New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Az mondjuk tényleg látszik, hogy a falakon nagyon sok minden múlik. Én ma mindkét oldalon elégedett voltam, O line valami brutál lett. D line-nal sincs semmi problémám, 6 sack azért 6 sack. Wilsontól láthatunk majd nagy játékokat, kegyetlen gyors. Egyedül a labda megtartása jelenthet nála problémát majd.AsbeePersze, jó volt a DL is, egyszerűen csak Tuckot nem vagyok képes megemészteni még mindig.
több mint 13 éve
Az mondjuk tényleg látszik, hogy a falakon nagyon sok minden múlik. Én ma mindkét oldalon elégedett voltam, O line valami brutál lett. D line-nal sincs semmi problémám, 6 sack azért 6 sack. Wilsontól láthatunk majd nagy játékokat, kegyetlen gyors. Egyedül a labda megtartása jelenthet nála problémát majd.
több mint 13 éve
vicc volt ez a közvetítés, főleg amit Sanyi produkált..jó meccs volt. kicsit zavart, hogy a közvetítő páros odavissza el volt ájulva a Giantstól. érezhető volt, hogy titokban a NYG a kedvenc csapatuk és nagyon nagyra tartják Eli-t is. már-már zavaró volt, hogy egy kicsit se drukkoltak a 49ers-nek, még -20 pontnál is azt éreztem, további Giants pontokban reménykednek. HAHAHAvittorehát akkor bele kell néznem 😀 mi a grundon gamepasson néztük
gondolom most is elhangzott az "Eli Manninget kisegítik az elkapói" című örökbecsű...
futás amúgy már csak akkor ült, mikor vezettünk 17 ponttal, előtte tragédia volt...csebi
(te mekkora hülye vagy amúgy vittore 😀 😀)
több mint 13 éve
Nem akarok arcoskodni, de én sok szempontból azt kaptam a meccstől amit vártam. Persze az, h ennyire simán nyer(het)ünk senki nem gondolta sztem, de tegnap kb tökéletesen játszottunk és tavaly a POban megmutattuk már, h az mit eredményez..Azért azt is hozzá kell tenni, h ez nem csak napi forma kérdése. Én továbbra is tartom, h ez a 49ers a liga legjobb deffense-ével rendelkezik, ezt tegnap csak többé kevésbé tudta ugyan igazolni, de én ezt inkább a mi erényünknek tartom. Az egész gálaelőadásnak a fő letéteményese megint az az OL volt amit nyugodtan nevezhetünk az idei év bombameglepetésének. Már tavaly sem értettem, h hogy sikerült olyan falat felépíteni amivel SBt tudtunk nyerni, de az idei még durvább, mert míg tavaly a passz ellen állt csak össze a line, addig idén most már rendszeresen futni is tudunk (ezt soha nem gondoltam volna, h mi képesek leszünk egy 49ers védelmet szétfutni idén..). Kijelenthető, h ez az OL absz ligaelit egység lett ami tekintve, h az egész egy toldozott-foltozott valami, szinte hihetetlen eredmény és komolyan le a kalappal az edzői stáb előtt!
Írtam meccs előtt, h én azt várom, h a védelmünk erre a meccsre össze fogja kapni magát és ezért tippeltem győzelmet. Ez bejött, sztem ez a 49ers offense nagyon kedvez a mi védekezésünknek még akkor is ha idénre sokat erősödtek tavalyhoz képest és mivel sikerült vezetnünk szinte az egész meccsen így pláne kedvező volt a helyzet, mert Alex Smith sztem nem elég jó irányító ahhoz, h főleg komolyabb hátrányból meccseket fordítson meg. Az egész offense-ük eleve nem erre van kitalálva.
Lehetne elemezgetni az egyes csapatrészeket, de ilyen jól sikerült meccsek után nem szeretek annyira messzemenő következtetéseket levonni, mert azért ez irreálisan jó volt szinte mindenkitől. Ettől persze még örülhetünk neki, én a legjobban Wilson játékának örülök, mert az év eleji gyengélkedés után kicsit megijedtem, h esetleg baj lehet vele, de mostanra egyértelműen látszik, h vmi iszonyat jó játékos lesz ő és jövőre nagyon durván meghatározó embere lesz az offensenek.
