New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
nfl_lover 912
Ezek az én tippjeim:

w1: L @ ATL
w2: L @ CLE
w3: W vs MIN
w4: L at DAL => 1-3
-----------------------------
w5: W vs TB
w6: bye
w7: W @ DET
w8: W vs GB
w9: L @ CAR
w10: W vs SF
w11: W vs CIN
w12: L vs BAL
w13: L @ PIT
w14: W vs CAR
w15: L @ CHI
w16: W vs ATL
w17: W @ TB => 9-7Rutin
Akik ellen nyerünk:ATL, 2xTB, CAR, BAL, akik ellen nyerhetünk, de piszok nehéz lesz: DET, GB, SF, PIT. Az SF-nél pont vissza fog térni Smith és Bowman is, ha minden igaz, hát az úgy érdekes meccs lesz.
Cincinatti D ellen nem nagyon látom, hogyan tudnánk érvényesülni, még hazai pályán sem, CAR ellen idegenben L, ahogy Chicagóban is.

Pesszimistaként 6-10, optimistaként 10-6, realistaként ebből kijön egy 8-8 mondjuk.
De most hétvégén kb biztosra veszem, hogy nagyon megagyaljuk a Tampat, itthon, idegenbeli nagy vereségek után általában vérfürdőt rendezünk.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Najó, ez egy kicsit most meglepett, nem számoltam utána, de az elmúlt 16 alapszakaszi meccsünk alapján 8-8-as mérleget tudott felmutatni a csapat. Gyakorlatilag nem nyertünk idegenben a Falcons elleni csütörtöki meccs óta, azaz tavaly november 21 óta. Most ugye bezavar a képbe a Phily elleni győzelem, de akkor is...Gyurma Pappa
Tegnap a meccs alatt ki volt írva, és engem is megdöbbentett az adat. Otthon 8:0, idegenben 1:7 volt a kiírt mérleg. (Nem számolgatok, de szerintem ez ugyanaz az adat lehet, amit te is írsz, nem teljes szezon, hanem utolsó 16 meccs.)

Mutatták egyébként Brees számait is, és azokban is megdöbbentő különbség volt. Otthon gyakorlatilag félisten, millió yarddal, millió TD-vel, minimális INT-el, brutális (valami 120+) QB ratinggel, idegenben viszont a félistenből nemhogy ember lesz, de kifejezetten NFL gyenge átlagot érik el csak a számai (80+ valami rating, alig több TD, mint INT, jóval kevesebb yard, nagyon rossz completion %, stb.)

Ennyire home team csapatot ritkán látni. Mi lehet ennek az oka? Déli csapatként és dome csapatként is meglepő, semelyik másik déli vagy dome csapat meg sem közelít ekkora kontrasztot. Lehet valami speciális a Superdome-ban amihez hozzászokhattak, ezért otthon jobbak, mint valósan, idegenben meg visszaüt ez a hozzászokás? Egyszerűen nem értem...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 438 — zászló zászló szív
Najó, ez egy kicsit most meglepett, nem számoltam utána, de az elmúlt 16 alapszakaszi meccsünk alapján 8-8-as mérleget tudott felmutatni a csapat. Gyakorlatilag nem nyertünk idegenben a Falcons elleni csütörtöki meccs óta, azaz tavaly november 21 óta. Most ugye bezavar a képbe a Phily elleni győzelem, de akkor is...

Mondjuk az mókás lenne, hogy mondjuk 7-9-cel megnyerjük a csoportot, hogy mondjuk a Hawks csak második lesz, hmmm 😀😀 Szerintem visszafekszem aludni, ha már a gyerek felkeltett 😊

több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Ezek az én tippjeim:

w5: W vs TB
w7: W @ DET
w8: W vs GB
w9: L @ CAR
w10: W vs SF
w11: W vs CIN
w12: L vs BAL
w13: L @ PIT
w14: W vs CAR
w15: L @ CHI
w16: W vs ATL
w17: W @ TB => 9-7

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
Sajnos a szezon elején indult tippversenyből kimaradtam (nem értem "ide" addig😀), így én kérdeznék egyet, ha lehet.
Akinek van kedve, töltse ki a következő táblázatot. Értelemszerűen az érdekelne, hogy a kérdőjelek helyére W vagy L betűt tippeltek most...

