New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Okafor sem feltétlen kezdő kaliber, bár az idei teljesítménye alapján az volt, de szerintem simán elkaristoltunk nélküle is D-ben, viszont ha Kelemete nem lett volna, nos, nem hiszem hogy így teljesítettünk volna az offense-ben, mint ahogy.Nem hiszem hogy egy csere G aki elismerem hogy nagyon hasznos és sokoldalú, fontosabb lenne mint a kezdő DE, mert ha Okafor elmegy akkor Jordan túl oldalára nem marad senki csak Hendrickson és Johnson akik inkább rotációs emberek, akkor jönnie kéne Wilkersonnak aki szerintem drágább is lenne mint Okafor vagy akkor 1/27-en kéne jönnie DE-nek, de akkor meg Mayfield-ért nem megyünk fel.Graham-el kölcsönös érdeklődésről beszélnek, illetve azt is láttam, hogy megint érdeklődünk Butler iránt sőt DRC-n is rajta tartjuk a szemünket. Nagyon örülnék személy szerint ha jönne a 3 közül kettő, nyilván ha jön Butler akkor DRC nem és fordítva, de nem látom hogy hogyan tudnánk kihozni ebből a cap space-ből pl egy Graham+Butler duót + Brees és Okafor ha csak a két legfontosabb FA-nkat nézzük. Vagy az hogy már tudnak valamit és esetleg sikerült megállapodni valami alacsony összegben Breesel és azért érdeklődünk irántuk. Vagy a rosszabb lehetőség, hogy azt tudják, hogy nem fogunk megállapodni vele és akkor abból a 30-ból hoznánk őket amibe szerintem ketten simán beleférnének, csak hát akkor ki kormányozna.Okafort kicserélném Kelemetére, mint a második legfontosabb FA... nagyon félő, hogy elmegy egy másik csapatba, kezdőnek, kezdő fizuért.
nemethbence55
PEEtör
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Nem hiszem hogy egy csere G aki elismerem hogy nagyon hasznos és sokoldalú, fontosabb lenne mint a kezdő DE, mert ha Okafor elmegy akkor Jordan túl oldalára nem marad senki csak Hendrickson és Johnson akik inkább rotációs emberek, akkor jönnie kéne Wilkersonnak aki szerintem drágább is lenne mint Okafor vagy akkor 1/27-en kéne jönnie DE-nek, de akkor meg Mayfield-ért nem megyünk fel.Graham-el kölcsönös érdeklődésről beszélnek, illetve azt is láttam, hogy megint érdeklődünk Butler iránt sőt DRC-n is rajta tartjuk a szemünket. Nagyon örülnék személy szerint ha jönne a 3 közül kettő, nyilván ha jön Butler akkor DRC nem és fordítva, de nem látom hogy hogyan tudnánk kihozni ebből a cap space-ből pl egy Graham+Butler duót + Brees és Okafor ha csak a két legfontosabb FA-nkat nézzük. Vagy az hogy már tudnak valamit és esetleg sikerült megállapodni valami alacsony összegben Breesel és azért érdeklődünk irántuk. Vagy a rosszabb lehetőség, hogy azt tudják, hogy nem fogunk megállapodni vele és akkor abból a 30-ból hoznánk őket amibe szerintem ketten simán beleférnének, csak hát akkor ki kormányozna.Okafort kicserélném Kelemetére, mint a második legfontosabb FA... nagyon félő, hogy elmegy egy másik csapatba, kezdőnek, kezdő fizuért.
nemethbence55
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Graham-el kölcsönös érdeklődésről beszélnek, illetve azt is láttam, hogy megint érdeklődünk Butler iránt sőt DRC-n is rajta tartjuk a szemünket. Nagyon örülnék személy szerint ha jönne a 3 közül kettő, nyilván ha jön Butler akkor DRC nem és fordítva, de nem látom hogy hogyan tudnánk kihozni ebből a cap space-ből pl egy Graham+Butler duót + Brees és Okafor ha csak a két legfontosabb FA-nkat nézzük. Vagy az hogy már tudnak valamit és esetleg sikerült megállapodni valami alacsony összegben Breesel és azért érdeklődünk irántuk. Vagy a rosszabb lehetőség, hogy azt tudják, hogy nem fogunk megállapodni vele és akkor abból a 30-ból hoznánk őket amibe szerintem ketten simán beleférnének, csak hát akkor ki kormányozna.Okafort kicserélném Kelemetére, mint a második legfontosabb FA... nagyon félő, hogy elmegy egy másik csapatba, kezdőnek, kezdő fizuért.