Még megemlíteném a secondaryt is azért, mert ne csak akkor legyen szó róluk, ha gyengélkednek, tnap szinte tökéletes meccset játszottak ők is annak ellenére, h sztem a pass-rush (bár jobb volt mint eddig) még mindig nem adott elég segítséget. Rolle MVP volt, Amu sztem nagyon-nagyon jól játszott és Webster is tetszett megint.
Redskins meccs alapvetően fontos, de ezt eddig is tudtuk, igazából ha valamikor bizakodók lehetünk a szezont illetően az most van.
Asszem a PR-eken markásan fogunk feljönni a héten 😊
több mint 13 éve
jó meccs volt. kicsit zavart, hogy a közvetítő páros odavissza el volt ájulva a Giantstól. érezhető volt, hogy titokban a NYG a kedvenc csapatuk és nagyon nagyra tartják Eli-t is. már-már zavaró volt, hogy egy kicsit se drukkoltak a 49ers-nek, még -20 pontnál is azt éreztem, további Giants pontokban reménykednek. HAHAHAvittorehát akkor bele kell néznem 😀 mi a grundon gamepasson néztük
gondolom most is elhangzott az "Eli Manninget kisegítik az elkapói" című örökbecsű...
futás amúgy már csak akkor ült, mikor vezettünk 17 ponttal, előtte tragédia volt...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
jó meccs volt. kicsit zavart, hogy a közvetítő páros odavissza el volt ájulva a Giantstól. érezhető volt, hogy titokban a NYG a kedvenc csapatuk és nagyon nagyra tartják Eli-t is. már-már zavaró volt, hogy egy kicsit se drukkoltak a 49ers-nek, még -20 pontnál is azt éreztem, további Giants pontokban reménykednek. HAHAHA
több mint 13 éve
Hypofx
310
gamepass megint szarakodik, a tököm ki van az amerikaiakkal... megoldom addigra, majd grundból kell egyet megiont telefonálnom de most okos leszek és viszek céges telefont...NightBoYMi volt a gond? nálam ment szépen, jó kis game volt, de valahogy Ricsiék idegesitettek ugy hogy game pass on néztem. Hát nem erre számitott senki a 49 ers tőé. de szerintem is kicsit tul lettek hypolva, mindenesetre szép volt Fiúk, WASH,DAL-mind ugyan igy ha lehet kérni
több mint 13 éve
nem gondoltam volna, h- a szezonunk egyik legsimább meccse ez lesz
- eli kevesebb mint 200 passzolt yarddal zár és mégis nyerünk
- ismét ülni fog a futójátékunk
- idén először a védelem (elsősorban a d-line) is a képességeinek megfelelően játszik
- az o-line folytatja az idei szárnyalását a niners ellen is (6 meccs alatt mindössze 4 engedett sack, brutál)
vezetjük a csoportot, boldogság van. a hétvégi gecifontos meccs lesz, muszáj ütni a skinst, h érjen vmit ez a győzelem
több mint 13 éve
Hát tényleg a PRÓFÉTA SZÓLT...Üdvözlet minden Giants szurkolónak! Van egy olyan megérzésem, hogy vasárnap a védelem a legjobb formáját fogja hozni, és rémálommá változtatják a Frisco támadó egységének a napját. Győzünk, mert jobbak vagyunk! Hajrá Big Blue!iasonHát remélem a próféta szóét belőled.Hypofx
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
49ersfan.blogspot.ie/2012/10/a-ket-szurkolotabor-eselylatolgatasa.htmlSrácok, itt a 15 perc hírnév! 😊 Mindenkinek köszönöm az együttműködést!
több mint 13 éve
remélem tippelni senki nem felejtett el 😀
több mint 13 éve
gamepass megint szarakodik, a tököm ki van az amerikaiakkal... megoldom addigra, majd grundból kell egyet megiont telefonálnom de most okos leszek és viszek céges telefont...