Kösz szépen!

==============================

w5: ? vs TB
w7: ? @ DET
w8: ? vs GB
w9: ? @ CAR
w10: ? vs SF
w11: ? vs CIN
w12: ? vs BAL
w13: ? @ PIT
w14: ? vs CAR
w15: ? @ CHI
w16: ? vs ATL
w17: ? @ TB => X-Y

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
Azért maradjunk a józanság talaján: a csapatból talán Kilencessel és a támadófallal van a legkevesebb gond. Nem Brees dropol vagy termeli a fumble-t.

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
várjatok, várjatok, a passzolt yardokat kihagytátok, hogy "depedigegyretöbbéstöbbmilliópasszoltyardjavanévrőlévre"

mondom rossz döntése, és dobása van, olyanokat dob meg, és oda, ahova korábban esze ágában nem lett volna, vagy csak eldobja sacknél a világba, de úgy, mint Geno szokta, jellemzően ellenfélneknfl_lover
Egyébként szerintem pont hogy sacknél nem dobja el és sokkal konzervatívabban dönt, mint régen. Már amikor éppen nem ég a ház.
több mint 11 éve
nfl_lover 912
várjatok, várjatok, a passzolt yardokat kihagytátok, hogy "depedigegyretöbbéstöbbmilliópasszoltyardjavanévrőlévre"

mondom rossz döntése, és dobása van, olyanokat dob meg, és oda, ahova korábban esze ágában nem lett volna, vagy csak eldobja sacknél a világba, de úgy, mint Geno szokta, jellemzően ellenfélnek
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Akkor tehát Brees is kiégett.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Hmm... Minden NFL QB szeretne 70% feletti pontosággal öregedni...

több mint 11 éve
nfl_lover 912
Graham:ugyanez a véleményem, rögtön a legelső passzát dropolta, amiből nem lett baj, mert zászló volt, de simán kellett volna fognia, aztán egy másik is, amikor igaz, hogy kapott egy ütést hátulról, meg oda is piszkáltak, de ezt az előző szezonokban biztos kézzel fogta, pont ezért lett elit, és nem csak ez a meccs gázos nála, hanem a korábbiakon is volt ugyanilyen
Brees:nem csak most nem a régi, hanem kb. a Bounty óta ilyen, durván fogalmazva, azóta lehet látni, hogy csúszik lefelé, szerintem a kor van benne, sokkal több a rossz dobása, de főleg döntése, mint pl 3 éve volt
Brees-SP:ismét egyetértek, látszólag nem klappolnak a dolgok kettejük közt
SP-Ryan:szintén lehet egy góc a tavalyi gyümölcsöző kapcsolat után, ami mondjuk teljesen jogos lehet SP részéről, nem hiába üvöltötte le Ryan fejét a Browns meccsen
SP:tavaly is akadozott már a gépezet, meg balfaszkodott a döntéseivel, de elintéztük annyival, most tért vissza, rozsdás és hogy a védelemre koncentráltunk, majd most, ezért is húzunk elsőben WR-t, és azt vártam, hogy a szenzációs támadóguru majd megint olyan agyafúrt és elképesztő játékokkal és hívásokkal kápráztat el minket, mint pár éve, de nem...
több mint 11 éve
BB New Orleans Saints 42 — Who Dat!
Nem láttam az elmúlt 3 meccsen, hogy Graham mit csinált, de ma hajnalban rajta kifejezetten látszott, hogy nem teszi oda magát eléggé. Droppolt is, emlékeim szerint nem is egyszer, ott a fumble is. Graham a posztján top játékos, ezek nem biztos, hogy beleférnek. Úgyhogy abban nem értek egyet, hogy konzisztens. Pont, hogy ő sem az. Bár ezt lehet csak én látom így.Stez
Ezt én is így látom, csak az a szerencse, hogy ha a számokat nézzük, még így is a ligában a posztja és a csapat legjobbja...
több mint 11 éve
Aludva néhány órát erre az éjszakai tortúrára, a következőt gondolom:

