New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Na, Sandy után a giants is adott egy pofont a helyieknek. Remélem eli-t a saját házában fojtják vízbe 😀
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tippjáték 9. forduló végeredmény

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Big Blue New York Giants 6
Sajnos a Giants sokak szemében unszimpatikus csapat és ezt hétről-hétre éreztetik,pont az miatt mert veszélyezteti a többi csapat sikerét !!! 😊
több mint 13 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
eli és az offense 3,5 meccse olyan ergya, hogy arra szavak sincsenek. a negyedik negyedben egy percig sem gondoltam, h nem 3&out lesz bármelyik drive-unk. rossz playhívás, rossz döntések sora, nagyon össze kell kapni a brigádot, mert ez a nullánál is kevesebb. a wr-eink nem küzdenek, és egy közepesnél jobb secondary kiheréli őket.

a run def nulla, ellenben a d-line kezd horzsolgatni. jó lenne ha az évek óta húzótó mlb gond jövőre már megoldódna...

ha nem akarunk agyvérzéses véghajrát, akkor ütni kell a cincit, bár aj-től már előre rettegek hogyan fog hülyét csinálni bármelyik cornerünkből.
több mint 13 éve
iason New York Giants 58
Nos, az utóbbi időben nyertünk néhány meccset az utolsó másodpercekben és szerencsével. A nagy számok törvénye alapján jönnie kellett egy ilyen meccsnek, ahol ugyanígy kikapunk. Azt hiszem a Steelerstől nem szégyen veszteni, pláne, hogy nem főcsoport ellenfél. A mutatott játékon viszont nagyon el kéne gondolkodni. A Bengalst talán még így is verjük, de utána a szünetben nagyon rendbe kéne tenni a csapatot, mert ha így folytatjuk baj lesz.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
háát nem tudom...

Cruz hit legális, de amit előtte a CB művelt vele lazán holding+illegal contact, tehát a zászló már előbb járt volna..

Roti fumble meg sztem jó döntés, azért megy így a labda, mert Osi megütötte a kezét/labdát, amikor még hátrafelé megy a keze... nem szerzi vissza teljesen a birtoklást, ezért nem incomplete, véleményem szerint!

a sporttv-s közvetítést gondolkoztam, hogy megnézem, de ezután, ahogy olvasom, hogy csak a bírós sms-k mentek, tutira nem fogom...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
sajnos az off. gyengélkedése már 3 meccs óta tart...
ebből a 2 fontosat hoztuk, ez a mai meg "belefér" kategória volt...
ha viszont tényleg komolyabb terveink vannak akkor rendesen össze kell kapni magukat!
Eli-val az élen...

a bírózásból meg mi is kaptunk rendesen a meccsnézésen 😊
ha jogos volt, ha nem...
több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Legalább nem lesz bírózás...Asbee
hohó, ne írd le a hatereket 😀kristof
Közvetítés során sem hallottam ennyi gyűlölködős sms-t még. Tudom hogy basszuk meg magunkat, meg mi vagyunk a kedvezményezettek, akiket a zebrák mindig nyomnak + csak mákkal tudunk nyerni. Komolyan adjuk vissza a tavalyi gyűrűket és akkor nyugi lesz...Asbee
Néha talán ti is kaptok segítséget, de én például arról sem feledkezem meg, hogy tavaly egy győzelmet vettek el tőletek az okádék bíráskodással. Valamilyen szinten még ki is jár, hogy ezt visszakapjátok.

