New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Mo Wilkerson a Packers után ide látogat visitre.Bár ugye még semmi sem biztos, de az eddigi offsewson ténykedésünk nagyon nem jön be. Úgy néz ki a tavalyi radar alatti kis rizikós szerződések után most megint rámegyünk a korábbi (besült) Byrd, Browner vonalra... főleg utóbbira emlékeztetne nagyon ez a Wilkerson igazolás, én félek tőle, de ne legyen igazam, feltéve ha egyáltalán itt köt ki.
Matthew99
Mindeközben pl ott volt egy Aquib Talib 5. körért...
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
Mo Wilkerson a Packers után ide látogat visitre.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
And a source confirms SI's report that Mayfield will have a private workout with SaintsNa kiíváncsi leszek mi lesz ebből, Sean fel-akar-e menni majd érte, mert az szerintem nyilvánvaló, hogy 27.-nél már nem lesz ott.
több mint 6 éve
Coleman szerintem SS-ben fogja tolni, Bell lesz Vaccaro helyén M.Williams meg ugye FS. De aztán, hogy Allen is így gondolja-e az majd kiderül.Hát csak az a kérdés hogy mi a szándék, Coleman legyem slot Cb ami Vaccaro tavaly sokszor volt, vagy szerzünk valakit és Coleman csak rotációban lesz, esetleg megpróbáljuk Breaux-t.Igazàból ez egyszerű, ehhez közelí összeget gondolt a csapat Vaccaro rá szànni. Vaccaro meg vagy többet akar jóval, vagy el akar menni. Így adva volt a helyzet. Azt hogy megérte-e azt meglàssuk szeptembertől!Szerintem egyáltalán nem rossz igazolás azt én sem értem hogy miért van Brees vagy Okafor szerződése előtt, nyilván később nem tudtuk volna már megszerezni, de én előbb a fontos FA-kal hosszabítottam volna aztán az új emberek, de ott is elösszőr inkább egy LB.Pont emiatt is tartok a szerződtetésétől.Illetve ami a legnagyobb erőssége, hogy rendkívül fegyelmezett, olvastam valami statisztikát, hogy egyszer dobtak rá zászlót az elmúlt 3 évben, Vaccarora pedig 19-szer.A gonosz énem megjegyzi, hogy úgy nehéz valakire zászlót dobni, ha méterekre van az ellenféltől 😊
PEEtör
Azért szurkolok Colemannek, jó arc, de az elmúlt két évben nagyon vakon volt, hátha itt megújul.
gabokocka
Ha nem tud vezérré válni, akkor az nem fog jó vért szülni, hogy sokkal többet keres, mint a fiatal, harapós DB-ink.
Rutin
nemethbence55
Fattyu
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Hát csak az a kérdés hogy mi a szándék, Coleman legyem slot Cb ami Vaccaro tavaly sokszor volt, vagy szerzünk valakit és Coleman csak rotációban lesz, esetleg megpróbáljuk Breaux-t.Igazàból ez egyszerű, ehhez közelí összeget gondolt a csapat Vaccaro rá szànni. Vaccaro meg vagy többet akar jóval, vagy el akar menni. Így adva volt a helyzet. Azt hogy megérte-e azt meglàssuk szeptembertől!Szerintem egyáltalán nem rossz igazolás azt én sem értem hogy miért van Brees vagy Okafor szerződése előtt, nyilván később nem tudtuk volna már megszerezni, de én előbb a fontos FA-kal hosszabítottam volna aztán az új emberek, de ott is elösszőr inkább egy LB.Pont emiatt is tartok a szerződtetésétől.Illetve ami a legnagyobb erőssége, hogy rendkívül fegyelmezett, olvastam valami statisztikát, hogy egyszer dobtak rá zászlót az elmúlt 3 évben, Vaccarora pedig 19-szer.A gonosz énem megjegyzi, hogy úgy nehéz valakire zászlót dobni, ha méterekre van az ellenféltől 😊
PEEtör
Azért szurkolok Colemannek, jó arc, de az elmúlt két évben nagyon vakon volt, hátha itt megújul.
gabokocka
Ha nem tud vezérré válni, akkor az nem fog jó vért szülni, hogy sokkal többet keres, mint a fiatal, harapós DB-ink.
