Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Egyébként beszarok, hogy még mindig vezetjük a csoportot. Falcons, Panthers ugyanakkora balfasz, őket megverhetjük és 6-10-zel megyünk be a PO-ba. Áh...
több mint 11 éve
sokat gondolkodtam a meccs kozben h a run D, az O line, a ravens D lehet az indok, de felesleges, pontosan ott vagyunk ahova tartozunk, nincs mit szepiteni.
Miert kellene megverni a falconst? 4-12vel jobban jarunk nem?diceman
Nem, a Falconst mindig meg kell verni, minden más csak utána.
több mint 11 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
sokat gondolkodtam a meccs kozben h a run D, az O line, a ravens D lehet az indok, de felesleges, pontosan ott vagyunk ahova tartozunk, nincs mit szepiteni.
Miert kellene megverni a falconst? 4-12vel jobban jarunk nem?

több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Az ígért videó a pálya mellől:  hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/kapcsoljuk-a-superdome-ot

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Oké, akkor verjük meg a Falconst otthon és menjünk a pickre, ez egyszerűen egészen nevetséges. A bevehetetlen Dome-ban háromból hármat buktunk, kétszer katasztrofális játékkal, ezek után teljesen felesleges bármiről is beszélni, tervezgetni. Több esély volt a 3-0-ra, mint a 0-3-ra, pedig még megbeszélhettük volna, hogy amúgy ez a Chicago nem is olyan verhetetlen még idegenben sem stb, így értelmetlen bármiféle beszéd erről a csapatról.
több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Első félidei gondolataim:  insidehandoff.com/2014/11/25/baltimore-ravens-at-new-orleans-saints-first-half-notes/
Második félidei gondolataim:  insidehandoff.com/2014/11/25/baltimore-ravens-at-new-orleans-saints-second-half-notes/
Ups & Downs:  insidehandoff.com/2014/11/25/baltimore-ravens-at-new-orleans-saints-ups-downs/

Valószínűleg Inside Handoffon most nem lesz erről komolyabb cikk, de azért a második félidős cikkben vannak részletek arról, hogy mit mondtak nekem a játékosok. Nemsokára kint lesz még egy videó is, illetve talán szerdán magyar nyelvű cikk is.

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Pt79 New Orleans Saints 49
run D < 0atapapa
D < 0
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 539 — #neverpunt
run D < 0

több mint 11 éve
Benson papa betolta a nagy zsét Cantonba, úgyhogy a Hall of Fame stadion gyorsan fel is veszi az öreg autókereskedő nevét...

www.nfl.com/news/story/0ap3000000433637/article/tom-benson-makes-11-million-pledge-to-hall-of-fameRutin
Valahogy így kell örökséget építeni.

több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Benson papa betolta a nagy zsét Cantonba, úgyhogy a Hall of Fame stadion gyorsan fel is veszi az öreg autókereskedő nevét...

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/uyem0wpwavikaqgb4x4m
Tom Benson makes $11 million pledge to Hall of Fame
New Orleans Saints owner Tom Benson has made an $11 million pledge to the Hall of Fame, with $10 million going to renovating the stadium. The Hall's Legends Landing program will receive $1 million.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Dobtam egy kis zsetont a Ravensre. már csak ezért is nyerni kell

több mint 11 éve
A Panthers elleni győzelem után nem hittem volna, de ma ismét szezont eldöntő meccs következik, ha kikapunk, ássuk el magunkat, ebből a háromból nem lehet egyszerűen hármat bukni - még akkor sem, ha a Falcons tegnap még nálunk is nagyobbat bénázott a végén. Talán az elmúlt heteknél kicsit egészségesebbek vagyunk, Cooks nagyon hiányozni fog, de ma úgy kell kimenni a gyepre, hogy szét kell kapnunk mindenkit, nem lehet más út.
több mint 11 éve
Szerencsére a Ravens további schedule-je nem túl erős, így náluk viszont talán nem dől össze a világ, ha esetleg ma nem nyernek... (vsSD, @MIA, vsJAX, @HOU, vsCLE).

