New York Giants
49 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A hétvégéhez még annyit, hogy sokan mosolyogtak Eli Brady-féle offseason-ös nyilatkozatán. Nos, a hétvégén pont olyan csapattal játszottam fantasyben, akinél Tommyboy volt az irányító, s bizony az én Eli-om több pontot ért el nála. (persze a végén kikaptam, de nem Eli-on múlt...)G-menDettó. 😀
Amúgy a múlt hét után most is jelölve van a hét játékosa díjra. Nagy meglepődésemre az előzőt Flacconak szavazta meg a nép és most pedig elég vitathatatlanul A-Rod kapja majd (megérdemelten) de azért nyomjátok. 😀
www.nfl.com/fedex
több mint 13 éve
Egyébként ez a Cards elleni végjáték tényleg kurvára hasonló volt a Pats elleni SB-éhoz. A hely kötelez 😊Stat update:
Eli amúgy megint kurva jó volt a második félidőben: 16/20, 208yard, 2TD-s mutatóval zárt. (ezzel az utsó 3 meccs második félidejében: 32/40, 415yard, 4TD, 0INT a mutatója. Már csak az első félidőre kéne kitalálni vmit😊Szesze
Eli első négy meccsen az első 10 passzból: 40/17 (42,5%) 295 yrds, 3 TD, 1 INT
az 11. passzkísérlettől kezdve: 85/63 (74,1%) 771 yrds, 5 TD, 1 INT
Továbbra is látványosan gyengébb az első 10 dobása, mármint pontosság tekintetében, de meglepő módon ekkor is a 17 sikeres passzból 3 TD.
több mint 13 éve
A TE passzjátékunk nem túl gyakori de talán éppen ezértBoss-nak volt egy teljesen hasonló play-e az end zone végén most a Pats ellen, de ő nem tudta letenni mindkét lábát, az egyik lábfejével a vonalra lépett, mondtam is magamban, hogy akkor most Ballard jobb 😉
kritikus helyzetekben nagy biztonsággal tudjuk előhúzni
mert nem nagyon számítanak rá az ellenfelek !
Ballard elkapása sem volt semmi a TD-nél!
Ha jól emlékszem ( bár nem kapott nagyon sok passzt idén) de
mindet fogta ( és voltak nehezek benne) .
Abszolút Boss klón a srác még kinézetre is csak kicsit nagyobb tán és ezáltal ugye kicsit lassabb is!
!yooker
több mint 13 éve
A hétvégéhez még annyit, hogy sokan mosolyogtak Eli Brady-féle offseason-ös nyilatkozatán. Nos, a hétvégén pont olyan csapattal játszottam fantasyben, akinél Tommyboy volt az irányító, s bizony az én Eli-om több pontot ért el nála. (persze a végén kikaptam, de nem Eli-on múlt...)
több mint 13 éve
A TE passzjátékunk nem túl gyakori de talán éppen ezért kritikus helyzetekben nagy biztonsággal tudjuk előhúzni
mert nem nagyon számítanak rá az ellenfelek !
Ballard elkapása sem volt semmi a TD-nél!
Ha jól emlékszem ( bár nem kapott nagyon sok passzt idén) de
mindet fogta ( és voltak nehezek benne) .
Abszolút Boss klón a srác még kinézetre is csak kicsit nagyobb tán és ezáltal ugye kicsit lassabb is!
!
több mint 13 éve
"Even Giants quarterback Eli Manning agreed, saying "We got a break on that one, I think. I thought it was going to get ruled a fumble, and I saw it pretty clear. I don't know what the call was or why."a szabály szar, de a bírók nem most tévedtek, hanem 1 v 2 éve a pats-chargers meccsen... ugyanígy vmeik chargers játékos lement a földre contact nélkül majd otthagyta, hogy menjen tovább a drive, ennek ellenére fumble és pats jött
Iláj is úgy hitte, hogy elvesztitek a labdát. Ez a "He gave himself up" szabály ugyanolyan idiótaság, mint a Tuck rule szvsz...