Fizikálisan van problémánk!!! Gyakorlatilag Jimmy volt az egyetlen, aki tackle után bírt még néhány yardot megtenni az O-ból. Ugyanerre vezetem vissza azt is, hogy Murray a fél DLine-nal és LB-kkel a nyakában is 5-6 yardokat bírt menni. És azt is, hogy a cornereink lemaradnak a WR-ekről, és azt is hogy a pass rush-unk szinte nem is létezik, nem érünk oda az irányítókhoz.
És ezeket nem csak a ma éjszakai meccs alapján mondom...
Ja, és erre vezetem vissza a kapkodást, a rossz D playhívásokat (Cleveland, utolsó drive!) is. Sőt a fejekben is valszeg ez okozza a problémát, mert szerintem ugyanezt a játékosok és az edzők is érzik. Hogy nem érünk oda egy-egy játékban, ahova tavaly odaértünk...

Mert mi más lenne az oka annak, hogy MINDEN CSAPATRÉSZ gyengébb a tavalyinál??? Ez csak akkor lehet, ha erőben nincsenek ott, ahol az ellenfél.
(Oké, a futójátékunk lehet, hogy tart ott, ahol tavaly... dehát az a tavalyi szint azért igen halványka volt, leszámítva az utolsó 2-3 meccset.)

És én a szemekben is az éjjel inkább a meglepettséget láttam (bakker, csak ennyit tudok/tudunk???), mint a motiválatlanságot...

több mint 11 éve
az a baj, hogy itt a legnagyobb gond a fejekben van. hiányzik az akarás és az odaadás, meleg fosként lébecolunk a pályán, és ugyanezt csinálja SP és RR is a partvonalon. egyszerűen nem látszik rajtuk, hogy megdöglenek a meccsért, Payton is sokkal tökösebb volt eddig, jelenleg a saját egójától 2 méterig nem lát, és az a vicces, hogy még riporterek sem képesek kérdőre vonni a szar döntései után. nagyon belekényelmesedett a legjobban fizetett HC posztba, baromira hiányzik a tűz, és mintha Brees-zel se lennének nagyon egy hullámhosszon, itt főleg a balfasz timeoutokra gondolok, de lehet ezt már csak én képzelem bele.
mindenki a védelmet szapulja (jogosan), de ennyi elejtett passzt nem engedhet meg magának egy több rekordot is beállító O-line. Colston lassan 3 éve nem a régi, Meachem csak azért játszik, mert elvileg ő tud blokkolni Morgannel ellentétben, Stills is ejtett el labdát, de legalább neki voltak momentumai. Cooks is akadozik még picit, de tőle nem lehet megváltást várni, egyedül Jimmy, aki konzisztens, fumble ide vagy oda. megnézném azért ezt az offenset egy a Falconshoz hasonló wr corppal, mert itt nem Brees-zel van a fő probléma, noha ő se az eddig, akit megszoktunk az évek alatt.
Thomas sérült, vagy miért használtuk ilyen keveset? Cadet túl átlagos, ilyenkor látszik mennyire isten volt Sproles hasonló szituációkban, Khiry küzd, de ő se átlagol túl sokat futásonként, noha volt egy nagy játéka.
ettől függetlenül még mindig túl keveset futunk, a rohadt életbe, hogy Ingramnek ki kellett esnie...

