New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
srácok, mi marad így csütörtökre?mondjuk szerintem is behúzzátok, de ez most olyan volt, mint a magyar-román. aztán jön majd a szenvedős feröeri egynull.
több mint 11 éve
Egyébként Ingram brutális robbanékonysága és sebessége mellett némi esze is van már, legalábbis nem minden szituációban gyökér 😀 Rohadtul tetszett ez.Ja, ha azt a két nagy playt levesszük, konkrétan 274 yard marad, az meg vállalható, csak amíg beszopjuk ezeket, meg a Tate-TD-t meg hasonlókat, addig nem nagyon kell számolgatni. szerk.: nem is annyi, na. Összesen 324 😀
A falkérdés pedig tényleg pozitív, Armstead még mindig javul szinte meccsről meccsre, de már most is bőven a jobb LT-k közé tartozik és Goodwin sem hiányzik igazán, Lelito összességében megoldja - legalábbis semmivel sem gyengébb, mint a tavalyi BDLP.
De nekem az a hét sack és öt szerzett labda tetszik nagyon az elmúlt két meccsen. De rohadt kár a Lions elleni elképesztő bénázásért...bár a Falcons igyekezett túltenni rajtunk 😀
több mint 11 éve
Szerintem ez jobb lesz, mint 8-8, és csütörtökön nyerni fogunk. Nem alapozom semmire 😉 (Tocynak bejött, miért ne 😛)Nagyon remélem, hogy Ingramnak egy nem csak azért megy így, mert szerződés éve van, és ha most megkapja lóvét (mert ezek után szerintem meg fogja kapni), jövőre nem esik vissza.
De minden jó offense úgy kezdődik: végy egy jó falat. Na, idén ez összejött. Goodwin megtette a dolgát, adott időt Lelitonak felkészülni, nem hiszem hogy ennél többet várunk egy C-től, mint amit ez a fiú tud.
Mindenki készüljön rá (Loomis főleg), Armstead NAGYON sokba fog kerülni 2018-ban, mert ha nem lesz valami sérülése, akkor a top5 LT lesz 2 év múlva, amikor mindent megtanul erről a játékról. Konkrétan amikor arrébb rakta Clayt, majd visszalépett és még megblokkolta az érkező DT-t is, azt hittem rosszul látok. A futás blokkolásokról már ne is beszéljünk, jó pár blokkoló FB örülnek ilyen sebességnek, 30 fonttal könnyebben. 😍
Defense: az első két nagy play GB részről inkább volt szervezeti hiba, mint egy-egy egyéni balfékség. Az első TD-nél valami nagyon fura playt hívott Ryan, ott a balszélen 2 WR marad az egy Lewis-ra, aki le is maradt így Cobbról, pont annyira, hogy beférjen a labda. A nagy Lacy elkapásnál meg egyszerűen elnéztük a felállást, és Lofton rossz irányba indult, így elkésett, de becsületére legyen mondva, TD akadályozó sprintet nyomott.
Ha levesszük a totál 411 yardból ezt a két nagy játékot, akkor már egészen pofás szám jött volna össze, nyilván nem lehet levenni, meg a sportban nincs ha, de miután megtalálta a ritmus a csapatrész, működött ez. Nyilván Rogers az aki, ez egy egész tűrhető fal előtte, arról meg nem tehet hogy a futás nem megy.
Nem akarok kétszer másfél óra alvás után mély stratégiai elemzésbe fogni, de most jól sikerült megtalálni, hogy mit kell csinálni. Nyilván Cam ellen nem lehet így feladni a pálya közepét, mert nagyon meg fogja büntetni, remélem sikerül hasonlóan jól felkészülni. Jó ez a leegyszerűsített védelmi séma, nem voltak kesze-kusza felállások, nem voltak hülye 8 emberes blitzek, és tetszett, hogy elhitte Rob, hogy működni fog, és nem kezdett pánikolni mint pl. a Falcons ellen.
Mindenképp bizakodó vagyok, csütörtök vízválasztó lehet, ha nyerni tudunk, onnan a csillagos ég a határ szvsz.

