New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
egy verhető lions jön - ennek ellenére remélem a csapat arra koncentrál, hogy hogyan álljon fel az EGÉSZ hátralévő szezonra, bár tudom hogy Brees és az edzői gárda is inkább csak a következő meccsig lát.
Csak már eleget hallottam idén hogy "Listen..." a sajtótájékoztatókondiceman
Védelem nélkül senki sem verhető, megmutatta ezt a Cleveland is, meg most a Tampa is majdnem. Amíg nem tudunk legalább elfogadhatóra fejlődni ebben az egységben, kár is elemzésekbe belemenni...azt meg azért nehezen tudom elképzelni, hogy Megatronnal ne szednék szét a veretes CB-sorunkat.
több mint 11 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
egy verhető lions jön - ennek ellenére remélem a csapat arra koncentrál, hogy hogyan álljon fel az EGÉSZ hátralévő szezonra, bár tudom hogy Brees és az edzői gárda is inkább csak a következő meccsig lát.
Csak már eleget hallottam idén hogy "Listen..." a sajtótájékoztatókon

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 438 — zászló zászló szív
SJB játszott. Többek között ezért örülnék (nagyon) Allennek, ő Porterből is épkézláb CB-t csinált (jó, mondjuk egyszer, a Raidersben csodát ő sem tudott tenni). Sunseri és Powell jó pickek voltak, ST-ben hatásosak, szerintem Sunseriből még lehet csere is, Powellt nem tudom, de sokkal nem lehet rosszabb, mint Humber.

Fortt cut meglepett, minden bizonnyal kell hely valakinek. Annyira nem volt meggyőző, hogy maradjon, de simán lehet hogy más gondok voltak vele, who knows. Rooks meg eléggé projekt (finoman fogalmaztam!), Harris egy átlagos csere max, így sosem vagyunk elegen a falban. Szóval őt még ne írjuk le.

Champ közben a Ravensnél vizitál, így őt lehet tényleg nem próbáljuk be CB poszton. Lassan már tényleg az lesz, hogy nyugdíjasokat fogunk felébreszteni (leírom, be kéne próbálni Eric Wrightot, sokkal nem lehet rosszabb, mint White 😀)

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
cutoltuk Khairi Fortt-ot, a Bengals már fel is szedte. jó kis 4. körös pick volt...

Cooks király, SJB eddig inaktív, Fortt cut, Sunseri eddig csak spec, Powell szintén, Rooks cut és ps.

remek draft volt ez az idei 😀lol
A 4. körös cut mondjuk több, mint cinkes, de ha SJB-ből stabil kezdő lesz idővel, akk ez egy jó class, hisz az első két napos pickek beváltak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
cutoltuk Khairi Fortt-ot, a Bengals már fel is szedte. jó kis 4. körös pick volt...

Cooks király, SJB eddig inaktív, Fortt cut, Sunseri eddig csak spec, Powell szintén, Rooks cut és ps.

remek draft volt ez az idei 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
3. Sokat gondolkodtam, de egyfelől értem a gondolatot, mindenki arra számított, hogy FG-ig megyünk. Sajnos Drew csúnyán aluldobta a labdát, így Vernernek volt helye megcsinálni a playt. Másfelől úgy vagyok ezzel, mint a "legendás" end arounddal 2007-ből, amin el is ment egy meccs, na ki ellen? (nem találom a Paytonos karikatúrát az eseményről, atának biztos meg van 😊 )Gyurma Pappa
Ez szerintem nem volt annyira vészes, rámentünk a győzelemre merészen, kevés kockázattal (legalább FG-távra kellett volna visszahordania a labdát a védőnek, hogy rácsesszünk)

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
úgy néz ki Jimmy sérülése nem komoly, bye után tuti fog játszani.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
gyakorlatilag nem vagyunk komolyan vehető csapat.Tocy
Ezt írtam az eredménykövetőben: ez a meccs az volt, aminek látszott, egy alsóházi rangadó.

Hajnalban újranéztem a meccset, és vállalom, hogy a védelem mutat életjeleket. Nem jók, továbbra sem, de a DL, amikor rotációba becsatlakozott a Jenkins és Foster, akkor mutatott valamit, de továbbra is nagyon hiányzik még egy OLB, Haralson fénykorában sem volt egy omega-passrusher. Lofton és Bunkley viszont megdolgozik a pénzéért, Martin többnyire limitálták, ha ők voltak a pályán. Hawthorne egyre haloványabb ellenben, Humber meg hiába fizikálisan jó, teljesen vakon van. A CB-kre nincs szavam, de sokat mutat, hogy SJB is aktív volt. Pár ezt a Dixon projektet továbbra sem értem, de legalább mutathatták, hogy milyen szépen odacsűrte az ikertesóját a földre egy ST playben 😀😀

