New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Illetve azért Strief nem edzett még a héten, ha nem játszik tényleg, abból komoly bajok lesznek. Mint ahogy Ingram és Stills is limitált, Robinson, Thomas vagy Hawthorne játékáról szó sincs.
több mint 11 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
mondjuk nekünk nagyon kell a W így remélem 200%-ot tolunk bele ha kikapunk is.petey
ez itt a kulcsmondat, ezért kell nagyon észnél lenni most és jövő héten is, hiszen vérző orrú csapatokat kapunk.

@ Rutin: szólj ha tudsz menni a többi meccsre, összedobjuk, ezen ne múljon! Rutin 4 Mascot!

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 043 — Csodabogár
Sziasztok, back home again! 😀
Kiszurkoltam a két fontos győzelmet a legényeknek!!!

Nem tudom, hogy erről a SF-meccsről mit gondoljak... Az ellenfelet jó csapatnak tartom, olyannyira, hogy benne van ez a meccs abban a háromban, amelyiknél nem magunkat tartom esélyesnek a szezon hátralévő részében (vs SF, @ CHI, @ PIT).
Ugyanakkor most úgy tűnik, hogy elég jól össze vagyunk állva. Ingram fut, Brees passzol, Stills kivételével többé-kevésbé el is kapják a passzait (😀), a védelem pedig szintén belelendült. Nagy pozitívum szerintem, hogy Junior megkapta az NFC Player of the Week címet... Mi motiválja őket, ha nem ez!?

Szóval nem lesz sétagalopp (a GB-meccs 2. félideje sem lett volna az, ha Rogers meg nem sérül)... Szoros meccsen, talán nyerünk. A Cinci és a Ravens ellen akkor is optimistább leszek ennél, ha most esetleg kikapunk a 49ers-től.
Rutin
nem kell beszarni, nincs Aldon Smith, Bowman, PWill sem lesz úgy tűnik, így Graham lesz Borland ellen. fájdalmas.
rookie Center, nincs OL, kb ennyi.

mondjuk nekünk nagyon kell a W így remélem 200%-ot tolunk bele ha kikapunk is.

több mint 11 éve
Érdekes statisztika...
 espnfivethirtyeight.files.wordpress.com/2014/11/silver-elo-week10-2.png?w=610&h=1122

Azt mondja, hogy az egész NFC-ből a 2. legnagyobb esélye a PO-ba jutásra nekünk van! 😀
Arizona: 93%, Saints: 80%...

Reméljük, a számok nem hazudnak! 😀Rutin
Ebben egyébként az a kemény, hogy kategóriákkal gyengébb a csapat, mint tavaly, mégis elmehetünk addig - a kabarécsoportunkat megnyerhetjük, akkor pedig a Dome-ban játszunk PO-meccset, ahol azért bármikor bárkit elkaphatunk és hopp, máris NFC-döntőért játszhatunk valahol.
több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Érdekes statisztika...
 espnfivethirtyeight.files.wordpress.com/2014/11/silver-elo-week10-2.png?w=610&h=1122

Azt mondja, hogy az egész NFC-ből a 2. legnagyobb esélye a PO-ba jutásra nekünk van! 😀
Arizona: 93%, Saints: 80%...

Reméljük, a számok nem hazudnak! 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Sziasztok, back home again! 😀
Kiszurkoltam a két fontos győzelmet a legényeknek!!!

Nem tudom, hogy erről a SF-meccsről mit gondoljak... Az ellenfelet jó csapatnak tartom, olyannyira, hogy benne van ez a meccs abban a háromban, amelyiknél nem magunkat tartom esélyesnek a szezon hátralévő részében (vs SF, @ CHI, @ PIT).
Ugyanakkor most úgy tűnik, hogy elég jól össze vagyunk állva. Ingram fut, Brees passzol, Stills kivételével többé-kevésbé el is kapják a passzait (😀), a védelem pedig szintén belelendült. Nagy pozitívum szerintem, hogy Junior megkapta az NFC Player of the Week címet... Mi motiválja őket, ha nem ez!?

Szóval nem lesz sétagalopp (a GB-meccs 2. félideje sem lett volna az, ha Rogers meg nem sérül)... Szoros meccsen, talán nyerünk. A Cinci és a Ravens ellen akkor is optimistább leszek ennél, ha most esetleg kikapunk a 49ers-től.