több mint 11 éve
Rajtam nem fog múlni a csütörtök, megyek Charlotte-ba is! 😀Tudsz élni 🏈
Rutin
több mint 11 éve
Ingram valami csoda volt. 11 éve nem futott Szent egy meccsen ennyi yardot. A nyakam rá, hogy pár kilót leadott, fürgébb mint bármikor és a 2-3 évvel ezelőtti önmagához képest eléggé nyeszlettnek tűnik. 5,1-es yardokat átlagolunk futásonként eddig a szezonban (Y) Nagyon régen nyertünk idegenben, nem vagyok biztos abban hogy ez a széria csütörtökön megszakad, de ha tényleg tudjuk legalább otthon hozni a meccseket erős ellenfelek ellen is, akkor egy 8-8 simán PO-t érhet.
És jelenleg már ettől a gondolattól is boldog tudok lenni.
több mint 11 éve
ha az a reális hogy kettőből egyszer verjük a Carolina-t akkor az legyen most, a hangulatot egy road win fokozná igazán, megtörve az átkot.most kapott értelmet igazán a game-by-game hozzáállás amit mindig szajkóznak (mr. listen 😀), hiszen nekünk van a legnehezebb schedule a divízióban.
igazi feelgood meccs volt a második félidő!
több mint 11 éve
Napi pozitív tények:- Fél meccsel vagyunk a csoportelső Panthers mögött és velük játszunk csütörtökön, azonnal fordíthatunk
- Egy eddig 5-2-vel álló, idegenben is kétszer nyerő, elit passzvédekezéssel rendelkező csapatot szedtünk szét
- A csoportban mi szereztük a legtöbb pontot és mi kaptuk a legkevesebbet (ez azért komoly poén), nekünk +11 a mérlegünk ilyen téren, a többieknek bőven-bőven negatív
- Otthon továbbra is veretlenek vagyunk
- A tavalyi két NFC-döntős mindössze egyetlen győzelemmel áll eddig jobban
- Total offense-ünk második a ligában, akárcsak a passz-O, sőt, a futójátékunk is hetedik
- Ingram 82,8 futott yardja meccsenként a negyedik legjobb a ligában
- A reménytelen D-line-játék után most már 13 sacknél tartunk, ami a középmezőny aljába repítette a D-t, oszt nekünk már volt bye week
- A szintén reménytelen labdaszerzés is javul, öt INT-tel szintén a középmezőny aljába értünk fel
- Az előző kettőhöz egy szép adat: ne felejtsük, hogy a bye week óta eltelt két meccsen született hét sack, négy INT és egy fumble, tehát előtte öt héten keresztül összesen hat sack, egy INT és egy fumble
- 4,0-s átlaggal futnak ellenünk, ami már a középmezőny szebbik fele, top tíz környéke
Negatívakat nem sorolom, most lássunk pozitívan 😀
több mint 11 éve
Na, megmondtam 😀Na jó, azért a négy sack, három TO mellett ez a D mutatott olyanokat, hogy a hajam égnek állt megint, pl a hosszú TD kapásból...de ez az a szezon, ahol ez nem érdekel, itt mindenki tudja, hogy ilyen a csapat, ennyire hulladék a secondary. Ez benne van, igaz, így nem lehet építeni semmire, semmi előnyt nem tudunk lemenedzselni, ha ilyeneket kapunk, márpedig kapunk folyamatosan. De a lényeg, hogy otthon egy jó csapat ellen arattunk önbizalomnövelő győzelmet, idén ez az első W, ami igazán nagy dolog és nem az van bennem, hogy jó, de miért csak így...
Ha csütörtökön tudunk nyerni Charlotte-ban (nehezebb lesz...de a Panthers is van annyira balfasz, mint mi), akkor még minden jóra fordulhat - bár a sorsolás nehéz része majd csak eztán jön.Viszont ahogy mondtam, ez az a szezon, ahol nincs értelme előregondolkodnunk, mert képesek vagyunk ilyen estékre is bárki ellen, meg képesek vagyunk a múltheti bénázást is előadni bármikor, bármilyen előnyből.
