New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 6 éve
Eifert-nél szerintem is be lehetne próbálkozni, remek játékos és ha sok sérülés után pont nálunk tudna egészséges maradni akkor nagy segítség lehet, akár majdnem Graham szint.Kár hogy nem jön Jimmy, de az ő baja... 😊 Találunk valaki mást, így lehet rámegyünk Goedert-re a draftonŐ legkésőbb a második körben kimegy szerintem, nekünk ugye az nincs, első kört felesleges erre költeni szerintem, ha megyünk Mayfield-ért akkor úgyse húzzuk ki,ha nem akkor szerintem LB-t vagy D-line játékost húzunk. Talán 3.körben marad még használható TE vagy esetleg meglehetne próbálni egy egy éves szerződéssel Tyler Eifert-et aki ha egészséges akkor van Graham szintjén plusz olcsó is lenne a kihagyások miatt, de hátha egészséges maradna akkor nagy steal lenne.
ackrisz17
nemethbence55
több mint 6 éve
Hát ha Bush és Vaccarro is megy akkor azért egy veteránt mindenképpen hozni kell még szerintem, én azt mondom hogy DRC nem is lenne rossz, Safetyben is el tudna játszani meg szélen is. Azért a napokban szerintem Loomis-ék alakítanak valamit...nagy mágus az ember 😀
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Graham ennyiért kurva sok lett volna. Így meg kell tartani Okafort és Kelemetét. Amúgy Busht is elengedtük, őt sajnálom a depth miatt. Vagy esetleg ezek után a történések után mégsem megy Vaccaro?Pénz az nincs, úgyhogy bàrmi megtörténhet!😀😀
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Graham ennyiért kurva sok lett volna. Így meg kell tartani Okafort és Kelemetét. Amúgy Busht is elengedtük, őt sajnálom a depth miatt. Vagy esetleg ezek után a történések után mégsem megy Vaccaro?
több mint 6 éve
Celeknél nem lenne értelme bepróbálkozni? Van még nála a tankban?Jimmy egyébként 3 év/30 milla
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Hát sajnos minden célpontról lemaradtunk akikről beszéltek, Graham nem tudom mennyiért megy GB-be, de az nekem nagyon nagy csalódás hogy gondolok kB +2-3 misivel fog többet kapni, de lássuk be itt nagyobb esélye lenne nyerni szerintem, nem akarok kötöszködni vagy ilyenek de azért GB-be tudomásom szerint nincs D ami nélkül nem lehet nyerni erre mi voltunk az élő példa, Butler-nek örültem volna de nem évi 12 misiért amit kapott a Titans-től szó al érte nem sírok, Wilkerson pedig 5 millió évente, annyiért mi is elhozhattuk volna, igaz kérdéses, hogy hogyan fog teljesíteni. A mai nap én megnézném DRC-t most már igazából ő az egyetlen elérhető CB aki ér is valamit, vagy megoróbálkozunk Kyle Fuller-nél de ott ugye a tender miatt kétlem hogy licit háborút vívunk a Bears-el, illetve Okafor visszaigazolására mennék még rá, esetleg egy használható DT és/vagy LB.
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Kár hogy nem jön Jimmy, de az ő baja... 😊 Találunk valaki mást, így lehet rámegyünk Goedert-re a draftonŐ legkésőbb a második körben kimegy szerintem, nekünk ugye az nincs, első kört felesleges erre költeni szerintem, ha megyünk Mayfield-ért akkor úgyse húzzuk ki,ha nem akkor szerintem LB-t vagy D-line játékost húzunk. Talán 3.körben marad még használható TE vagy esetleg meglehetne próbálni egy egy éves szerződéssel Tyler Eifert-et aki ha egészséges akkor van Graham szintjén plusz olcsó is lenne a kihagyások miatt, de hátha egészséges maradna akkor nagy steal lenne.
ackrisz17
több mint 6 éve
HajduImre
157
Érteném ezt az elvárást Jimmy felé, ha nem éppen a Saints FO ment volna döntőbíróság elé, hogy ez a fiú akkor is TE és nem elkapó, ha évente egy play-ben áll fel TE pozícióba.Mert TE. Ezt pedig G. is pontosan tudta, csak több zsé kellett volna teljesen nevetseges indokkal. Jól emlékszünk a huzakodásra. Seattleben is TE volt, GBben is az lesz. Nagyon népszerű volt Nolaban a játéka miatt amire rá is erősített az arva fiu imázs.