és hogy 8 év alatt képtelenek voltunk találni egy épkézláb kickert, az már csak hab a tortán.lol
Hartley szerintem nem volt rossz K... Persze, tudom, tavaly a szezon vége felé bénázott néhányat.

több mint 11 éve
A

Összefoglalnám amit mondani szerettem volna, mielőtt hosszadalmas elvi alapok különbözőségén nyugvó vitába keveredtem Tocy-val: ez az idény a mutatott játék ellenére sem kuka, szerintem javulni fog mindenki (romlani nagyon-nagyon nehezen lehetne csak), túlságosan lemaradva nem vagyunk. Van olyan forgatókönyv (nem is annyira irreális), amiben átvesszük a vezetést a bye week után 😀😀Gyurma Pappa
Na, hát ebben mégis csak egyetértünk 😀 Az, hogy ennyire ramatyul néz ki a csoport többi tagja is, ad némi reményt arra, hogy ha az általad felvázoltak (több zone blitz, Jenkins visszatér, neadjisten találunk valami CB-t) után még lehet remény. De ahhoz, hogy ezt elképzeljem, el kell felejtenem a jelenlegi játékot és amiről keveset beszéltünk, de tény: az offense gyengélkedését is (igaz, itt mondjuk a Goodwin-Armstead kettős és Ingram kiesése is fájó).
több mint 11 éve
A nálunk sokkal hozzáértőbbek közül senki nem saccolta közel sem ennyire szarnak a D-t, sőt, a legtöbben kimondottan jó évet vártak, még az előszezon után is. Igen, pesszimista voltál a legtöbb elemzéshez képest, ráadásul a várakozásokhoz képest meg kimondottan az voltál. De igazad lett. Csak ezzel semmilyen mértékben nem cáfolod meg, hogy nincs igazam abban, hogy kényelmes a pesszimizmus, sőt. Sajnos én nem vagyok ennyire nagy jövőbelátó, de azért igyekszem legalább elemezni, amit látok.

A 17. hetes megjegyezésemet idekevered, de ott annyiról beszéltem, hogy korai még a szezont temetni sok van vissza, de mosd össze nyugodtan, biztos félreérthető voltam. Előfordul.

Összefoglalnám amit mondani szerettem volna, mielőtt hosszadalmas elvi alapok különbözőségén nyugvó vitába keveredtem Tocy-val: ez az idény a mutatott játék ellenére sem kuka, szerintem javulni fog mindenki (romlani nagyon-nagyon nehezen lehetne csak), túlságosan lemaradva nem vagyunk. Van olyan forgatókönyv (nem is annyira irreális), amiben átvesszük a vezetést a bye week után 😀😀

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 228 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem láttam az elmúlt 3 meccsen, hogy Graham mit csinált, de ma hajnalban rajta kifejezetten látszott, hogy nem teszi oda magát eléggé. Droppolt is, emlékeim szerint nem is egyszer, ott a fumble is. Graham a posztján top játékos, ezek nem biztos, hogy beleférnek. Úgyhogy abban nem értek egyet, hogy konzisztens. Pont, hogy ő sem az. Bár ezt lehet csak én látom így.

több mint 11 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Nem úgy indult ahogyan kellett volna.... És? Van ilyen. Ez van és ebből kell továbblépni. Én többet vártam, de ha ezt kaptam a csapattól akkor ezzel kell együtt "élnem". Nem mindig mehet minden az elképzelések szerint.
A lényeg, hogy a csoport nem úszott el. Még be kaparhatjuk magunkat a PO-ba. A Tampának is sikerült felállni egy kiadós verés után, nekünk is menni fog! Csak szenvedjük ki ellenük a győzelmet és utána 2 hét rendbetételi időnk van. Aztán meg irány a csoportgyőzelem,mert más ut nincs.