Rutin
nemethbence55
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Igazàból ez egyszerű, ehhez közelí összeget gondolt a csapat Vaccaro rá szànni. Vaccaro meg vagy többet akar jóval, vagy el akar menni. Így adva volt a helyzet. Azt hogy megérte-e azt meglàssuk szeptembertől!Szerintem egyáltalán nem rossz igazolás azt én sem értem hogy miért van Brees vagy Okafor szerződése előtt, nyilván később nem tudtuk volna már megszerezni, de én előbb a fontos FA-kal hosszabítottam volna aztán az új emberek, de ott is elösszőr inkább egy LB.Pont emiatt is tartok a szerződtetésétől.Illetve ami a legnagyobb erőssége, hogy rendkívül fegyelmezett, olvastam valami statisztikát, hogy egyszer dobtak rá zászlót az elmúlt 3 évben, Vaccarora pedig 19-szer.A gonosz énem megjegyzi, hogy úgy nehéz valakire zászlót dobni, ha méterekre van az ellenféltől 😊
PEEtör
gabokocka
Rutin
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Szerintem egyáltalán nem rossz igazolás azt én sem értem hogy miért van Brees vagy Okafor szerződése előtt, nyilván később nem tudtuk volna már megszerezni, de én előbb a fontos FA-kal hosszabítottam volna aztán az új emberek, de ott is elösszőr inkább egy LB.Pont emiatt is tartok a szerződtetésétől.Illetve ami a legnagyobb erőssége, hogy rendkívül fegyelmezett, olvastam valami statisztikát, hogy egyszer dobtak rá zászlót az elmúlt 3 évben, Vaccarora pedig 19-szer.A gonosz énem megjegyzi, hogy úgy nehéz valakire zászlót dobni, ha méterekre van az ellenféltől 😊
PEEtör
gabokocka
Rutin
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Pont emiatt is tartok a szerződtetésétől.Illetve ami a legnagyobb erőssége, hogy rendkívül fegyelmezett, olvastam valami statisztikát, hogy egyszer dobtak rá zászlót az elmúlt 3 évben, Vaccarora pedig 19-szer.A gonosz énem megjegyzi, hogy úgy nehéz valakire zászlót dobni, ha méterekre van az ellenféltől 😊
PEEtör
gabokocka
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
A nagy máguskodás egy simán hátratolt valag pénz lett, aminek nagyja garantálttá vált így? Mert az ilyen nagy máguskodások szoktak pofátlanul arcbarobbanniEl is tradeltük a fél csapatot.
Wyatt
Nem, ez a máguskodás nem fog megtörténni még egyszer. Nem vagyunk rászorulva. Most nem komplett csapatrészt kell igazolni, csak néhány poszton kell javítani.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
A nagy máguskodás egy simán hátratolt valag pénz lett, aminek nagyja garantálttá vált így? Mert az ilyen nagy máguskodások szoktak pofátlanul arcbarobbanni
több mint 6 éve
Graham, Sherman? Akkor Brees fizet, hogy maradhasson, meg az újoncok is ingyen jönnek? Ha ez mégis összejön valahogy a Browns felgyújtja a stadiont, a pénzt a FA-kre és a draft cetliket.Nem tudom rémlik-e még amikor 3 éve kb 20 millióval voltunk a sapka fölött és mégis sikerült Byrd-öt leigazolni. Azok után szerintem minden lehetséges kb. Loomis nagy mágus, és ahogy számolgattam 15 milliót smián lehetne felszabadítani a bónuszok tologatásával. És akkor még nem küldtünk el senkit mondjuk Fleenert pl.
Matthew99
több mint 6 éve
Állítólag szóbajött Shearman vagy csak kamuhír? Maga mint játékosnak kurvára örülnék, de akkor még breesre se maradna szerződés esetleg ha cutolják akkor megállapodni vele valami gazdaságosab fizetésben. Én még mindig inkább Colvinnak örülnék jobban, de nála meg kérdéses hogy akar-e slot Cb lenni vagy inkább kint akar lenni szélen.Álom, édes álom. Nem hiszem, hogy még egy Byrd helyzetet szeretnénk, még ha Sherman talán kisebb kockázatot jelent is. Mégis csak a 30 rosszabbik oldalán van (lesz az idény kezdetén), sérülésből jön vissza, ehh.
nemethbence55
Graham nem lesz annyira drága, szerintem ő is tudja, hogy azért nem ugyanaz, aki 2013-ban volt. Shermant meg lesz aki nálunk jobban meg fogja fizetni.
