New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 247 — #neverpunt
Ha a csapat tudását nézzük, akkor a rájátszásban a helyünk.
De a hangover pont arról szól, hogy a csapat nem adja ki magából azt, amit tud.

Az egyik héten kikapni a liga egyik legrosszabbjától, majd egy hét múlva lenyomni a legjobbat...

Érdekes hogy minél több a sérültünk, Williams annál agresszívabb playeket hív. Ami tegnap bejött, de vesztenivaló nélküli csapatok ellen meg ráfaragunk, mert nekik megéri kockáztatni a trükkös playeket, amiket egy agresszív védelem könnyebben megkajál.

Jól gondolod Inso, a dolgok mai állása szerint nagy rangadók lesznek a szezon utolsó 2 meccsén a Tampa és az Atlanta ellen.

több mint 15 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 260 — zászló zászló szív
A Browns elleni meccs után is azt mondtam (nem tudom, hogy felírtam-e, lusta vagyok visszakeresni), de szerintem meg lesz a PO. Jövő héten Tampa meg Atlantába, valamelyikük mindenképp veszíteni fog, és ezzel utolérjük azt a csapatot, ha nyerni tudunk Carolina-ba (illene...). Az idei idény sorsolása olyan, hogy az utolsó hetekre marad a döntés, ha nem lesz még egy Cleveland féle fiaskó... Ezzel a győzelemmel gyakorlatilag nulláztuk a Browns ellen vereséget, hiszen a csoportból a Falcons kikapott a Steelers ellen, és ugyan nyert a Browns ellen, de ezzel mostmár mind1... Ha bemegy Hartley lövése, simán vezetnénk az egész nfc-t.... jajj jajj jajj...

szerk: egyelőre sima WC, a Bucs-szal együtt 😊 Érdekes lenne 3 NFC South csapat a PO-ban 😊

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Grat! Teljesen megérdemeltétek. Ezer fokon égett a Saints, látszott, hogy élet-halál meccs volt neki és ennek megfelelően behúzta. Igen jó meccs volt az eredménytől függetlenül. A meccsről alkotott rövid összegzésemet a mi topikunkba írtam.

Ahogy az eredménykövetőben már említettem, kicsit Steelers 09'-érzésem van veletek kapcsolatban, a jók ellen felszívjátok magatokat és megmutatjátok, hogy ez egy nagy csapat, de vhogy ez hiányzik a kicsik ellen. Mindenesetre remélem, nektek más vége lesz a szezonnak, mint nekünk volt tavaly, mert nagyon szimpi társaság, a D nagyon tetszett, iszonyat agresszív volt, s ezt szeretem látni. Grat még egyszer és remélem, meglesz a PO, s nem engedtek ki a gyengébbek ellen sem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Lemaradtam a tegnapi meccsről. Tud vki torrentet, vagy mást ahonnan le lehet tölteni vagy megnézni? A TYT-n még nincs fent és már tűkön ülök.hayden
Most rakták föl a meccset. 😉

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 15 éve
Brees 34 sikeres dobása a legtöbb, amit az elmúlt 8 évben a Steelers ellen irányító elért

A közönség is kitett magáért, végre a tavalyi szintet hozta a Dome

The crowd noise is certainly a factor in this game. Despite a decent amount of Steelers fans, the Superdome is the loudest stadium I've been to this season. Roethlisberger blew a timeout in the first quarter due to the noise and confusion.
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/19712/steelers-halftime-notes-3

több mint 15 éve
hayden New Orleans Saints 124
Lemaradtam a tegnapi meccsről. Tud vki torrentet, vagy mást ahonnan le lehet tölteni vagy megnézni? A TYT-n még nincs fent és már tűkön ülök.
több mint 15 éve
Amugy csak én érzem ugy hogyha itt meglenne az egészséges secondary akkor k*rva jó lenne ez a D, még ennél is jobb. 😀EasyGhost
Érdekes a D kérdése. Nem gondoltam volna az idény előtt, de egész elfogadhatóak vagyunk futás ellen. Ennek az egyik oka Clark, a másik, hogy DL megtalálta magát. Biztató! Passz ellen pedig (hihetetlen) liga 3.-ok vagyunk. Mindezt igazából úgy, hogy a legjobb összeállítású sec-nk soha nem volt a pályán egyszerre (ugye a Greer-Harper-Sharper-Porter négyesre gondolok, észrevettétek, hogy mindegyiknek 2 R van a nevében? tuti van rá valami statisztika, hogy ettől jöbb DB-k 😀 😀 😀). Amit nagyon tud ez a négyes, az a szerelés. A tegnapi TD valószínűleg nem az, hogy Greer áll ott, ő ritkán hibázza az ilyen openfield tackle-t. Sajnos ez Jenkins legnagyobb baja, legalább két misstackle-t is láttam tőle... Lehet tavaly még mehetett volna 1-2 meccset a ST-ben...