nemethbence55
Szerkesztette: PEEtör
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Graham-el kölcsönös érdeklődésről beszélnek, illetve azt is láttam, hogy megint érdeklődünk Butler iránt sőt DRC-n is rajta tartjuk a szemünket. Nagyon örülnék személy szerint ha jönne a 3 közül kettő, nyilván ha jön Butler akkor DRC nem és fordítva, de nem látom hogy hogyan tudnánk kihozni ebből a cap space-ből pl egy Graham+Butler duót + Brees és Okafor ha csak a két legfontosabb FA-nkat nézzük. Vagy az hogy már tudnak valamit és esetleg sikerült megállapodni valami alacsony összegben Breesel és azért érdeklődünk irántuk. Vagy a rosszabb lehetőség, hogy azt tudják, hogy nem fogunk megállapodni vele és akkor abból a 30-ból hoznánk őket amibe szerintem ketten simán beleférnének, csak hát akkor ki kormányozna.
Szerkesztette: nemethbence55
több mint 6 éve
ráérünk még, nem kell rohanni és nem állunk úgy mint a Barnák, hogy tele a spázt pick-kel és zsozsóval....Azért ha 14-ig nem ütjük nyélbe a Brees szerződést, akkor 18 millió dead money marad utána...
Kájzerszóze
több mint 6 éve
Teljesen igazad van Fattyu, de a Coleman név nem cseng olyan jól NO-ban. Neki annyire nem örülök, majd kiderül mi a terv vele.ráérünk még, nem kell rohanni és nem állunk úgy mint a Barnák, hogy tele a spázt pick-kel és zsozsóval....
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Mégis mit akartok sràcok? Nagyjàból mindannyian egyetértünk abban, hogy csak egy-két jàtékos hiànyzik a teljes kerethez. Még ki sem nyitott a piac, akkor meg minek kapkodjon a FO. Majd ha nem lesz màs akkor fogjàk rààldozni az inget gatyàt! Akit meg meg akarnak tartani azt meg is fogjàk! Breest is, csak kivàrnak, hogy mennyi lesz a mozgàstér.Asszem a most lejàrt szerződésében benne volt, hogy nem tradelhetik el. Szerintem ez most sem vàltozott, és a csapat is akarja Őt, ezzel nem lesz gond.
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Tavalyi év alapján igen, de Snead tavaly és azelőtt is 800+-os volt, nyilván a tavalyi évben benne volt az eltiltás illetve a sérülés, Breaux pedig amikor egészséges volt akkor pedig nagyon jó volt, nyilván ha megkéne fizetni őket akkor mehetnénk de egy egyszerű tenderrel mindkettő megtartható hogy bizonyítsanak, Snead teljesítményben, Breaux pedig inkább egészségességben, de FA-n van azért Paul Richardson aki Snead helyett/mellett nagyon jól mutatna mert Brandon Coleman sem volt valami igazán meggyőző, illetve Aaron Colvin aki szintén nagyon jó lenne és egy Lattimore-Colvin-Crawley tandem azért erős lenne.Snead-ben és Beaux-ban nem nagyon hiszek. Nekem ők nem hiányoznának... Akár FA-ról, akár a draftról jobb embereket tudnánk behúzni szerintem.Hát a fő dolgok úgyis 14.-én és az azutáni 4-5 napban derülnek ki, tavaly ilyenkor is kB semmit nem csináltunk aztán mi lett a vége. Főképp úgy hogy nincs olyan poszt amit mindenképp megkell oldani mint pl tavaly a CB poszt, kellenek a hasznos játékosok egy jó LB,DE,DT ezek szerintem a legfontosabbak de egyik sem létfontosságú, jelenleg szerintem Brees,Okafor, Snead,Breaux, Kelemete akikkel igazán kellene foglalkozni.Na, még egy olyan balhés idióta kéne, mint Talib... 😀 Isten ments!Mo Wilkerson a Packers után ide látogat visitre.Bár ugye még semmi sem biztos, de az eddigi offsewson ténykedésünk nagyon nem jön be. Úgy néz ki a tavalyi radar alatti kis rizikós szerződések után most megint rámegyünk a korábbi (besült) Byrd, Browner vonalra... főleg utóbbira emlékeztetne nagyon ez a Wilkerson igazolás, én félek tőle, de ne legyen igazam, feltéve ha egyáltalán itt köt ki.
