma agyba, főbe..
kyobalu
Burkus
vpi
Szerkesztette: vpi
több mint 6 éve
www.theringer.com/nfl-playoffs/2018/1/18/16906646/tom-brady-thumb-injury-new-england-patriotsHol láttál képet a sérülésről?Tom szerdán sérült meg, csütörtökön sem edzett, csak beöltözött..A képek alapján eléggé úgy tűnik, hogy csúnyán megzúzódott a jobb nagyujja, kézfeje. A szokásoktól eltérően 2 napja nem állt rendelkezésre a sajtó munkatársainak, nem beszélhetett, nem mutathatta magát. DMC és Van Noy pedig vicces válaszokkal próbálták elütni a sajtós kérdéseket..Hogyan nézett ki Tom az edzésen? Tom jó játékos és az egyik legvonzóbb, legjóképűbb férfi.. Jól néz ki. etc.. A többiek meg ködösítetek, azt mondták, hogy nem látták Tom kezét, mert a saját dolgukkal foglalkoztak az edzésen.. 😉Tom szerintem fogni nem tud azzal a kézzel, nemhogy dobni..Hoyer time lesz vasárnap gyerekek, sok futással..Aztán meglátjuk..😏Abban biztos vagyok hogy TB fogja kezdeni meccset nem kérdés nálam,amilyen kompetitív a csávó biztos nem engedi hogy ilyen meccsen a backup kezdjen 😀
kyobalu
illetve nyilván ezen a meccsen a szélre megdobott hosszú passzokkal biztos nem fog operálni Brady papa se ilyen cornerek ellen és inkább a számok közötti terület támadását tudnám elképzelni és a rövidebb passzokkal és egy jó futójátékkal a bibis ujjával is lehozhatja a meccset 😊
manuszka86
Szerintem meg gebasz van a legfontosabb meccs előtt. Pont ezzel nem számolt senki, hogy Tom megsérül edzésen. Lehet, hogy ő kezd vasárnap, mert ő az alfa, kecske, stb, de tuti nem lesz százas..Szerintem BB és JMD Hoyerre épülő O#játékokat gyakoroltat ma agyba, főbe..
kyobalu
Burkus
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Hol láttál képet a sérülésről?Tom szerdán sérült meg, csütörtökön sem edzett, csak beöltözött..A képek alapján eléggé úgy tűnik, hogy csúnyán megzúzódott a jobb nagyujja, kézfeje. A szokásoktól eltérően 2 napja nem állt rendelkezésre a sajtó munkatársainak, nem beszélhetett, nem mutathatta magát. DMC és Van Noy pedig vicces válaszokkal próbálták elütni a sajtós kérdéseket..Hogyan nézett ki Tom az edzésen? Tom jó játékos és az egyik legvonzóbb, legjóképűbb férfi.. Jól néz ki. etc.. A többiek meg ködösítetek, azt mondták, hogy nem látták Tom kezét, mert a saját dolgukkal foglalkoztak az edzésen.. 😉Tom szerintem fogni nem tud azzal a kézzel, nemhogy dobni..Hoyer time lesz vasárnap gyerekek, sok futással..Aztán meglátjuk..😏Abban biztos vagyok hogy TB fogja kezdeni meccset nem kérdés nálam,amilyen kompetitív a csávó biztos nem engedi hogy ilyen meccsen a backup kezdjen 😀
kyobalu
manuszka86
kyobalu
Burkus
több mint 6 éve
Hol láttál képet a sérülésről?Tom szerdán sérült meg, csütörtökön sem edzett, csak beöltözött..A képek alapján eléggé úgy tűnik, hogy csúnyán megzúzódott a jobb nagyujja, kézfeje. A szokásoktól eltérően 2 napja nem állt rendelkezésre a sajtó munkatársainak, nem beszélhetett, nem mutathatta magát. DMC és Van Noy pedig vicces válaszokkal próbálták elütni a sajtós kérdéseket..Hogyan nézett ki Tom az edzésen? Tom jó játékos és az egyik legvonzóbb, legjóképűbb férfi.. Jól néz ki. etc.. A többiek meg ködösítetek, azt mondták, hogy nem látták Tom kezét, mert a saját dolgukkal foglalkoztak az edzésen.. 😉Tom szerintem fogni nem tud azzal a kézzel, nemhogy dobni..Hoyer time lesz vasárnap gyerekek, sok futással..Aztán meglátjuk..😏Abban biztos vagyok hogy TB fogja kezdeni meccset nem kérdés nálam,amilyen kompetitív a csávó biztos nem engedi hogy ilyen meccsen a backup kezdjen 😀
kyobalu
manuszka86
kyobalu
több mint 6 éve
Tom szerdán sérült meg, csütörtökön sem edzett, csak beöltözött..A képek alapján eléggé úgy tűnik, hogy csúnyán megzúzódott a jobb nagyujja, kézfeje. A szokásoktól eltérően 2 napja nem állt rendelkezésre a sajtó munkatársainak, nem beszélhetett, nem mutathatta magát. DMC és Van Noy pedig vicces válaszokkal próbálták elütni a sajtós kérdéseket..Hogyan nézett ki Tom az edzésen? Tom jó játékos és az egyik legvonzóbb, legjóképűbb férfi.. Jól néz ki. etc.. A többiek meg ködösítetek, azt mondták, hogy nem látták Tom kezét, mert a saját dolgukkal foglalkoztak az edzésen.. 😉És ha ez egy újabb terelés? Jacksonvilleben már elkezdenek örülni, néhány játékos átállítja az agyát milyen könnyű lesz Hoyer ellen játszani, egy lépéssel közelebb mennek a LOS-hez mert úgyis több futás meg rövid passz lesz, aztán véletlen mégis el tud dobni Brady messzire, mert Giselle avokádókrém pakolása elmulaszotta a kesztyű alatt a bibit.