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
az a baj, hogy itt a legnagyobb gond a fejekben van. hiányzik az akarás és az odaadás, meleg fosként lébecolunk a pályán, és ugyanezt csinálja SP és RR is a partvonalon. egyszerűen nem látszik rajtuk, hogy megdöglenek a meccsért, Payton is sokkal tökösebb volt eddig, jelenleg a saját egójától 2 méterig nem lát, és az a vicces, hogy még riporterek sem képesek kérdőre vonni a szar döntései után. nagyon belekényelmesedett a legjobban fizetett HC posztba, baromira hiányzik a tűz, és mintha Brees-zel se lennének nagyon egy hullámhosszon, itt főleg a balfasz timeoutokra gondolok, de lehet ezt már csak én képzelem bele.
mindenki a védelmet szapulja (jogosan), de ennyi elejtett passzt nem engedhet meg magának egy több rekordot is beállító O-line. Colston lassan 3 éve nem a régi, Meachem csak azért játszik, mert elvileg ő tud blokkolni Morgannel ellentétben, Stills is ejtett el labdát, de legalább neki voltak momentumai. Cooks is akadozik még picit, de tőle nem lehet megváltást várni, egyedül Jimmy, aki konzisztens, fumble ide vagy oda. megnézném azért ezt az offenset egy a Falconshoz hasonló wr corppal, mert itt nem Brees-zel van a fő probléma, noha ő se az eddig, akit megszoktunk az évek alatt.
Thomas sérült, vagy miért használtuk ilyen keveset? Cadet túl átlagos, ilyenkor látszik mennyire isten volt Sproles hasonló szituációkban, Khiry küzd, de ő se átlagol túl sokat futásonként, noha volt egy nagy játéka.
ettől függetlenül még mindig túl keveset futunk, a rohadt életbe, hogy Ingramnek ki kellett esnie...

és hogy 8 év alatt képtelenek voltunk találni egy épkézláb kickert, az már csak hab a tortán.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
CB: Igen és ugye van egy 2. körért megszerzett cornerünk, akit baszunk használni...most őszintén: ha azt mondod, hogy Champ nem lehetett ennél rosszabb, akkor SJB igen? Nem hinném, hogy Dixon jobb, na.Tocy
Ohh, SJB, el is felejtettem. Igen, ő sem lehet rosszabb 😀

Szóval igen, bárkit.

Nem mondtál megoldást, annyit mondtál...Tocy
...hogy szerintem mit kéne csinálni. Nem tudom mit vársz tőlem, most már tényleg. Nem tudom mit vársz a csapattól. Nem tudom mit vársz. Sokkal kevesebb adatom van, mint kéne, hogy precízen, pontosan megmondjam hogy mit kéne tenni, de túl akarok lépni a minden szaron. Te meg nem. Elég kényelmes a pesszimizmus, sokkal többször lesz igazad, mint nekem, és ha mégis jobb lesz, akkor sem történik semmi. Nem tudok mit kezdeni veled.Gyurma Pappa
Nem várom tőled, hogy megmondd, mi a tuti. Azt várom a csapattól, hogy a tehetségükhöz mérten futballozzanak. Úgy akarsz túllépni a minden szaron, hogy azt mondod, hogy nem minden szar. Ha ez így megy, hogy kijelentem, hogy ez nem szar, csak szarocska, akkor oké. A pesszimizmus meg nem kényelmes, de ha jól emlékszem akkor is én voltam a hülye ökör pesszimista, amikor azt jósoltam, hogy idén ez a D mégsem fog annyira karcolni, mert láthatóan gyenge a CB-sor, meg a fal se úgy megy, mint tavaly. Akkor az volt, hogy majd a szezonban, most az van, hogy majd a 17. hét után. "Nem tudok mit kezdeni veled".
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 209 — Lájkold a zsűrit!
Jenkins visszatérése egyébként tényleg lökhetne a dolgon, mert ha passznál őt is és Jordant is duplázni kéne akkor már a 4 man rush is hatékony lehetne...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem csak Jordan nincs sehol magához képest a frontból, hanem Hicks sem. Haralson is rosszabb, mint tavaly.