több mint 15 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
NOLA vs. US 😊)

Amugy csak én érzem ugy hogyha itt meglenne az egészséges secondary akkor k*rva jó lenne ez a D, még ennél is jobb. 😀
több mint 15 éve
ezt a történelem kedvéért megörökítettem
atapapa
szép. 😊

több mint 15 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 653 — playoffs???
jeeeeeeeeeeeeeeeee

nem hittem volna, GRATU.

A védelemről nem lehet eléggé jót írni, ráadásul végre a támadás is működött.
Jó lenne végre a csoportban is előrébb kerülni.

több mint 15 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 947 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
GRATULÁLOK nektek!!!

több mint 15 éve
gratulálok a védelemnek

Bajnokhoz méltóan játszanak idénatapapa
és végre az O is magához tért, bár a két eladott labda sok, mindkettő Breesen... de most voltak szép megmozdulások (Meachem hosszú passz, a TD-k, meg a sok kis okos slant...)Gyurma Pappa
féltettem Brees-t, mert egy Browns-féle meccs után a Steelers sok mindenre jó, csak önbizalmat építeni nem. De ahhoz képest rendben volt

Szeretem az SNF-t, de Collinsworth stílusától kiráz a hideg, Madden nagyobb közhelyszótár volt, de nagyobb karakter is.

ezt a történelem kedvéért megörökítettem

több mint 15 éve
gratulálok a védelemnek

Bajnokhoz méltóan játszanak idénatapapa
és végre az O is magához tért, bár a két eladott labda sok, mindkettő Breesen... de most voltak szép megmozdulások (Meachem hosszú passz, a TD-k, meg a sok kis okos slant...)

több mint 15 éve
gratulálok a védelemnek

Bajnokhoz méltóan játszanak idén

több mint 15 éve
Felesleges róla vitatkozni, ha tényleg nem fog játszani vasárnap.EasyGhost
nem vitatkoztunk 😊

egyébként majdnem mind1, hogy játszik-e vagy sem, ha az O-line nem szedi össze magát (mert lássuk be, igen csak leengedtek...), akkor a Steelers ellen szinte lehetetlen nyernünk, hacsak Brees nem talál a meccsen valakit az elkapók között, akinek nagyon fog menni éppen...Gyurma Pappa
Kicsit olyan érzés ez, mint 2007-ben volt, elégedettség mindenfelé, hogy milyen jó lett végre a fal, aztán pár hét után kiderült hogy a fél társaság leeresztett.

3-4 ellen amúgy is néha rezeg a léc, egy hete se volt jobb
a 3 DL bő két másodperc alatt roppantotta össze a zsebet :/
http://www.nfl.com/videos/cleveland-browns/09000d5d81b94d3b/Browns-defense-INT-TD

Brees meg inkább eldobta, minthogy benyelje a sacket.

Bush úgy néz ki hogy csak a 11. héten tér vissza

több mint 15 éve
Felesleges róla vitatkozni, ha tényleg nem fog játszani vasárnap.EasyGhost
nem vitatkoztunk 😊

egyébként majdnem mind1, hogy játszik-e vagy sem, ha az O-line nem szedi össze magát (mert lássuk be, igen csak leengedtek...), akkor a Steelers ellen szinte lehetetlen nyernünk, hacsak Brees nem talál a meccsen valakit az elkapók között, akinek nagyon fog menni éppen...