Szóval: Ingraaaaaaaaaaaam! Cooooooooooooks! Edebealiiiiiiiii! 😀
több mint 11 éve
Rajtam nem fog múlni a csütörtök, megyek Charlotte-ba is! 😀 Csak győzzünk...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Helló, talán mondanom sem kell, óriási volt a hangulat! 😀 Pedig az első villámgyors GB-TD után síri csend lett hirtelen, és mitagadás bennem is bennszakadt a lélegzet... Félidőben viszont valami nagyon a helyére került (valszeg a D), mert a szünet előtt talán egyetlen egyszer sem vezettünk, aztán meg kilőttünk, mint az állat!!! 😀
több mint 11 éve
jajdejóóóó 😊 első idegeskedés-mentes meccs az idén, és pont a Packers ellen.
Ingram (career-night), Cooks (neki is szerintem) állatok, Jimmy is visszazökkenőben, védelem is ott volt ma fejben, egy White intnél meg nem kívánhat többet az ember. nincs sok idő csütörtökig, de remélem sikerül hasonló színvonalban lehozni azt a meccset is. beatdapantheeeers
több mint 11 éve
ha csak ez kell akkor csutortokon is atalszom az elso felidot 😉oriasi volt - ez a Saints, az a Saints akit w1 ota varunk!
Reszkess panthers! (2x)
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Óriásit dobhat ez a végeredményben fölényes primetime győzelem a morálon, a fejekben, de ez csak az egyik fele és mind semmit sem ér, ha nem tudjuk megpecsételni csütörtökön egy W-vel.Ha viszont igen, akkor nagyon sokat léptünk előre a PO felé.
Ingramet nagyon vártam vissza, 100%-os most már az látszik, Robinsonnal tökéletesen ki fogják egészíteni egymást.
Ryan végre egy remek meccset tett össze, Edebali meg pozitívum volt a végén 😊
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Megnéztem a pregame huddle-t és elfogott az az érzés, hogy ma nem kaphatunk ki. A hogyant nem tudom, de nem kapunk ki. 😊
több mint 11 éve
Tartok egy mai kifilézéstől, de már csak Rutin miatt is nyerni kell 😊
több mint 11 éve
Üdv a Superdome-ból, mindenki!!!!!!!!
több mint 11 éve
Ma nyerünk is egy pontháborúban, Breest nem lehet ma megfogni, Ingram 100+ yard és a D-line is hozza a jó teljesítményt. Én aszondom. Nem alapozom semmire.
több mint 11 éve
Tök egyszerű, ma nyerni kell. Meg csütörtökön is. Elvileg menne, a keret képes mindkettőre, főleg elnézve, hogy a Carolina mit művel. Gyakorlatilag? Majd 4:30 felé kiderül.

több mint 11 éve
Jimmy mennyire harcraképes már ? Várható hogy többet lesz a pályán mint múlt héten ?TocaPaytontól ilyet megtudni? Lehetetlen...

több mint 11 éve
Jimmy mennyire harcraképes már ? Várható hogy többet lesz a pályán mint múlt héten ?
több mint 11 éve
idaig azon fogtam a fejem hogy "ez a Falcons vert el minket???"matol cserelhetem Lionsra...
/edit leteszem a hajam
több mint 11 éve
OFF: 20. század eleji New Orleans:ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2014/10/26/new_orleans_1900#more6780917
több mint 11 éve
nfl_lover
912
nekem van egy olyan érzésem, hogy lesz egy félig-meddig meglepi a holnapi inaktívok kapcsán, mégpedig, hogy Lewis az lesz
több mint 11 éve
sok futás, kiváló védekezés, no turnover!kihagytam valamit? 😉
több mint 11 éve
hát, Ingram fogadkozása most kiderül, hogy mennyit ér, egy ez neki karrier meccs lesz, prime time, erős ellenfél ellen, most megmutathatja, hogy tényleg NFL szint-e.Gyurma PappaA GB futás elleni védelme 31. a ligában, Ingramnak kötelező lenne nagy meccset játszani .... 😊