New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
elején amúgy volt pár szép megmozdulása, aztán úgy leolvadt, mint a mélyhűtő...

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 438 — zászló zászló szív
Jelenleg bárki > Corey. Szerintem Cooks jobb CB... SJB?

több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
White. Szokásomhoz híven, továbbra se értem, hogy mit akarunk tőle CB-ként... Corey < PatRob!!!
több mint 11 éve
Megnéztem White megmozdulását, azzal a szándékkal, hogy felmentsem, hogy találjak valamit, ami megmagyarázza. De nincs. Kartávolságon kívül volt Tate-től, felugrott a levegőbe, úgy hogy ott lófasz sem volt, nem hogy a labda. Ezzel a mozdulattal teljesen lehetetlenné téve bármilyen tackle-t. Az, hogy Tate lefutotta a teljes sec-ünket, nem különösebben meglepő, A WR-ek általában azért gyorsabbak, mint a DB-k foot race-ben.

Megnéztem Brees INT-jét is, ez a passz előtte kb. 8-szor sikerült, pont oda, Quinn most számított rá, de igazából hatalmasat kockáztatott, és bejött neki. Ezért nem lehet és nem is szabad #9-t hibáztatni.

Nem akarok bírózni, és főleg nem rájuk fogni a vereséget, de az elmúlt évek legrosszabban fújt meccse volt, amit láttam, de még Barberék sem értették, hogy mi történik sokszor.

több mint 11 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
most hogy igy aludtam ra egyet - tulajdonkeppen hatra kell dolni es elvezni a szezont.

több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Egy kis összegzés (jelzem ittasan, így megtörten):
+ borzalmasan szerepel a csoportunk, így bármikor lehetséges egy feltámadás, amikor csapatunk elvárásunknak (tudásának) megfelelően játszik, és sokáig elmasíroz.
+/- Nem sok választott el minket, hogy most ne 5-1 legyen
- sok a sérülés
- tök mindegy az előző felvetés, mert a beugrók semmivel sem rosszabbak mint a kezdők
- a védelem egy éves csoda volt...megértették (bár nem teljesen ugyanazt játsszuk...miért???)
- Nyilván nem ismerem a belső légkört, de nem biztos h jó ötlet volt Galette-et kiemelni Jordan előtt (tavaly nekem ő volt a főnök)
-- (most jön a személyes összeomlás) Az O-t is megértették 😕 És ami még borzasztóbb számomra az az,hogy szerintem ez nem az egész egység hibája...SP és Brees együtt átformálták a liga támadójátékát, temérdek örömet okoztak nekünk, de megértették, lemásolták, megújították...mi beragadtunk. Személyesen minden Saints élményem hozzájuk kötődik (pont a kezdetektől), és remélem lesz itt még újravirágzás, de félek ez itt egy leszállóág lesz. Nem tudom ki fogyott el. SP vagy Brees vagy mindkettő...volt már gyengébb fal, gyengébb elkapók, gyengébb futók. pár éve ez az O még a korábbiaknál is nagyobb lett volna :/ És kövezzetek meg, de Brees és SP Jimmy hódítása előtt sokkal "intelligensebb" volt!
több mint 11 éve
kérdés az hogy a salary cap és a jelenlegi szerződések mennyi mozgásteret engednek a jövőre nézve.
vagy hogy Brees egy ilyen szezon után mennyire lesz folytatás-párti.

több mint 11 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Na, számomra ezzel a mai buktával lett ez az idei szezon hivatalosan is KUKA... Bye-ból visszatérve is leolvadunk egy hirke-hurka Lions offense ellen.

Persze, PO még valóban lehet belőle, de szerintem nagyon esélyes, hogy az NFC South győztese negatív mérleggel fog a PO-ba jutni. Idegenben a négy csapat non-division mérlege 1-9-1!!! És az a vicces, hogy ebből a Tampa-é az egyetlen győzelem, mert győztek Pittsburgh-ben. Volt még a CAR döntetlenje a Cinci ellen, és az összes többi BUKTA. CAR is, ATL is, és mi is!!!
Na ebben a szarkupacban állunk 2-4-gyel...

