New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Nicks elég limited lesz nem? nem hinném hogy ezek után full speedben tolnápetey
ne reménykedj ! ha játszik, jó lesz nagyon ! 😊
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Nicks elég limited lesz nem? nem hinném hogy ezek után full speedben tolná

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nicks és Bennett is játszani fog vasárnap úgy néz ki, ez jó hír. Én viszont ennél is jobban örülök annak, h Rivers visszatér a védelembe, nekem magasan az ő játéka tetszett legjobban az LBk közül idén és a keretünkből leginkább őt tartom alkalmasnak arra, h le tudja védekezni Vernon Davist ami egyértelműen kulcs kérdés lesz a meccsen.Szesze
ugyan furcsa ezt kijelenteni egy olyan játékos esetében akit
kb. fél meccsen láthattunk játszani kékben még az 1. fordulóban, de teljesen igaz amit írsz!
yooker
Hát igen, én mondjuk eleve nagyon örültem ennek az igazolásnak, az előszezonban bizonyította is, h jó játékos és nagy hasznunkra lehet, de sajnos jött az ügyeletes sérülés. Jó lenne, ha egészséges tudna maradni, mert sokat tudna javítani a védekezésünkön.
A másik dolog aminek örülnék, ha Herzlich szép lassan kiszorítaná a kezdőből Blackburnt. Nincs annyira rossz szezonja Blackburnnek, de egyszerűen túl lassúnak látom, ráadásul Herzlich meg kifejezetten bíztatóan mozog, nem hiszem h túl nagyot kockáztatnánk a bevetésével.Szesze
Az Eagles ellen azért nagyot játszott Blackburn, volt egy rakat tackle-je. Browns ellen csúnya jelenet volt, mikor neki kellett menni az elkapóval vagy 50 yardot. Nem csoda, hogy nem tudta felvenni vele a ritmust. De én is örülnék, ha a jövő Herzlich-é lenne. Boley 30 környékén jár már, 10 évet ő sem fog még játszani. Hosszabb távon egy Boley (majd Williams)-Herzlich-(egészséges) Rivers LB sor nem lenne rossz.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Nicks és Bennett is játszani fog vasárnap úgy néz ki, ez jó hír. Én viszont ennél is jobban örülök annak, h Rivers visszatér a védelembe, nekem magasan az ő játéka tetszett legjobban az LBk közül idén és a keretünkből leginkább őt tartom alkalmasnak arra, h le tudja védekezni Vernon Davist ami egyértelműen kulcs kérdés lesz a meccsen.Szesze
kb. fél meccsen láthattunk játszani kékben még az 1. fordulóban, de teljesen igaz amit írsz!
yooker
Hát igen, én mondjuk eleve nagyon örültem ennek az igazolásnak, az előszezonban bizonyította is, h jó játékos és nagy hasznunkra lehet, de sajnos jött az ügyeletes sérülés. Jó lenne, ha egészséges tudna maradni, mert sokat tudna javítani a védekezésünkön.
A másik dolog aminek örülnék, ha Herzlich szép lassan kiszorítaná a kezdőből Blackburnt. Nincs annyira rossz szezonja Blackburnnek, de egyszerűen túl lassúnak látom, ráadásul Herzlich meg kifejezetten bíztatóan mozog, nem hiszem h túl nagyot kockáztatnánk a bevetésével.
több mint 13 éve
49ersfan San Francisco 49ers 285 — csúnyagonoszrosszkislány
Sziasztok Srácok!
Lenne egy kérdésem, kérésem...
Mit szólnátok hozzá, ha egy-két hozzászólásotok felkerülne a 49ers magyar oldalára? Írnék egy esélylatolgatós cikket, amibe beilleszteném a Ti véleményeteket is, persze csak amennyiben ez nem probléma. Ha az, akkor természetesen tekintsétek semmisnek a dolgot! Előre is köszi! Üdv.: Berni49ersfan
Hello,

Ha bulvártémára is van igény: Giants drukkerként a kutyám neve nem más mint: Frisco (de nem a 49ers miatt)

😀
vittore
Nah ezt biztos megemlítem, és igazi bulváros stílusban azt fogom állítani, hogy titkon 9ers fan vagy! 😀 😀 😀
részemről megtisztelő lenne ha felkerülne bármely hozzászólásom az oldalra...
ezt örömmel hallom! 😊
(jha és amúgy olyan szívesen mennék meccset nézni, ha nem a világ háta mögött lennék! 😮 😕 )

több mint 13 éve
több mint 13 éve
Nicks és Bennett is játszani fog vasárnap úgy néz ki, ez jó hír. Én viszont ennél is jobban örülök annak, h Rivers visszatér a védelembe, nekem magasan az ő játéka tetszett legjobban az LBk közül idén és a keretünkből leginkább őt tartom alkalmasnak arra, h le tudja védekezni Vernon Davist ami egyértelműen kulcs kérdés lesz a meccsen.
több mint 13 éve
nos! eddig 5-en regisztráltunk vasárnapra!

Noel,G-men,Nigtboy,Vadi,Yooker!