Matthew99
Mindeközben pl ott volt egy Aquib Talib 5. körért...
PEEtör
Viszont az offseason eddig nekem sem tetszik igazán. Colemanban nem nagyon hiszek...
Rutin
nemethbence55
Rutin
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Snead-ben és Beaux-ban nem nagyon hiszek. Nekem ők nem hiányoznának... Akár FA-ról, akár a draftról jobb embereket tudnánk behúzni szerintem.Hát a fő dolgok úgyis 14.-én és az azutáni 4-5 napban derülnek ki, tavaly ilyenkor is kB semmit nem csináltunk aztán mi lett a vége. Főképp úgy hogy nincs olyan poszt amit mindenképp megkell oldani mint pl tavaly a CB poszt, kellenek a hasznos játékosok egy jó LB,DE,DT ezek szerintem a legfontosabbak de egyik sem létfontosságú, jelenleg szerintem Brees,Okafor, Snead,Breaux, Kelemete akikkel igazán kellene foglalkozni.Na, még egy olyan balhés idióta kéne, mint Talib... 😀 Isten ments!Mo Wilkerson a Packers után ide látogat visitre.Bár ugye még semmi sem biztos, de az eddigi offsewson ténykedésünk nagyon nem jön be. Úgy néz ki a tavalyi radar alatti kis rizikós szerződések után most megint rámegyünk a korábbi (besült) Byrd, Browner vonalra... főleg utóbbira emlékeztetne nagyon ez a Wilkerson igazolás, én félek tőle, de ne legyen igazam, feltéve ha egyáltalán itt köt ki.
Matthew99
PEEtör
Viszont az offseason eddig nekem sem tetszik igazán. Colemanban nem nagyon hiszek...
Rutin
nemethbence55
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Hát a fő dolgok úgyis 14.-én és az azutáni 4-5 napban derülnek ki, tavaly ilyenkor is kB semmit nem csináltunk aztán mi lett a vége. Főképp úgy hogy nincs olyan poszt amit mindenképp megkell oldani mint pl tavaly a CB poszt, kellenek a hasznos játékosok egy jó LB,DE,DT ezek szerintem a legfontosabbak de egyik sem létfontosságú, jelenleg szerintem Brees,Okafor, Snead,Breaux, Kelemete akikkel igazán kellene foglalkozni.Na, még egy olyan balhés idióta kéne, mint Talib... 😀 Isten ments!Mo Wilkerson a Packers után ide látogat visitre.Bár ugye még semmi sem biztos, de az eddigi offsewson ténykedésünk nagyon nem jön be. Úgy néz ki a tavalyi radar alatti kis rizikós szerződések után most megint rámegyünk a korábbi (besült) Byrd, Browner vonalra... főleg utóbbira emlékeztetne nagyon ez a Wilkerson igazolás, én félek tőle, de ne legyen igazam, feltéve ha egyáltalán itt köt ki.
Matthew99
PEEtör
Rutin
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Na, még egy olyan balhés idióta kéne, mint Talib... 😀 Isten ments!Mo Wilkerson a Packers után ide látogat visitre.Bár ugye még semmi sem biztos, de az eddigi offsewson ténykedésünk nagyon nem jön be. Úgy néz ki a tavalyi radar alatti kis rizikós szerződések után most megint rámegyünk a korábbi (besült) Byrd, Browner vonalra... főleg utóbbira emlékeztetne nagyon ez a Wilkerson igazolás, én félek tőle, de ne legyen igazam, feltéve ha egyáltalán itt köt ki.