You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
7-re nem érek oda, mert 17:30tól moziba megyek mammutba, akkor vmikor megérkezemnagyon helyes! 😉nos! eddig 5-en regisztráltunk vasárnapra!úgy néz ki, hogy engem is lehet regisztrálni. hányra mentek oda? mikor van találka?csebi
Noel,G-men,Nigtboy,Vadi,Yooker!
Questionable : Salander, Csebi
yooker
héttől már ott vagyunk Philly és/vagy Dallas lesz terítéken!yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
nagyon helyes! 😉nos! eddig 5-en regisztráltunk vasárnapra!úgy néz ki, hogy engem is lehet regisztrálni. hányra mentek oda? mikor van találka?csebi
yooker
héttől már ott vagyunk Philly és/vagy Dallas lesz terítéken!
több mint 13 éve
nos! eddig 5-en regisztráltunk vasárnapra!úgy néz ki, hogy engem is lehet regisztrálni. hányra mentek oda? mikor van találka?
yooker
több mint 13 éve
Nicks jó, de gondoljátok simán felengedik hogy fusson izomból?peteyKb. csak biztonságiból nem játszott az elmúlt meccsen és évek óta úgy játszik, hogy közben nem, vagy csak limitáltan edz. Szóval igen, fel fogjuk engedni és remélem jól is fog játszani.
több mint 13 éve
Hypofx
310
Üdvözlet minden Giants szurkolónak! Van egy olyan megérzésem, hogy vasárnap a védelem a legjobb formáját fogja hozni, és rémálommá változtatják a Frisco támadó egységének a napját. Győzünk, mert jobbak vagyunk! Hajrá Big Blue!iasonHát remélem a próféta szóét belőled.
több mint 13 éve
Tippjáték 6. forduló
több mint 13 éve
Bernard, Phillips, Andre Brown otthon maradtAsbeeremélem kitalálunk valamit futás ellen Bernard hiányában!
több mint 13 éve
Bernard, Phillips, Andre Brown otthon maradt
több mint 13 éve
Üdvözlet minden Giants szurkolónak! Van egy olyan megérzésem, hogy vasárnap a védelem a legjobb formáját fogja hozni, és rémálommá változtatják a Frisco támadó egységének a napját. Győzünk, mert jobbak vagyunk! Hajrá Big Blue!
több mint 13 éve
Szerintem a motiváltság lehet a döntő tényező, az eredményt illetően. A tavalyi alapszakasz meccsen is azt éreztem, hogy a 49ers sokkal jobban pörgött, és ez a javukra döntött. Két összességében hasonló tehetségű csapat, ahol a pillanatnyi forma (főleg fejben) fog dönteni. Megint azt érzem, hogy a Frisco sokkal jobban fog pörögni. Nagyon jó formában vannak, nekünk meg akadnak főleg a Dline-nál motivációs problémák. Ráadásul nekünk nem ez a szezon meccse, mert nem itt kell nyernünk, a West eddig ütötte a csoportunkat.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
azt nem ő ejtette el hanem Williams ütötte ki a kezéből gyönyörűen... 😉ti se reménykedjetek hogy K-10 megint elejti a lasztit. a srác 200%-ot fog tolni, már ha nem Ginn lesz a returner. 😊Nicks elég limited lesz nem? nem hinném hogy ezek után full speedben tolnápeteyne reménykedj ! ha játszik, jó lesz nagyon ! 😊yooker
Nicks jó, de gondoljátok simán felengedik hogy fusson izomból?petey
ettől függetlenül biztos vagyok abban hogy nem csak ő hanem az egész csapatotok 200%-ot fog tolni...
Nicksről pedig úgy gondolom hogy csak akkor engedik pályára ha teljesen rendben van!nagyon fontos ez a meccs tényleg, de lesznek még fontosabbak is...
több mint 13 éve
ti se reménykedjetek hogy K-10 megint elejti a lasztit. a srác 200%-ot fog tolni, már ha nem Ginn lesz a returner. 😊Nicks elég limited lesz nem? nem hinném hogy ezek után full speedben tolnápeteyne reménykedj ! ha játszik, jó lesz nagyon ! 😊yooker
Nicks jó, de gondoljátok simán felengedik hogy fusson izomból?