Más:
Sokat gondolkodtam a D-n, és arra jutottam, hogy gyanús, hogy ezek Byrd "sérülése" után álltak össze. Amint kivált (ne feledjük: pont a mélyponton, a dallasi rettenet után), lassan elkezdtek a többiek normálisan működni... és ma már (a két utolsó meccs alapján) van egy megfelelőnek nevezhető D-nk... Nem ligaelit, de legalább nem olyan mint a szezon elején volt... Szóval szerintem Byrd nem sérült, csak jegelve van (amit a látott játék alapján nem bánok).

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 438 — zászló zászló szív
Furcsa ezt leírni, de ha Ingram nem hagyja ki azt a pár meccset, most top5 futásmennyisége lenne, meccsenkénti futásátlaga a 3. ligában Murray és Foster mögött. Megdöbbentő, őszintén. Ha most visszaigazoljuk, és ez csak egy karrierév igyekezet, akkor tökönszúrom magamat, az biztos.

Ettől függetlenül Robinson és Thomas igazán felépülhetnének. Johnsont nagyon sajnálom, Lorig egyelőre két fumble-t és egy sacket tud felmutatni, kár hogy utóbbit is Breesen.

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
Ennyi volt a backhalmozás, Johnson IR-en.

Dzsunior viszont a 7 védőjátékosa a főcsoportban (Y)

több mint 11 éve
nem is értem mit elemezgetek hétről hétre - easy enough, jól kell játszani és nyerni kell! 😀

hétvégén okosan kell játszani, mert a frisco-i drámatagozat biztos vérre éhes lesz ilyen meccsek után.

több mint 11 éve
A helyzet az, hogy ha így halad az NFC, akkor simán lehet még itt kavarodás az idény végére.

De igazából sok következtetést nem szabad levonni a többi meccsből. A lényeg nagyon egyszerű: nyerünk kell, optimális esetben minden meccset. A hátralévő 8 meccsből csak a Steelers elleni, ahol a mostani formát eltekintve nem tudom miként tudunk nyerni, a többi ellenfél verhető, főleg hogy 5-öt itthon játszunk. Szóval a hétvége megerősített abban, hogy rajtunk múlik a csoport 😀😀

több mint 11 éve
Szerencsére a Tampa is kikapott.
Még néztem volna egy Falcons-vereséget, de aztán rájöttem hogy szerencséjükre ezen a héten nem tudnak kikapni 😉

több mint 11 éve
orommel neztem a niners es bengals meccseket sot a ravens rangadot is.
hajra pozitiv merleg!

több mint 11 éve
Gyurma, muszáj megemlékeznem az új siged, Armstead megérdemli 😊 Nagyon jó a cucc (bár kicsit lehetne világosabb a felirat)
atapapa
Más tollával ékeskedem, Matthew99-é az érdem, bár kérni én kértem 😛 Terron egy olyan játékos, mint Evans vagy akár Pierre, vagy akár Colston: a csapat kihozza belőle a legjobbat, és ez az amiért nagyon szeretem a Payton erat, mert egy csomó más által kevesebbre értékelt játékosból csinált "sztárt". És mint igazi falmániás, végre megint örülhetek egy jó OL játékosnak, ha már Evans és Nicks lemaradtak 😊 (bár mióta visszavonult Carl, már gondolkodtam egy olyan sigen, hogy Best guard couple ever '09, lehet egyszer kérem is 😛 )Gyurma Pappa
Saints siget szinte bármikor vállalok 😉Matthew99
Ment neked egy PM 😊
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 177 — Invisible man
Gyurma, muszáj megemlékeznem az új siged, Armstead megérdemli 😊 Nagyon jó a cucc (bár kicsit lehetne világosabb a felirat)
atapapa
Más tollával ékeskedem, Matthew99-é az érdem, bár kérni én kértem 😛 Terron egy olyan játékos, mint Evans vagy akár Pierre, vagy akár Colston: a csapat kihozza belőle a legjobbat, és ez az amiért nagyon szeretem a Payton erat, mert egy csomó más által kevesebbre értékelt játékosból csinált "sztárt". És mint igazi falmániás, végre megint örülhetek egy jó OL játékosnak, ha már Evans és Nicks lemaradtak 😊 (bár mióta visszavonult Carl, már gondolkodtam egy olyan sigen, hogy Best guard couple ever '09, lehet egyszer kérem is 😛 )Gyurma Pappa
Saints siget szinte bármikor vállalok 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
atapapa
Más tollával ékeskedem, Matthew99-é az érdem, bár kérni én kértem 😛 Terron egy olyan játékos, mint Evans vagy akár Pierre, vagy akár Colston: a csapat kihozza belőle a legjobbat, és ez az amiért nagyon szeretem a Payton erat, mert egy csomó más által kevesebbre értékelt játékosból csinált "sztárt". És mint igazi falmániás, végre megint örülhetek egy jó OL játékosnak, ha már Evans és Nicks lemaradtak 😊 (bár mióta visszavonult Carl, már gondolkodtam egy olyan sigen, hogy Best guard couple ever '09, lehet egyszer kérem is 😛 )