tomi-tomi
Nem bánom, hogy nem jött vissza, pedig en is szerettem, de a távozás utáni nyilatkozataival megütött. Jó helyen van ott, ahol.
több mint 6 éve
Amilyen jó volt a nap Brees maradása miatt, annyira cseszte el Jimmy. Nagyon reménykedtem és éppen ezért nagy csalódás számomra.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Teszem hozzá Finley óta nincs rendes TE a csapatban.Hát Jimmy nem Brees, neki mindig fontosabb volt a jatt.Na ja, miután itt abszolút elit (elkapó) TE lett, eltradeltük a Seahawkshoz, ahol eléggé szenvedett, aztán ahelyett, hogy visszajönne, pár misi pluszért elmegy ismét egy olyan offense-be, ahol bár elit QB van, de a TE játék sosem volt erősség, és finoman fejeztem ki magam.
atapapa
Jó, 31 éves, és ilyenkor már nem sok van hátra ezen a poszton és a pénzre is rá kell repülni, de na...
PEEtör
Saját próbálgatások.
Cooks 1év amiből sérült is volt sokat
Bennett sztory
Graham az első valóban nagyreménységű ember évek óta.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Érteném ezt az elvárást Jimmy felé, ha nem éppen a Saints FO ment volna döntőbíróság elé, hogy ez a fiú akkor is TE és nem elkapó, ha évente egy play-ben áll fel TE pozícióba.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Hát Jimmy nem Brees, neki mindig fontosabb volt a jatt.Na ja, miután itt abszolút elit (elkapó) TE lett, eltradeltük a Seahawkshoz, ahol eléggé szenvedett, aztán ahelyett, hogy visszajönne, pár misi pluszért elmegy ismét egy olyan offense-be, ahol bár elit QB van, de a TE játék sosem volt erősség, és finoman fejeztem ki magam.
atapapa
Jó, 31 éves, és ilyenkor már nem sok van hátra ezen a poszton és a pénzre is rá kell repülni, de na...
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Nincs màs hàtra mint előre a csapatfiatalítàs utjàn! 😁A FA piac szàmunkra akkor volt legutóbb érdekes amikor megtörtént az Unger - Jimmy trade. Asszem mi jàrtunk jobban a személy cserékkel. Viszont az akkor kapott 1 Körös pickből màra lett egy 5 vagy 4. kör Anthony miatt.
több mint 6 éve
Kár hogy nem jön Jimmy, de az ő baja... 😊 Találunk valaki mást, így lehet rámegyünk Goedert-re a drafton
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Semmi meglepő nincs ezen, ez egy olyan sport melyben nagy szerepe van a körítés nem, a shownak! Ezekkel a hírekkel meg fenntarjàk ezt!Hát Jimmy nem Brees, neki mindig fontosabb volt a jatt.Nem is értem, elvileg ő is akart jönni, sőt meg is állapodtunk csak ők adtak egy jobb ajánlatot, amit mi nem akartunk meccselni, de ha akart jönni akkor mi a faszomért számít neki az a plusz 2-3 misi mert szerintem kB annyival kaphat többet. Nekünk viszont még mindig nagyon kéne egy TE nem tudom ki de nagyon kéne, esetleg 3.körben, mert más már nagyon nincs FA-n akivel lehetne mit kezdeni. Kell valaki a Red zone-hoz, mert tavaly onnan sokszor hiányzott a magas ember Breesnek, pl szerintem egy Graham-el, de akár egy Fleener-nél normálisabb TE-vel mindkét Vikes meccset megnyerjük mert ott is ez volt a gond főleg az első meccsen hogy a Red zone-ban meghaltunk.
atapapa
nemethbence55
Graham pedig olyan amilyen, rajta sem kell csodàlkozni!
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Hát Jimmy nem Brees, neki mindig fontosabb volt a jatt.Igen, a sportrepülés drága mulatság...
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Hát Jimmy nem Brees, neki mindig fontosabb volt a jatt.Nem is értem, elvileg ő is akart jönni, sőt meg is állapodtunk csak ők adtak egy jobb ajánlatot, amit mi nem akartunk meccselni, de ha akart jönni akkor mi a faszomért számít neki az a plusz 2-3 misi mert szerintem kB annyival kaphat többet. Nekünk viszont még mindig nagyon kéne egy TE nem tudom ki de nagyon kéne, esetleg 3.körben, mert más már nagyon nincs FA-n akivel lehetne mit kezdeni. Kell valaki a Red zone-hoz, mert tavaly onnan sokszor hiányzott a magas ember Breesnek, pl szerintem egy Graham-el, de akár egy Fleener-nél normálisabb TE-vel mindkét Vikes meccset megnyerjük mert ott is ez volt a gond főleg az első meccsen hogy a Red zone-ban meghaltunk.
atapapa
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Remélem, tegnap délután vmi hasonló játszódott le, Zach beszéde után a GM-tárgyalóban...Hàt nem hozzàk, GB-ben ragadt 3 évre!