Az INT-ek:
1. Kb. ugyanannyira benne volt Cadet, mint Brees. A labda a kezébe érkezett, ezt meg kell fogni. Ilyen helyzetben nem verhet meg a DB, bár tény, hogy Banks nagyon szépen csinálta.
2. Élőben igen szarul nézett ki, de újranézve azért látszik, hogy Brees ki akarta hajítani a labdát, de olyan szerencsétlenül érte a tackle, hogy jóval beljebb és jóval alacsonyabban dobta a labdát. Lehet, mondani, hogy inkább nyelte volna be a sacket, de a térdmagasságban érkező védőt nem látta. Utoljára talán 2010-es idényben dobált ilyeneket, amikor a fal maga alatt játszott. Most nincs igazán rá oka, oké, hogy odaér a nyomás, de azért ez a fal egészen jól mutat.
3. Sokat gondolkodtam, de egyfelől értem a gondolatot, mindenki arra számított, hogy FG-ig megyünk. Sajnos Drew csúnyán aluldobta a labdát, így Vernernek volt helye megcsinálni a playt. Másfelől úgy vagyok ezzel, mint a "legendás" end arounddal 2007-ből, amin el is ment egy meccs, na ki ellen? (nem találom a Paytonos karikatúrát az eseményről, atának biztos meg van 😊 )

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
A ligaalja Tampa offense ellen persze h úgy tűnik h nem is voltunk szarok a számok alapján. De pass-rush nem volt, CB.k alig-alig mentek az emberükhöz közel, majd képtelenek voltunk szerelni is. Ugyanazt látni, mint Spanglinál, egy dekát nem fejlődtünk a Falcons-meccs óta.

Az O más, Brees elerőlködte az elsőt, a többire nincs magyarázat, de otthon mégis berámoltunk 37 pontot és 500+ yardot, csak idegenben is hasítani kellene. Rövidzárlat pedig minden meccsen van ebben a csapatrészben is.

A sérülések nagyon jók...hiányoztak még. Kikapott a Falcons is, a csoportban jól állunk 😀 Nem tudom, mit tartogat ez az év, miben lehet fejlődni (mindenben kellene), gyakorlatilag nem vagyunk komolyan vehető csapat.
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Sziasztok,a csapatot imádom,de "szakmailag" nem vágom annyira a dolgokat,mégis kérdezném-ami már tavaly is elgondolkodtatott néha-Corey White elég jó nekünk?Malvo
Szia itt.

Egyszerűen nincs jobb jelenleg nála a keretben 2. számú cornernek.
Bár a mai produkciója ezt erősen cáfolta.atapapa
Akárhogy is ellenzitek, inkább PatRobit játszatnám (Nem a mai produkciója után mondom!), minthogy Corey pályára lépjen CB-ként... Robinson egy jó szintet tud hozni. Az elmúlt meccseken bakizott párat igen, de nem miatta mentek el a meccsek. No meg, ki nem hibázik?!krixtofer
egymást múlják alul, de P-Rob összességében rosszabb volt eddig szvsz

Sokkal jobb atléta, és ha pozícióban van, akkor képes nagy playt csinálni. Csak rendszerint úgy rázzák le, mint kutya a tetvetatapapa
Nem tudom, de nagyon ráállt a szemem a Corey "nemtalálomkitiskénefogni" White-ra.. 😊
Nekem amúgy Patrick tűnik összeszedettebbnek. Felé még él a bizalmam. 😊 Sírjunk vagy nevessünk. 😀
több mint 11 éve
Sziasztok,a csapatot imádom,de "szakmailag" nem vágom annyira a dolgokat,mégis kérdezném-ami már tavaly is elgondolkodtatott néha-Corey White elég jó nekünk?Malvo
Szia itt.

Akárhogy is ellenzitek, inkább PatRobit játszatnám (Nem a mai produkciója után mondom!), minthogy Corey pályára lépjen CB-ként... Robinson egy jó szintet tud hozni. Az elmúlt meccseken bakizott párat igen, de nem miatta mentek el a meccsek. No meg, ki nem hibázik?!krixtofer
egymást múlják alul, de P-Rob összességében rosszabb volt eddig szvsz

Sokkal jobb atléta, és ha pozícióban van, akkor képes nagy playt csinálni. Csak rendszerint úgy rázzák le, mint kutya a tetvet

több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Szia itt.

Akárhogy is ellenzitek, inkább PatRobit játszatnám (Nem a mai produkciója után mondom!), minthogy Corey pályára lépjen CB-ként... Robinson egy jó szintet tud hozni. Az elmúlt meccseken bakizott párat igen, de nem miatta mentek el a meccsek. No meg, ki nem hibázik?!
több mint 11 éve
Malvo New Orleans Saints 98
Szia itt.

oké,köszi
több mint 11 éve
Szia itt.

Bár a mai produkciója ezt erősen cáfolta.

több mint 11 éve
A védelem egyébként, minden látszat ellenére mutatott életjelek, arról nem tehetnek, hogy az egyik INT után 30 yardot kellett volna levédekezni, a másik INT után rögtön TD lett. 66 futott yardot kaptunk be, ami megint csak nem annyira vészes.
Gyurma Pappa
Sajna pass rush ma se volt, White-ra pedig biztosan lehetett dobálni, köze nem volt az emberéhez.