Matthew99
PEEtör
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Kíváncsi vagyok Sean-ék meddig akarják még húzni a Brees szerződést, mert holnaptól ugye tárgyalhat más csapatokkal is. Valahogy nem tudom most már elképzelni, hogy ő máshol játszon NOLA-n kívül.Igazad van, sőt így lenne a logikus, hogy Brees mögött tanuljon 1-2 évet, egyébként egyszerűen nem tudom elképzelni hogy valami gond legyen. Igazság szerint holnap lehet hogy már okosabbak leszünk mert ilyenkor már szoktak jönni belsős infók hogy leültek-e tárgyalni mással és ha igen akkor az sok jót nem fog jelenteni. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy úgy nézzek meccset szeptemberben hogy azt lássam hogy Brees valahol máshol dobálja a TD-ket ez egyszerűen elképzelhetetlen hogy ő máshol játsszon. Ráadásul amit írtam korábban hogy Mayfield nincs még Nfl kezdő szint, szerintem FA-ról meg nincs olyan irányító akit el lehetne hozni esetleg Bridgewater.
Nem tudom, hogy most a pénzen megy a vacilálás vagy csak tényleg direkt kivárunk a legvégéig.
Még ha vissza is igazoljuk Breest szerintem akkor sem elképzelhetetlen, hogy feltradeljünk Mayfieldért.
kapitnono
Szerkesztette: nemethbence55
több mint 6 éve
Kíváncsi vagyok Sean-ék meddig akarják még húzni a Brees szerződést, mert holnaptól ugye tárgyalhat más csapatokkal is. Valahogy nem tudom most már elképzelni, hogy ő máshol játszon NOLA-n kívül. Nem tudom, hogy most a pénzen megy a vacilálás vagy csak tényleg direkt kivárunk a legvégéig.
Még ha vissza is igazoljuk Breest szerintem akkor sem elképzelhetetlen, hogy feltradeljünk Mayfieldért.
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Ha 1/8on bent lesz még biztos van az az ár 😊Ez teljesen nyilvánvaló hogy ha őt akarjuk akkor legjobb esetben is az 1/10 kell érte, mert a Dolphins is hasonlóan vélekedik róla mint mi és ők is ki akarják húzni, tavaly az 1/10 az a Chiefsnek a tavalyi és idei első és egy 2. vagy 3. kör volt ha jól emlékszem ennyit talán be lehet áldozni de nagyon kérdéses főleg úgy hogy idén 2.körünk sincs, szóval ez azt jelentené hogy idén senki sem fog jönni a kezdő valszeg draftról mert azt 3-4-5 körben nehezen lehet találni mondjuk a tavalyi után bízhatunk Loomisban, de az a baj hogy szerintem Mayfield (egyébként az idei draftról szerintem senki) nincs olyan jó még hogy Po-ba vigyen minket szóval ide nagyon kell elé még Brees, de egyre aggasztóbb ez a nagy csend.Akkor bizony sanszosan fel kell majd tradelniük érte...Egyre több helyen írnak róla, hogy már az se biztos hogy Drew marad, én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ő máshonnan vonuljon vissza, illetve, hogy nekünk miért érné meg ha más irányítana, draftról nem lehet kezdőbe húzni a szabadügynök irányítók pedig szerintem nincsenek SB kaliberek, nincs olyan aki konzisztens jó (Cousins ugye nekünk megfizethetetlen), igaz Foles is összehozta. Egyébként Wilkerson már távozott is reméljük már csak akkor hallunk róla, mikor aláír máshova, ide elösszőr Okafor kéne, aztán akkor utánna úgy csinálni mint ahogy csináltuk Okforral tavaly, keresünk egy-egy viszonylag kisebb nevű, de nagyobb potenciállal bíró játékost akit nem kell megfizetni aztán felépítjük.Azt olvastam, hogy Sean Payton "szerelmes lett" Mayfieldbe.