ML:
- Nézd, Drew... Ha 2 évre 50 misiben meg tudunk állapodni, visszahozzuk neked Jimmy-t...
DB:
- Oké, legyen.
ML:
- Köszönöm, kapitány!... Itt van egy zsebkendő, töröld meg a szemed.
😀
Rutin
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Remélem, tegnap délután vmi hasonló játszódott le, Zach beszéde után a GM-tárgyalóban... ML:
- Nézd, Drew... Ha 2 évre 50 misiben meg tudunk állapodni, visszahozzuk neked Jimmy-t...
DB:
- Oké, legyen.
ML:
- Köszönöm, kapitány!... Itt van egy zsebkendő, töröld meg a szemed.
😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
nemethbence55
426
Mondjuk jövőre nehéz lesz megverni őket, legalábbis ahogy most kinéznek a dolgok, aztán lehet hogy totál bukás lesz, de ezt kétlem.Brees egy 60 millás garantált szerződést is elutasított állítólag...Szerintem ez volt a Vikings húzása. Rámentek Brees-re, hátha jön kb annyiért, mint Cousins.
atapapa
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Brees egy 60 millás garantált szerződést is elutasított állítólag...Szerintem ez volt a Vikings húzása. Rámentek Brees-re, hátha jön kb annyiért, mint Cousins.
atapapa
több mint 6 éve
Brees egy 60 millás garantált szerződést is elutasított állítólag...
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Lévén neki van egy MVP címe, SB-t is megjárta, így minimum 30 sztem.Hàt mivel szar az Én cap helyzetem is max 7 ezret tudnék kipréselni! 😀😋😋!Évi 25 millió lófütyi, Alex Smith pénz. Alsó hangon évi 5 milliót hagyott benn legalább azzal, hogy nem ment ki a piacra.Egyetértek. A többiektől kérdezem, mennyit fizetett volna Drewnak? 20-t? Az alatt? Ugyan már. 30 millió feletti garantált pénzt, amit a Vikes-szal kapcsolatban emlegettek, soknak tartottam volna. És ha valaki szerint a 3 millió nem sok, az adjam nekem, majd én beosztom 😊
gabokocka
Gyurma Pappa
Lentebb írtam, hogy Én nem bànom ezt a szerződést, így làthatom még 2 évig a Kapitànyt.
Amúgy meg a Viks 3évre évi 28 millióval igazolta le Cousinst, ami full garantàlt!!
Brees meg sokkal jobb! Ebből làtszik, hogy ez a szerződés baràti bizonyos szempontból!
Azért kivàncsi leszek, hogy az Atlanta mennyit pengét ki M. Ryanek, mert ha jól tudom neki is esedékes a szerződése!
Fattyu
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Hàt mivel szar az Én cap helyzetem is max 7 ezret tudnék kipréselni! 😀😋😋!Évi 25 millió lófütyi, Alex Smith pénz. Alsó hangon évi 5 milliót hagyott benn legalább azzal, hogy nem ment ki a piacra.Egyetértek. A többiektől kérdezem, mennyit fizetett volna Drewnak? 20-t? Az alatt? Ugyan már. 30 millió feletti garantált pénzt, amit a Vikes-szal kapcsolatban emlegettek, soknak tartottam volna. És ha valaki szerint a 3 millió nem sok, az adjam nekem, majd én beosztom 😊
gabokocka
Gyurma Pappa
Lentebb írtam, hogy Én nem bànom ezt a szerződést, így làthatom még 2 évig a Kapitànyt.
Amúgy meg a Viks 3évre évi 28 millióval igazolta le Cousinst, ami full garantàlt!!
Brees meg sokkal jobb! Ebből làtszik, hogy ez a szerződés baràti bizonyos szempontból!
Azért kivàncsi leszek, hogy az Atlanta mennyit pengét ki M. Ryanek, mert ha jól tudom neki is esedékes a szerződése!