több mint 11 éve
De jelenleg tök mindegy mit játszanak, továbbra is mondom: csak mi veszíthetjük el ezt a csoportot.Gyurma Pappa
Gyurma, muszáj megemlékeznem az új sigedrol, Armstead megérdemli 😊 Nagyon jó a cucc (bár kicsit lehetne világosabb a felirat)

2006 óta nem volt olyan, hogy egy Szent két meccsen is 100 yard felett fusson és utoljára 10 éve (vagyis bőven SP előtt) volt olyan a franchise-nál, hogy egy futó legalább 30 futáskísérletet kapjon

ezt meg csak úgy :p

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
Tulane hazai meccs lesz 01:00-től a Cincy ellen, ha esetleg a tegnapi után valaki ma se tudna már korán elaludni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
hátradőlni csak nekünk szabad, a csapat nyomuljon - nyerjünk meg mindent és akkor nem kell számolgatni, kész passz. vagy futás.

több mint 11 éve
Ja, Panthers-schedule: at Eagles, vs Falcons, bye, at Vikings, at Saints, vs Buccaneers, vs Browns, at Falcons. Otthon nyerjenek mindent, az hét win, kikapnak jövő héten meg nálunk és akkor az at Vikings, at Falcons párostól függ, az elsőt hozzák, a másodiknál meg utolsó meccs...hát-hát. Így elnézve azért hm...Tocy
Ezzel a O teljesítménnyel a felsorolt meccsek közül bármelyiket elveszíthetik szvsz, és nem igazán néz úgy ki, hogy javulna. De a másik, hogy jelenleg 3 W-jük van, 3 meccset játszanak otthon, az nekem nem jön ki sehogy sem 7 W-re. Ha veszítenek az Eagles ellen és a Domeban, akkor 7 L van, tehát 8-7-1-nél nem lehetnek jobbak. Elszámoltad magad egyel 😊

De jelenleg tök mindegy mit játszanak, továbbra is mondom: csak mi veszíthetjük el ezt a csoportot. Hátradőlni nem lehet, pont ezért, mert tavalyi is ez volt a helyzet.Gyurma Pappa
Ja igen, jogos, nem megy ez nekem 😊

Nekem is az ugrott be, hogy hirtelen a tavalyihoz hasonló helyzetben találtuk magunkat a semmiből, két hét alatt előléptünk annyira, hogy megint a visszapillantót kell figyelni. Hasonló sorozat előtt állunk, hazai rangadók, csak most a két nagy csoportmeccset otthon nyomjuk, az lényeges különbség 😊 Szóval az a lényeg, hogy azt a kettőt hozni kell, a mostani háromból meg kettőt, de egyet minimum - a Ravens elleni primetime jó is lesz erre 😀
több mint 11 éve
Ja, Panthers-schedule: at Eagles, vs Falcons, bye, at Vikings, at Saints, vs Buccaneers, vs Browns, at Falcons. Otthon nyerjenek mindent, az hét win, kikapnak jövő héten meg nálunk és akkor az at Vikings, at Falcons párostól függ, az elsőt hozzák, a másodiknál meg utolsó meccs...hát-hát. Így elnézve azért hm...Tocy
Ezzel a O teljesítménnyel a felsorolt meccsek közül bármelyiket elveszíthetik szvsz, és nem igazán néz úgy ki, hogy javulna. De a másik, hogy jelenleg 3 W-jük van, 3 meccset játszanak otthon, az nekem nem jön ki sehogy sem 7 W-re. Ha veszítenek az Eagles ellen és a Domeban, akkor 7 L van, tehát 8-7-1-nél nem lehetnek jobbak. Elszámoltad magad egyel 😊

