New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
A fejekben mindenképpen baj van, ezért nem tudnak koncentrálni a végéig, Payton pedig rozsdás mióta visszatért, ez látszik.Közvetlenül Mike Smith mögött.
Mielőtt jönne több adjuk el hsz, a 2. legjobb edzőnek tartom.nfl_lover
több mint 11 éve
nfl_lover
912
A fejekben mindenképpen baj van, ezért nem tudnak koncentrálni a végéig, Payton pedig rozsdás mióta visszatért, ez látszik.Mielőtt jönne több adjuk el hsz, a 2. legjobb edzőnek tartom.
több mint 11 éve
Nem hiszem.Gyurma Papparúgjátok ki, mi majd jól leszerződtetjük. ez lenne ám a pikantéria 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Érdekes kommentet olvastam ma:Well, everyone is talking Brees, but no one seems to realize it: it is Sean Payton, who is the issue here. Motivation, drive, hunger and spirit seems to be missing, especially at the beginning of games and when the Saints should be putting games away. Players seems to be making mental errors because no one is staying on them and it is Sean Payton responsibility as a coach to keep his players from making mental errors, especially since nothing has seem to being done to make things better.Lehet benne valami.
több mint 11 éve
Jó, hát Morstead elkapott egy kis influenzát, ezen annyira nem izgulnék. Humber egészen jó backupnak bizonyult, szóval annyira ILB-ben ne izgulok. Igazán mélyen csak Lewis aggaszt, bár ő meg ugye tudjuk hogy tolókocsival is játszik ha kell.Gyurma PappaLewisnak muszáj lesz játszania, nélküle még Dalton is rommá lövi a secondaryt.
több mint 11 éve
Jó, hát Morstead elkapott egy kis influenzát, ezen annyira nem izgulnék. Humber egészen jó backupnak bizonyult, szóval annyira ILB-ben ne izgulok. Igazán mélyen csak Lewis aggaszt, bár ő meg ugye tudjuk hogy tolókocsival is játszik ha kell.

több mint 11 éve
Kihalunk bazdmeg. No Lewis, no Lofton, no Morstead, no Meachem Robinson és Thomas mellett. De legalább Hawthorne már limitáltan tudott edzeni...
több mint 11 éve
RB-t kukaztunk + bovult az IR...remek napdicemanMorgan reaktiválva lett. Aztán, hogy ennek örüljünk, vagy sem, az más más kérdés... Lehet, hogy Meachem megy vissza reserve-be?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Jaja.Ingramen és Cadeten kívül teljesen elfogytak a futóink, Baker is lesérült. Éppen RB-t kukázunk.Az mondjuk az egyik fő erősségünk. Tocy
www.nola.com/saints/index.ssf/2014/11/new_orleans_saints_work_out_4.htmlPt79
L. Betts, J. Jones, stb. 😀 😀
több mint 11 éve
Ingramen és Cadeten kívül teljesen elfogytak a futóink, Baker is lesérült. Éppen RB-t kukázunk.Az mondjuk az egyik fő erősségünk.
www.nola.com/saints/index.ssf/2014/11/new_orleans_saints_work_out_4.htmlPt79
Egyébként más megvilágításba kerül a clevelandi vereségünk most már tényleg, 6-3-mal vezetik a csoportjukat, jobbak, mint a Bengals. Meg a Minnesota is már négy győzelemnél jár, a mi csoportunkat elnézve az is jó...
Egyébként nézve a sorsolást és a csapatok állapotát, most azt mondom, nekünk minden meccsen benne van a győzelem simán, ugyanakkor simán ki is kaphatunk. Otthon bárkit megverhetünk, de kikapni is képesek vagyunk akár a Falconstól is, idegenbe viszont oké, hogy hidegbe megyünk, de a Steelers kétarcúbb, mint mi, a Bears pedig véleményem szerint semmivel sem jobb csapat, sőt. Szóval extrém helyzetben akár idegenben is lehet kozmetikázni az esetleges hazai buktákat...
több mint 11 éve
Ingramen és Cadeten kívül teljesen elfogytak a futóink, Baker is lesérült. Éppen RB-t kukázunk.www.nola.com/saints/index.ssf/2014/11/new_orleans_saints_work_out_4.html
több mint 11 éve
Én azt gondolom, hogy az Atlanta veszélyesebbRutinÖnmagára feltétlen, hogy az ellenfélre mennyire az már változó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Amúgy ezzel a meccsel eldőlt, hogy a Cinci-t is, a BAL-t is verni kell! Nincs kecmec.Hogy a CAR-ATL meccsen mi legyen? Én azt gondolom, hogy az Atlanta veszélyesebb (Cam-ék az éjjel 1-2x úgy játszottak, mintha le lett volna kapcsolva a villany a stadionban), Tehát nyerjen a Panthers.
több mint 11 éve
www.nfl.com/gamecenter/2014111000/2014/REG10/panthers@eagles#menu=gameinfo%7CcontentId%3A0ap3000000426486&tab=videosJa, OPI volt az, biza! Mint Jimmy...
1:03-1:15, csak úgy mondom.Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Na, az éjjel megnéztem a meccset. Élőben sajnos nem láttam, helyette Londonban néztem a bohóckodást... Bár ne tettem volna.A 2. félidőben már inkább az eredményjelzőt néztem, ahol a többi meccs eredményeit mutatták folyamatosan. Amikor az uccsó 2 percen belül a SF 4th&10-en volt a saját 22 yrd-ján, akkor hátradőltem, és azt mondtam, "Megvan."... Hát a ló...-t volt meg!
Amúgy ezen kívül a futás elleni védekezésünk volt megint csak sánta szerintem. Frank Gore úgy nyomta, ahogy Eddie Lacy két hete. Ezen sokkal jobban meglepődtem, mint azon, hogy a S-nk zömében csak lepkézett. Megköszönhetik Crabtree-nek egyébként néhány drop-ját.
Offense-ben kivagyok attól, hogy Stills a felé menő passzok min. 50%át elejti. Erős visszaesést mutat a legény tavalyhoz képest.
Az első félidő végén, az INT előtt hiba volt nem égetni az órát, majd rúgni egy field-goalt. Akkor a 2. félidei játékkal meglett volna a fordítás, ugyebár...
Nem jó ez így. Itt már 5-4-gyel kéne állnunk.
több mint 11 éve
Ha ütjük a Bengalst, pont jó is lenne ha a Falcons nyerne, az említett okok miatt 😊Gyurma PappaNyerni fog, eddig 3-0 csoporton belül, 0-6 azon kívül a mérlegük 😀
több mint 11 éve
Ha ütjük a Bengalst, pont jó is lenne ha a Falcons nyerne, az említett okok miatt 😊

több mint 11 éve
igazabol a teljes south altat - hozzank jon iden a lombardi!
több mint 11 éve
Igazából a közös érdek az volna, hogy nyerje a Falcons és maradjon smith 😀 😀Mi a magunk részéről mindent megteszünk 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
nezem Sporles jatekat es sirok a parnambadicemanNe tedd. Cadet semmivel sem rosszabb, és legalább fiatalabb, de Sproles sokat profitál Chip rendszeréből és az ottani ST sokkal jobb, mint a miénk.