New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Van olyan Giants blog (vagy beat writer), ahol lehet snap számokat olvasni az idei évről, hogy ki mennyi időt tölt a pályán nálatok? Elsősorban a védőfal érdekelne.DoM
 boards.giants.com --> itt megtalálható az összes meccsünk snap countja.
49ers ellen pl ez volt a védelem:

Brown, Rolle, Boley played all 61 snaps (100%)
Webster - 60 snaps (98%)
Prince - 58 snaps (92%)
JPP - 51 snaps (84%)
Osi - 48 snaps (79%)
Blackburn - 41 snaps (67%)
Tuck - 40 snaps (66%)
Kiwi - 38 snaps (62%)
Hosley - 36 snaps (59%)
Linval - 34 snaps (56%)
J Will - 22 snaps (36%)
Kuhn - 20 snaps (33%)
Paysinger - 16 snaps (26%)
Tracy - 12 snaps (20%)
Austin, Rivers - 7 snaps (11%)
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Tucknak nagyon nem ment, le is cseréltem a róla készült avataromat, innentől megállíthatatlan lesz, tegyétek be fantasyben is 😊kristof
pedig a PFF szerint ő volt a meccs embere
Game Ball

The Giants pass rush was back to form and they did so against one of the best offensive lines in the league. Justin Tuck led the way with seven QB disruptions.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tucknak nagyon nem ment, le is cseréltem a róla készült avataromat, innentől megállíthatatlan lesz, tegyétek be fantasyben is 😊
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
3.
 espn.go.com/nfl/powerrankingsvittore
hoppá! elég hízelgő amit írnak a Frisco meccsről!
több mint 13 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Sanyi jó, de sokszor motyog, nem érteni mit mond
több mint 13 éve
Pablos91 New York Giants 96 — G-men
A Sanyi témához hozzászólva: ha jól tudom, amikor eldöntötte, hogy a Bearsnek drukkol akkor pont a Giants ellen játszottak, állítólag azért döntött a Macik mellet, mert csúnyán kikaptak az Óriásoktól. Lehet innen ered az utálat 😀 csak kicsit volt zavaró, hogy egy-két playnél észrevehetően a 49ersnek szurkolt de szíve-joga, ettől én ugyanúgy kedvelem 😊 dicsért azért minket is. Emellett pont attól szép ez a sport és azért is jók a közvetítések, mert ilyenek beleférnek, nem úgy mint pl. a fociban.
több mint 13 éve
3.
 espn.go.com/nfl/powerrankings
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Van olyan Giants blog (vagy beat writer), ahol lehet snap számokat olvasni az idei évről, hogy ki mennyi időt tölt a pályán nálatok? Elsősorban a védőfal érdekelne.
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
nem csak poén volt, én konkrétan írtam emailt/sms-t már nem emlékszem, és a GB elleni meccsre hívtam el, ha jól emlékszem, éppen ő volt benn a studióban, de nem olvasták be...

amúgy épp, amit idéztél Sanyinál, sztem azt a kifejezést nem erre mondja, hanem arra, hogy milyen lehetetlent kapott el pl... nekem az nem tetszett, hogy annak drukkolt, hogy más playeket hívjanak, mert akkor tudnak megverni minket...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
én a meccs 60%-t láttam újra magyarul abban nem volt annyira vészes a sporttv (lehet a rossz részét láttam ebből a szempontból) bár hát igen a frisco volt csak téma kb, meg K.S. szépen megrajzolta, hogy ő mit akar látni, hogy elverjenek minket... még szerencse, hogy nem ő hívta a playeket oldalvonalról...csebi
visszanézve nekem sem tűnt annyira gáznak.

Volt 4-5 elkapásunk, aminél Sanyi elég csalódottan kiáltott fel, hogy "ez nem lehet igaz, ezt nem hiszem el", amit én pl. tényleg akkor szoktam mondani, ha az a csapat csinálja, amelyik ellen drukkolok.

Az lehet a helyzet, hogy a sporttv-s nfl közvetítéseknél az a gyakorlat alakult ki, hogy mindenki elmondja a kedvenc csapatát (eklatáns példa Höri első szakkomentálása, ahol rögtön megkérdezték tőle, hogy melyik a kedvenc csapata, és ő el is mondta, nyilván így volt mindenkinél) És ezt néhányan úgy értelmezik, hogy akkor mindegyik meccsen lehet drukkolni az egyik vagy másik csapatnak.

szakmailag ezt nem tartom korrekt gyakorlatnak. Az teljesen jó, amit múltkor csináltak DAL-CHI meccsen, hogy mindkét részről volt egy szakkom.

Amúgy meg le kell sz*rni. Nem kedvelnek minket, mégis kénytelenek voltak már kétszer végignézni, amint Eli felemeli a Lombardi-tróefeát!