Na mindegy, ígérem többet nem rugózok rajta.
Skins ellen is csak 1 ponttal buktunk, a Phillyt meg a Cowboyst rem. már verjük 😊 Bár nem érdemlitek meg, hogy ilyen jót tegyünk veletek 😛csongi
amúgy igazából hiába szar a szabály a bírók dolgát könnyíti meg... ha lenn van, akkor lenn van és kész
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Cruz am úgy érezte hozzáértek, persze lassítást megnézve látta h hopp... Tanult a hülyeségből. Az viszont szimpatikus h nem akarta játszani a hero-t, inkább lement földre.
több mint 13 éve
Egyébként ez a Cards elleni végjáték tényleg kurvára hasonló volt a Pats elleni SB-éhoz. A hely kötelez 😊Nem tudom, hogy lehet-e köze ahhoz hogy ilyen markáns különbség van a két félidős teljesítmény között, hogy az elején Gillbride előre scriptelt playekkel jön ki...
Eli amúgy megint kurva jó volt a második félidőben: 16/20, 208yard, 2TD-s mutatóval zárt. (ezzel az utsó 3 meccs második félidejében: 32/40, 415yard, 4TD, 0INT a mutatója. Már csak az első félidőre kéne kitalálni vmit😊Szesze
Amúgy sok bírói mérlegeléses szitu van - ez is egy olyan -, gyakrabban előfordul hogy valaki csinált egy INT-et - közben a földre kerülve - nincs contact és belesípolnak mielőtt visszafuthatna vele - pedig lenne helye felállni és nem 3 ember gyűrűjében van.
Érdekes: Mivel DeOssinak fájt a háta, ezért a meccs előtt Beckum és Herzlich gyakorolták a longsnapelést.
több mint 13 éve
"Even Giants quarterback Eli Manning agreed, saying "We got a break on that one, I think. I thought it was going to get ruled a fumble, and I saw it pretty clear. I don't know what the call was or why."Ravilagitottunk egy szabaly eletrevalotlansagara, ezzel kozvetve a liga osszes csapataval es tobbmillio szurkoloval tettunk jot. Ez igazan megerdemel 2 Cardnials gyozelmet! 😉
Iláj is úgy hitte, hogy elvesztitek a labdát. Ez a "He gave himself up" szabály ugyanolyan idiótaság, mint a Tuck rule szvsz...
Skins ellen is csak 1 ponttal buktunk, a Phillyt meg a Cowboyst rem. már verjük 😊 Bár nem érdemlitek meg, hogy ilyen jót tegyünk veletek 😛csongi
több mint 13 éve
"Even Giants quarterback Eli Manning agreed, saying "We got a break on that one, I think. I thought it was going to get ruled a fumble, and I saw it pretty clear. I don't know what the call was or why."Iláj is úgy hitte, hogy elvesztitek a labdát. Ez a "He gave himself up" szabály ugyanolyan idiótaság, mint a Tuck rule szvsz...
Skins ellen is csak 1 ponttal buktunk, a Phillyt meg a Cowboyst rem. már verjük 😊 Bár nem érdemlitek meg, hogy ilyen jót tegyünk veletek 😛
több mint 13 éve
Egyébként ez a Cards elleni végjáték tényleg kurvára hasonló volt a Pats elleni SB-éhoz. A hely kötelez 😊Eli amúgy megint kurva jó volt a második félidőben: 16/20, 208yard, 2TD-s mutatóval zárt. (ezzel az utsó 3 meccs második félidejében: 32/40, 415yard, 4TD, 0INT a mutatója. Már csak az első félidőre kéne kitalálni vmit😊
több mint 13 éve
Amúgy is elég ergya volt az egész LB sor tegnap, szívesebben látnám a Philly ellen bevált Kiwi-Boley-Williams felállást a jövőben.