több mint 11 éve
nfl_lover 912
Ma tuti nyerünk. NFL-ben egy ennyire sarokba szorított csapat, aki ráadásul otthon játszik, és még elvesztett egy fontos láncszemet is, tehát az a csapat úgy kapar, harap, küzd, csíp, mintha szó szerint az élete lenne a tét.
Márpedig kétség ne legyen, hogy sarokba vagyunk szorítva, mert jövő héten Pittsburghben finoman szólva sem mi vagyunk az esélyesek, illetve zsinórban 3-at dobni otthon, a Pitts elleni kalkulálható L-lel fej felett?
több mint 11 éve
vezetjük a csoportot 😀😀😀Gyurma Pappa
minden ilyen nap aranyat ér!
persze nyerünk és ez már nem is változik!

több mint 11 éve
vezetjük a csoportot 😀😀😀Gyurma Pappa
Lehet, hogy kéne beszélni Harbaugh-ékkal, hogy holnap hozzuk le a meccset egy laza x-re...

több mint 11 éve
Legalább a Browns-on nem múlik semmi... 😀

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 339 — zászló zászló szív
vezetjük a csoportot 😀😀😀

több mint 11 éve
ha a raiders nyert mi is nyerünk! slagozzuk fel a pályát!

több mint 11 éve
Ez már nem csak pech, ebben 1000%-ig biztos vagyok...Rutin
Ez hülyeség már bocs, akkor a liga harmadánál dilettánsok dolgoznak ezek szerint. Ugyanígy kidöglött a fél banda pl. nálunk, a steelersnél, a seattlenél, a brownsnál, a cardsnál stb...peach
Tehát akkor biztosan az a mocskos balszerencse... Peeeeersze...

több mint 11 éve
kijo New Orleans Saints 595
4 hét alatt 3 db tv-s meccs lesz, hátha szerencsét hoz.
több mint 11 éve
Ha nem is a sérülések terén, de az utolsó pillanatban elbukott meccsek, a negyedik negyedes szétesés és a harmatos kezdés azért arra enged következtetni, hogy valami el lett szúrva az alapozásnál.

Na de fátylat rá, cél a playo... izé a csoportgyő... szóval legyen még 1-2 szép meccsünk!

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 16 128 — a new hope (again)
Ez hülyeség már bocs, akkor a liga harmadánál dilettánsok dolgoznak ezek szerint. Ugyanígy kidöglött a fél banda pl. nálunk, a steelersnél, a seattlenél, a brownsnál, a cardsnál stb...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Komolyan mondom, nem tudok másra gondolni, mint amit a Dallas-meccs után korábban már írtam:
Ennek a csapatnak valami el lett cseszve az offseason-ben/preseason-ben a fizikai felkészülésében. Akkor azért írtam ezt, mert mindenkiről lemaradtunk, lepattantunk, most meg azért írom, mert szemmel láthatóan törünk, mint a ropi... Mármint a csontok, porcok, inak, szalagok nem bírják a terhelést.

Ja, és ez még a mentális bénázásra is magyarázatot adna. Valszeg nem sosem segít a koncentrációban, ha tudom, érzem, hogy fizikailag gyengébb/sebezhetőbb vagyok, mint az ellenfél...

több mint 11 éve
Komolyan mondom, nem tudok másra gondolni, mint amit a Dallas-meccs után korábban már írtam:
Ennek a csapatnak valami el lett cseszve az offseason-ben/preseason-ben a fizikai felkészülésében. Akkor azért írtam ezt, mert mindenkiről lemaradtunk, lepattantunk, most meg azért írom, mert szemmel láthatóan törünk, mint a ropi... Mármint a csontok, porcok, inak, szalagok nem bírják a terhelést.

Ez már nem csak pech, ebben 1000%-ig biztos vagyok...