több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Egy édi videó (bár néhány topickal arrébb gondolom anyáznának rá)
http://www.youtube.com/watch?v=ycdoXJAQIQkatapapa
Melyik topicra gondolsz ? 😀Toca
kék-lila Favre-ra, akarom mondani topicokra 😉atapapa
Hát speciel most mi is abban bízunk hogy vasárnap otthon marad a papa és nem játszik 😀 Amúgy kicsit erőltet ,főleg a vége 😛
több mint 15 éve
Melyik topicra gondolsz ? 😀Toca
kék-lila Favre-ra, akarom mondani topicokra 😉

több mint 15 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Felesleges róla vitatkozni, ha tényleg nem fog játszani vasárnap.
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jó a cikk, annyit még azért hozzátennék, hogy PT-vel sokkal jobban mentek a screenek, se Betts, se Ivory közel sem tudja annyira jól megcsinálni ezt, mint ő. EZT összekapcsolva a Bush féle fenyegetéssel, tényleg gyilkos dolgokat meg tudunk csinálni, lásd a tavalyi Cards elleni PO meccs... Meglátjuk majd most vasárnap, Bush-sal elég szép mismatcheket lehet csinálni a Pits védőivel is...Gyurma Pappa
Természetes a Timmons vs Bush is mismatch, de nem olyan vészes ám. CJ-t nagyon lekapta például. Timmonson kívül nem is tudok még egy LB-t mondani az egész ligából, amely ne lenne hatalmas mismatch, de ez még elég vállalható párharc. Eszméletlen robbanékony (és gyors), ezért tud állandóan a labda körül lenni, egészen elképesztő szezont fut.Soldados
Elég, ha kétszer bejön, és 70 yardos TD lesz belőle 😛Gyurma Pappa
Szerencsére azért nem Timmons szokott az utolsó emberünk lenni 😉, tehát van aki javítson eme esetleges szituációban, így szerencsére ilyen Td-ktől sem kell tartani. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Jó a cikk, annyit még azért hozzátennék, hogy PT-vel sokkal jobban mentek a screenek, se Betts, se Ivory közel sem tudja annyira jól megcsinálni ezt, mint ő. EZT összekapcsolva a Bush féle fenyegetéssel, tényleg gyilkos dolgokat meg tudunk csinálni, lásd a tavalyi Cards elleni PO meccs... Meglátjuk majd most vasárnap, Bush-sal elég szép mismatcheket lehet csinálni a Pits védőivel is...Gyurma Pappa
Természetes a Timmons vs Bush is mismatch, de nem olyan vészes ám. CJ-t nagyon lekapta például. Timmonson kívül nem is tudok még egy LB-t mondani az egész ligából, amely ne lenne hatalmas mismatch, de ez még elég vállalható párharc. Eszméletlen robbanékony (és gyors), ezért tud állandóan a labda körül lenni, egészen elképesztő szezont fut.Soldados
Elég, ha kétszer bejön, és 70 yardos TD lesz belőle 😛

több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Melyik topicra gondolsz ? 😀
több mint 15 éve
Természetes a Timmons vs Bush is mismatch, de nem olyan vészes ám. CJ-t nagyon lekapta például. Timmonson kívül nem is tudok még egy LB-t mondani az egész ligából, amely ne lenne hatalmas mismatch, de ez még elég vállalható párharc. Eszméletlen robbanékony (és gyors), ezért tud állandóan a labda körül lenni, egészen elképesztő szezont fut.

több mint 15 éve
Ezt olvastam a héten, és jót "mosolyogtam" amikor a szerző is felfedezte a Betts-Brees reláció pickjeit.
Ennyit azokról a statisztikákról, hogy Bush nélkül jobb az O.
Aki valszeg vasárnap se lesz a pályán.

több mint 15 éve
Jó a cikk, annyit még azért hozzátennék, hogy PT-vel sokkal jobban mentek a screenek, se Betts, se Ivory közel sem tudja annyira jól megcsinálni ezt, mint ő. EZT összekapcsolva a Bush féle fenyegetéssel, tényleg gyilkos dolgokat meg tudunk csinálni, lásd a tavalyi Cards elleni PO meccs... Meglátjuk majd most vasárnap, Bush-sal elég szép mismatcheket lehet csinálni a Pits védőivel is...