New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 11 éve
kicsit felemás érzés a csoport többi tagja "ellen" drukkolni ma, hiszen a packers nekünk a következő és a ravensig sincs sok vissza - mindegy cél a PO!
több mint 11 éve
reméljük a harmadikat mindig hozzuk nélküle is!én inkább azt mondom most pihenjen Jimmy elnézve a schedule-t. a Lions-t talán nélküle is verhetjük ami utánuk jön, ott már mindenkire szükség lesz.dicemanRZ-ben nagyon jól jöhetne azért, és valószínűleg főleg (csak) ott lesz használvanfl_lover
több mint 11 éve
nfl_lover
912
én inkább azt mondom most pihenjen Jimmy elnézve a schedule-t. a Lions-t talán nélküle is verhetjük ami utánuk jön, ott már mindenkire szükség lesz.dicemanRZ-ben nagyon jól jöhetne azért, és valószínűleg főleg (csak) ott lesz használva
több mint 11 éve
én inkább azt mondom most pihenjen Jimmy elnézve a schedule-t. a Lions-t talán nélküle is verhetjük ami utánuk jön, ott már mindenkire szükség lesz.
több mint 11 éve
A héten szerződtetett TE már el is lett küldve!Ezexerint Jimmy válla rendben lesz Detroitban... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
ha nem láttam volna hozzá a meccset jobban tudnám értékelni 😀
több mint 11 éve
Akinek van NFL GamePass-a, az nézze meg a SoundFX október 10-i adásának az elejét. Payton-nak és Brees-nek a Bucs-meccs közbeni kommunikációja van benne. Elég jó...
több mint 11 éve
nézem az injury riportot + kinézek az ablakon...de nem továbbra is azt mondom behúzzuk!
több mint 11 éve
Szerintem most még Khiry fogja a nagyobb workload-ot kapni. Túl hangosan bizonygatja Ingram, hogy "100%-os vagyok, nagyon kemény vagyok, fullon edzek!"...Ingram visszatérése mikor várhato?már most 7végén?csupi4igen, 100%-on tolja már az edzéseket is, meg azt mondja, hogy akar nyomulni. ha mindketten jól fogják tolni Robinsonnal, akkor Breest akár le is cserélhetjük 😛Gyurma Pappa
Nekem ez gyanús... 😀
Mindenesetre akár így, akár úgy az offense-nek javulnia kell, még Jimmy nélkül is...
... merthogy sajnos az van, hogy a Lions védelem eddig passz ellen a legjobb (!!!), futás ellen meg a 2. legjobb a ligában (engedett yardok/meccs alapján)!!!
több mint 11 éve
Ma igazoltunk egy új TE-et, Tom Crabtree-t. Remélem ez nem azt jelenti, hogy Jimmy vállával nagyobb baj lenne...Már Jimmy sérülése előtt tesztelgettünk TE-ket, szvsz készülhettünk már arra is, hogy Lorig felépül és akkor szűkítjük egy FB-re az ötvenhármat és így lesz még hely, de Jimmy kiesésével nagyon kellett még egy TE.
Rutin
Hogy meddig, az jó kérdés, ugye Paytonnak ilyen témában nem szabad semmit se elhinni.
több mint 11 éve
Pierre Thomas? %/Ingram visszatérése mikor várhato?már most 7végén?csupi4igen, 100%-on tolja már az edzéseket is, meg azt mondja, hogy akar nyomulni. ha mindketten jól fogják tolni Robinsonnal, akkor Breest akár le is cserélhetjük 😛Gyurma Pappa
több mint 11 éve
Ingram visszatérése mikor várhato?már most 7végén?csupi4igen, 100%-on tolja már az edzéseket is, meg azt mondja, hogy akar nyomulni. ha mindketten jól fogják tolni Robinsonnal, akkor Breest akár le is cserélhetjük 😛

több mint 11 éve
Ingram visszatérése mikor várhato?már most 7végén?
több mint 11 éve
írtak nekünk egy kis live élménybeszámolót az oldalra, olvassátok el, ha gondoljátok 😊Flushingtól viszont szűk 60 mérföldnyire van az Army stadionja, elugorhatnának oda is egy cikkért 😊
saintshungary.wordpress.com/2014/10/13/az-elso-nfl-meccsem-ket-ferfi-egy-eset/lol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sziasztok újra,bár személyesen egyikőtöket sem ismerem személyesen innen a fórumról, de eszembe jutott egy ötlet, ha esetleg bárkit érdekel, ki tudja...
Szóval...
... jövő héten megyek New Orleans-ba (megnézem a Packers elleni meccset), és arra gondoltam, hogy ha bárkinek esetleg kellene valami relikvia a Saints-shop-ból (akár csak egy NO-GB programfüzet), szívesen megveszem és hazahozom neki (persze bizonyos súlyhatárig 😀).
Ha bármelyikőtöket esetleg érdekli a dolog, nyugodtan dobjon egy emailt a kz7941@yahoo.com-ra, és a részleteket megbeszéljük.
Go Saints!
több mint 11 éve
Ma igazoltunk egy új TE-et, Tom Crabtree-t. Remélem ez nem azt jelenti, hogy Jimmy vállával nagyobb baj lenne...Lehet, hogy inkább annak a jele, hogy hosszú távon berendezkedünk a 2 TE-es játékokra? Ezexerint Brees továbbra sem tervez túl hosszúakat passzolni... Pedig Stills már eddig is a Fantasy csapatom leggyengébb tagja. Csak azért nem rúgtam még ki, mert mégiscsak ott játszik, ahol... 😀
Ja, és Ingram már teljes edzésmunkát végez! 😀
több mint 11 éve
írtak nekünk egy kis live élménybeszámolót az oldalra, olvassátok el, ha gondoljátok 😊Jó ötlet volt ez a "kétperspektívás" megoldás
saintshungary.wordpress.com/2014/10/13/az-elso-nfl-meccsem-ket-ferfi-egy-eset/lol
több mint 11 éve
imádom CJ-t, de remélem jövő héten még egy picit sántikálni fog 😀Caldwell nyilatkozta tegnap hogy Megatron előreláthatólag még 2 meccset hagy ki. Ellenetek biztos nem játszik.
Jimmy bye után még 2-3 hétig pihen...lol
Ami sokkal rosszabb hogy így Londonban sem láthatjuk a kedvencünket 😕bár azért bízom benn hogy addigra összedrótozzák)
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
jó érzékkel választott meccset - remélem legközelebb én is szezonban jutok el a tengerentúlra!
több mint 11 éve
írtak nekünk egy kis live élménybeszámolót az oldalra, olvassátok el, ha gondoljátok 😊saintshungary.wordpress.com/2014/10/13/az-elso-nfl-meccsem-ket-ferfi-egy-eset/
több mint 11 éve
Jenkins 3 pick (és ő még ugye játszik ma), Harper 3 pick, Vaccaro jelenleg a legrosszabb S a ligában a PFF szerint. Lehet, elképzelhető, de csak talán, hogy a secondaryért felelős edzőink nincsenek a helyzet magaslatán? Vagy mit tudom én. Véletlenek?

több mint 11 éve
Közben a Ravens beárazott minket is ezzel az első félidővel. Nagyon remélem hogy a bye után a "rendes" Saintset kapjuk vissza ehelyett a baromkodás helyett...

több mint 11 éve
Jimmy bye után még 2-3 hétig pihen...lolCsak? Nem 2-3 hónapig? Mert úgy lenne kerek a szezon.
több mint 11 éve
imádom CJ-t, de remélem jövő héten még egy picit sántikálni fog 😀Jimmy bye után még 2-3 hétig pihen...