Az a "mák" az én szótáramban meg jól időzített, kurva jó játékot jelent 😉

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 828
Szép kis zacskó volt a mai. Az O 3 meccs óta botrány és a run d is bekaphatja. Annak örülök, hogy nem találkozunk csak 4 évente a Vasasokkal, mert egy "élmény" volt ez a mai eredménykövető...balu10
Nem veletek van/volt bajunk, hanem a zebrákkal 😊 A játék hevében mindenkinek fel volt baszva az agya rendesen, többek között nekem is, ennek volt köszönhető az a sok szarkazmus, és Giants szurkoló szemmel talán sértő komment 😊 Mindenesetre én köszönöm a meccset, utólag mindig jó érzéssel gondolok vissza a szétizgult, agyondühöngött meccsekre is, végkimeneteltől függetlenül, amennyiben az szórakoztató volt 😊 (Jó, még az is feltétel, hogy ha vereség, akkor ne legyen sorsdöntő) Innentől kezdve sok sikert magunknak, és nektek is! 😊

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 13 éve
hohó, ne írd le a hatereket 😀kristof
Közvetítés során sem hallottam ennyi gyűlölködős sms-t még. Tudom hogy basszuk meg magunkat, meg mi vagyunk a kedvezményezettek, akiket a zebrák mindig nyomnak + csak mákkal tudunk nyerni. Komolyan adjuk vissza a tavalyi gyűrűket és akkor nyugi lesz...

több mint 13 éve
Fejben nem a pályán voltak.....
több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Óriási hibás edzői és játékos döntések következménye ez a zakó. Diehl most takarofjon a padra! Playhívások botrányok! Elkapók droppolnak és nem küzdenek. Gyakorlatilag aki fut ellenünk az nyer, az mi? 6-3, nagyon kell az a Bengals győzelem, mert utána még szükségünk lesz 3-4 győzelemre...

több mint 13 éve
Szép kis zacskó volt a mai. Az O 3 meccs óta botrány és a run d is bekaphatja. Annak örülök, hogy nem találkozunk csak 4 évente a Vasasokkal, mert egy "élmény" volt ez a mai eredménykövető...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hohó, ne írd le a hatereket 😀
több mint 13 éve
Legalább nem lesz bírózás...

több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
skins tényleg oboára áll és a dallas, phily sem esélyes (@atl, @NO)
több mint 13 éve
Fél óra 😊 Let's go Giants
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Redskins közben simán kikap a Pantherstől, ezzel ők végleg kiszállnak a játékból idénre.. legalább lehet nekik majd szurkolni a csoportmeccseken a többiek ellen 😊
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
azért idén messze nem olyan brutális ez a Steelers D, sztem több lehetősége lesz az offensenek, mint a Dallas ellen.Szesze
Szerintem az fog dönteni, hogy működik-e a futásunk. Ha igen, akkor futni fogunk, Manning nem sokat lesz pályán, és nyerhetünk. Ha nem működik, és passzháború lesz, akkor nagy eséllyel beszopunk. Szerintem.
Jan
szerintem is 😊
több mint 13 éve
Amúgy sokak kedvence, Travis Beckum visszatért a PUP listáról, Mitch Petrus-nak pedig másodszor is megköszöntük a szolgálatait.

több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
azért idén messze nem olyan brutális ez a Steelers D, sztem több lehetősége lesz az offensenek, mint a Dallas ellen.Szesze
Szerintem az fog dönteni, hogy működik-e a futásunk. Ha igen, akkor futni fogunk, Manning nem sokat lesz pályán, és nyerhetünk. Ha nem működik, és passzháború lesz, akkor nagy eséllyel beszopunk. Szerintem.
több mint 13 éve
legyen utolsó 5 percben kiharcolt győzelem, hogy Rikkárdóék se szomorkodjanak 😀vittore
Nekik már az szomorkodásra ok, ha mi nyerünk...

több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
legyen utolsó 5 percben kiharcolt győzelem, hogy Rikkárdóék se szomorkodjanak 😀
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Sokkal nagyobb az esély a NY győzelemre, úgy összességében. enbécénél asszem 8-ból 7 író is titeket tett meg győzelemre. Vagy mi. Brutál passrush, Eli + elkapók vs gyenge PS sec, nincs Troy, szóval a csillagok állása nem nekünk kedvez, de némileg bízom az éledező védelmünkben csereemberekkel ,meg tán a futójáték se csak Dwyeron múlt - bár az se kecsegtet jóval, hogy kontakt után szerezte az ucsó 2 meccsen a 220 yardjának 90%-át...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Tippjáték 9. forduló