New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 438 — zászló zászló szív
Ez egy ilyen év lesz

több mint 11 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
kicsit felemás érzés a csoport többi tagja "ellen" drukkolni ma, hiszen a packers nekünk a következő és a ravensig sincs sok vissza - mindegy cél a PO!

több mint 11 éve
én inkább azt mondom most pihenjen Jimmy elnézve a schedule-t. a Lions-t talán nélküle is verhetjük ami utánuk jön, ott már mindenkire szükség lesz.diceman
RZ-ben nagyon jól jöhetne azért, és valószínűleg főleg (csak) ott lesz használvanfl_lover
reméljük a harmadikat mindig hozzuk nélküle is!

több mint 11 éve
nfl_lover 912
én inkább azt mondom most pihenjen Jimmy elnézve a schedule-t. a Lions-t talán nélküle is verhetjük ami utánuk jön, ott már mindenkire szükség lesz.diceman
RZ-ben nagyon jól jöhetne azért, és valószínűleg főleg (csak) ott lesz használva
több mint 11 éve
én inkább azt mondom most pihenjen Jimmy elnézve a schedule-t. a Lions-t talán nélküle is verhetjük ami utánuk jön, ott már mindenkire szükség lesz.

több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
A héten szerződtetett TE már el is lett küldve!
Ezexerint Jimmy válla rendben lesz Detroitban... 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
ha nem láttam volna hozzá a meccset jobban tudnám értékelni 😀

több mint 11 éve
Akinek van NFL GamePass-a, az nézze meg a SoundFX október 10-i adásának az elejét. 
Payton-nak és Brees-nek a Bucs-meccs közbeni kommunikációja van benne. Elég jó...

több mint 11 éve
nézem az injury riportot + kinézek az ablakon...de nem továbbra is azt mondom behúzzuk!

több mint 11 éve
Ingram visszatérése mikor várhato?már most 7végén?csupi4
igen, 100%-on tolja már az edzéseket is, meg azt mondja, hogy akar nyomulni. ha mindketten jól fogják tolni Robinsonnal, akkor Breest akár le is cserélhetjük 😛Gyurma Pappa
Szerintem most még Khiry fogja a nagyobb workload-ot kapni. Túl hangosan bizonygatja Ingram, hogy "100%-os vagyok, nagyon kemény vagyok, fullon edzek!"...
Nekem ez gyanús... 😀

Mindenesetre akár így, akár úgy az offense-nek javulnia kell, még Jimmy nélkül is...
... merthogy sajnos az van, hogy a Lions védelem eddig passz ellen a legjobb (!!!), futás ellen meg a 2. legjobb a ligában (engedett yardok/meccs alapján)!!!

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
Ma igazoltunk egy új TE-et, Tom Crabtree-t. Remélem ez nem azt jelenti, hogy Jimmy vállával nagyobb baj lenne...
Rutin
Már Jimmy sérülése előtt tesztelgettünk TE-ket, szvsz készülhettünk már arra is, hogy Lorig felépül és akkor szűkítjük egy FB-re az ötvenhármat és így lesz még hely, de Jimmy kiesésével nagyon kellett még egy TE.

Hogy meddig, az jó kérdés, ugye Paytonnak ilyen témában nem szabad semmit se elhinni.

több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
igen, 100%-on tolja már az edzéseket is, meg azt mondja, hogy akar nyomulni. ha mindketten jól fogják tolni Robinsonnal, akkor Breest akár le is cserélhetjük 😛Gyurma Pappa
Pierre Thomas? %/

több mint 11 éve
igen, 100%-on tolja már az edzéseket is, meg azt mondja, hogy akar nyomulni. ha mindketten jól fogják tolni Robinsonnal, akkor Breest akár le is cserélhetjük 😛

több mint 11 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
Ingram visszatérése mikor várhato?már most 7végén?
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 712 — no es importante
írtak nekünk egy kis live élménybeszámolót az oldalra, olvassátok el, ha gondoljátok 😊

saintshungary.wordpress.com/2014/10/13/az-elso-nfl-meccsem-ket-ferfi-egy-eset/lol
Flushingtól viszont szűk 60 mérföldnyire van az Army stadionja, elugorhatnának oda is egy cikkért 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sziasztok újra,

bár személyesen egyikőtöket sem ismerem személyesen innen a fórumról, de eszembe jutott egy ötlet, ha esetleg bárkit érdekel, ki tudja...

Szóval...
... jövő héten megyek New Orleans-ba (megnézem a Packers elleni meccset), és arra gondoltam, hogy ha bárkinek esetleg kellene valami relikvia a Saints-shop-ból (akár csak egy NO-GB programfüzet), szívesen megveszem és hazahozom neki (persze bizonyos súlyhatárig 😀).

Ha bármelyikőtöket esetleg érdekli a dolog, nyugodtan dobjon egy emailt a kz7941@yahoo.com-ra, és a részleteket megbeszéljük.

Go Saints!

több mint 11 éve
Ma igazoltunk egy új TE-et, Tom Crabtree-t. Remélem ez nem azt jelenti, hogy Jimmy vállával nagyobb baj lenne...
Lehet, hogy inkább annak a jele, hogy hosszú távon berendezkedünk a 2 TE-es játékokra? Ezexerint Brees továbbra sem tervez túl hosszúakat passzolni... Pedig Stills már eddig is a Fantasy csapatom leggyengébb tagja. Csak azért nem rúgtam még ki, mert mégiscsak ott játszik, ahol... 😀

Ja, és Ingram már teljes edzésmunkát végez! 😀

több mint 11 éve
írtak nekünk egy kis live élménybeszámolót az oldalra, olvassátok el, ha gondoljátok 😊

saintshungary.wordpress.com/2014/10/13/az-elso-nfl-meccsem-ket-ferfi-egy-eset/lol
Jó ötlet volt ez a "kétperspektívás" megoldás

több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
imádom CJ-t, de remélem jövő héten még egy picit sántikálni fog 😀

Jimmy bye után még 2-3 hétig pihen...lol
Caldwell nyilatkozta tegnap hogy Megatron előreláthatólag még 2 meccset hagy ki. Ellenetek biztos nem játszik.

Ami sokkal rosszabb hogy így Londonban sem láthatjuk a kedvencünket 😕bár azért bízom benn hogy addigra összedrótozzák)

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
jó érzékkel választott meccset - remélem legközelebb én is szezonban jutok el a tengerentúlra!

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

saintshungary.wordpress.com/2014/10/13/az-elso-nfl-meccsem-ket-ferfi-egy-eset/

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Jenkins 3 pick (és ő még ugye játszik ma), Harper 3 pick, Vaccaro jelenleg a legrosszabb S a ligában a PFF szerint. Lehet, elképzelhető, de csak talán, hogy a secondaryért felelős edzőink nincsenek a helyzet magaslatán? Vagy mit tudom én. Véletlenek?

több mint 11 éve
Közben a Ravens beárazott minket is ezzel az első félidővel. Nagyon remélem hogy a bye után a "rendes" Saintset kapjuk vissza ehelyett a baromkodás helyett...

több mint 11 éve
Jimmy bye után még 2-3 hétig pihen...lol
Csak? Nem 2-3 hónapig? Mert úgy lenne kerek a szezon.

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
imádom CJ-t, de remélem jövő héten még egy picit sántikálni fog 😀

Jimmy bye után még 2-3 hétig pihen...

- new orleans saints hungary - sig gallery -