több mint 13 éve
Akinek tegnap a legnehezebb dolga volt, az JPP szerintem. Átállni egyikről a másik oldalra azért nem egyszerű feladat. A passrush megoldásai akadoztak is picit (párszor benn akadt a tömegben), de futás ellen egész jó volt. Pedig utóbbitól intett óva a draft előtt mindenki [aki nem azt mondta, hogy egy az egyben bust lesz].Ez a tegnapi megint tök más védelem volt mint amit megszokhattunk, elég mélyen állt fel secondary meg a linebackerek is, nem terheltük túl a boxot, nem voltak nagyon durva blitzek a DT-k omlasztották a zsebet és kergették Kolbot egy csomószor. Greg Jones úgy néztem többet volt fenn (majd ha lesznek konkrét számok kijavítom), de szvsz ez lett volna pont az a felállás, ahol ha játszik Goff, akkor sokkal jobban ment volna a futás elleni védekezés (pont az hiányzott amit tud).
több mint 13 éve
Huh mekkora meccs lehetett.A meccs színvonala nem volt túl magas, de a drámai második félidő miatt azért mindenképp érdemes megnézni.
Sajnos csak az első negyed közepétől a 2. negyed végéig láttam a meccset, akkor még nem úgy nézett, hogy megnyerjük ezt.
Statisztika, és replay alapján pacsi Nicks-nek, és Cruz-nak (utóbbi remélem tanul az esetből).
A run D jó putri lehetett, de kivételesen nem bánom, mert Wells nálam volt fantasy-ban, úgyhogy jól lakott a kecske, de megmaradt a káposzta is.Winters
A run D tényleg elég szar volt ami azért váratlan volt kissé, az meg szintén, h az övék meg nagyon jó volt. Szerencsére a kezdeti bénázás után a passzjátékunk nagyon feljavult és ez a red-zone deff (és a szerencse😊 mellett végül hozta a meccset.
több mint 13 éve
Huh mekkora meccs lehetett.Sajnos csak az első negyed közepétől a 2. negyed végéig láttam a meccset, akkor még nem úgy nézett, hogy megnyerjük ezt.
Statisztika, és replay alapján pacsi Nicks-nek, és Cruz-nak (utóbbi remélem tanul az esetből).
A run D jó putri lehetett, de kivételesen nem bánom, mert Wells nálam volt fantasy-ban, úgyhogy jól lakott a kecske, de megmaradt a káposzta is.
több mint 13 éve
Hát furcsa volt az egyszer biztos.. tényleg szar így kikapni, bár ha meg mi veszítünk azért mert ezt fumble-nak ítélek meg akkor meg mi éreznénk minimum ugyanezt 😊 Mindenesetre emlékezetes meccs lett a végére és el kell ismerni, h kellett a szerencse a győzelmünkhöz. Sok sikert a továbbiakban, főleg a Dallas és a Philly ellen 😊Érdekes, mert eddig azt gondoltam, hogy ezt is szabályok határozzák meg. Mert ha nem ért hozzá védő, akkor elvileg hiába fekszik a földön a labdát vivő játékos, a labda még játékban van. Ezek szerint viszont a bíró bármikor lefújhatja a playt.Igen, a szabályok szerint cselekedtek, amikor kijelentették, hogy marad az ítélet, mert nem visszanézhető a dolog. Viszont kurva nagyot tévedtek, amikor meghozták az ítéletet, mert az fumble (vagy mi) volt."Official shall declare ball dead...when runner declares himself down by falling to ground or kneeling & making no effort to advance."