Questionable : Salander, Csebi
több mint 13 éve
Sziasztok Srácok!
Mit szólnátok hozzá, ha egy-két hozzászólásotok felkerülne a 49ers magyar oldalára? Írnék egy esélylatolgatós cikket, amibe beilleszteném a Ti véleményeteket is, persze csak amennyiben ez nem probléma. Ha az, akkor természetesen tekintsétek semmisnek a dolgot! Előre is köszi! Üdv.: Berni49ersfan
részemről megtisztelő lenne ha felkerülne bármely hozzászólásom az oldalra...😊
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Sziasztok Srácok!
Hello,

Ha bulvártémára is van igény: Giants drukkerként a kutyám neve nem más mint: Frisco (de nem a 49ers miatt)

😀
több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
Noel gondolom szólt hogy sokáig tart a meccs,
tehát így nem fogadok el semmiféle nyafogást, ha nem tetszik nekik a dolog (kis létszám=kevés fogyasztás) max. nem szervezünk oda több késő esti meccset...
ami fontos lenne még hogy Nightboy visszajelezzen (írtam neki PM-et) hogy tuti, mert különben nincs game pass és összeomlik a terv, mivel alapból TV nincs!
várjuk meg még ki mit ír, aztán meglátjuk

yooker
tv van, ott nézték múltkor a prolik a barca-realt, de megint megkapjuk a vásznat. danival találkozom ma este is elvileg, már biztos kiadta házifeladatnak a pultosoknak, hogy nincs nyafi. egyébkén friszkósoknak szólt valaki, vagy én fogok most?
több mint 13 éve
49ersfan San Francisco 49ers 285 — csúnyagonoszrosszkislány
Sziasztok Srácok!
Mit szólnátok hozzá, ha egy-két hozzászólásotok felkerülne a 49ers magyar oldalára? Írnék egy esélylatolgatós cikket, amibe beilleszteném a Ti véleményeteket is, persze csak amennyiben ez nem probléma. Ha az, akkor természetesen tekintsétek semmisnek a dolgot! Előre is köszi! Üdv.: Berni

több mint 13 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Én úgy gondolom, hogy egy kulcs lesz az eredmény kimenetelében a pass offense. Ha tudunk haladni passzokkal és tudunk viszonylag sok pontot csinálni, akkor nyerhetünk. Nem fog a 49ers 30+ pont felett végezni ellenünk, azért annál a védelmünket jobbra tartom. Ha a kulcssérültjeink tudnak játszani (és Nicks limitáltan, de edzett), akkor én magunkat érzem jobbnak! És továbbra is úgy gondolom, hogyha nincs kulcssérültünk és jól játszunk akkor bárkit megverhetünk! Egy biztos: a PO-ért folyó harc miatt fontos lenne egy másik NFC-s playoffért küzdő csapatot megverni.

több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Én pedig kizártnak tartom, h sok pont legyen, számomra az hatalmas meglepetés lenne. Kifejezetten kevés pontos meccsre számítok amin a védelmünk jobban fog játszani, mint eddig, az offense viszont nagyon döcögős lesz a liga legjobb védelmével szemben.
Nem mi vagyunk az esélyesek, de mint írtam korábban is bravúrgyőzelmet remélek ezen a meccsen.
Ha a deffense-ünk nem fog bőven átlag fölött teljesíteni akkor nem pontháború lesz, hanem sima vereség.Szesze
jelenlegi D-től folyamatos stoppokat ne várjunk...
amire lehet esély az 1-2 labdaszerzés,
+ Red Zone D! fontos lenne hogy minél töbször field goalon tartsuk őket!

offenseben pedig hiba nélkül kell játszani! ha sikerül jó field positions-ból indulni ( Wilsonban én nagyon bízom) akkor ki kell használni!

yooker
én pedig Friszko oldalról Kyle Williamsben bízok 😉
több mint 13 éve
Én pedig kizártnak tartom, h sok pont legyen, számomra az hatalmas meglepetés lenne. Kifejezetten kevés pontos meccsre számítok amin a védelmünk jobban fog játszani, mint eddig, az offense viszont nagyon döcögős lesz a liga legjobb védelmével szemben.
Nem mi vagyunk az esélyesek, de mint írtam korábban is bravúrgyőzelmet remélek ezen a meccsen.
Ha a deffense-ünk nem fog bőven átlag fölött teljesíteni akkor nem pontháború lesz, hanem sima vereség.Szesze
jelenlegi D-től folyamatos stoppokat ne várjunk...
amire lehet esély az 1-2 labdaszerzés,
+ Red Zone D! fontos lenne hogy minél töbször field goalon tartsuk őket!

offenseben pedig hiba nélkül kell játszani! ha sikerül jó field positions-ból indulni ( Wilsonban én nagyon bízom) akkor ki kell használni!
több mint 13 éve
nagy szervezésben a meccsről még szó sem esett!

ki, mit, gondol?
Minnesota mivel tudta verni őket?
Ponder + Peterson 100+ yard futás !
ez lehetett a kulcs mert a passz is 200 yard körül volt!