Az meg Ryan sara, hogy a tavaly sikert hozó, az LB-k rovására alkalmazott sok DB-s felállást idén kevésbé erőlteti, bár nyilván ehhez köze van annak is, hogy most már a 2. számú cornerünk is csak átlagos.atapapa
Igen, pont ezt mondtam, de alapból az egész front7 gyenge idén.
Teszem hozzá, hogy egyébként a Jordan-Galette duó hurryk számában egyáltalán nem rossz. Galette 10 siettetés, Jordan 11, amivel ligaszinten is a legjobbak között van. Hicks viszont nagyon gyenge, vélhetően az ő és az LB sor visszaesése hordozza magában a problémát nagyobb részét.
A cornerekkel meg valamit kezdeni kell, nincs mese. Ha ennyire nagy a gáz, akkor ott a piac, nézelődni kell, az semmibe sem kerül.

több mint 11 éve
CB: Igen és ugye van egy 2. körért megszerzett cornerünk, akit baszunk használni...most őszintén: ha azt mondod, hogy Champ nem lehetett ennél rosszabb, akkor SJB igen? Nem hinném, hogy Dixon jobb, na.Tocy
Ohh, SJB, el is felejtettem. Igen, ő sem lehet rosszabb 😀

Szóval igen, bárkit.

Nem mondtál megoldást, annyit mondtál...Tocy
...hogy szerintem mit kéne csinálni. Nem tudom mit vársz tőlem, most már tényleg. Nem tudom mit vársz a csapattól. Nem tudom mit vársz. Sokkal kevesebb adatom van, mint kéne, hogy precízen, pontosan megmondjam hogy mit kéne tenni, de túl akarok lépni a minden szaron. Te meg nem. Elég kényelmes a pesszimizmus, sokkal többször lesz igazad, mint nekem, és ha mégis jobb lesz, akkor sem történik semmi. Nem tudok mit kezdeni veled.

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
Nem csak Jordan nincs sehol magához képest a frontból, hanem Hicks sem. Haralson is rosszabb, mint tavaly.

Az meg Ryan sara, hogy a tavaly sikert hozó, az LB-k rovására alkalmazott sok DB-s felállást idén kevésbé erőlteti, bár nyilván ehhez köze van annak is, hogy most már a 2. számú cornerünk is csak átlagos.

több mint 11 éve
És ha Jordannek szar napja van, akkor nincs védelem? Más nem tud nyomást generálni? A cornerek szarok lesznek?
Jelenleg nem csak a pass rush hiánya a probléma, hajnalban Romo egy csomó quick passzt csinált meg, az elkapók pedig ott verték szarrá a cornereket, ahol akarták. És egy másodperc alatt a nyomás nem érne oda Romóhoz egyébként sem. Nyilván egyébként ratyi a DL, de nem Jordantől kéne függnie a sikerességnek. Ha őt beduplázzák, akkor azért ő sem fog tudni királykodni, eddig erre gyakran volt példa. Ilyenkor kell jönnie a segítségnek. De itt nem jön, így nincs is oka az OL-nek, hogy másra is figyeljenek, ne Jordan legyen a középpontban. Én azt látom, hogy nincs kraft, de konkrétan az egész front7 fos. A két safety meg egyébként jó, de a hátsójukat kitörölhetik vele.
Bazeg, ha nem megy a 3-4 man rush, akkor hívjon több blitzet Ryan, próbálkozzon valamivel, mert ez siralmas. Jordannel sem lenne baj, csak szezon előtt nagyobb volt a pofája, mint kellett volna, az általában visszaüt, aztán lehetősége meg annyira sincs, miután duplázzák, rá figyel mindenki.
Ciki. Mondjuk ha a cornereknél nem azt látnám, hogy snap után 2 mp-vel már wideopen az elkapó, akkor lehet, hogy még Jordanék is odaérnének az ellenfél QB-jához.