Úgyhogy igazad is van, meg nem is, mert a tévedésük után csak a szabályok szerint cselekedtek (miszerint hogy azt megmásítani már nem lehet)... Rossz a szabály, ennyi.csongi
Még nem is a visszanézésen múlik, hanem hogy mikortól gondolja/ta halottnak a labdát a bíró.salander
Furcsa egy eset volt, az biztos...csongi
Jah és Fitzgeraldról megint kiderül, h ritka jó és szimpatikus játékos is egyben..
több mint 13 éve
Osi és a futásvédekezés: Tudom, hogy azért nem olyan vészes a helyzet, mint a jó öreg "ha CC Brown a pályán van akkor passzolunk"-tragédia idején; de az ellenfél már most is kihasználta elég keményen a dolgot. Ha Osi fenn volt, akkor felé ment a futás, és jól is ment nekik.úgy általában is jobban engedjük a futást az elmúlt két meccsen
Valamit azért alakítania kell majd ezen - azért nem dramatizálom túl, mert ugye első meccs, műtétből jön vissza, stb - mert később még gázos lehet, ha ellenfelek már tudatosan ezzel tervez(het)nek.salander
a passzvédekezés javára és kapott yardokban összességében biztos jobban jövünk így ki belőle...
+jöttek INT-ek is !
több mint 13 éve
Érdekes, mert eddig azt gondoltam, hogy ezt is szabályok határozzák meg. Mert ha nem ért hozzá védő, akkor elvileg hiába fekszik a földön a labdát vivő játékos, a labda még játékban van. Ezek szerint viszont a bíró bármikor lefújhatja a playt.Igen, a szabályok szerint cselekedtek, amikor kijelentették, hogy marad az ítélet, mert nem visszanézhető a dolog. Viszont kurva nagyot tévedtek, amikor meghozták az ítéletet, mert az fumble (vagy mi) volt."Official shall declare ball dead...when runner declares himself down by falling to ground or kneeling & making no effort to advance."
Úgyhogy igazad is van, meg nem is, mert a tévedésük után csak a szabályok szerint cselekedtek (miszerint hogy azt megmásítani már nem lehet)... Rossz a szabály, ennyi.csongi
Még nem is a visszanézésen múlik, hanem hogy mikortól gondolja/ta halottnak a labdát a bíró.salander
Furcsa egy eset volt, az biztos...
több mint 13 éve
Igen, a szabályok szerint cselekedtek, amikor kijelentették, hogy marad az ítélet, mert nem visszanézhető a dolog. Viszont kurva nagyot tévedtek, amikor meghozták az ítéletet, mert az fumble (vagy mi) volt."Official shall declare ball dead...when runner declares himself down by falling to ground or kneeling & making no effort to advance."
Még nem is a visszanézésen múlik, hanem hogy mikortól gondolja/ta halottnak a labdát a bíró.
több mint 13 éve
Osi és a futásvédekezés: Tudom, hogy azért nem olyan vészes a helyzet, mint a jó öreg "ha CC Brown a pályán van akkor passzolunk"-tragédia idején; de az ellenfél már most is kihasználta elég keményen a dolgot. Ha Osi fenn volt, akkor felé ment a futás, és jól is ment nekik.Valamit azért alakítania kell majd ezen - azért nem dramatizálom túl, mert ugye első meccs, műtétből jön vissza, stb - mert később még gázos lehet, ha ellenfelek már tudatosan ezzel tervez(het)nek.
több mint 13 éve
bírók nem tévedtek, szabályok szerint cselekedtek...Igen, a szabályok szerint cselekedtek, amikor kijelentették, hogy marad az ítélet, mert nem visszanézhető a dolog. Viszont kurva nagyot tévedtek, amikor meghozták az ítéletet, mert az fumble (vagy mi) volt.
mindig arizonában kellene játszanunk, akkor eli lenne a comeback man...csebi
Úgyhogy igazad is van, meg nem is, mert a tévedésük után csak a szabályok szerint cselekedtek (miszerint hogy azt megmásítani már nem lehet)... Rossz a szabály, ennyi.