+ Gore mindössze 68 yard!

fog ez nekünk menni??
yooker
Nagyon nagyon jó formában van a 49-ers, mind földön mind levegőben nagyon erősek most, és ilyen pass rush(?) mellett mint most a mienk, mocskosul sok pontot várok mind2 offenstől és az fog nyerni akinek jobban fog menni a futás... na már most azok nem mi leszünk sajnos 😕 (persze ne legyen igazam)ironroy
nagyjából ezt várom én is!
a D-nk messze-messze a tavalyi Po formától ami még akkor is éppen hogy elég lett!
Pass rush 0
Bernard és Canty nélkül gyanús hogy a futásuk és működni fog...
papíron amiben jobbak vagyunk, az egyedül a pass Off.! az meg valszeg kevés lesz!

marad ismét a labdaszerzés lehetősége! az elég jól megy eddig idén...yooker
Ha a deffense-ünk nem fog bőven átlag fölött teljesíteni akkor nem pontháború lesz, hanem sima vereség.
több mint 13 éve

ki, mit, gondol?

fog ez nekünk menni??
yooker
Nagyon nagyon jó formában van a 49-ers, mind földön mind levegőben nagyon erősek most, és ilyen pass rush(?) mellett mint most a mienk, mocskosul sok pontot várok mind2 offenstől és az fog nyerni akinek jobban fog menni a futás... na már most azok nem mi leszünk sajnos 😕 (persze ne legyen igazam)ironroy
nagyjából ezt várom én is!
a D-nk messze-messze a tavalyi Po formától ami még akkor is éppen hogy elég lett!
Pass rush 0
Bernard és Canty nélkül gyanús hogy a futásuk és működni fog...
papíron amiben jobbak vagyunk, az egyedül a pass Off.! az meg valszeg kevés lesz!

marad ismét a labdaszerzés lehetősége! az elég jól megy eddig idén...
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan

ki, mit, gondol?

fog ez nekünk menni??
yooker
Nagyon nagyon jó formában van a 49-ers, mind földön mind levegőben nagyon erősek most, és ilyen pass rush(?) mellett mint most a mienk, mocskosul sok pontot várok mind2 offenstől és az fog nyerni akinek jobban fog menni a futás... na már most azok nem mi leszünk sajnos 😕 (persze ne legyen igazam)
több mint 13 éve

ki, mit, gondol?

fog ez nekünk menni??
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szerintem gyertek át nézzük meg itt 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
NightBoY New York Giants 616
jahh és ne nézzen a pultban egy másik meccset mert behal a stream 😀

You should know I bleed blue...
több mint 13 éve
Noel gondolom szólt hogy sokáig tart a meccs,
tehát így nem fogadok el semmiféle nyafogást, ha nem tetszik nekik a dolog (kis létszám=kevés fogyasztás) max. nem szervezünk oda több késő esti meccset...
ami fontos lenne még hogy Nightboy visszajelezzen (írtam neki PM-et) hogy tuti, mert különben nincs game pass és összeomlik a terv, mivel alapból TV nincs!
várjuk meg még ki mit ír, aztán meglátjuk
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
miénk a grund héttől.noel
zsír!
létszámmal egyelőre nem tudom mi a helyzet , de asszem a vasárnapi résztvevők közül jónak tűnt mindenkinek...

yooker
A lényeg, hogy biztosan ott lehessünk a meccs végéig, kábé fél 2-ig. Ez is rendben van?
Yookerrel tegnap filóztunk, hogy a pultos múlt vasárnap nyafogott, hogy mikor megyünk már haza, mert neki addig kell lennie, amíg mi vagyunk, és ez csak este 10-kor volt. Az oké, hogy noel a tulajjal megbeszéli, hogy mienk a hely, de akkor a pultos is kapja ezt meg utasításba a főnökétől, hogy addig haptákba áll és kiszolgál, amíg ott vagyunk. Engem személy szerint halálra idegesítenek az ilyen pultosok. (kábé, mint asszony vasárnap esti 7-órás stream-es meccsnézés közben, hogy sokáig használnom-e még a gépet...)
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Nem tudjátok Sporttv-s lesz a friszko elleni meccs?ironroy
Most mi van meccsnézés ügyben?

Szerveződik a Grund?

Csebi írtad, hogy az neked túl messze van? Éjszaka, BKV-val már nekem is: Szervezzünk egy ellenmeccsnézést Pointer's-be? 😊G-men
sztem nincs addig nyitva sajnos... bár abban lehet jobban benne lennék, nem mind1, hogy az éjszakaira a pointers előtt kell felszállnom és onnan 15 perc, mint hogy még átszálljak olyanra, ami fél óránként jár... még alszom rá párat, de pl ma elaludtam munkából, kb a 2 év alatt ez a 3. alkalom, ez jelzés, hogy rohadt fáradt vagyok...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
noel New York Giants 203 — bELIeve
Igyekszem menni, de lehet hogy a barátnőm letilt. :]salander
 www.youtube.com/watch?v=CVLO3EJLfQE