Felvázolnám, hogy mi következik most:
- v GB (jelenleg 5-1)
- @ CAR
- v SF (jelenleg 4-2)
- v CIN (jelenleg 3-2-1)
- v BAL (jelenleg 5-2)
- @ PIT (jelenleg 3-3)... a rohadt november végi hidegben.
Ha ebből a 6 meccsből is 2-4-et csinálunk, szerintem már elégedettek lehetünk, a jelenlegi formánkat látva...

És ha még ha lesz is ebből valahogy PO, WildCard meccsre eljön majd a Seahawks vagy a 49ers, vagy a Philly, és kimossa a szánkat... 😕 😕 😕

Szóval, nem vagyok optimista.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 11 éve
lopom a black&goldról XD
Még mindig 20% esélyt adnak, hogy PO-ba megyünk (  www.playoffstatus.com/nfl/nflpostseasonprob.html )...reakció:

remélem legalább mi is talpra érkezünk 😉
több mint 11 éve
A vicces, hogy 3 paragrafus kiírása után már ideges sem vagyok, annyira megszoktam ezt az évet. Pedig annyira hittem a feltámadásban az első 3 negyed után...Gyurma Pappa
jó kis mézesmadzag volt 😕
több mint 11 éve
A vicces, hogy 3 paragrafus kiírása után már ideges sem vagyok, annyira megszoktam ezt az évet. Pedig annyira hittem a feltámadásban az első 3 negyed után...

több mint 11 éve
Nem ott ment el, már előtte, ez csak egy momentum volt.Gyurma Pappa
hát sajnos ez volt az a momentum, amin elment a meccs.lol
tévedés, azon ment el a meccs, hogy 73 yardos TD engedtünk a vergődő Lions O-nak. Ez a bünti már csak "kis színes" ahhoz képes.Gyurma Pappa
lehet sorolni az előtte lévő hibákat, de ha az a 4th down meg van állítva, akkor nem ez a végeredmény.lol
Sajnos mindkettőtökkel egyet értek... MI adtuk meg a lehetőséget a felzárkózásra, DE a zászló nélkül még mindig nyertünk volna. A 73 yardos TD és a zászló között így a meccs alakulása szempontjából nem lehet különbséget tenni. Gyurmának abban igaza van, hogy azt irányítsuk amire befolyásunk van! ez megint nem ment 😕
több mint 11 éve
tévedés, azon ment el a meccs, hogy 73 yardos TD engedtünk a vergődő Lions O-nak. Ez a bünti már csak "kis színes" ahhoz képes.Gyurma Pappa
lehet sorolni az előtte lévő hibákat, de ha az a 4th down meg van állítva, akkor nem ez a végeredmény.

több mint 11 éve
tévedés, azon ment el a meccs, hogy 73 yardos TD engedtünk a vergődő Lions O-nak. Ez a bünti már csak "kis színes" ahhoz képes.

több mint 11 éve
hát sajnos ez volt az a momentum, amin elment a meccs.

több mint 11 éve
Malvo New Orleans Saints 98
nálam lehet zsepiért jelentkeznidiceman
...kérnék egyet.Ez most így nagyon szar,kézben volt a dolog,aztán ilyen végjáték...Sokadjára hiányzik plusz koncentráció,fegyelem,nem tudom...
több mint 11 éve
Nem értem, hogy az egész első félidőben jól játszó secondary mi a retkes büdös faszt csinált az utolsó két drive-ban, meg úgy általában a második félidőben? White-t basszuk ki, de tényleg, ha SJB szerencsétlenkedne ott, legalább nem zavarna, de White egész szezonját tökéletesen jellemezte, ahogy luftot ugrott (!), ilyet még nem láttam NFL kezdő CB-től, de komolyan, kb. a magyar ligában sem. Nem is értem, hogy ott mi a faszt csinált, egy rohadt tackle kellett volna, 4&4, puntolnak, vagy neki mennek tök lényegtelen a saját 17-esükön.