Ha bárki támadna minket amiatt, hogy a bírók nyerték meg nekünk a meccset, nézze meg mennyi holdingot nem dobtak be nekünk és Wells első TD-je előtt Larry 47 yardosa nem volt elkapás. Ha tévedtek a javunkra az azért volt ennyire látványos, mert a legjobbkor, a legfontosabb szituációban történt.gyurcziAkárhogy nézem a visszajátszást, Fitz elkapása szabályos volt.
Amúgy gratula nektek, jó meccs volt. Csak hát nagyon fájó így kikapni...
több mint 13 éve
szerintem a futójáték nincs maxra pörgetve, majd nov-dec-január időszakban kell nagyon
több mint 13 éve
Oké, akkor fussunk szélre vagy passzoljunk, de az h helyette Bradshawt küldjük be a tömegbe teljesen értelmetlen.Ami még mindig érthetetlen az Jákob mellőzése a rövidyardos szitukban. Na meg, hogy nem vagyunk még mindig konzisztensek. Nyilván nem fogunk minden meccset halomra nyerni, de jó lenne már azt látni, hogy ostoba, buta hibák nélkül lehozunk egy meccset. Cruz meredek volt, mint tavaly Eli a philly ellen. Kenny mentségére annyit, hogy nem neki volt kedvező a RB-SS találkozó.gyurcziÉn a Jacobs és a rövid yardos szituk ügyében még mindig csak azt tudom elképzelni, hogy ez annak a hozadéka hogy tavaly hihetetlen módon szenvedtünk a goalline playeknél, és akkor még ő futotta őket.salander
több mint 13 éve
Ami még mindig érthetetlen az Jákob mellőzése a rövidyardos szitukban. Na meg, hogy nem vagyunk még mindig konzisztensek. Nyilván nem fogunk minden meccset halomra nyerni, de jó lenne már azt látni, hogy ostoba, buta hibák nélkül lehozunk egy meccset. Cruz meredek volt, mint tavaly Eli a philly ellen. Kenny mentségére annyit, hogy nem neki volt kedvező a RB-SS találkozó.gyurcziÉn a Jacobs és a rövid yardos szituk ügyében még mindig csak azt tudom elképzelni, hogy ez annak a hozadéka hogy tavaly hihetetlen módon szenvedtünk a goalline playeknél, és akkor még ő futotta őket.
több mint 13 éve
Ha bárki támadna minket amiatt, hogy a bírók nyerték meg nekünk a meccset, nézze meg mennyi holdingot nem dobtak be nekünk és Wells első TD-je előtt Larry 47 yardosa nem volt elkapás. Ha tévedtek a javunkra az azért volt ennyire látványos, mert a legjobbkor, a legfontosabb szituációban történt.Hihetetlen amit Eli művel a meccsek végén. Nem hittem volna, hogy a premeccsek, meg a Skins elleni meccs után ennyire elégedett leszek a qb-nkel. Ez a kiélezett helyzetben remeklés nem volt tőle rendszeres. Voltak ilyen meccsei, de, hogy kétszer egymásután, arra nem emlékszem.
Ha Tuck visszatér nagyon komoly lesz a front 7. Szegény Kiwit sajnáltam az egyik Td-nél, nagyon látványos volt, hogy nem LB. Boothe-nak nem lehetett egyszerű gyorsan beugrani, de aztán összeszedte magát. Bár a snappek térdmagasságban érkeztek folyamatosan Elinak, ezt is jól megoldotta.
Ami még mindig érthetetlen az Jákob mellőzése a rövidyardos szitukban. Na meg, hogy nem vagyunk még mindig konzisztensek. Nyilván nem fogunk minden meccset halomra nyerni, de jó lenne már azt látni, hogy ostoba, buta hibák nélkül lehozunk egy meccset. Cruz meredek volt, mint tavaly Eli a philly ellen. Kenny mentségére annyit, hogy nem neki volt kedvező a RB-SS találkozó.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!