több mint 6 éve
Graham, Sherman? Akkor Brees fizet, hogy maradhasson, meg az újoncok is ingyen jönnek? Ha ez mégis összejön valahogy a Browns felgyújtja a stadiont, a pénzt a FA-kre és a draft cetliket.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Állítólag szóbajött Shearman vagy csak kamuhír? Maga mint játékosnak kurvára örülnék, de akkor még breesre se maradna szerződés esetleg ha cutolják akkor megállapodni vele valami gazdaságosab fizetésben. Én még mindig inkább Colvinnak örülnék jobban, de nála meg kérdéses hogy akar-e slot Cb lenni vagy inkább kint akar lenni szélen.
több mint 6 éve
Szerintem csak átcuccolta a legfontosabbakat az új pecóba. Újoncként kinek van pénze költöztetőre? 😀Biztos örülnek a környékbeliek, hogy bömbölteti a zenét 😀Hát... Ki mire használ egy Smith-keretet (még ha csak hasonlít is rá). Én mondjuk kicsit visszafogottabban szoktam... Azta!! 😀
www.instagram.com/p/BgCjwu4glE2/
Matthew99
kristóf17
több mint 6 éve
Biztos örülnek a környékbeliek, hogy bömbölteti a zenét 😀Hát... Ki mire használ egy Smith-keretet (még ha csak hasonlít is rá). Én mondjuk kicsit visszafogottabban szoktam... Azta!! 😀
www.instagram.com/p/BgCjwu4glE2/
Matthew99
több mint 6 éve
Biztos örülnek a környékbeliek, hogy bömbölteti a zenét 😀A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=oOwtQ9Ll-oERemek videó, remek srác, sokat tanult ebből és reméljük idén még jobb lesz 😊
atapapa
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Amúgy azt miért veszitek biztosra, hogy ha graham előtt felmerülne a lehetőség, hogy visszatérjen akkor azt vigyorogva-fütyörészve meg is tenné? Nem lehet, hogy van benne némi tüske azért, hogy első adandó alkalommal úgy vágtátok seattleig mint azt a bizonyos cirmost...?Ő is menni akart ez nyilvánvaló volt akkor. Győzni akart ami az akkori Saintsben esélytelen volt, a maiban pedig ő lenne az offense kirakós utolsó darabja.
peach
több mint 6 éve
nemethbence55
426
DPI büntit nagyon keveset, talán 12 yardot kaptunk tavaly, ami a legkevesebbek közé tartozik, vagy a legkevesebb. Na ja. Ha szemmel verjük az elkapót, úgy meg lehet úszni a büntit.Ezt fordítva nézted, mert a kaptuk az szó szerint kaptuk hogy ellenünk csináltak ennyit, szóval nekünk 12 yard előnyünk volt DPI-ből, ha azt nézem hogy mi mennyit követtünk el szerintem tuti elöl voltunk valahol, Crawley és Vaccaro miatt elsősorban.
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Source: the Saints have signed veteran DE George Johnson to a one-year extension through 2018Szerintem hasznos rotációs játékos volt a szezon végén amikor pályán volt. DE-ben úgysem vagyunk túl telítettek idáig, korrekt igazolás
több mint 6 éve
Amúgy azt miért veszitek biztosra, hogy ha graham előtt felmerülne a lehetőség, hogy visszatérjen akkor azt vigyorogva-fütyörészve meg is tenné? Nem lehet, hogy van benne némi tüske azért, hogy első adandó alkalommal úgy vágtátok seattleig mint azt a bizonyos cirmost...?A hírek szerint kölcsönös az érdeklődés a két fél között. Meg azt szerintem ő is tudja, hogy a mi játékrendszerünk tette őt naggyá, Seattle-ben a rendszer miatt meg sem tudta közelíteni önmagát, és lehet ha máshová elmenne akkor ott is ugyanez lenne a sorsa, és már azért ő sem lesz fiatalabb.
peach
Ha meg ide visszajönne szerintem ugyanolyan jól vissza tudna épülni a rendszerünkbe mint régen, és nekünk is lenne végre értelmes TE meg RZ játékunk.
több mint 6 éve
Amúgy azt miért veszitek biztosra, hogy ha graham előtt felmerülne a lehetőség, hogy visszatérjen akkor azt vigyorogva-fütyörészve meg is tenné? Nem lehet, hogy van benne némi tüske azért, hogy első adandó alkalommal úgy vágtátok seattleig mint azt a bizonyos cirmost...?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Nem látok bele a kártyákba, de Coleman sztem soha életében nem volt CB, itt sem az lesz, hanem Vaccarot fogja pótolni, mint 3. számú safety.Ja, tény. HIrtelem másik TV-t néztem. De rakjuk Crawley neve helyére Banjo-t, de akár bármelyik NB-t, és a mondanivalóm értelmet nyer 😊
gabokocka