Apropó, erről jut eszembe, Olivért mikor hívjuk már el egy meccsnézésre. Tavaly poénból bedobtuk PO-ban egy kocsmázás alkalmával, de aztán nem realizáltuk. Megtaníthatnánk neki a rostert 😊
több mint 13 éve
én a meccs 60%-t láttam újra magyarul abban nem volt annyira vészes a sporttv (lehet a rossz részét láttam ebből a szempontból) bár hát igen a frisco volt csak téma kb, meg K.S. szépen megrajzolta, hogy ő mit akar látni, hogy elverjenek minket... még szerencse, hogy nem ő hívta a playeket oldalvonalról...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
a spec team + Wilson brutál , csak az a rohadt sok zászló
ne lenne...

yooker
mármint a spec teamre érted, gondolom. Mert össz 2 büntit kaptunk egész meccsen, az azért több mint elfogadható.G-men
persze!
több mint 13 éve
ne lenne...

yooker
mármint a spec teamre érted, gondolom. Mert össz 2 büntit kaptunk egész meccsen, az azért több mint elfogadható.
több mint 13 éve
Wilson 66 yardos kickoff visszahordása 3 éve a leghosszabb ilyenünk volt.
több mint 13 éve
hát a Grundon sem nagyon akartunk hinni a szemünknek
sokszor a meccs alatt!főleg azután hogy totál úgy kezdődött
ahogy vártuk többen is pesszimistábbak ugye😊
0 meg 1 yardos futások , off. 1 perceket a pályán stb..
dumáltuk azért hogy nem várt módon összezuhant a Frisco miután elveszettnek látták a meccset...
volt drive ahol nem volt 6-10 yardnál rövidebb futásunk kb...
ne lenne...

ja! és Ricsit az Isten nem bottal veri hanem a Giants-vel... 😊
szakadtam most este milyen szomorú volt Alex 3. intjénél!Bezzeg ha Eli dobta volna...
nagyon arra számított hogy most kicsinálnak minket!!

yooker
Grundban 3-0 a mérlegünk (inkl 1-0 a PO-ban 😊)
több mint 13 éve
hát a Grundon sem nagyon akartunk hinni a szemünknek
sokszor a meccs alatt!főleg azután hogy totál úgy kezdődött
ahogy vártuk többen is pesszimistábbak ugye😊
0 meg 1 yardos futások , off. 1 perceket a pályán stb..
dumáltuk azért hogy nem várt módon összezuhant a Frisco miután elveszettnek látták a meccset...
volt drive ahol nem volt 6-10 yardnál rövidebb futásunk kb...
ne lenne...

ja! és Ricsit az Isten nem bottal veri hanem a Giants-vel... 😊
szakadtam most este milyen szomorú volt Alex 3. intjénél!Bezzeg ha Eli dobta volna...
nagyon arra számított hogy most kicsinálnak minket!!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tippjáték 6. forduló

Epic fail 😀 😀

Carlos Rogers: New York Giants are kings of the NFL! Hízelgő, de egy meccsen mindenki verhető, bár tény, tavaly mi nyertük a SB-t 😊ironroy
legalább kezdi valaki végre elismerni a tavalyi sb győzelmet...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Carlos Rogers: New York Giants are kings of the NFL! Hízelgő, de egy meccsen mindenki verhető, bár tény, tavaly mi nyertük a SB-t 😊
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Ha tegnapról Tuckon meg Osin kívül bökdösni lehet valamit (bár nem kötelező) az talán a Redzone Offense meg Blackburn.
több mint 13 éve
Hogy tudtatok ti kiszopni TŐŐŐLÜNK??? 😀Eazzy
úgyh h ha nem vesztetek labdákat akkor ti is jók vagytok 😊
pechünkre ezt egyedül pont ellenünk sikerült összehoznotok
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Hogy tudtatok ti kiszopni TŐŐŐLÜNK??? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Az mondjuk tényleg látszik, hogy a falakon nagyon sok minden múlik. Én ma mindkét oldalon elégedett voltam, O line valami brutál lett. D line-nal sincs semmi problémám, 6 sack azért 6 sack. Wilsontól láthatunk majd nagy játékokat, kegyetlen gyors. Egyedül a labda megtartása jelenthet nála problémát majd.Asbee
Persze, jó volt a DL is, egyszerűen csak Tuckot nem vagyok képes megemészteni még mindig.Szesze
azon az oldalon Canty is kapott eddig double teameket ez most elmarad, sztem ez lehet az egyik összetevő a másik meg h megöregedett... csebi
Érdekes volt látni, a JPP-Linval DT páros játékát, Tracy és Kuhn is kapott snappet. Osi szerintem továbbra is katasztrófa futás ellen... Tuckkal nem tudni mi a pi.. van. Amu nagyon fasza volt, csak egy hosszú playt nyelt be Moss ellen. Wilson mocskosul gyors RB és KR-ként is, elmentem második félidő kezdése előtt gyors WC-re és mire visszaértem már a RZ-ben voltunk a visszahordása jóvoltából 😊
több mint 13 éve
Az mondjuk tényleg látszik, hogy a falakon nagyon sok minden múlik. Én ma mindkét oldalon elégedett voltam, O line valami brutál lett. D line-nal sincs semmi problémám, 6 sack azért 6 sack. Wilsontól láthatunk majd nagy játékokat, kegyetlen gyors. Egyedül a labda megtartása jelenthet nála problémát majd.Asbee
Persze, jó volt a DL is, egyszerűen csak Tuckot nem vagyok képes megemészteni még mindig.Szesze
azon az oldalon Canty is kapott eddig double teameket ez most elmarad, sztem ez lehet az egyik összetevő a másik meg h megöregedett...

több mint 13 éve
Az első negyedben Oszi is benézett pár futást, csak tipródott egy helyen.vittore
Igen, de tőle ez régen se volt idegen 😊 Tuck más kategória (volt..)
több mint 13 éve
Az első negyedben Oszi is benézett pár futást, csak tipródott egy helyen.