Furcsa lélektani kanyarok voltak ebben a meccsben.
Brees első eladott labdája előtt úgy éreztem, mintha vérszagot kapott volna és úgy vélte, most kell gyorsan a kalózok torkára lépni, és már a félidő előtt be akarta fejezni a mait.

A második félidőre meg már nem is mert az elkapók felé nézni.

Jimmytől félek nagyon, eredetileg azt írták hogy visszajöhet, aztán még előtte megkaphatták a röntgen eredményét ._.

több mint 11 éve
nfl_lover 912
Ja igen: PIERRE! PIERRE! PIERRE!Gyurma Pappa
Nem is értettem, miért nem használtuk eddig.
több mint 11 éve
Malvo New Orleans Saints 98
Sziasztok,a csapatot imádom,de "szakmailag" nem vágom annyira a dolgokat,mégis kérdezném-ami már tavaly is elgondolkodtatott néha-Corey White elég jó nekünk?
több mint 11 éve
mr.oxygen New Orleans Saints 61
Nagyon kellett ez a győzelem, végre betudtunk húzni egy hosszabbításos meccset.
Bár az idegbaj kerülgetett közben. 😀
több mint 11 éve
Van két hét gyógyulni. Egyébként kell a tökömnek kardio edzés, elég Saints meccset néznem 😀😀

Amik nálunk az INT-k voltak, azok a Bucsnál a büntetések. A védelem egyébként, minden látszat ellenére mutatott életjelek, arról nem tehetnek, hogy az egyik INT után 30 yardot kellett volna levédekezni, a másik INT után rögtön TD lett. 66 futott yardot kaptunk be, ami megint csak nem annyira vészes.

Ha most nem pörög fel a csapat, akkor soha. Reméljük Jimmy felépül, Goodwin kevésbé érdekel, úgy néz ki Lelito képes játszani, ha akar, nyilván McCoy megfogása nem csak neki, 30 másik C-nek is nehéz.

Ja igen: PIERRE! PIERRE! PIERRE!

több mint 11 éve
BB New Orleans Saints 42 — Who Dat!
Pierre-t köztársasági elnöknek!

Minden playnél úgy játszik, mint ha ez lenne neki az utolsó, nagyon szeretem a fickót.
Vonuljon majd innen vissza, megérdemliatapapa
Gyakorlatilag ő meg Khiry hozta a meccset. A többire egyelőre nem találom a szavakat.
több mint 11 éve
Pierre-t köztársasági elnöknek!

Minden playnél úgy játszik, mint ha ez lenne neki az utolsó, nagyon szeretem a fickót.
Vonuljon majd innen vissza, megérdemli

több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
És így kezdődött, hogy elkezdem NCAA-t nézni...
Gyurma Pappa
Az LSU igyekszik idén alulmúlni még a Szenteket is.
Viszont én karmintom a szomszédos Mississippit is, ahol most nagy foci megy, 2 SEC-s gárda is veretlenatapapa
Hát nem igazán LA éve, a Tulane is hiába mutat életjeleket egyelőre nagy szopás megy ott is. Én is rápillantottam az Ole Miss-re már idén többször is, de a Mississippi State-t tegnap "fedeztem fel", a Texas meccs végett. Nem voltam nagy követője az egyetemi futballnak na 😊Gyurma Pappa
Én a hónap végén szerencsére kinn leszek az USA-ban, és egyebek mellett pont amiatt, amiért te is írod, beterveztem megnézni az LSU - Ole Miss meccset Baton Rouge-ban... Nem voltam még NCAA meccsen soha.
A szezon előtt még attól tartottam, hogy esetleg túl könnyen fognak nyerni a tigrisek (mint ahogy azt tették az elmúlt évek hasonló meccseinek többségén), most viszont már azt gondolom, hogy nagy szükségük lesz a hazai pálya előnyére, ha meg akarják csípni a Mississipit.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Gyurma Pappa
Viszont én karmintom a szomszédos Mississippit is, ahol most nagy foci megy, 2 SEC-s gárda is veretlenatapapa
Hát nem igazán LA éve, a Tulane is hiába mutat életjeleket egyelőre nagy szopás megy ott is. Én is rápillantottam az Ole Miss-re már idén többször is, de a Mississippi State-t tegnap "fedeztem fel", a Texas meccs végett. Nem voltam nagy követője az egyetemi futballnak na 😊

több mint 11 éve
Gyurma Pappa
Viszont én karmintom a szomszédos Mississippit is, ahol most nagy foci megy, 2 SEC-s gárda is veretlen

több mint 11 éve

Most Bush bizonyíthatja, hogy nem véletlenül nem engedtük el Atlantába. Mondjuk azért elég aggasztó, hogy Byrd képes két szezon alatt kétszer lesérülni, ráadásul ilyen hülye helyzetben... :-/