nemethbence55
Bazzani
Tomcsik
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Ez teljesen nyilvánvaló hogy ha őt akarjuk akkor legjobb esetben is az 1/10 kell érte, mert a Dolphins is hasonlóan vélekedik róla mint mi és ők is ki akarják húzni, tavaly az 1/10 az a Chiefsnek a tavalyi és idei első és egy 2. vagy 3. kör volt ha jól emlékszem ennyit talán be lehet áldozni de nagyon kérdéses főleg úgy hogy idén 2.körünk sincs, szóval ez azt jelentené hogy idén senki sem fog jönni a kezdő valszeg draftról mert azt 3-4-5 körben nehezen lehet találni mondjuk a tavalyi után bízhatunk Loomisban, de az a baj hogy szerintem Mayfield (egyébként az idei draftról szerintem senki) nincs olyan jó még hogy Po-ba vigyen minket szóval ide nagyon kell elé még Brees, de egyre aggasztóbb ez a nagy csend.Akkor bizony sanszosan fel kell majd tradelniük érte...Egyre több helyen írnak róla, hogy már az se biztos hogy Drew marad, én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ő máshonnan vonuljon vissza, illetve, hogy nekünk miért érné meg ha más irányítana, draftról nem lehet kezdőbe húzni a szabadügynök irányítók pedig szerintem nincsenek SB kaliberek, nincs olyan aki konzisztens jó (Cousins ugye nekünk megfizethetetlen), igaz Foles is összehozta. Egyébként Wilkerson már távozott is reméljük már csak akkor hallunk róla, mikor aláír máshova, ide elösszőr Okafor kéne, aztán akkor utánna úgy csinálni mint ahogy csináltuk Okforral tavaly, keresünk egy-egy viszonylag kisebb nevű, de nagyobb potenciállal bíró játékost akit nem kell megfizetni aztán felépítjük.Azt olvastam, hogy Sean Payton "szerelmes lett" Mayfieldbe.
nemethbence55
Bazzani
Tomcsik
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Akkor bizony sanszosan fel kell majd tradelniük érte...Egyre több helyen írnak róla, hogy már az se biztos hogy Drew marad, én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ő máshonnan vonuljon vissza, illetve, hogy nekünk miért érné meg ha más irányítana, draftról nem lehet kezdőbe húzni a szabadügynök irányítók pedig szerintem nincsenek SB kaliberek, nincs olyan aki konzisztens jó (Cousins ugye nekünk megfizethetetlen), igaz Foles is összehozta. Egyébként Wilkerson már távozott is reméljük már csak akkor hallunk róla, mikor aláír máshova, ide elösszőr Okafor kéne, aztán akkor utánna úgy csinálni mint ahogy csináltuk Okforral tavaly, keresünk egy-egy viszonylag kisebb nevű, de nagyobb potenciállal bíró játékost akit nem kell megfizetni aztán felépítjük.Azt olvastam, hogy Sean Payton "szerelmes lett" Mayfieldbe.
nemethbence55
Bazzani
több mint 6 éve
Egyre több helyen írnak róla, hogy már az se biztos hogy Drew marad, én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ő máshonnan vonuljon vissza, illetve, hogy nekünk miért érné meg ha más irányítana, draftról nem lehet kezdőbe húzni a szabadügynök irányítók pedig szerintem nincsenek SB kaliberek, nincs olyan aki konzisztens jó (Cousins ugye nekünk megfizethetetlen), igaz Foles is összehozta. Egyébként Wilkerson már távozott is reméljük már csak akkor hallunk róla, mikor aláír máshova, ide elösszőr Okafor kéne, aztán akkor utánna úgy csinálni mint ahogy csináltuk Okforral tavaly, keresünk egy-egy viszonylag kisebb nevű, de nagyobb potenciállal bíró játékost akit nem kell megfizetni aztán felépítjük.Azt olvastam, hogy Sean Payton "szerelmes lett" Mayfieldbe.
nemethbence55
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Ezen egyébként én is agyaltam, mert nagyon sok csapat hívta visitre és azért egy balhés játékos iránt nem szokott lenni ekkora kereslet, de ha lenne egy olyan Wilkerson a D-line-ban mint aki volt 2-3 éve akkor nagyon komoly falunk lenne.Lehet hülyeség, de bagóért sem hoznám. Abszolút problémás játékosnak tűnik, és mi hosszú és keserves évek után végre eltakarítottuk az összes ilyen embert a csapat közeléből, és teljesen együtt van ez a fiatal, tehetséges és alázatos gárda.Nem tudom hogy ebben az egész sztoriban mennyi Wilkerson, a fabatkát se érő jets és a NY-i sajtó sara.