kyobalu
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Tom szerdán sérült meg, csütörtökön sem edzett, csak beöltözött..A képek alapján eléggé úgy tűnik, hogy csúnyán megzúzódott a jobb nagyujja, kézfeje. A szokásoktól eltérően 2 napja nem állt rendelkezésre a sajtó munkatársainak, nem beszélhetett, nem mutathatta magát. DMC és Van Noy pedig vicces válaszokkal próbálták elütni a sajtós kérdéseket..Hogyan nézett ki Tom az edzésen? Tom jó játékos és az egyik legvonzóbb, legjóképűbb férfi.. Jól néz ki. etc.. A többiek meg ködösítetek, azt mondták, hogy nem látták Tom kezét, mert a saját dolgukkal foglalkoztak az edzésen.. 😉Tom szerintem fogni nem tud azzal a kézzel, nemhogy dobni..Hoyer time lesz vasárnap gyerekek, sok futással..Aztán meglátjuk..😏Abban biztos vagyok hogy TB fogja kezdeni meccset nem kérdés nálam,amilyen kompetitív a csávó biztos nem engedi hogy ilyen meccsen a backup kezdjen 😀
kyobalu
manuszka86
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Futni meg azért fut, mert read option time baby!Vagy ez az egész csak egy trükk BB-től az ellenfél megzavarására és a koncentráció elterelésére. Az öregből bármit kinézek.Ez már nekem is eszembe jutott... Most zavarja össze a Jags defensive gameplant.
zinedine5
Burkus
több mint 6 éve
Tom szerintem fogni nem tud azzal a kézzel, nemhogy dobni..Hoyer time lesz vasárnap gyerekek, sok futással..Aztán meglátjuk..😏Abban biztos vagyok hogy TB fogja kezdeni meccset nem kérdés nálam,amilyen kompetitív a csávó biztos nem engedi hogy ilyen meccsen a backup kezdjen 😀
kyobalu
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 027
Patspulpiton van egy jó, bár elég rövid cikk arról, hogy miben nem annyira jó a Jags védelme.www.patspulpit.com/2018/1/18/16903330/jaguars-defense-has-a-huge-weakness-that-the-patriots-are-built-to-exploit
Ehhez hozzátéve azt a statisztikát, amit vhol olvastam, hogy Hogan és Amendola elég jól el tud szakadni a védőktől, valószínűleg ugyanazt fogjuk játszani mint eddig.
Sok futás, screen passz, rövid passzok és néha-néha egy-két hosszú passz.
Brady sérülése: Attól félek meghúzódott a hüvelykujja, az meg így nem lesz fasza.
több mint 6 éve
Tom szerintem fogni nem tud azzal a kézzel, nemhogy dobni..Hoyer time lesz vasárnap gyerekek, sok futással..Aztán meglátjuk..😏
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 6 éve
Vagy ez az egész csak egy trükk BB-től az ellenfél megzavarására és a koncentráció elterelésére. Az öregből bármit kinézek.Ez már nekem is eszembe jutott... Most zavarja össze a Jags defensive gameplant.
zinedine5
több mint 6 éve
April Wine
256
Viccesek a fiúk:Reporter: “Can you say how Tom Brady looked at practice today?”
McCourty: “Tom looks excellent every day. One of the best looking people I’ve ever met.”
több mint 6 éve
Guggenheim
38
A Ringer egy tegnapi cikkében közölt a szerdai edzésen összeszedett sérülését követően készült képet, amelyen inkább ilyen zúzódás vagy olyasfajta sérülés látható, mint amikor valakinek "elviszi a labda az ujját". www.theringer.com/nfl-playoffs/2018/1/18/16906646/tom-brady-thumb-injury-new-england-patriots
több mint 6 éve
Vagy ez az egész csak egy trükk BB-től az ellenfél megzavarására és a koncentráció elterelésére. Az öregből bármit kinézek.
több mint 6 éve
Nyújtás meg egyéb gyakorlatokat végzett, de csapat edzést nem. Ha vasárnap kesztyűt látok a dobó kezén akkor kicsit aggódok azt hiszem 😕Az nfl.com-on azt írják, hogy be volt öltözve,de nem edzettDe. Ma edzett.A New England-i jeti 😀Viszont nem edzett....
twitter.com/MarkDanielsPJ/status/954042030610579456
Wyatt
Remélem rendben lesz a keze
ThundersNFL
Burkus
ThundersNFL
több mint 6 éve
Az nfl.com-on azt írják, hogy be volt öltözve,de nem edzettDe. Ma edzett.A New England-i jeti 😀Viszont nem edzett....
Wyatt
ThundersNFL
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
De. Ma edzett.A New England-i jeti 😀Viszont nem edzett....
Wyatt
ThundersNFL
több mint 6 éve
A New England-i jeti 😀Viszont nem edzett....
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
a végén sírtamez is hatalamasPeyton Manning rosszul élte meg az 51. Super Bowlt 😊ez zseniális.
www.youtube.com/watch?v=TDrX9f1c3Qw
ervinator
winston
www.youtube.com/watch?v=nvoMmxzmXts
batyu
több mint 6 éve
batyu
630
ez is hatalamasPeyton Manning rosszul élte meg az 51. Super Bowlt 😊ez zseniális.
ervinator
winston
www.youtube.com/watch?v=nvoMmxzmXts
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A New England-i jeti 😀twitter.com/MarkDanielsPJ/status/954042030610579456
több mint 6 éve
Peyton Manning rosszul élte meg az 51. Super Bowlt 😊ez zseniális.
ervinator