De jelenleg tök mindegy mit játszanak, továbbra is mondom: csak mi veszíthetjük el ezt a csoportot. Hátradőlni nem lehet, pont ezért, mert tavalyi is ez volt a helyzet.

több mint 11 éve
Közben most olvasom, hogy Payton a meccs után kiakadt, amiért a vasárnap éjjeli hazai meccs után csütörtök éjjel idegenben kellett játszanunk. Hozzáteszem sorban ez a harmadik szezonunk, amikor TNF-re idegenbe megyünk a vasárnapi meccs után.
Állítólag nem is engedte, hogy az NFL Network meccs utáni műsorában nyilatkozzanak a játékosok .

Sírni csak a győztesnek szabad.

több mint 11 éve
Szóval röviden: 100%-ban a csapat kezében van a lehetőség, a csoportot csak elveszíteni tudjuk.Gyurma Pappa
Így van, csak túl sok arca volt idén és tavaly is ennek a csapatnak, szóval hátra nem lehet dőlni

Nagyon jó volt a gameplan! Olvastam egy kinti fórumon egy részben ehhez kapcsolódó értelmes felvetést. Miszerint nem biztos, hogy jól áll nekünk a sok futós rendszer, főleg hogy alapvetően különböző típusú/erősségű RB-k vannak jelen. Sokszor panaszkodtunk rá, hogy nagy valószínűséggel lehet következtetni a hívott playre az épp pályán lévő futó személyétől függően. Hál istennek Ingram most ihletett formában oldja meg a nyakába szakadt plusz terhelést, és azzal, hogy kvázi egyedül hadra fogható megszűnt ez a faktor, és sokkal kiszámíthatatlanabb a játékunk. Érdekes, de szerintem helytálló felvetés!
clbass
Jaja, ezeket a beszélő játékosokat már én is többször felvetettem itt, Pierre-nél garantált a screen, Ingramnél a futás, Sproles-nál a rövid passz. Ezt egyetlen igásló backnél nehezebb kiszámítani.
De ennek nem feltétlenül kéne így lennie több RB esetében sem, ha Payton próbálná tágítani mindegyik RB-szerepkörét

A másik, már régi értekezés, hogy Ingram ilyen forma. Kell neki a megfelelő számú cipelés, hogy ki lehessen használni az erényeit. Klasszikus igásló és most így is használjuk.
clbass
Lehet ebben valami, de korábban nem láttam Ingramet ilyen türelemmel futni és ilyen fürgén a cut backből kitörni. Szerintem ez a jó szereplésének a kulcsa, plusz persze az OL, ők a többi futónak is kiemelkedően blokkolnak.

több mint 11 éve
Nem tudom, azért ez a Panthers-O kritikán aluli volt az újoncokkal telerakott vakoldaltól kezdve Newton gyenge napján át a botrányos dropokig. A tíz kapott pont szép, a yardok is, a két labdaszerzés és a négy sack különösen, de innentől nem térhetünk vissza az eddigi útra. A bye óta három meccs alatt 11 sack és hét szerzett labda, ezek nagyon jól néznek ki, hozzáállásban mindenképpen javultunk és a szerencse is mellettünk van - ja, kivéve persze a Lions elleni utolsó perceket. De azért csak bennem van, hogy mennyire gyenge O ellen villogtunk.

Szóval a csapat erejét illetően a kétségek nem múltak el, de az első négy-öt hét borzalmát követően azért másként néz ki a dolog, mégpedig sokkal. Ez volt az év győzelme, idegenben a legfőbb csoportriválist megverni (nagyon) és átvenni a vezetést, ráadásul a víz alól felbukkanva, önbizalomtól dagadva három hazai meccsre készülni...

Alapesetben egyszerűen a Pantherst és a Falconst meg kell verni otthon, akkor már nagy baj nem lehet. A következő három hazai meccs mind nehéz és talán mindegyik csapat jobb is, viszont mi leszünk otthon, ezért azt mondom, hogy ezekből kettőt hozhatunk. Daltonban mindig lehet bízni, hogy kedvez az ellenfélnek és sem a Niners, sem a Ravens nem verhetetlen most közel sem. A Frisco ellen tavaly a szezon egyik legjobb teljesítményével nyertünk, a D-line-tól hasonló kell, illetve annyi célpont van, hogy valamit muszáj javulni coverage-ben is - de Kaepben is lehet bízni...