Wilkerson megkapta a nagy pénzt és szó szerint szarik az egészre, nemcsak a pályán, hanem azon kívül is.
Tudnánk használni embert a poszton, de ennyire nem vagyunk rászorulva szerintem, elég egy rohadt alma a kosárban és...
PEEtör
Híresen bajkeverőket nem szoktunk még interjúra se hozni, szerintem Mo reputációja másképpen néz ki a bennfentesek között.
atapapa
több mint 6 éve
Lehet hülyeség, de bagóért sem hoznám. Abszolút problémás játékosnak tűnik, és mi hosszú és keserves évek után végre eltakarítottuk az összes ilyen embert a csapat közeléből, és teljesen együtt van ez a fiatal, tehetséges és alázatos gárda.Nem tudom hogy ebben az egész sztoriban mennyi Wilkerson, a fabatkát se érő jets és a NY-i sajtó sara.
Wilkerson megkapta a nagy pénzt és szó szerint szarik az egészre, nemcsak a pályán, hanem azon kívül is.
Tudnánk használni embert a poszton, de ennyire nem vagyunk rászorulva szerintem, elég egy rohadt alma a kosárban és...
PEEtör
Híresen bajkeverőket nem szoktunk még interjúra se hozni, szerintem Mo reputációja másképpen néz ki a bennfentesek között.
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Elvileg mi is érdeklődtünk Landry utàn trade keretében, de a Cleveland lett a befutó egy idei 4kör és 19es 7 körért. Valószínű hogy ezeket mi is ki tudtuk volna köhögni, gondolom az új szerződése miatt nem jött. Ebből làtszik szerintem, hogy falba azért nem megyünk fejjel!Ezt jó látni igen, de az a baj, hogy egyik fontosabb FA-nkról sincs hír, se Brees, se Okafor, se Kelemete, de még Breaux-ról és Snead-ről sincs akik bagóért tarthatóak lennének.
Fattyu
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Egyre több helyen írnak róla, hogy már az se biztos hogy Drew marad, én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ő máshonnan vonuljon vissza, illetve, hogy nekünk miért érné meg ha más irányítana, draftról nem lehet kezdőbe húzni a szabadügynök irányítók pedig szerintem nincsenek SB kaliberek, nincs olyan aki konzisztens jó (Cousins ugye nekünk megfizethetetlen), igaz Foles is összehozta. Egyébként Wilkerson már távozott is reméljük már csak akkor hallunk róla, mikor aláír máshova, ide elösszőr Okafor kéne, aztán akkor utánna úgy csinálni mint ahogy csináltuk Okforral tavaly, keresünk egy-egy viszonylag kisebb nevű, de nagyobb potenciállal bíró játékost akit nem kell megfizetni aztán felépítjük.
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Elvileg mi is érdeklődtünk Landry utàn trade keretében, de a Cleveland lett a befutó egy idei 4kör és 19es 7 körért. Valószínű hogy ezeket mi is ki tudtuk volna köhögni, gondolom az új szerződése miatt nem jött. Ebből làtszik szerintem, hogy falba azért nem megyünk fejjel!
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Én csípném Mo-t, attól függően persze hogy mennyiért és milyen poszton terveznénk vele.Lehet hülyeség, de bagóért sem hoznám. Abszolút problémás játékosnak tűnik, és mi hosszú és keserves évek után végre eltakarítottuk az összes ilyen embert a csapat közeléből, és teljesen együtt van ez a fiatal, tehetséges és alázatos gárda.
atapapa
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Én csípném Mo-t, attól függően persze hogy mennyiért és milyen poszton terveznénk vele.Ha jól olvastam màr elhagyta GB-t, és felült egy NO-i jàratra.
atapapa
több mint 6 éve
Én csípném Mo-t, attól függően persze hogy mennyiért és milyen poszton terveznénk vele.