Mindegy, ez egy ilyen év lesz, már kezdem megszokni. Csak az bosszant, hogy az ide 4 L-ből mindegyik az utolsó negyed, utolsó pillanataiban ment el. Ezek szerint van bennünk képesség, hogy nyerjünk, csak be kéne fejezni a meccseket. Na ez nem megy. És inkább legyen egy Dallashoz hasonló szopás, az nem érdekelne különösebben, szarok vagyunk kész. Ehelyett nyert meccseket adunk oda, ahogy Tocy is írta, valami kibaszott abszurd módon.

Ingramot meg nem kell erőltetni, jó védelmek ellen neki nem megy. Szerencsétlen Khirynek volt egy szar megmozdulása, de akkor is azért mert POZITÍV yardokért küzdött, ellentétben a Markkal.

És ne fogjuk a bírókra, mert hiába kaptunk már addig is 130 yardot, meccsben voltunk. Az, hogy Bush eljátszotta a nagyhalált, az agyatlan meg megette, hát egészségére, ettől függetlenül meg kellett volna nyerni ezt a meccset. Nem ott ment el, már előtte, ez csak egy momentum volt.

több mint 11 éve
Kínomban már én is zebrázok (jogosan), de nélkülük is simán be lehetett volna húzni! Szar egy év ez, de akkor is WHO DAT 😉
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
Tehát működik az, amit terveztünk mindkét oldalon, a D összeszedte magát, az O passzolni nagyon tud. Elfárad a hiányos védelem, de szerencsénk van, Vaccaro INT, ott le lehet zárni a meccset. De mi nem! Hanem:

-flagért reklamálunk és elbasszuk, FG-t rúgunk, ami kevés
-jó védekezések után White elszáll, mint a győzelmi zászló, Vaccaro sokadik borzalmas játéka, TD-t kapunk
- még mindig vezetünk, három és fél perc van, mi elkezdünk erőlködni, Brees eladja...
-kivédekezzük, erre Bush megadja a lehetőséget, hogy kamuflaget dobhassanak

lehet fogni bírókra, sérülésekre, ezt úgy basztuk el, ahogy meg van írva.Tocy
Ha ezt forgatókönyvben olvasnám, akkor hiányolnám az életszerűséget.

Ilyen L után nem tudom, hogy talpra lehet-e mentálisan állni, játsszunk akármennyire szar div-ben is

több mint 11 éve
nfl_lover 912
A nagy vicc az az, hogy a nevetséges csoportunk miatt még mindig nem ment el az esélyünk a PO-tól, hát nagyon lol.

Ja, ugye Payton 2009 óta fenálló bye-utáni rekorja megszakadt.
több mint 11 éve
istenem, de siralmasan szar év ez. minden, ami létezik ellenünk van.

mellé a fél csapat lesérült. remek vasárnap ismét!

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Tehát működik az, amit terveztünk mindkét oldalon, a D összeszedte magát, az O passzolni nagyon tud. Elfárad a hiányos védelem, de szerencsénk van, Vaccaro INT, ott le lehet zárni a meccset. De mi nem! Hanem:

-flagért reklamálunk és elbasszuk, FG-t rúgunk, ami kevés
-jó védekezések után White elszáll, mint a győzelmi zászló, Vaccaro sokadik borzalmas játéka, TD-t kapunk
- még mindig vezetünk, három és fél perc van, mi elkezdünk erőlködni, Brees eladja...
-kivédekezzük, erre Bush megadja a lehetőséget, hogy kamuflaget dobhassanak

lehet fogni bírókra, sérülésekre, ezt úgy basztuk el, ahogy meg van írva.
több mint 11 éve
nálam lehet zsepiért jelentkezni

több mint 11 éve
nfl_lover 912
23-10-ről kikapni Megatron, Bush, Fauria, Ebron nélküli Lions O-tól 4 perc alatt??? Hát no fking komment.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 345 — #neverpunt
Ilyen leolvadást nem tudom mikor láttam tőlünk utoljára, a labda mindkét oldalán elfelejtettünk játszani egyik pillanatról a másikra.