Mondjuk, hogy háromból kettőt behúzunk, plusz a két hazai csoportmeccs, az 9-7 úgy, hogy a Pantherst oda-vissza, náluk én egy 8-7-1-etat látok ebben az esetben, de a döntetlenjük még bekavarhat. Az Atlanta előtt megyünk két meccsel és még jönnek hozzánk, ha őket ott megverjük, ennyit nem tudnak már behozni. Plusz még mindig ott van a Bucs elleni idegenbeli meccs, ahol valóban ők már jó eséllyel szét lesznek esve, ha nekünk azon múlik a PO, nem hiszem el, hogy ne tudnánk őket megverni.

A gyalázatos rajt után a szezon felére eljutottunk oda tehát, hogy a Dome-ban fog eldőlni a csoportgyőzelmünk, az pedig mindig jól hangzik - öt meccsből négyet (az is lehet, hogy csak hármat...) kell hozni, közte a két csoportellenféllel. Mivel ők sincsenek nagy formában, jelen pillanatban ez bőven reális forgatókönyv.

Ja, Panthers-schedule: at Eagles, vs Falcons, bye, at Vikings, at Saints, vs Buccaneers, vs Browns, at Falcons. Otthon nyerjenek mindent, az hét win, kikapnak jövő héten meg nálunk és akkor az at Vikings, at Falcons párostól függ, az elsőt hozzák, a másodiknál meg utolsó meccs...hát-hát. Így elnézve azért hm...
több mint 11 éve
nem sírok hogy kicsit többet pihenhetünk a Niners meccs előtt - elnézve a következő négyes fogatot akár pesszimista is lehetnék, de egyik sem nyújt túl kiegyensúlyozott teljesítményt (mint mi 😀 ), szóval akár foghatók is lennének a Dómban.

az utolsó négyet meg a "kötelezően" hozandó kategóriába sorolnám.

kíváncsi leszek mennyire védenek meg majd az őrangyalaink sérülések terén, egy-két kulcspozícióban nem sok mozgásterünk maradt.

több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
mi lesz Ingrammel 2015-ben, ha így folytatja? :-/lol
Fog egy kis pénzt keresni. Olyan nagyon sokat azért nem, az RB-lovék süllyedőben vannak. Majd eldől, hogy ezt mi adjuk-e meg neki, vagy más.
Nem tudom mit gondoltok, szerintem Payton egyik legjobb meccse volt ez idén, elkötelezte magát a futás mellett, de jó érzékkel erőltette a passzt, amikor éppen arra volt szükség.

Fura ez, tavaly október végén 6-1 volt a mérlegünk és szuperoptimizmussal vártuk a szezon második felét, most a 4-4 ad okot a bizakodásra. Nagyon nekünk áll most a div, alig bírom kivárni hogy a következő 3 viszonylag erős csapat közül be tudja-e bármelyik is venni a Dómot. Ha nem, az biztos PO.atapapa
Nagyon jó volt a gameplan! Olvastam egy kinti fórumon egy részben ehhez kapcsolódó értelmes felvetést. Miszerint nem biztos, hogy jól áll nekünk a sok futós rendszer, főleg hogy alapvetően különböző típusú/erősségű RB-k vannak jelen. Sokszor panaszkodtunk rá, hogy nagy valószínűséggel lehet következtetni a hívott playre az épp pályán lévő futó személyétől függően. Hál istennek Ingram most ihletett formában oldja meg a nyakába szakadt plusz terhelést, és azzal, hogy kvázi egyedül hadra fogható megszűnt ez a faktor, és sokkal kiszámíthatatlanabb a játékunk. Érdekes, de szerintem helytálló felvetés!
A másik, már régi értekezés, hogy Ingram ilyen forma. Kell neki a megfelelő számú cipelés, hogy ki lehessen használni az erényeit. Klasszikus igásló és most így is használjuk.
Végül alig merem leírni (és igen, gyenge volt az ellen O), de tetszett a D! Volt tűz amit eddig hiányoltam. Vért ittak mint tavaly...és az a sok akrobatikus PD...nyamm :cool: